• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
امروز مدام دیسکانکت میشدم توی تنظیمات مودم که رفتم دیدم خطم رو بردن روی 8 مگابیت و به خاطر همین نویز رفته بود بالا زنگ زدم به شرکت گفتم ببندن روی همون 6 مگابیت الان درسته . حیف که خط نویز داره معلوم هم نیست از کجاست مخابراته شرکته از خونه اس :(

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
امروز مدام دیسکانکت میشدم توی تنظیمات مودم که رفتم دیدم خطم رو بردن روی 8 مگابیت و به خاطر همین نویز رفته بود بالا زنگ زدم به شرکت گفتم ببندن روی همون 6 مگابیت الان درسته . حیف که خط نویز داره معلوم هم نیست از کجاست مخابراته شرکته از خونه اس :(
از سر خط چک کردید؟ دم در

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
از سر خط چک کردید؟ دم در
یه بار قبلا مودمو تشکیلات و بردم از بیرون خونه چک کردم ولی فرقی نداشت جعبه تقسیم هم که تو کوچه است دست بهش نزدم
الان snr روی 11.7 و Attenuation روی 43.5 هه که خوب نیست خطمم روی 6 مگه
بعضیا میگن ممکنه مشکل از سمت اسپیلیتر مخابرات باشه حالا نمیدونم چجوری باید بهشون بفهمونم که برن چک اش یا عوضش کنن

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
توی دانلود مشکلی ندارید؟
برای من فایل با پسوند های تصویری رو نمی گیره!

من هم دو روزه مشکل دارم . ظاهرا بعضی از پسوند های تصویری فی... شدن

در همون روز که پست زدید، فرمتهای flv , avi , mp4 رو امتحان کردم، بدون مشکل دانلود میشد.

صحبتهای جناب l3est در مورد ترافیک داخلی و خارجی هم تایید میشه.

یه شرکت درست و درمون وجود نداره! هر کدومشون یه عیبی دارن! فقط در مورد نامحدود "مخابرات" بهترین است. اما محدود...؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
به نظر من ، نه تنها تو این شرکت بلکه تو هیچ کدوم از شرکت های دیگه هم نباید بیشتر از یک ماه سرویس بگیرید.
این جمله رو باید با رنگ طلایی پرینت گرفت و روی دستگاه مودم چسبوند!

behnam 1375

Registered User
لایک‌ها
1,298
من خودم دو ساله قرارداد دارم باهاشون امكانات خوبي داره كه ميشه از طريق خود سايت اينترنتي شارژ كرد فقط بعضي موقع ها قطع ميشه كه الان دو ماهه كه اينطوري نشده اما در مجموع خوبه راضيم

lionelreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
امروز مدام دیسکانکت میشدم توی تنظیمات مودم که رفتم دیدم خطم رو بردن روی 8 مگابیت و به خاطر همین نویز رفته بود بالا زنگ زدم به شرکت گفتم ببندن روی همون 6 مگابیت الان درسته . حیف که خط نویز داره معلوم هم نیست از کجاست مخابراته شرکته از خونه اس

برای منم روی 9 مگ رفته؟ قبلا رو 6 مگ بود...

اشکالی داره یا نه؟!
خوبه یا بد؟!

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
در همون روز که پست زدید، فرمتهای flv , avi , mp4 رو امتحان کردم، بدون مشکل دانلود میشد.

صحبتهای جناب l3est در مورد ترافیک داخلی و خارجی هم تایید میشه.

یه شرکت درست و درمون وجود نداره! هر کدومشون یه عیبی دارن! فقط در مورد نامحدود "مخابرات" بهترین است. اما محدود...؟

درسته ، مشکل از پسوند نیست . چند روز لینکهای آپلودباز فی.... شده بود . خدا رو شکر الآن دیگه نیست . :happy:

i-morteza72

Registered User
لایک‌ها
99
دوستان سرویس های 8 مگ دانلود شبانه دارن ؟
سرهت دانلود چقدره و هزینش چقدره ؟

Kardinal3x

Registered User
لایک‌ها
17
مشخصات خط من اين هست :
بعضي از شبها سرعتش خيلي خيلي خوبه بعضي از شب ها نه سرعت معمولي است اكانتم هم 2 مگ هست شده شب با سرعت 500 دانلود كردم شده با سرعت 200 ميخوام بدونم با توجه به مشخصات زير كه خود آسيا تك داده نظرتون چيه؟
کيفيت ارتباط شما تا مرکز مخابراتي
Download SNR22.1
Upload SNR30.2
This Moment Upped Modulation Auto
کيفيت سرويس در مرکز مخابراتي شما
Latency4 (ms)
Packet loss0 %
Availability100 %
Jitter0 (ms)
کيفيت ارتباط با شبکه اينترنت بين الملل
Latency75 (ms)
Packet loss0 %
Availability66.6666666666667 %
Jitter0 (ms)

