• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
سلام منظور از این چیه؟
نامحدود طلایی با a گیگ ترافیک هدیه و b گیگ حداقل تبادل 6 ......10

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سلام منظور از این چیه؟
نامحدود طلایی با a گیگ ترافیک هدیه و b گیگ حداقل تبادل 6 ......10
منظورش اینه دارید با شرکت دزدی معامله می کنید که وقتی روزانه حجم مشخصی (256=200 مگ) رو می گیرید سرعت به کمتر از نصف می رسه و مدام قطع می شوید.

ALI4GHA

Registered User
لایک‌ها
17
منظورش اینه دارید با شرکت دزدی معامله می کنید که وقتی روزانه حجم مشخصی (256=200 مگ) رو می گیرید سرعت به کمتر از نصف می رسه و مدام قطع می شوید.

روی سرویس های محدود هم این مشکل را داره؟ یعنی من اگر محدود 10 گیگ بگیرم مثلا می تونم تو 4 روز کل 10 گیگم را دانلود کنم؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
روی سرویس های محدود هم این مشکل را داره؟ یعنی من اگر محدود 10 گیگ بگیرم مثلا می تونم تو 4 روز کل 10 گیگم را دانلود کنم؟
این طور که سایر کاربران محدود دارند راضی هستند از سرعت اما پینگ بالا و قطعی فراوان جز جدا نشدنی از اسیاتک است.

ALI4GHA

Registered User
لایک‌ها
17
الان مخابرات اصفهان گیگی 3710 حساب می کنه

این تست سرعت برای سرور ایران

3164678059.png

اینم برای سرور آمریکا

3164680081.png

من حدود 20 گیگ ماهیانه مصرف دارم که حدود 75000 هزینه داره، اینترنت پرسرعت چابک 20 گيگ در ماه آسیاتک 57000 تومن هزینه داره و شبانه رایگان بنظر دوستان اصفهانی سرویس را به آسیاتک تغییر بدم؟ اینجا شاتل هم هست البته.

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
این طور که سایر کاربران محدود دارند راضی هستند از سرعت اما پینگ بالا و قطعی فراوان جز جدا نشدنی از اسیاتک است.

ممنون این طرحهایی که شبانه رایگانه یا از ساعت 9.30 تا 11 صبح رایگانه چطوره؟سرعت دانلود مواقعی که رایگانه خوبه؟؟همزمان میشه از اسیا تک و مخابرات استفاده کرد؟

Last edited:

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ممنون این طرحهایی که شبانه رایگانه یا از ساعت 9.30 تا 11 صبح رایگانه چطوره؟سرعت دانلود مواقعی که رایگانه خوبه؟؟همزمان میشه از اسیا تک و مخابرات استفاده کرد؟
من نامحدود ام از محدود اطلاعی ندارم اما حدس می زنم زمان رایگان یا نیم بها سرعت به 1/8 سرویس تبدیل بشه.

مسئله بعدی هم از اونجایی که خط تلفن برای یک سرویس دهنده تنظیم می شه (در حد اطلاعات خودم عرض می کنم) نمی توانید از دو شرکت همزمان سرویس بگیرید.

اگر مشترک جدید هستید دوستانه توصیه می کنم سمت آسیاتک نروید.
شرکت عجیبی است.شرکتی است که تنها دغدغه اش سود بردن یک طرفه است و در این راه دست به هر اقدامی می زند.

مخابرات و فن آوا در حال حاضر در سرویس های نامحدود در حد عالی هستند .

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561

اومدم این سوال رو بپرسم شما جواب دادید
تقریباً 6-7 ماهی نامحدود داشتم اما این اتفاق برای من نیوفتاد
احتمالاً چون مرکز مخابراتی که دارم خلوت هست به خاطر همین این اتفاق رو تجربه نکردم
این ماه 512 6 گیگ در ماه تمدید کردم 23900+آبونمان
اما چون حجم کم اوردم 10 گیگ هم اضافه خریدم تقریباً 50 تومن اضافه
هنوز 6 روز هم از مدت تمدید مونده
اگر به 512 نامحدود طلایی تمدید میکردم برام به صرفه تر بود
- (512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود طلايي ( با 10 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 40 گيگ) (849000 ريال + آبونمان)

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
من نامحدود ام از محدود اطلاعی ندارم اما حدس می زنم زمان رایگان یا نیم بها سرعت به 1/8 سرویس تبدیل بشه.

مسئله بعدی هم از اونجایی که خط تلفن برای یک سرویس دهنده تنظیم می شه (در حد اطلاعات خودم عرض می کنم) نمی توانید از دو شرکت همزمان سرویس بگیرید.

شرکت عجیبی است.شرکتی است که تنها دغدغه اش سود بردن یک طرفه است و در این راه دست به هر اقدامی می زند.

ممنون از توضیحات شما که نامحدود دارید ماهی چند گیگ میتونید دانلود کنید؟اگر این طوره که جیره بندی روزانه داره پس نامحدود چه فایده ای داره که شما فعال کردید؟متاسفانه اینجا فن اوا نداره مخابرات هم طرح نامحدود مهلتش تموم شده فقط یه اسیاتک هست و شبکیه که شبکیه هم گفتند نامحدود نداره وبرای نامحدود فقط باید طرف اسیاتک رفت

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

حدستون اشتباه است. ضریب اشتراک هیچ ربطی به این قضیه نداره.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
ممنون از توضیحات شما که نامحدود دارید ماهی چند گیگ میتونید دانلود کنید؟اگر این طوره که جیره بندی روزانه داره پس نامحدود چه فایده ای داره که شما فعال کردید؟

تا سه~چهار ماه پیش نامحدوداش خوب بودن ولی الان قانون مصرف منصافانه(!!!!!!!) رو دارن اجرا می کنن و نامحدوداش خراب شده. این افرادی هم که نامحدود دارن، سرویسشون رو به صورت چندماهه تمدید کردن و الان چاره ای ندارن!

اصلا و ابدا از این شرکت "نامحدود" نگیر. اگه میخوای از آسیا... بگیری، با همون پولی که میخوای نامحدود بگیری، یه سرویس محدودش رو انتخاب کن. نامحدودش ضرره خالصه!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
قبلا در چند صفحه پیش سرعت دانلود شبانه رایگان رو نوشته بودم. دیشب مجددا تست کردم، دیدم متاسفانه سرعت شبانه رو کاهش دادن یعنی در زمان شبانه، سرعت واقعی رو ارائه میدن.

سرویس شبانه:
-----------------------
سرویس 512 = 50 تا 60KB/s
سرویس 128 = 30KB/s

ali_tavanaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
به همه سفارش می کنم از این شرکت دروغ گوی دزد سرویس نگیرن
فاتحه می خونن به سرویس نامحدودشون تا نتونی دانلود کنی
قطعی زیاد داره ، هر دفعه هم 10 تا 15 دقیقه طول می کشه ، باید زنگ بزنی تا برات پورت رو ریست کنند
وقتی زنگ می زنی نزدیک یک دقیقه ازت اطلاعات الکی می گیره که بگذارت سرکار دفعه بعد حوصله نکنی زنگ بزنی.
هی ازت شماره تلفن می پرسه ، باز می گه شمارت این بوده ، فلان چیز رو می خوای یا نه ، الآن می خوام وصلت کنم ...... ، وقتی هم گوشی رو بر می داره جدیدا می گذارت سر کار
انگار من خرم ، نزدیک 7-8 ساله adsl دارم این می خواد به من یاد بده ! الکی علافت می کنه که پشیمون بشی از زنگ زدنت.

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
اقا این report.asiatech.ir واسه شما باز میشه ؟ واسه من میره روی ادرس crm.asiatech میخوام حجممو چک کنم

mercol30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نامحدود می خواهید الان فقط شرکت پیشگامان نامحدود واقعی می ده ... شب و روزش یکیه یعنی 512 اون 60 تا 80 دانلود داره ... ولی اگر محدود می خواهی بگیری و شب حال کنی آسیا تک 20 گیگ سرعت 10 مگ بگیر و شبش با سرعت بالا دانلود کن و حالشو ببر . مثلا سرعت 512 آسیاتک روی 1000 هست و البته شبش روی 60 هست ... و 10 مگ هم گفته اند که شبش 700 تا 800

دوستانی که آسیاتک دارند. در مورد شبانه رایگانشان و سرعتشان اطلاعات بدهند.

rajabi1367

Registered User
لایک‌ها
4
من یه مودم گرفتم، کارت بن تخفیف آسیاتک (۲۰ هزار تومن) داره، هر کی خواست بگه کدشو بفرسم براش سوخت نشه، حیفه :)
(زنگ زدم گفت برای تمدید نیست برای مشترکین جدیده)

mojtava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا سرویس ماه اول مفتی بدن من نمیام رو اسیاتک :D

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
از کجا میشه فهمید خط رو روی چند بسته ? کامل توضیح میدید دوستان?

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

godleo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از کجا میشه فهمید خط رو روی چند بسته ? کامل توضیح میدید دوستان?

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
داخل تنظیمات مودم برو (192.168.1.1) یه جا نوشته Line Rate - Downstream و Line Rate - Upstream عدد جلوش هر چی بود سرعت دریافت و ارسال

Kardinal3x

Registered User
لایک‌ها
17
داخل تنظیمات مودم برو (192.168.1.1) یه جا نوشته Line Rate - Downstream و Line Rate - Upstream عدد جلوش هر چی بود سرعت دریافت و ارسال

یعنی این خوبه؟

DownStream Connection Speed12285 kbps
UpStream Connection Speed509 kbps

با وی پی ان
3173897676.png

بدون وی پی ان

3173902096.png

Last edited:
بالا