• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
تا جایی که بنده اطلاع دارم 512 نامحدود مخابرات دزفول داره 60-70 کیلوبایت میزنه با قیمت ماهیانه 22 هزار تومان! اما از سرعت 512 نامحدود آسیاتک متاسفانه اطلاعی ندارم، از دوستان ممنون میشم اگر کمک کنن به بنده، همچنین مخابرات مرکزی امام هستم بنده که بهترین مخابرات در دزفول هست از نظر امکانات و تجهیزات!
پیشنهاد میکنم سؤالتون رو در تاپیک مخابرات و این تاپیک مطرح کنید:
http://forum.persiantools.com/t83308.html

linuxx2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
تا جایی که بنده اطلاع دارم 512 نامحدود مخابرات دزفول داره 60-70 کیلوبایت میزنه با قیمت ماهیانه 22 هزار تومان! اما از سرعت 512 نامحدود آسیاتک متاسفانه اطلاعی ندارم، از دوستان ممنون میشم اگر کمک کنن به بنده، همچنین مخابرات مرکزی امام هستم بنده که بهترین مخابرات در دزفول هست از نظر امکانات و تجهیزات!
داداش الکی وقتو هزینتو واسه آسیاتک خرج نکن که افتضاحه 512 برنزی قبلا بین 60-70 بود حدود 1 ماهه اومده رو 30-40 اصلا خیلی سایتا رو درستو حسابی باز نمیکنه
من اگه راه فرار داشتم حتما اینکار و میکردم اما چه کنم که 6 ماه از سرویسم مونده مخابرات اینجا هم اصلا سرویس نامحدود ارائه نمیکنه!!
حداقل مخابرات شرف داره به آسیاتر
2881108309.png

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
فردا میرم آسیاتک ببینم به چه نتیجه ایی میرسم! اینترنت را برای شرکت نیاز دارم، بدبختی مخابرات این هست که فقط 1 ماه الاف میشی تا اینا بیان نامه نگاری کنن درخواست بفرستند دزفول و ... ! اما آسیاتک تا جایی که اطلاع دارم نهایت 3 روزه وصل میکنه؛ ممنون از راهنمایی دوستان، فردا خبر جفتش را همینجا میگم

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
آسیاتک حیا کن ، این سیاستا رو رها کن :| :| :| :| . سرعت اینترنت چند وقته اومده پایین به خاطر اینه...
به متن های بنر توجه کنید.

asiatech.gif

پس مشکل پهنای باندشون این بود!!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
از دو طرف دارن به سرور ها فشار میارن...
1. به یه سری سایت ها مثل downloadha سرور دانلود داخل ایران دادن.
2. مثل .... دارن تو همین سایت ها تبلیغ میکنن و یوزر جدید به شرکت اضافه میکنن.
در نتیجه: سرعت ما میشه اینی که در جریانش هستید!

بله درست میگید. این پولا خوردن نداره واقعا. این دزدی توی روز روشن هست نه هیچ چیز دیگه ایی.

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
امروز هر سایتی که SSL بود و سرتیفیکیت معتبری داشت، مثل گوگل، پیغام منقضی شدن سرتیفیکیت رو می‌ده و میخاد یک مجوز نامعتبر رو تایید کنم.

کسی این مشکل رو داشته؟

یادمه زمان انتخابات 88 هم که اینترنت رو مانیتور شدید می‌کردند همین اتفاق افتاد.

ESETNOD.BIZ

Registered User
لایک‌ها
64
امروز هر سایتی که SSL بود و سرتیفیکیت معتبری داشت، مثل گوگل، پیغام منقضی شدن سرتیفیکیت رو می‌ده و میخاد یک مجوز نامعتبر رو تایید کنم.

کسی این مشکل رو داشته؟

یادمه زمان انتخابات 88 هم که اینترنت رو مانیتور شدید می‌کردند همین اتفاق افتاد.

مشکل از آسیاتک هست چون با شاتل همچین مشکلی نیست

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مشکل از آسیاتک هست چون با شاتل همچین مشکلی نیست
انقدر اسپم نده!

