دوستان آیا در این چند وقت افت کیفی محسوسی در آسیا تک داشته اید؟
سرعت دانلود روزانه ی من از 650 به 250 رسیده است .
در مکالمه ی اینترنتی هم که تقریبا فاجعه شده است .
بلاخره تصمیم گرفتم در 3ماه آخر قرارداد تغییر تعرفه بدم به محدود!
سرعت 128 و 256 محدود تا چه اندازه است؟
توی دانلود مشکلی ندارید؟
برای من فایل با پسوند های تصویری رو نمی گیره!
چه می شه کرد من حجم دانلودم سنگین هست مجبور بودم از اول رو نامحدود باشم از شهریور هم که این طوری شده همه چیز مختل شده.یعنی شما واقعا داری با نامحدود سر می کنی!؟ خدا بهت صبر بده!
برای من اینجوریه:
سرعت 128 محدود بین 120 تا 190
سرعت 256 محدود بین 190 تا 220
دقیقا یکی از محل هایی که من مشکل داشتم اپلود باز بود که باید با همون...دانلود می کردم .من هم دو روزه مشکل دارم . باید با ....... دانلود کنم . ظاهرا بعضی از پسوند های تصویری فی... شدن . ( بیشتر لینکهای آپلودباز ) .
ebadgh جان .خیلی لایک به این مطلبت داداش.فقط نکاتی رو برای دوستان نگفتی اول اینکه شما ابتدا از آی اس پی شکایت کردی یا رگولاتوری ؟ و دیگه اینکه هر کدوم از این مراحل چقدر زمان برد و به نتیجه رسید.
به نظر من ، نه تنها تو این شرکت بلکه تو هیچ کدوم از شرکت های دیگه هم نباید بیشتر از یک ماه سرویس بگیرید.
قانون درست حسابی که نداره یهو دیدی قانون 1 به 8 شد 1 به 128.
پ.ن: کشور جهان چهارمی :wacko:
فریب تخفیف بالا خوردن همینه!به نظر من ، نه تنها تو این شرکت بلکه تو هیچ کدوم از شرکت های دیگه هم نباید بیشتر از یک ماه سرویس بگیرید.
قانون درست حسابی که نداره یهو دیدی قانون 1 به 8 شد 1 به 128.
پ.ن: کشور جهان چهارمی :wacko:
تحلیل فوق العاده صحیحی و دقیقی بود .یه نکته ای درباره ی این تخفیف ها من قبلا کشف کردم.
تخفیف ADSL = پاشیدن دون.
همین آسیاتک یه کارایی میکنه اینجا جای توضیحش نیست آدم هنگ میکنه از این همه سیاستشون :|
اگه دقت کرده باشید اکثر سایت های دانلود بزرگ مثل میهن دانلود ، دانلود ها ، پی سی دانلود ، سافت 98 و.... در حال حاضر دارن سرور دانلودشون رو از آسیاتک میگیرن. نتیجه میگیریم
=> اکثر ترافیک حال حاضر مصرفی توسط کاربران ADSL این شرکت داخلی هست و بین سرور های شرکت خودشونه
=> به ازای ترافیک مصرفی داخلی داریم همون هزینه ای رو میدیم که به ازای ترافیک خارجی میدیم. درحالیکه ترافیک داخلی هزینه ی خیلی خیلی خیلی خیلی پایین تری نسبت به ترافیک اینترنت داره.
پ.ن : از اون طرف دزدی
از این طرف استفاده از ترافیک داخلی به جای خارجی
از اون یکی طرف ضریب های مسخره (1 به 8 ، 1 به 16 و در ادامه 1به 2^n ). کلا دارن دزدی میکنن.
این ماه سرم خیلی شلوغ بود نتونستم برم دنبالش ماه بعد صد در صد یه مگ مخابرات.
خب من هیچ وقت نیاز به دانلود خاص و زیاد نداشتم که برم نامحدود !شما یه نامحدود از آسیاتک بگیر بعد این حرفو بزن!
چند ماهه نامحدود ها ضریب مولتی دارن. 1 به 8 دوباره 1 به 8 که میشه 1 به 16.
یعنی 1 مگ بگیری ممکنه سرعتت تا 128 کیلوبیت بره.
512 بگیری تا 64 کیلوبیت میره.
خب منم گفتم من راضیم ! نگفتم شما راضی هستید که :دیخب همه که قرار نیست کم مصرف باشن.
یکی نرم افزار های تخصصی و به روز نیاز داره یکی بازی میگیره...
وقتی میگن 512 یعنی باید 64 تا سرعت داشته باشه. نه 50 تا. دیگه 10-15 تا سرعت خیلی نامردیه.
نگفتی؟خب منم گفتم من راضیم ! نگفتم شما راضی هستید که :دی
شما زجر بعضی از شرکت ها رو یا نکشیدید یا کشیدید به روتون نمیارید که آسیاتک رو بد می دونید !
والا چی بگم !نگفتی؟
کم نگفتی!
بد نگفته که ! ما همه ی این حق ها رو داریم ولـــــی ... ( ما که نمیدیم! :آسیاتک: )کلی خندیدیم.