الان تو تاپیک شاتلیم؟ های وبیم؟ پارس آنلاینیم؟خوبه. چه شرکتی؟ چه سرویسی؟ چه قیمتی؟ سرعت از سرور خارجی؟
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 4 Beta
سرویس 3 مگ 3 ماهه 3 گیگ.
وطن دانلود فکر کنم سرورش خارج باشه !
الان تو تاپیک شاتلیم؟ های وبیم؟ پارس آنلاینیم؟خوبه. چه شرکتی؟ چه سرویسی؟ چه قیمتی؟ سرعت از سرور خارجی؟
الان تو تاپیک شاتلیم؟ های وبیم؟ پارس آنلاینیم؟
سرویس 3 مگ 3 ماهه 3 گیگ.
وطن دانلود فکر کنم سرورش خارج باشه !
اولا بگم که واقعا طی این چندماهی که از آسیاتک گرفتم به نسبت قبلی که از پیشگامان داشتم واقعا میفهمم اینترنت یعنی چی !چقدر از پول زحمت کشیده ات رو تقدیمشون کردی واسه ۳ گیگ در ماه؟
دوستان چند روز پیش یه شکایت تو سایت آسیاتک نوشتم و الان بهم زنگ زدن!!
در مورد سرعت افتضاح دانلود از سرورهای خارجی شکایت کردم. گفتم از سرور picofile با سرعت 3 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم(سرویسم 512 نامحدود طلاییه). اول گفت طبیعیه و ما تضمین نمیکنیم که مشکل از سرور باشه!
منم گفتم پس چرا مخابرات و داتک و ... همینو با سرعت 70 کیلوبایت در ثانیه دارن دانلود میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد در حین اینکه صحبت میکردیم یه فایل زدم رو دانلود از سرور picofile و بهش گفتم مثلا الان دارم از سرور picofile با سرعت 3 کیلوبایت دان میکنم، طرف گفت بلــــــــه دارم میبینمممممم! فک کن! فکر نمیکردم به این سادگی میشه فهمید چه سایتایی میریم!قشنگ داشت میدید چیکار میکنم!!!
خلاصه گفت رسیدگی میکنیم!
من که کلا بیخیالش شدم! منتظرم قراردادم تموم بشه کوچ کنم!
یعنی کاربر جدیدشون هم از این موضوع اطلاع داره که از ماه بعد نمیتونه 128 شارژ کنه ؟!بلی...
256 حجم 20 گیگ هم برداشتن.
بدون برقراری موقت هم که به بانک وصل میشه.نامحدود ندارن این سرعت ها...
قیمت نامحدود 256 قبلا 12500 بود.
برقراری موقت فکر نکنم دانلود رایگان داشته باشه. بیشتر برای مواقع ضروری هست + اتصال به بانک برای پرداخت.
آقا خیلی خوبه که برای شما. ما با 1mbps سرعتمون کمتر از شماست!
توضیح مختصر: افتضاحیه مگ نامحدود برنزی اسیاتک چطوره ؟؟ حدود سرعت دانلود ؟؟؟؟ ممنون ج بدید لطفا
حدود سرعت بالا که 4 گیگ مثلا هدیه میده چقدره ؟؟ بعد از اون چقدر میشه؟؟
دوستان کسی 1 مگ نقره ای یا طلایی نداره؟ اگر دارید ممنون میشم اوضاعش رو بفرمایید.
همچنین 2 مگ نقره ای و طلایی.
2 مگ نقره ای : عموما 130 بعضی وقتا تا 200 هم میره
2 مگ طلایی : عموما 190 بعضی وقتا تا 300 هم میره
اینها با IDM است وگرنه بدون اون نصفه این سرعت هاست.
2 مگ نقره ای : عموما 130 بعضی وقتا تا 200 هم میره
1. شما خودتون داشتید این سرویس ها رو یا از دیگران شنیدید؟2 مگ نقره ای : عموما 130 بعضی وقتا تا 200 هم میره
2. اینا سرعت بعد از هدیه سرعت بالا هست دیگه؟
سایر دوستان هم اگر میدونن پاسخ بدن لطفاً.