• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

shabbeh

Registered User
لایک‌ها
6
1. شما خودتون داشتید این سرویس ها رو یا از دیگران شنیدید؟
2. اینا سرعت بعد از هدیه سرعت بالا هست دیگه؟
3. اوضاع 1 مگ نقره ای و طلایی چطوره؟
4. 2 مگ نقره ای بهتره یا 1 مگ طلایی؟
5. سرعت 512 طلایی چطوره؟

سایر دوستان هم اگر میدونن پاسخ بدن لطفاً.

1. من خودم داشتم.
2. نمیدونم اصلا گیگ هدیه اعمال میشه یا نه ولی قاعدتا باید با اون باشه چون 2 مگ نقره ای رو تازه گرفتم.
4. 1 مگ طلایی سرعتم روی 70 بود !

Hadi_Only

Registered User
لایک‌ها
36
طرح های نقره ای و طلایی و برنزی هیچی فرقی با هم ندارند , جز در گیگ هدیه با سرعت بالا. بعدش بستگی به مرکز مخابراتت داره که سرعت ثابت بیاد روی چند. مثلا من 2 مگ نامحدود برنزی دارم و سرعتم 85 هستش . نقره ای هم همین سرعت رو داره.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
طرح های نقره ای و طلایی و برنزی هیچی فرقی با هم ندارند , جز در گیگ هدیه با سرعت بالا. بعدش بستگی به مرکز مخابراتت داره که سرعت ثابت بیاد روی چند. مثلا من 2 مگ نامحدود برنزی دارم و سرعتم 85 هستش . نقره ای هم همین سرعت رو داره.
نقره ای داشتید شما؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
128 و 256 هنوز واسه من هستش

...

دوستان نگفتین این برقراری موقت چیه ؟ :blink:
امکانات قبل سرویس مثلا دانلود شبانه رایگان هم داره؟ ;)
واسه من از موقعی که 512 شارژ کردم دوتای دیگه حذف شده... شما سرویست چیه الان؟ معمولا چی شارژ میکنی ؟

برقراری موقت تو حالت محدود بهت 300 مگ + 3 روز فرصت میده که شارژ کنی ... تو حالت نا محدود هم 3 روز فرصت میده باز... کلا برقراری موقت در هر حالتی رایگانه ولی خب برای حجمی ها که خیلی زود تموم میشه برای نامحدودها هم فکر کنم سرعت پایینتره...

به علاوه اینکه اگه بخوای شارژ کنی از همون روزی که پایان سرویست بوده حساب میکنن (مثلا 24م سرویس تموم شده برقراری موقت زدی تا 27ام... حالا که میخوای شارژ کنی از 24م تا 24م ماه بعد برات میزنن ) در واقع اینجوری 3 روز به ضررت هم میشه اگه نامحدود داشته باشی... اگرم بخوای از 27م که پایان برقراری موقت بوده برات شارژ کنن باید به صورت روزشمار یه مقداری هزینه ی نگهداری خط بدی ... مثلا من این سری آخر 750 تو فاکتورم بابت این قضیه بود... (فک کنم ماهانه 4500 تومن هست)

amin fear

Registered User
لایک‌ها
64
چطور برای سرعت‌های هدیه خط من مشکل نداره، برای سرعت‌ عادی سرویس مشکل داره؟

ینی خط من می‌تونه سرعت هدیه رو قبول کنه ولی نمی‌تونه سرعت سرویس عادی رو قبول کنه :blink:

حتما چون هدیه است می‌گه اگه قبول نکنم بده! :lol: :lol: :lol:

ویرایش:
همین چند صفحه قبل من عکسایی رو گذاشتم که داشتم روی همین سیم مسی که الان سرویس می‌گیرم با 400 دانلود می‌کردم.

حرف مفت می زنند !

همین چند روز پیش که شیر فلکه باز شده بود و سرعت ها از دست شون در رفته بود من داشتم با 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردم ، چطور اون موقع اختلال نداشت و سرعت به این زیبایی بود ، اما حالا که دوباره منو محدود کردند و سرعتم برای 256 نامحدود برنزی شده 20 کیلو ( اونم با اختلال و متغیره ) ، مشکل از سیم کشی ساختمان ماست ؟ و یا مرکز مخابراتی من مشکل داره ؟

خیلی راحت دروغ میگن...

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
بابا خود آسیاتک میگه بزنزی و نقره ای و طلایی هم ضریب اشتراکاشون فرق داره هم گیگ هدیشون،حالا هیچکی تا حالا 2 تا از نقره ای برنزی طلایی رو نداشته که ببینیم بعد هدیه سرعتاشون یکی میشه یا نه؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان من شماره موبایل یکی از اعضای هیئت مدیره اسیاتک تهران را دارم نظرتون چیه همه اس بدیم بهش!:D
...

Last edited by a moderator:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
بابا خود آسیاتک میگه بزنزی و نقره ای و طلایی هم ضریب اشتراکاشون فرق داره هم گیگ هدیشون،حالا هیچکی تا حالا 2 تا از نقره ای برنزی طلایی رو نداشته که ببینیم بعد هدیه سرعتاشون یکی میشه یا نه؟

خود اسياتك زر زياد ميزنه بايد باور كني؟!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
حرف مفت می زنند !

