منظورش اینه دارید با شرکت دزدی معامله می کنید که وقتی روزانه حجم مشخصی (256=200 مگ) رو می گیرید سرعت به کمتر از نصف می رسه و مدام قطع می شوید.سلام منظور از این چیه؟
نامحدود طلایی با a گیگ ترافیک هدیه و b گیگ حداقل تبادل 6 ......10
منظورش اینه دارید با شرکت دزدی معامله می کنید که وقتی روزانه حجم مشخصی (256=200 مگ) رو می گیرید سرعت به کمتر از نصف می رسه و مدام قطع می شوید.
این طور که سایر کاربران محدود دارند راضی هستند از سرعت اما پینگ بالا و قطعی فراوان جز جدا نشدنی از اسیاتک است.روی سرویس های محدود هم این مشکل را داره؟ یعنی من اگر محدود 10 گیگ بگیرم مثلا می تونم تو 4 روز کل 10 گیگم را دانلود کنم؟
این طور که سایر کاربران محدود دارند راضی هستند از سرعت اما پینگ بالا و قطعی فراوان جز جدا نشدنی از اسیاتک است.
من نامحدود ام از محدود اطلاعی ندارم اما حدس می زنم زمان رایگان یا نیم بها سرعت به 1/8 سرویس تبدیل بشه.ممنون این طرحهایی که شبانه رایگانه یا از ساعت 9.30 تا 11 صبح رایگانه چطوره؟سرعت دانلود مواقعی که رایگانه خوبه؟؟همزمان میشه از اسیا تک و مخابرات استفاده کرد؟
منظورش اینه دارید با شرکت دزدی معامله می کنید که وقتی روزانه حجم مشخصی (256=200 مگ) رو می گیرید سرعت به کمتر از نصف می رسه و مدام قطع می شوید.
ممنون از توضیحات شما که نامحدود دارید ماهی چند گیگ میتونید دانلود کنید؟اگر این طوره که جیره بندی روزانه داره پس نامحدود چه فایده ای داره که شما فعال کردید؟متاسفانه اینجا فن اوا نداره مخابرات هم طرح نامحدود مهلتش تموم شده فقط یه اسیاتک هست و شبکیه که شبکیه هم گفتند نامحدود نداره وبرای نامحدود فقط باید طرف اسیاتک رفتمن نامحدود ام از محدود اطلاعی ندارم اما حدس می زنم زمان رایگان یا نیم بها سرعت به 1/8 سرویس تبدیل بشه.
مسئله بعدی هم از اونجایی که خط تلفن برای یک سرویس دهنده تنظیم می شه (در حد اطلاعات خودم عرض می کنم) نمی توانید از دو شرکت همزمان سرویس بگیرید.
اگر مشترک جدید هستید دوستانه توصیه می کنم سمت آسیاتک نروید.
شرکت عجیبی است.شرکتی است که تنها دغدغه اش سود بردن یک طرفه است و در این راه دست به هر اقدامی می زند.
مخابرات و فن آوا در حال حاضر در سرویس های نامحدود در حد عالی هستند .
حدستون اشتباه است. ضریب اشتراک هیچ ربطی به این قضیه نداره.من نامحدود ام از محدود اطلاعی ندارم اما حدس می زنم زمان رایگان یا نیم بها سرعت به 1/8 سرویس تبدیل بشه.
مسئله بعدی هم از اونجایی که خط تلفن برای یک سرویس دهنده تنظیم می شه (در حد اطلاعات خودم عرض می کنم) نمی توانید از دو شرکت همزمان سرویس بگیرید.
اگر مشترک جدید هستید دوستانه توصیه می کنم سمت آسیاتک نروید.
شرکت عجیبی است.شرکتی است که تنها دغدغه اش سود بردن یک طرفه است و در این راه دست به هر اقدامی می زند.
مخابرات و فن آوا در حال حاضر در سرویس های نامحدود در حد عالی هستند .
ممنون از توضیحات شما که نامحدود دارید ماهی چند گیگ میتونید دانلود کنید؟اگر این طوره که جیره بندی روزانه داره پس نامحدود چه فایده ای داره که شما فعال کردید؟
داخل تنظیمات مودم برو (192.168.1.1) یه جا نوشته Line Rate - Downstream و Line Rate - Upstream عدد جلوش هر چی بود سرعت دریافت و ارسالاز کجا میشه فهمید خط رو روی چند بسته ? کامل توضیح میدید دوستان?
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk