• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@glc_engineer:

در مصوبه 152 گفته شده "ترافیک اضافه" آیا این قانون میتونه در مورد سرویس های حجمی هم صادق باشه؟

یعنی مثلا سرویس 512 با 10 گیگ حجم رو زده قیمت X ریال. -> فکر کنم این مصوبه برای سرویس های حجمی صادق نباشه! فقط در صورتیکه مثلا وسط ماه ترافیک به اتمام برسه و بخوایم ترافیک اضافه بخریم، شاید بشه فقط برای اون مقدار ترافیک اضافه به این قانون استناد کرد؟ درسته؟ یا من اشتباه برداشت کردم؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@یوزرهای شاکی:

قبول که این شرکت مشکلاتی داره. اما به نظر من درحال حاضر (منظورم همین لحظه است! به شرطیکه فردا دوباره سرویس ها رو دستکاری نکنن!) اگر شما سرویس حجمی بخرید، به نسبت سایر سرویس دهنده ها، پلانهای ارزانتر و به صرفه تر و پرسرعتری در اختیار خواهید داشت (به جز یکی دو مورد که مقداری از مخابرات گرونتر درمیاد) - پشتیبانیش هم بستگی داره با کدوم کاربر صحبت کنید. بارها شده یه مورد کوچیک رو به پشتیبانی گفتم و رفتم. چند روز بعد خودشون باهام تماس گرفتند و مشکل رو جویا شدن.

پس به نظر من درصورتیکه یه سری از پلان ها با "ترافیک محدود" این شرکت رو انتخاب کنید، هم قیمت و هم کیفیت بهتری نسبت به سایر سرویس دهنده ها در اختیار دارید.

مخصوصا در شهرستانها، آسیا... سرویس های خیلی بهتری ارائه میده. چون سرویس دهنده های محلی هنوز در ارائه سرعت 64 کیلوبایت بر ثانیه موندن! در حالیکه این شرکت به راحتی سرعتی در حدود 600کیلوبایت رو میده.

سرویس های نامحدود این شرکت به هیچ وجه توصیه نمیشه. (فقط در صورتیکه دارای اعصابی پولادین هستید، نامحدود بگیرید)

درحال حاضر و با توجه به نیازهای کاربران سرعت دانلود زیر 250 به هیچ دردی نمیخوره و یه جورایی آدم رو یاد دیال آپ میاندازه. (@خودم: خیلی پرتوقع شدیم ها! یه زمانی آرزوی سرعت دانلود 50 کیلوبایت داشتیم، حالا میگیم کمتر از 250 نباشه!)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان یه مگ و 512 حجمی ، شبانه سرعتش چقدره ؟
ثابت هست یا کم و زیاد میشه ؟
512 حجمی که من دارم حدود 60-70 هست... راستش من اون تایم پشت سیستم نیستم ولی با توجه به دانلود نهایی میتونم بگم آره سرعتش کم و زیاد نمیشه... چون صبح حدود 1.3 تا 1.4 گیگ دانلود دارم...

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
@یوزرهای شاکی:

قبول که این شرکت مشکلاتی داره. اما به نظر من درحال حاضر (منظورم همین لحظه است! به شرطیکه فردا دوباره سرویس ها رو دستکاری نکنن!) اگر شما سرویس حجمی بخرید، به نسبت سایر سرویس دهنده ها، پلانهای ارزانتر و به صرفه تر و پرسرعتری در اختیار خواهید داشت (به جز یکی دو مورد که مقداری از مخابرات گرونتر درمیاد) - پشتیبانیش هم بستگی داره با کدوم کاربر صحبت کنید. بارها شده یه مورد کوچیک رو به پشتیبانی گفتم و رفتم. چند روز بعد خودشون باهام تماس گرفتند و مشکل رو جویا شدن.

پس به نظر من درصورتیکه یه سری از پلان ها با "ترافیک محدود" این شرکت رو انتخاب کنید، هم قیمت و هم کیفیت بهتری نسبت به سایر سرویس دهنده ها در اختیار دارید.

مخصوصا در شهرستانها، آسیا... سرویس های خیلی بهتری ارائه میده. چون سرویس دهنده های محلی هنوز در ارائه سرعت 64 کیلوبایت بر ثانیه موندن! در حالیکه این شرکت به راحتی سرعتی در حدود 600کیلوبایت رو میده.

درحال حاضر و با توجه به نیازهای کاربران سرعت دانلود زیر 250 به هیچ دردی نمیخوره و یه جورایی آدم رو یاد دیال آپ میاندازه. (@خودم: خیلی پرتوقع شدیم ها! یه زمانی آرزوی سرعت دانلود 50 کیلوبایت داشتیم، حالا میگیم کمتر از 250 نباشه!)

لطفا تبلیغ این شرکت رو نکنید
ضمنا تقریبا این شرکت در سویس های محدود گرونترین قیمت رو در ایران داره

mtalex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشیدا فک نکنم شما در حدی باشی که تو یه فروم تعیین تکلیف کنی کی چی بگه.
نکته اصلی اینه منم با دوستم موافقم میدونی چرا چون دقیقا الان تو جاهایی که تمام شرکتا حتی اون پارس افلاین پر مدعا با تمام فروم سازای خریداری شدش نمیتونه سرویس بده ولی اسیا میده من برای خونمون تو جایی که شاتل وپارس صحبت از 2تا 3 ماه زمان برای عرضه سرویس داشتن حتی مخابرات گفت بیا اسمتو بنویس بمون تو نوبت شاید 2هفته اخر اسفند فرجی شد پورت خالی رسید اسیاتک کمتر از 7 روز به من پورت داد همین الانم زنگ بزنی تمام نمایندگی هاش همشون بلا استثنا میگن مرکزی که پورت نداره ولی ما داریم میتونیم سرویس بدیم به تمام اینا تعداد مشترکاشو اظافه بکنید که جزو سه تا شرکت پر تعداد از نظر اشتراکه پس شما یه لطفی بکن اینقده تبلیغات مسموم نکون

saman9074

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان سرعت 1024 که روز از ساعت 9 تا 11 رایگانه چنده؟ در حالت غیر رایگان چی؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494

@ glc_engineer و
@ mtalex

من تبلیغشون رو نکردم. 10 ~ 15 صفحه قبل بخونید سر جریان تغییر سرویس های نامحدود و کم کردن سرعت سرویس های نامحدود بدون اطلاع قبلی، کلی شاکی بودم.

اما حرف من اینه "آدم باید منصف باشه". اگه شرکت خرابکاری کرد، ازش انتقاد کنه و اگه فعالیت مثبتی انجام داد، ازش تشکر کنه.

برای من که سرعت+ترافیک بین 10 تا 30 گیگ در ماه لازم دارم و از طرفی تا حدودی قیمت هم برام مهمه، سرویس های آسیا... جوابگوی کار من است. همیشه هم به صورت ماهیانه سرویس هام رو شارژ می کنم و به محض اینکه سرویس رو خراب کرد بدون داشتن تعصب خطم رو به جای دیگه منتقل می کنم. الان سه خط همزمان دارم: شاتل، مخابرات، آسیا

مخابرات هم خوبه، اما روی سرویس های نامحدود سرعت دانلود بالا نمیده، سرویس های محدودش هم خیلی گرون درمیاد.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
کسی سرویسی که 9 تا 11:30 صبحش رایگانه ( اسپورت ) رو داره ؟ تو اون ساعت سرعت دانلود چنده و قطعی داره یا نه ؟

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
دوستان سرعت 4 مگ رو توصیه می کنید؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان چطوری باید درخواست جمع آوری بدم ؟
واقعا نسبت به پولی که میگیرن نمیارزه.
256 20 گیگ رو که حذف کردن.
512 20 گیگ هم حدود 47000 درمیاد...

میخوام مخابرات یه مگ بگیرم 38000 هست قیمتش.
تماس بگیرید با جایی که سرویس خریداری کردید! ظاهرا باید حضوری تشریف ببرید!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@l3est:

آره راست میگی 256 20 گیگ رو حذف کردن. الان چند ماهه. اتفاقا من هم در این مورد باهاشون تماس گرفتم و گفتم باید برای سرویس های 128 و 256 هم حجم بالا ارائه بدید. اما گفتن حجم بالا روی سرویس های 128 و 256 دیگه ارائه نمیدن.

اگه بتونی هزینه 512 20 گیگ روی بدی، سرعتش حرف نداره. برای کسی که دانلود متوسطی داره، ترافیک کمتر از 20گیگ جوابگو نیست.

برای جمع آوری قبلا یه فرم داشت، حضوری پر می کردیم. الان رو نمیدونم. با 1544 تماس بگیر و اسم اون مغازه دار! رو بهشون بده و بگو آیا نمایندشون است یا خیر؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
جریان این مغازه دارا چیه که سرویس ای دی اس ال میدن ؟ یکی از آشناها هم همینجوری آسیاتک گرفته ! نوعی دلالی میشه ؟!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
جریان این مغازه دارا چیه که سرویس ای دی اس ال میدن ؟ یکی از آشناها هم همینجوری آسیاتک گرفته ! نوعی دلالی میشه ؟!
من از یکی از این مغازه دارها گرفتم! البته به عنوان نمایندگی آسیاتک بود و با آسیا هم تماس گرفتم نماینده رو تایید کردن.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
الان دو ماهه دارم 512 20 گیگ میگیرم ولی به نظرم دارم پولو میریزم تو جوب!
شبانه سرعت 64 میده شبی 1.5 گیگ میشه دانلود کرد. ماهی 45 گیگ + 20 گیگ حجم میشه 65 گیگ. در حالی که یه مگ نامحدود مخابرات روزی 7 گیگ میشه ماهی 210 گیگ دانلود کرد. تازه استرس حجم تموم کردن هم نداره!
راحت میتونم یه مگ مخابرات بگیرم با همین قیمت (یه مقدار هم کمتر) نامحدود با سرعت +90 دانلود کنم. روزانه 7-8 گیگ میشه دانلود کرد.
همه ی دوستام گرفتن راضین.
512 سرعت 60
256 سرعت 32

بله. برای کسانی که سیستمشون دائم روشنه، نامحدود مخابرات خیلی به صرفه تره. اما برای افرادی مثل من که سرعت دانلود بالا و همچنین سرعت استریم خوب میخوان، سرویس های حجمی بهتره. من اصلا حوصله ندارم کلی زمان صرف کنم و همینجور سیستم روشن بمونه که یه فایل 800مگی دانلود بشه!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
...+ هزینه ی کابل های گاز گرفته شده + ...

آخر شبی ما رو به خنده انداختید! واقعا جالب بود. اگه میشد همون سرعت 300 ~ 400 رو به صورت نامحدود ارائه میدادن، دیگه هیچی نمیخواستیم! هیچِ هیچ!

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
بعد دو هفته که سرویسمو قطع کردن هنوز پول واریض نکردن باید در شرکتشونو گل بگیرن

Sent from my iPad using Tapatalk HD

lionelreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان...
من یک و نیم ساله که از شرکت آسیاتک اینترنت میگیرم. ولی همیشه برای تمدید و یا شارژ سرویسم به نمایندگی شرکت تو شهرستان میرم تا اونا برام شارژ کنن...
اگه خودم بخوام تو خونه شارژ کنم جیکار باید کنم؟
من تو سایت crm.asiatech.ir ثبت نام کردم و وقتی میخوام برم شارژ کنم به من میگه که هزینه راه اندازی و ... داره که من همه اینا رو همون موقع که خریدم( یک و نیم سال پیش) انجام دادم...
ممنون میشم راهنماییم کنین.

بالا