• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
مشکلی از طرف من نیست که بخواد برطرف بشه!

منم 1 مگ نامحدود برنزی

دو سه هفته اول این دوره پینگ و سرعت خوب بود حدود چند روزی هست اینجور شده !

سیستم که 100 درصد مشخصه مشکلی نداره چطور دم صبح تا قبل ظهر پینگ خوبه و تایم اوت نداره! ظهر به بعد تا نصفه شب وضعیت بده!

سیستم من مشکلی نداره که بخواد هزینه بدم!

============================

چه اسکول هایی هستند این پشتیبانی های اسیاتک
الان زنگ زدم میگم تایم اوت شدید دارم
میگه شما سرویستون تموم شده
هر چی میگم باو من 3 روز برقراری موقت فعال کردم حالیش نمیشه میگه کش سیستم هست!:n08:

مدت اعتبار باقي مانده: -2 روز

من اینترنت وصلم اسکل اند به خدا!

اخر کار گفت من کاری از دستم بر نمیاد خداحافظ شما!:n02:
میدونید شگردشون چیه؟ قبل اینکه پشتیبانی بیاد سرویستون رو درست میکنن و حتی سرعت رو بالاتر هم می بندن بعد پشتیبانی که میاد میگه آقا همه چی که اوکی هست تازه سرعت شما بالاتر هم هست باید کمش کنیم! ۱۵ تومان هم خیلی شیک و مجلسی ازتون میگیرن. دیدم که میگم.

Sinanap740

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
چندتا سوال
1:فرق بین بیکران نقرهای و طلایی و برنزی نامحدود چیه؟
2:دوستانی که از 512 برنزی نامحدود استفاده کردند سرعت دانلودشون با idm تو روز چقدره؟
3:چرا رقم 512 30 گیگ در ماه از نامحدود برنزی کمتره؟

طلایی و نقره ای علاوه بر نامحدود بودنشون چندین گیگ ترافیک با سرعت بالا دارن
512 برنزی نامحدود متوسط سرعت تو 1 ساعت 45 kB/s (که قبلا 62 بود اخیرا اینطوری شده)
کمتر نیست که! بیشتره
(512) - اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)
(512) - اینترنت پرسرعت چلچله 30 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (529000 ريال + آبونمان)

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
میدونید شگردشون چیه؟ قبل اینکه پشتیبانی بیاد سرویستون رو درست میکنن و حتی سرعت رو بالاتر هم می بندن بعد پشتیبانی که میاد میگه آقا همه چی که اوکی هست تازه سرعت شما بالاتر هم هست باید کمش کنیم! ۱۵ تومان هم خیلی شیک و مجلسی ازتون میگیرن. دیدم که میگم.
مشکل تایم اوته!
میدونی شگرد ما چیه طرف اومد در خونه در زد اگه دیدم تایم اوت دارم در را باز میکنم اگه دیدم تایم اوت ندارم در را باز نمیکنم:lol:

سرویسم تموم شده مجبور دوباره اسیاتک تمدید کنم چون خط فیبر هست و فقط اسیاتک و مخابرات سرویس میده مخابرات هم پورت خالی نداره! ولی روی خط دیگه سرویس جدید میگیرم این خط را تمدید نمیکنم که خوش به حالشون نشه!

V4mpire-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان ...
من می خواستم سرویس کیمیا ۲۰۴۸ محدود بگیرم ! از تهران هم هستم ...
به نظر شما این سرویس چطوره ؟ از چند نفر پرس و جو کردم راضی بودند ... !!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان ...
من می خواستم سرویس کیمیا ۲۰۴۸ محدود بگیرم ! از تهران هم هستم ...
به نظر شما این سرویس چطوره ؟ از چند نفر پرس و جو کردم راضی بودند ... !!
اولا اصلا پیشنهاد نمیکنم اسیاتک مگر اینکه تحقیق کرده باشید و در مرکز مخابرات شما سرویس دهیش جدیدا خوب باشه
اسم مرکز مخابراتتون یا پیش شماره خطتتون را بگید دوستان که اگه از مرکز شما اینجا باشند و سرویس داشته باشن راهنمایتتون می کنند
سرویس 1024 بگیرید چون در حال حاظر با 2048 فرقی نداره