همین چند روز پیش که شیر فلکه باز شده بود و سرعت ها از دست شون در رفته بود من داشتم با 500 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کردم ، چطور اون موقع اختلال نداشت و سرعت به این زیبایی بود ، اما حالا که دوباره منو محدود کردند و سرعتم برای 256 نامحدود برنزی شده 20 کیلو ( اونم با اختلال و متغیره ) ، مشکل از سیم کشی ساختمان ماست ؟ و یا مرکز مخابراتی من مشکل داره ؟

خیلی راحت دروغ میگن...
اصلاً این سرعت ها در حد و اندازه هایی نیست که خط تلفن به قول معروف نکشه! تکنولوژی ADSL2+ تا 24 مگابیت بر ثانیه رو ساپورت میکنه؛ حالا مثلاً سرعت 1 مگ میشه %4 ظرفیت خط! یعنی خط تلفن انقد داغونه که از %4ش هم نمیشه استفاده کرد؟!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
همینو کم داشتیم فقط !
توی اینترنت هم ازاد نیستیم. ای خدا!

پی سی ورد پستم را ویرایش نکرد ولی شما ویرایش کردی!

زنگ زدم پشتیبانی تهران میگم پینگم 400 هست چند دقیقه دیگه زنگ زدم یه پشتیبانی ئدیگه بهم گفت چند دقیقه پیش هم تماس گرفتید پینگ براتون 100 120 ثبت کرده !

چه ادم های هستند!

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
واسه من از موقعی که 512 شارژ کردم دوتای دیگه حذف شده... شما سرویست چیه الان؟ معمولا چی شارژ میکنی ؟

برقراری موقت تو حالت محدود بهت 300 مگ + 3 روز فرصت میده که شارژ کنی ... تو حالت نا محدود هم 3 روز فرصت میده باز... کلا برقراری موقت در هر حالتی رایگانه ولی خب برای حجمی ها که خیلی زود تموم میشه برای نامحدودها هم فکر کنم سرعت پایینتره...

به علاوه اینکه اگه بخوای شارژ کنی از همون روزی که پایان سرویست بوده حساب میکنن (مثلا 24م سرویس تموم شده برقراری موقت زدی تا 27ام... حالا که میخوای شارژ کنی از 24م تا 24م ماه بعد برات میزنن ) در واقع اینجوری 3 روز به ضررت هم میشه اگه نامحدود داشته باشی... اگرم بخوای از 27م که پایان برقراری موقت بوده برات شارژ کنن باید به صورت روزشمار یه مقداری هزینه ی نگهداری خط بدی ... مثلا من این سری آخر 750 تو فاکتورم بابت این قضیه بود... (فک کنم ماهانه 4500 تومن هست)
من 512 دارم با 10 گیگ روزانه(شبانه رایگان)
فکر نکنم ریبطی به نوع سرویس داشته باشه
البته من این سرویس رو توی یکی از نمایندگیهای آسیاتک گرفتم ، ممکن به این علت باشه

lionelreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من 512 دارم با 10 گیگ روزانه(شبانه رایگان)
فکر نکنم ریبطی به نوع سرویس داشته باشه
البته من این سرویس رو توی یکی از نمایندگیهای آسیاتک گرفتم ، ممکن به این علت باشه
سرعت دانلودتون چنده؟

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
سرعت دانلودتون چنده؟
قبلا روزانه 250 تا 300 و دانلود رایگان شبانه 65 تا 75
ولی حدودا یه هفته است کا خوب شد روزانه و شبانه بین 400 تا 450 شده :D
البته نمیدونم که این وضعیت (سرعت خوب ) موقتی یا پایدار میمونه :eek:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
قبلا روزانه 250 تا 300 و دانلود رایگان شبانه 65 تا 75
ولی حدودا یه هفته است کا خوب شد روزانه و شبانه بین 400 تا 450 شده :D
البته نمیدونم که این وضعیت (سرعت خوب ) موقتی یا پایدار میمونه :eek:

پس بگو سرعت مای ببدبخت کجا رفته!!!

19 روز تا پایان کابوس آسیادُزد!

نبود؟!!:thumbsup:

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
پس بگو سرعت مای ببدبخت کجا رفته!!!

19 روز تا پایان کابوس آسیادُزد!

نبود؟!!:thumbsup:
داداش اگر امکان داشت تقدیم میکردم
قابل شما رو نداره :)
ظرفی چیزی ندارین توش واسطون سرعت بریزم ... سرعت نظری دارم ... بدو ، بدو ... سرعت نظری :p

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
آقا نظر شما با نذر همه فرق داره... :lol:

شایدم نظر اینترنت اینطوریه :blush:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
توی اینترنت هم ازاد نیستیم. ای خدا!

پی سی ورد پستم را ویرایش نکرد ولی شما ویرایش کردی!

زنگ زدم پشتیبانی تهران میگم پینگم 400 هست چند دقیقه دیگه زنگ زدم یه پشتیبانی ئدیگه بهم گفت چند دقیقه پیش هم تماس گرفتید پینگ براتون 100 120 ثبت کرده !

چه ادم های هستند!
دوست گرامی

بحث آزادی نیست... بحث اینه که شماره اون شخص حالا از همکارای آسیاتک باشه یا نباشه ممکنه تا کجاها پیش بره و دست چه کسانی بیفته... و این وسط یک درصد اگه مشکلی پیش بیاد منبعش میشه این فروم و دردسر برای ادمین...

اگه یه تاپیک دیگه بود شاید برای من قابل درک نبود، اما متاسفانه منم از مشترکین همین شرکتم و دقیقا میدونم الان چقدر کاربر شاکی وجود داره... اگه راه حلی وجود داشته باشه که بتونیم واقعا حقمون رو ازشون بگیریم منم استقبال میکنم... ولی متاسفانه مسئله ای که دردسر ساز باشه و قابل ارجاع به این فروم باشه ، مجبوریم جلوشو بگیریم...

بالا