اول خودمم میخواستم پارس انلاین بگیرم ولی مرکز مخابراتی ما ندارهپارس آنلاین بگیر.
کرج گوهردشت
اول خودمم میخواستم پارس انلاین بگیرم ولی مرکز مخابراتی ما ندارهپارس آنلاین بگیر.
داداش من سرعت روزش که معلومه و خوب بستگی به مخابرات منطقه ای داره ... ولی خوبه از 600 تا 1200 و اما شبا دانلود رایگان من که فعلا راضی هستم تا مگر دوباره از اون کارهای نامردی انجام ندند و سرعت را پایین نیارند. سرعت شب بین 250 تا 300 هست و می شه گفت شبی 5 تا 6 گیگ دانلود می شه کرد... که خیلی خوبه ... فعلا ... ولی 20 گیگ برای یک ماه استفاده در روز خیلی کمه و باید جیره بندی کنی ...
يعني روزي صد بار احساس پشيماني ميكنم چرا از آسيا تك سرويس گرفتم
نهایتا همشون سَرُ و تَهِ یه کرباسن .............. قراره همشون مشتری رو بچاپن ...حالا کم و بیش دارن انجام وظیفه میکنن! ...............
اين شركت واقعا نوبره . هم قيمت بالا هم كيفيت سرويس افتضاح . من جاي قبلي پيشگامان داشتم اين شكلي نبود .
دوست عزیز، این تاپیک برای سرویس آسیاتک هست...دوستان من در حال حاضر از شاتل سرویس دارم ، اما به دلیل اینکه با این حجم ۳ گیگ درماه ، حتی در وب گردی هم باید آهسته و پیوسته پیش رفت تصمیم به تغییر گرفتم .
حالا از دوستان تقاضا دارم بفرمایید که از کجا سرویس بگیرم که هم ، مبلغش مناسب باشه هم بشه دانلود شبانه مناسبی داشت و از همه مهمتر دغدغه چک کردن لحظه به لحظه وضعیت ترافیک مصرفی رو هم در حد شاتل نداشته باشم !
هزینه نهایی قابل پرداخت من حدود ماهی ۴۵ تومان خواهد بود .
من حتی این ماه ، ولخرجی کردم یکم ، :دی و ۵ گیگ شارژ اضافه خریداری کردم اما میدونم باز هم ۴ روز پایانی این ماه بی نت خواهم بود .
اگر کمک میکنه به انتخاب بهتر باید بگم بنده شیراز هستم .
با سپاس از پاسخ گویی احتمالی شما دوستان .
پیشگامان ریسلر هست؟ یا خودش ای اس پیه؟
ما يه همسايه داريم واي فاي آسيا تك داره
تا حالا ازش دوتا فصل از يه سريالو با گوشيم دانلود كردم
خيلي باحال بودباریکلا.
کاش تو مدرسه هم اینقدر زرنگ بودی.
من دارم. روزانه حدود 9-8 مگابیت بر ثانیه. خط رو روی 10240 کیلوبیت بر ثانیه می بندن. 30 گیگ نداره که!سلام
سرویس 10mb سرعت روزانه و شبانش چقر هست؟؟خط رو روی چند مگ میبندن؟میخوام 30 gb رو بگیرم بنظر شما می ارزه ؟ یا سرویس 8 شرکت های دیگه رو بگیرم؟
سرعت استریم و پیج باز کردن و یوتوب چطوره؟؟ راضی هستی؟؟من دارم. روزانه حدود 9-8 مگابیت بر ثانیه. خط رو روی 10240 کیلوبیت بر ثانیه می بندن. 30 گیگ نداره که!