V4mpire-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا اصلا پیشنهاد نمیکنم اسیاتک مگر اینکه تحقیق کرده باشید و در مرکز مخابرات شما سرویس دهیش جدیدا خوب باشه
اسم مرکز مخابراتتون یا پیش شماره خطتتون را بگید دوستان که اگه از مرکز شما اینجا باشند و سرویس داشته باشن راهنمایتتون می کنند
سرویس 1024 بگیرید چون در حال حاظر با 2048 فرقی نداره
راستش تو چند تا فروم دیدم بچه ها با سرعت بالایی دانلود می کنند و از اسیاتک هستند ! منم به سرم زد که سرویس فعلی رو عوض کنم !
ولی وقتی این تاپیک رو دیدم یکم دو به شک شدم !
وگرنه نمیدونم
مرکز مخابراتمون وضعیتش چجوریه ...

مرکز مخابرات : الغدیر تهرن ....
پیش شماره : ۳۳۰۱

ممنون از وقتی که میذارید ....​

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان در حال حاضر آسیاتک در تهران روی خطوط فیبر نوری سرویس میده؟

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
راستش تو چند تا فروم دیدم بچه ها با سرعت بالایی دانلود می کنند و از اسیاتک هستند ! منم به سرم زد که سرویس فعلی رو عوض کنم !
ولی وقتی این تاپیک رو دیدم یکم دو به شک شدم !
وگرنه نمیدونم
مرکز مخابراتمون وضعیتش چجوریه ...

مرکز مخابرات : الغدیر تهرن ....
پیش شماره : ۳۳۰۱

ممنون از وقتی که میذارید ....​

من 1 مگ محدود آسیاتک داشتم سرعتش تا 400 هم ( برای سرورهای داخل ایران ) می رفت. دیگه 2 مگش باید تا 600 700 بره. اما آسیادُزده دیگه. هر زمان دلشون بخواد سرعتارو نصفم میکنن!

emperor280

Registered User
لایک‌ها
40
به نظر من بستگی به مرکز مخابراتی منطقه داره . من دو ساله که از آسیاتک استفاده میکنم ، اوایلش محدودیت سرعت / قطعی داشت ولی 1 ساله که بهترین کیفیت رو دارم تجربه میکنم
سرویسی که الان دارم استفاده میکنم 1MB محدوده ، اینم یه تست از نت :
Ookla Speedtest - My Results

echijon

Registered User
لایک‌ها
41
آسیاتک دزد است

هشت ماه پیش ازشون اینترنت 1مگ نامحدود گرفتم یکساله سرعت دانلود 90 کیلوبایت/ثانیه حالا اینکه 32 کیلوبایتشو بالاکشیدن و به اسم share و این ..شعرها تحویل ما دادن هیچ ، پولشم جرینگی همون اول از من گرفتند ، الان یکماهه که سرعت دانلود من رو کردن 60 کیلوبایت رفتم بلانسب نمایندگیشون توی شهرمون که کلا خودشو زده به اون راه که آره از تهران سرعتها رو کم کردندو ما بی تقصیریم ، زنگ زدم قسمت پشتیبانی و شکایت خود آسیاتک توی تهران سر فحش و فضیحت رو کشیدم بهشون ، مرتیکه پرو پرو می گه آره سرعتها رو کم کردیم برای شما که فرقی نمی کنه !!!! مرتیکه ی پفیوز ، آقا این آسیاتک دزده ، ازش سرویس نگیرید !!!!!!!!

