• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
داداش من سرعت روزش که معلومه و خوب بستگی به مخابرات منطقه ای داره ... ولی خوبه از 600 تا 1200 و اما شبا دانلود رایگان من که فعلا راضی هستم تا مگر دوباره از اون کارهای نامردی انجام ندند و سرعت را پایین نیارند. سرعت شب بین 250 تا 300 هست و می شه گفت شبی 5 تا 6 گیگ دانلود می شه کرد... که خیلی خوبه ... فعلا ... ولی 20 گیگ برای یک ماه استفاده در روز خیلی کمه و باید جیره بندی کنی ...

سرعت شبانه که فاجعست ! الان مخابرات دارم 2 مگ شبانه رایگان اسپید بین 200 تا 250 ! که معمولا رو 230 دانلود میکنه !!! این سرویس 10مگ حداقل باید 500 دانلود بده شبانه نه 300 !

شاتل نامرد هم قبلا ازش 2 مگ نامحدود میگرفتم ماهی 50 الان شده 82 تومن تو قرار داد هم نوشته Unlimated Fair Download :blink: اخر هم بعد از دانلود 60 گیگ نت قطع شد !

پ.ن : مبین نت حروم... 2 مگ 4 گیگ ماه پیش شارژ کردم شد 43 تومن !!!!!!!!! شبانه رایگان که همون 230 میده به گفته خودشون از 2 تا 8 صبح هست ولی فقط از 2:30 تا 7:30 حجم کم نمیکنه !

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
رفقای آسیا تکی! ............... 10 مگ .....ده گیگ ماهانه دارم ............. سرعتم 800 ...900 ...کیلو میرسه ( هنوز با سایتهای کمی تست کردم) .......... ولی به محض فعال کردن K....e....i.....r.....o ........... دانلودم به یک دهم افت میکنه !

پیشنهادی دارین؟

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
يعني روزي صد بار احساس پشيماني ميكنم چرا از آسيا تك سرويس گرفتم

نهایتا همشون سَرُ و تَهِ یه کرباسن .............. قراره همشون مشتری رو بچاپن ...حالا کم و بیش دارن انجام وظیفه میکنن! ...............

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نهایتا همشون سَرُ و تَهِ یه کرباسن .............. قراره همشون مشتری رو بچاپن ...حالا کم و بیش دارن انجام وظیفه میکنن! ...............

اين شركت واقعا نوبره . هم قيمت بالا هم كيفيت سرويس افتضاح . من جاي قبلي پيشگامان داشتم اين شكلي نبود .

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196

ariux

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان من در حال حاضر از شاتل سرویس دارم ، اما به دلیل اینکه با این حجم ۳ گیگ درماه ، حتی در وب گردی هم باید آهسته و پیوسته پیش رفت تصمیم به تغییر گرفتم .
حالا از دوستان تقاضا دارم بفرمایید که از کجا سرویس بگیرم که هم ، مبلغش مناسب باشه هم بشه دانلود شبانه مناسبی داشت و از همه مهمتر دغدغه چک کردن لحظه به لحظه وضعیت ترافیک مصرفی رو هم در حد شاتل نداشته باشم !
هزینه نهایی قابل پرداخت من حدود ماهی ۴۵ تومان خواهد بود .
من حتی این ماه ، ولخرجی کردم یکم ، :دی و ۵ گیگ شارژ اضافه خریداری کردم اما میدونم باز هم ۴ روز پایانی این ماه بی نت خواهم بود .
اگر کمک میکنه به انتخاب بهتر باید بگم بنده شیراز هستم .

با سپاس از پاسخ گویی احتمالی شما دوستان .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان من در حال حاضر از شاتل سرویس دارم ، اما به دلیل اینکه با این حجم ۳ گیگ درماه ، حتی در وب گردی هم باید آهسته و پیوسته پیش رفت تصمیم به تغییر گرفتم .
حالا از دوستان تقاضا دارم بفرمایید که از کجا سرویس بگیرم که هم ، مبلغش مناسب باشه هم بشه دانلود شبانه مناسبی داشت و از همه مهمتر دغدغه چک کردن لحظه به لحظه وضعیت ترافیک مصرفی رو هم در حد شاتل نداشته باشم !
هزینه نهایی قابل پرداخت من حدود ماهی ۴۵ تومان خواهد بود .
من حتی این ماه ، ولخرجی کردم یکم ، :دی و ۵ گیگ شارژ اضافه خریداری کردم اما میدونم باز هم ۴ روز پایانی این ماه بی نت خواهم بود .
اگر کمک میکنه به انتخاب بهتر باید بگم بنده شیراز هستم .

با سپاس از پاسخ گویی احتمالی شما دوستان .
دوست عزیز، این تاپیک برای سرویس آسیاتک هست...

برای مشاوره و انتخاب آی اس پی اینجا پست بزنید : http://forum.persiantools.com/t83308.html

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مانده شارژ آسياتك تون را چجوري ميبينين؟سايتش عوض شده؟سايت قبلي اصلا باز نميشه؟كثيف تر از آسياتكككككككككككككك توي دزدي نديدم....

mmortezat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ما يه همسايه داريم واي فاي آسيا تك داره
تا حالا ازش دوتا فصل از يه سريالو با گوشيم دانلود كردم
:rolleyes:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام
سرویس 10mb سرعت روزانه و شبانش چقر هست؟؟خط رو روی چند مگ میبندن؟میخوام 30 gb رو بگیرم بنظر شما می ارزه ؟ یا سرویس 8 شرکت های دیگه رو بگیرم؟
من دارم. روزانه حدود 9-8 مگابیت بر ثانیه. خط رو روی 10240 کیلوبیت بر ثانیه می بندن. 30 گیگ نداره که!

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
من دارم. روزانه حدود 9-8 مگابیت بر ثانیه. خط رو روی 10240 کیلوبیت بر ثانیه می بندن. 30 گیگ نداره که!
سرعت استریم و پیج باز کردن و یوتوب چطوره؟؟ راضی هستی؟؟
ممنون

nakazaki

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام خدمت دوستان عزیز

من به تازگی آسیاتک گرفتم
قبلش 2 ماه شاتل داشتم که شبی 6 گیگ دانلود میکردم ولی بعد از یه حجم مشخص سرعت دانلود از 250 به 8 افت پیدا کرد که به خاطر دانلود زیاد بود
تصمیم گرفتم عوض کنم آسیاتک بگیرم در حال حاضر 512 گرفتم که شبی 1.5 گیگ میگیره
چند تا سوال از خدمتون داشتم

اول اینکه اگه ماه بعد 2 مگ بگیرم سرعت دانلود شبانه 256 میشه؟ و برای ماه های بعد هم میتونم سرعت پایین تر بگیرم یا از این بعد مجبورم همون سرعتی رو که گرفتم بگیرم

دوم اینکه تنظیمات خاصی برای افزایش سرعت نداره؟ آخه یه مدت پارس آنلاین داشتم سرعت دانلودش کم بود با پشتیبانی تماس گرفتم اومد رو سیسنم DNS تعریف کرد و یه سری تغییرات تو کانفیگ مودم داد که خیلی سرعت دانلود بیشتر شد

سوال آخر در مورد Downstream که مفهومش چیه و این شات از تنظیمات مودمم هست ممنون میشم بعد از توضیح در مورد مفهوم Downstream در مورد شات هم توضیح بدین

CaptureGKzJA.png

بالا