DR460N

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
دوستان من امروز برای آزمایش به مدت یک ماه
شهاب با سرعت 10240 کیلوبیت را فعال کردم
3150030256.png
در آزمایش برای من ثابت شد که شهاب که سهله ، موتور گازی هم نیست
امروز در سایت ثبت شکایت کردم اگر تا 14 روز آینده خبری نشد
به سازمان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي شکایت می کنم

فایل های ضمیمه

• 3150030256.png
    3150030256.png
    29.8 KB · نمایش ها: 68

Sinanap740

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
الان سرعتا چه طوره؟ من سه ماهیه که ازش فرار کردم رفتم مخابرات
ولی از آسیاتک هم راضی بودم فقط اواخر که استفاده عادلانه گذاشت خراب شد.
من از اسیا 1 ترابایت و145 گیگ دانلود کردم بعد رفتم.
75894108252323041290.jpg

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
سلام.

امروز دیدم آسیاتک تخفیف زده سرویس یک ساله 10مگا با 100گیگ دانلود و 1مودم رایگان 123.000 تومن.
من خودم الان پرمیوم شبدیز دارم با ماهی 20گیگ دانلود در میاد برام ماهی 60 تومن. اصلا قطعی و افت سرعتم ندارم اینم وضع سرعتمه : :wacko:

http://www.speedtest.net/result/3151062092.png

حالا با این شرایط به نظرتون میرزه مشکلات تخلیه و طول کشیدن وصل دوباره و غیره رو به جون بخرمو عوضش کنم آسیا بگیرم؟؟ آیا آسیا سرعتی که الان دارمو بدون افت بهم میده؟

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
سلام.

امروز دیدم آسیاتک تخفیف زده سرویس یک ساله 10مگا با 100گیگ دانلود و 1مودم رایگان 123.000 تومن.
من خودم الان پرمیوم شبدیز دارم با ماهی 20گیگ دانلود در میاد برام ماهی 60 تومن. اصلا قطعی و افت سرعتم ندارم اینم وضع سرعتمه : :wacko:

http://www.speedtest.net/result/3151062092.png

حالا با این شرایط به نظرتون میرزه مشکلات تخلیه و طول کشیدن وصل دوباره و غیره رو به جون بخرمو عوضش کنم آسیا بگیرم؟؟ آیا آسیا سرعتی که الان دارمو بدون افت بهم میده؟

اصلا همچین فکری نکن بنظر من! همین شبدیز بمون با خیال راحت دردسر و اعصاب خوردی افت سرعت و اینچیزا هم نداری

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
من قبلا همش بالاجبار سرویس 512 حجمی از آسیاتک میگرفتم ولی یک سری شکایت کردم چرا حق انتخاب سرویس های دیگه را ندارم که گفتن نمیشه و بعد از چند ورز دیدم فعال شده و منم سرویس 256 نامحدود خریدم...حالا که سرویسم تمومه و منم میخام تمدید کنم،دوباره شده مثل سابق و فقط میتونم حجمی 512 بخرم!!بنظرتون چیکار کنم؟دوباره شکایت کنم؟

دوست عزیزم
این مطلب من رو حتما حتما بخون کاملا به کارت میاد :
۷ دلیل برای شکایت از آسیاتک!

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دوستان عزیز اون 100 گیگ 94 گیگش شبانه است
6 گیگ هم فکر کنم تا 10 صبح.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دوست عزیزم
این مطلب من رو حتما حتما بخون کاملا به کارت میاد :
۷ دلیل برای شکایت از آسیاتک!
عزیز دل شکایت کردم،ولی بعد از وارد کردن شکایت،میگه كاربر گرامي

با توجه به
اينكه موضوع شكايت شما در صلاحيت رسيدگي سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد كنندگان
مي
باشد، لطفا شكايت خود را از طريق پايگاه اينترنتي آن سازمان www.cppo.irثبت و پيگيري
نماييد

حالا بنظرتون اصلا شکایت ثبت شده؟؟؟یا باید دوباره در حمایت مصرف کننده شکایت ثبت کنم؟من دیگه حوصله پیگیری از سازمام حمایت از مصرف کننده را ندارم،چون مطمئن هستم اصلا رسیدگی نمیکنن....

بالا