• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
بله دقیقا و هیچ شیری در کار نیست و سرعت ها را خودشون محدود میکنن تا دو هفته پیش سرعت 1024 برنزی 90 بود کردنش 60

دوستان که شاکی هستند به پیغام های بازدید کنندگان من مراجعه کنید
بله همینطور بود. من چه شب چه روز میذاشتم دانلود، سرعت متوسط دقیقاً 92.4 KB/s بود. الان هر ساعت 116 مگابایت کمتر از قبل دانلود میشه. :(

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
بله همینطور بود. من چه شب چه روز میذاشتم دانلود، سرعت متوسط دقیقاً 92.4 KB/s بود. الان هر ساعت 116 مگابایت کمتر از قبل دانلود میشه. :(
الان1024 محدود بصرفه تر هست

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
الان زنگ زدم مخابرات شهرمون و گفت سرعت نامحدود یک مگ حدود 120 هست.:thumbsup: قیمتشم کمتر از آسیادُزده! من که کوچ میکنم مخابرات شما هم اگه مخابرات شهرتون نامحدود نمیده یه فکری برا خودتون بکنین!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
الان زنگ زدم مخابرات شهرمون و گفت سرعت نامحدود یک مگ حدود 120 هست.:thumbsup: قیمتشم کمتر از آسیادُزده! من که کوچ میکنم مخابرات شما هم اگه مخابرات شهرتون نامحدود نمیده یه فکری برا خودتون بکنین!
ماست بند نمیگه ماست من ترشه دوست عزیز. من هم زمانی که ۵۱۲ مخابرات داشتم به اسم ۶۴ کیلوبایت گرفتم ولی بعد یه ماه شد ۸ کیلوبایت.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
ماست بند نمیگه ماست من ترشه دوست عزیز. من هم زمانی که ۵۱۲ مخابرات داشتم به اسم ۶۴ کیلوبایت گرفتم ولی بعد یه ماه شد ۸ کیلوبایت.

اگه مدیرای آسیاتر تررر نمیزدن تو این شرکت من که مرض ندارم برم یجای دیگه اونم یه شرکت 100% دولتی که می تونه هر زمان که بخاد اینترنت رو رو مردم ببنده!!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
اگه مدیرای آسیاتر تررر نمیزدن تو این شرکت من که مرض ندارم برم یجای دیگه اونم یه شرکت 100% دولتی که می تونه هر زمان که بخاد اینترنت رو رو مردم ببنده!!

میدونم دوست عزیز ولی من خودم داغدیده ی مخابراتم!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
واااااای همین الان سرعتم شده 1.5 مگابیت! بین 100 تا 230 کیلوبایت نوسان داره! باورم نمیشه!!!

Speed.gif

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
سرعت آسیاتک الان یکم بیشتر از دایل آپ! خیلی سایتها هم باز نمیشه!

Last edited:

lionelreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان من از کجا باید بدونم چقدر حجمم مونده؟
از این سایت؟ report.asiatech.ir?
راهنماییم کنید ممنون میشم...
کدومش مربوط به حجم مصرفیه؟ کدومش مربوط به باقی مونده است؟

ESETNOD.BIZ

Registered User
لایک‌ها
64
256 محدود نبود؟
سرعت شبانش را میخوام بدونم

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سه راه داره:
1. سیستم CRM
2. سیستم Quick Charge
3. نرم افزار HTOOLS آسیاتک که از آدرس http://htools.asiatech.ir/htoolsad/HTools.zip قابل دریافت هست.
4. همین سیستم Report که فرمودید.
با توجه به انتخاب خودتون راه سوم رو راهنمایی می کنم:
وقتی لاگین می کنید ستون سمت راست، Used Credit که عددش با رنگ قرمز نوشته شده میشه مصرفی و Remained Credit که عددش با رنگ آبی نوشته شده میشه باقیمانده.
256 محدود نبود؟
من نداشتم ولی فکر نمیکنم بیشتر از 30 باشه.