از دو طرف دارن به سرور ها فشار میارن...
1. به یه سری سایت ها مثل downloadha سرور دانلود داخل ایران دادن.
2. مثل .... دارن تو همین سایت ها تبلیغ میکنن و یوزر جدید به شرکت اضافه میکنن.
در نتیجه: سرعت ما میشه اینی که در جریانش هستید!
این سیاست همشونه سرور داخلی رو باز گذاشتند بعد gateway خارج رو محدود کردند که پول کمتری بدند و سود بیشتری ببرند
پایه گذارشونم همین شاتل بود که پشتیبانیشون فقط سایتهای داخلی رو قبول داشتند!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
انقدر اسپم نده!

این سیاست همشونه سرور داخلی رو باز گذاشتند بعد gateway خارج رو محدود کردند که پول کمتری بدند و سود بیشتری ببرند

تو برو وکیل بشو خیلی قشنگ استدلال می کنی.

ESETNOD.BIZ

Registered User
لایک‌ها
64
انقدر اسپم نده!

تشخیص اسپم با مدیره و تو فقط یک کاربر معمولی هستی:)

ShZzZ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
512 اسیاتک فکر میکنم 40 45 باشه سرعتش
1024 که خودم تا چند روز پیش داشتم 60 بود
بهتره در مورد مرکز مخابراتتون تحقیق کنید
توی پی سی ورد تاپیک داره شهرتون اینجا را خبر ندارم!

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
بنده دیروز تمام سرویس دهنده های دزفول را پرس و جو کردم و به نتایج زیر رسیدم:

1- مخابرات کلاً با نماینده های دزفول خوب راه نیموده و پولشون را نداده ! پس کلاً نماینده ایی وجود نداره و حتی اونایی هم که از مخابرات دارند وقتی مشکلی دارند باید به 2020 اطلاع بدند که خودش 1 هفته الی 2 هفته نامه نگاری داره! (پس اگر کسی مشکلی پیدا کرد بدبخت میشه، حتی راه فراری هم نیست چرا که رانژ را مخابرات جمع آوری نمیکنه و نمیزاره مشترک بره)، برای راه اندازی سرویس هم کم کمش 1 ماه زمان بر هست (بی در و پیکره!)

2- آسیاتک رفتم، دقیقاً گفتند که 512 برنزی حداکثر 40 کیلوبایت میزنه و مشکلاتشون را دقیقاً گفتند، نمایندگی دزفول دست آقای گلستانی که مستقیماً صحبت کردم با ایشون و دقیقاض حرف تمام دوستانی که در همین تاپیک بود را یک به یک گفتم (مشکلات آسیاتک را گفتم) تماماً قبول داشت که جای تعجب بود برای من! البته پس از روشن شدن موضوع متوجه شدم یک فکر خوب داره که تا آخر هفته آینده داره فیبرهای آسیاتک دزفول را از فیبرهای اصلی مرکزی جدا میکنه پس کلاً نمایندگی دزفول میشه یکی از مراکز مستقل شرکت آسیاتک که هر سرعتی که بخوان میتونن بدن بدون اینکه کاری به مرکز اصلی داشته باشند و تا جایی که به بنده قول دادند تا اخر هفته آینده به عنوان مثال سرعت 512 نامحدود بین 60 الی 100 کیلوبایت سرعت ها را تعیین میکنند، تنها خوبی که داره این هست که نمایندگی دزفول با این فیبر مستقل میشه و یکجورایی مرکز میشه که خیلی از طرف مرکز اصلی تحت فشار نیستند و 99% مستقل میشه سرویس دهی

3- شاتل، کلاً قیمت ها فضایی بود و به قول معروف 2 تا پا قرض کردم و پا به فرار گذاشتم! قیمت 128 نامحدود با اشتراک گذاری 1 به 3 نفر، 78 هزار تومان!!!

4- پارس آنلاین توی دزفول پشتیبانی درستی نداره و قیمت هاش هم بالاس که کلاً نرفتم!

5- پیشگامان هم که کلاً وضعیتش مشخصه از نظر قطعی و آی پی های دست 6 که معمولاً توی خیلی از دیتاسنتر ها به صورت اتک شناخته میشه و بدبختی داره (خودم دارم این بدبختی را میکشم!)