Last edited:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
شما بهشون نگفتی سرعتت الان چقدر هست ؟

بگو باشه قبول، 128 میشه 16 کیلوبایت، پس 512 هم میشه 64 کیلوبایت... میدین این سرعتو؟ همینم نمیدین که آخه ... !
فکر کنم درست نخوندید، نوشتن 1024 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 128 کیلوبیت و از اونجایی که هر بایت هم 8 بیته پس سرعت شما الان باید 16 کیلوبایت/ثانیه باشه که حال دادیم بهتون سرعت بیشتری هم دادیم!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
فکر کنم درست نخوندید، نوشتن 1024 کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 128 کیلوبیت و از اونجایی که هر بایت هم 8 بیته پس سرعت شما الان باید 16 کیلوبایت/ثانیه باشه که حال دادیم بهتون سرعت بیشتری هم دادیم!
4fvgdaq_th.gif

""لذا سرعت سرویس شما 128 بوده"" رو درست نخوندم... فکر کردم 128 رو مثال زده !

4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif
4fvgdaq_th.gif

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
آسیاتک دزد است

هشت ماه پیش ازشون اینترنت 1مگ نامحدود گرفتم یکساله سرعت دانلود 90 کیلوبایت/ثانیه حالا اینکه 32 کیلوبایتشو بالاکشیدن و به اسم share و این ..شعرها تحویل ما دادن هیچ ، پولشم جرینگی همون اول از من گرفتند ، الان یکماهه که سرعت دانلود من رو کردن 60 کیلوبایت رفتم بلانسب نمایندگیشون توی شهرمون که کلا خودشو زده به اون راه که آره از تهران سرعتها رو کم کردندو ما بی تقصیریم ، زنگ زدم قسمت پشتیبانی و شکایت خود آسیاتک توی تهران سر فحش و فضیحت رو کشیدم بهشون ، مرتیکه پرو پرو می گه آره سرعتها رو کم کردیم برای شما که فرقی نمی کنه !!!! مرتیکه ی پفیوز ، آقا این آسیاتک دزده ، ازش سرویس نگیرید !!!!!!!!

بله تایید میشه و قانون مضخرف تنظیم مقررات هسته دیگه و نمیتونید شکایتی کنید!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان کسی 2 مگ نقره ای نداره؟ من ماه بعد دانلود زیاد دارم و بنا به دلایلی هم فعلاً مجبورم آسیاتک رو تحمل کنم! کسی اگر خودش در حال حاضر داره یه لطف کنه اعلام وضعیت کنه.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
مرکز سید الشهدا
سرویس 512 نامحدود برنزی داشتم, سرعت بهترین حالت 384 بود
سرویس رو عوض کردم و حالا 1 مگ نامحدود برنزی دارم, سرعت بهترین حالت 512 !
یک مشت دزدن آقا! یک مشت دزد!
حداقل اگر جایی تو سایتشون یا اون موقع که ملت میخوان سرویس بگیرن مینوشتند که مثلا سرویسها با اختلال مواجه و ممکنه سرعت نصف باشه آدم دلش نمیسوخت
دروغگویی بیشتر آدم رو اذیت میکنه

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
مرکز سید الشهدا
حداقل اگر جایی تو سایتشون یا اون موقع که ملت میخوان سرویس بگیرن مینوشتند که مثلا سرویسها با اختلال مواجه و ممکنه سرعت نصف باشه آدم دلش نمیسوخت

هیچ اختلالی نداره، کاملاً دستی این محدودیت اعمال میشه.
جالبه که هزینه ی سرویس ۱ مگ دو برابر ۵۱۲ هست ولی سرعت؟!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
مرکز سید الشهدا

هیچ اختلالی نداره، کاملاً دستی این محدودیت اعمال میشه.
جالبه که هزینه ی سرویس ۱ مگ دو برابر ۵۱۲ هست ولی سرعت؟!

بله دقیقا و هیچ شیری در کار نیست و سرعت ها را خودشون محدود میکنن تا دو هفته پیش سرعت 1024 برنزی 90 بود کردنش 60

دوستان که شاکی هستند به پیغام های بازدید کنندگان من مراجعه کنید

بالا