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سه راه داره:
1. سیستم CRM
2. سیستم Quick Charge
3. نرم افزار HTOOLS آسیاتک که از آدرس http://htools.asiatech.ir/htoolsad/HTools.zip قابل دریافت هست.
4. همین سیستم Report که فرمودید.
وقتی لاگین می کنید ستون سمت راست، Used Credit که عددش با رنگ قرمز نوشته شده میشه مصرفی و Remained Credit که عددش با رنگ آبی نوشته شده میشه باقیمانده.
256 محدود نبود؟
من نداشتم ولی فکر نمیکنم بیشتر از 30 باشه.

Last edited:

ESETNOD.BIZ

Registered User
لایک‌ها
64
30 که خیلی افتضاحه
شاتل اگه محدود میکنه ولی 128 اش شبا تا 150 میره

lionelreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سه راه داره:
1. سیستم CRM
2. سیستم Quick Charge
3. همین سیستم Report که فرمودید.
ممنون از راهنماییتون

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
30 که خیلی افتضاحه
شاتل اگه محدود میکنه ولی 128 اش شبا تا 150 میره
مطمئن نیستم دوست عزیز ولی با توجه به تجارب و سوابقی که از آسیاتک دیدم %90 حدس میزنم همین مقدار باشه. البته دانلود نیم بها رو هم فکر نمیکنم زیاد محدود کنند.
دوستانی که این سرویس رو دارند بهتر میتونن راهنمایی تون کنند.

ممنون از راهنماییتون
خواهش میکنم دوست من.
البته یه راه 4م هم داره که راحت تر و در دسترس تر از همه هست که به پست قبلی اضافه کردم.

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
سلام

دوستان، بنده قصد خرید اینترنت نامحدود دارم برای دانلود حجمی! الان چند سوال دارم که ممنون میشم کمک کنید:

1- اینترنت نامحدود مخابرات بهتره یا آسیاتک؟! (اگر شرکت دیگه ایی هم میشناسید که اینترنت نامحدود خوب میده ممنون میشم معرفی کنید)

2- سرعت دانلود اینترنت نامحدود 512 آسیاتک در چه حد هست؟!

3- قطع و وصلی دارند ؟!

در کُل ممنون میشم برای شخصیی مثل بنده که میخواد دانلود حجمی (24 ساعت دانلود) راه بندازه راهنمایی بفرمایید که چه سرویس خریداری کنم و از چه شرکتی بهتر هست.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام

دوستان، بنده قصد خرید اینترنت نامحدود دارم برای دانلود حجمی! الان چند سوال دارم که ممنون میشم کمک کنید:

1- اینترنت نامحدود مخابرات بهتره یا آسیاتک؟! (اگر شرکت دیگه ایی هم میشناسید که اینترنت نامحدود خوب میده ممنون میشم معرفی کنید)

2- سرعت دانلود اینترنت نامحدود 512 آسیاتک در چه حد هست؟!

3- قطع و وصلی دارند ؟!

در کُل ممنون میشم برای شخصیی مثل بنده که میخواد دانلود حجمی (24 ساعت دانلود) راه بندازه راهنمایی بفرمایید که چه سرویس خریداری کنم و از چه شرکتی بهتر هست.
مخابرات بستگی به مخابرات منطقه تون داره، باید تحقیق کنید از مشترکین منطقه تون.
آسیاتک وضعیتش مشخصه، ۵۱۲ رو حدود ۳۷۰ میبندن و ۱۰۲۴ رو ۵۰۰! اگر مخابرات منطقه تون خوب باشه قطعاً مخابرات بهتر هست ولی این رو بدونید هیچ سرویس خوبی پایدار نیست. من دو سال از مخابرات استفاده کردم خیلی راضی بودم، یهو به قدری افتضاح شد که فرار کردم به آسیاتک. همین بلا توی آسیاتک داره سرم میاد.
سرعت دانلود ۵۱۲ حدود ۴۵ اینا باید باشه، دوستانی که دارن بهتر میدونن.
قطعی هم بله دارند، خیالتون راحت!

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
تا جایی که بنده اطلاع دارم 512 نامحدود مخابرات دزفول داره 60-70 کیلوبایت میزنه با قیمت ماهیانه 22 هزار تومان! اما از سرعت 512 نامحدود آسیاتک متاسفانه اطلاعی ندارم، از دوستان ممنون میشم اگر کمک کنن به بنده، همچنین مخابرات مرکزی امام هستم بنده که بهترین مخابرات در دزفول هست از نظر امکانات و تجهیزات!

Last edited:
بالا