در کُل تصمیم به این گرفتم که از آسیاتک سرویس بگیرم و به عنوان تست هم شده 2 ماهی سَر کنیم (ماه اول با 512 محدود تا فیبر اختصاصی دزفول راه اندازی بشه و ماه دوم با 512 نامحدود)

اگر از دوستان از شرکت های بهتری آشنایی دارند که در دزفول سرویس دهی میکنند یا ... ممنون میشم راهنمایی بفرمایند..

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کار خوبی کردی منم 512 نامحدود داشتم جفت سرعتش زیر 40 نمیومد پینگشم که الان اوکی شده قبلا 350 بود اگه زیر 400 باشه حله
مخابرات رو هم راست گفته حداقل 1 هفته طول داره که طرف نامه بزنه و به مشکلت رسیدگی بشه!
گرفتی تست بذار ببینیم =)

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
فردا درخواست سرویس 512 محدود را میدم که طبق گفته خودشون بین 150 الی 200 سرعت داره، چون 1 مگابایت محدود آسیاتک داخل دزفول بین 300 الی 350 سرعت داره، 100 درصد هم از محدود و هم از نامحدود که گرفتم تست ها را همینجا میزارم، فقط خدا کنه کار ما راه بیافته چون واقعاً حساب کتاب بشه نمیشه برای جمع آوری و وصل کردن رانژ از هر شرکت 1 هفته آدم معطل باشه!

اگر هم سیاست کاری آسیاتک دزفول طبق گفته خودشون تا آخر هفته آینده راه اندازی بشه واقعاً برای سرویس نامحدودش میشه روش حساب کرد!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
فردا درخواست سرویس 512 محدود را میدم که طبق گفته خودشون بین 150 الی 200 سرعت داره، چون 1 مگابایت محدود آسیاتک داخل دزفول بین 300 الی 350 سرعت داره، 100 درصد هم از محدود و هم از نامحدود که گرفتم تست ها را همینجا میزارم، فقط خدا کنه کار ما راه بیافته چون واقعاً حساب کتاب بشه نمیشه برای جمع آوری و وصل کردن رانژ از هر شرکت 1 هفته آدم معطل باشه!

اگر هم سیاست کاری آسیاتک دزفول طبق گفته خودشون تا آخر هفته آینده راه اندازی بشه واقعاً برای سرویس نامحدودش میشه روش حساب کرد!
ایشالا =)
من خودم کمین کردم بیام آسیاتک، از قدیم شرکت خوبی بوده مخصوصا قیمتهاش
درسته مشکل داره ولی از بقیه حداقل بهتر بوده و دزدی درحد.. نمیکرده بگه 1مگه و 128 بندازه!
این آخریه هم بخاطر اینکه گرون نکنند کاهش سرعت دادند باید دید کدوم میصرفه الان این ماهی 30 تومن:

خب 25 تومن بدم سرعتم دو برابر این باشه بهتر نیست؟
خوبیه دیگش هم اینه که تکلیف شرکت معلومه سرعت فیکسه کم نمیشه بازی در نمیارند
اگه این پینگش بهتر بود که تا الان رو خط دوم انداخته بودمش

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
وا.. تا به الان از آسیاتک نداشتم اما دوستانی که میشناسم و دارند استفاده میکنند 1 مگابایت محدود دارند به صورت ماهیانه 24-25 هزار تومان که سرعتی بین 300 الی 350 کیلوبایت دارند، انشاا.. این برنامه آسیاتک دزفول راه اندازی بشه ما هم تکلیفمون روشن بشه، تعریف شاتل زیاد هست در صورتی که قیمت هاش از همون اول کار تا به الان فضایی بوده (بنده خودم 2 سال شاتل داشتم)، الان تنها امیدم به همین آسیاتک هست که خدا کنه جواب بده و صد درصد نتیجه را همینجا میگم، پشتیبانی آسیاتک دزفول میشه گفت خوب هست نسبت به بقیه شرکت هایی که در دزفول هست، اطلاعات فنی خوبی دارند و به سوالات رُک جواب میدن حالا بقیه شهر ها خدا داند!

erfan_king

Registered User
لایک‌ها
142
اسیاتک امشب یه چیزیش شده من تو روز سرعت دانلودم انقدر نیست :

512 10گیگ در ماه

بالا