behzad_vision
Registered User
- نوشتهها
- 257
- لایکها
- 121
واقعا بحث با قسمت پشتيباني آسياتک بي فايده هست. فقط بايد خط رو جمع کرد و از آسياتک خداحافظي کرد.
سرعتتون باید حداکثر 500 باشه چون سرویس اشتراکی هست!پس یعنی افت سرعت روی این خط فقط فقط از طرف سرویس دهنده یعنی آسیاتک است من سرویس 4 مگ دارم حجمی 30 گیگ در ماه سرعت دانلود باید حداقل رو 500 کی باشه ولی بیشتر از 240 نماید
هر چی هم با پشتیبانی تماس می گیرم بی فایده است هیچ پاسخ قابل قبولی نمیدن
سرعتتون باید حداکثر 500 باشه چون سرویس اشتراکی هست!
بستگی به مرکز مخابراتتون داره!
تماس بگیرید بگید براتون روی 6مگ ببندن!
شما سرویس اشتراکی خریدید نه اختصاصیخود آسیا تک میگه حداقل باید 500 باشه تازه جون خط شما را رو 6 مگ بستن باید تا 600 هم بده سرویس هم به گفته خودشون اشتراکی نیست یعنی به گفته خودشون پهنای باند کاملا در اختیار من است و تا 6 مگ باز است ولی سرعت همیشه 200 تا 240 است
کدوم مرکز هستید؟شیراز
درسته که اختصاصی نیست ولی دلیل نمیشه که سرویس من حجمی هست تازه خودشون میگن برای اینکه زودتر حجم را مصرف کنی ما پهنای باند را براتون باز گذاشتیم یعنی تا 700 کی باید بتونید دانلود کنید اصلا هم ربطی به به اشتراکی بودن و اختصاصی بودن نداره چون خودشون میگن خود بخش خرابی میگه ولی برای مشکل من راه حل هم ندارن میگن 2 مگ بگیر یا پایین تر کیفیت خط و مرکز مخابراطی هم به گفته کارشناس مربوط عالی است حالا پیدا کنید پرتقال فروش را اعصاب دیگه برام نمونده من این سرویس 4 مگ را گرفتن فقط برای دانلود حالا از سایت های که خوده آسیا تک میزبانی میکنه مثل دانلود ها یا میهن دانلود نهایت سرعت من 240 است
خالی از لطف نیست :
۷ دلیل برای شکایت از آسیاتک!
شما بیار ما امضا میکینیم :دی
سرعتت واقعا پایینه.
سیستم عاملت چیه؟ با چی دانلود می کنی؟ IDM؟ با چند کانکشن؟ 16 کانکشن؟
یه فایل از سایت مایکروسافت دانلود کن. حداقل سرعتت با IDM با 16 کانکشن باید 500کیلوبایت بر ثانیه باشه.
البته به گفته کارشناسان، مثل اینکه بعضی از خطوط با سرعت های بالا سازگار نیست! و باید سرویس های کمتری رو انتخاب کنید. نمیدونم این حرف تا چه حد صحت داره. اما ماه بعد سرویس 1024 محدود حجمی بگیر. سرعتش حدود 400 تا 500 است.
کم کم دارن طرح ها رو از بالا میبُرن.
عجب...
هر گیگ رو 200 تومان گرونتر از حداکثر مجاز میدهمشاهده پیوست 486535
مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
و
عدم اجرای اون توسط شرکت آسیا تک که خلاف قانون عمل میکنه
تعرفه ترافیک اضافه بصورت پلکانی
تعرفه ترافیک اضافه بصورت پلکانی
میزان هزینه حجم (ترافیک) اضافه :
میزان ترافیک نیم گیگ 1≤G≤5 5<G≤10 10<G≤20 20<G≤40 G>40
قیمت هر گیگ 23,700 47,250 36,750 31,500 26,250 21000
قیمت ها به ریال محاسبه شده است .
هزینه مالیات ارزش افزوده در سامانه امورمشترکین هنگام صدور فاکتور به مبالغ فوق افزوده می شود.
با توجه به اینکه تعرفه نهایی سرویس ها از ترکیب قیمت پایه و قیمت پلکانی ترافیک، و کمتر از سقف تعرفه ها ، تدوین شده است.لذا موضوع افزودن حجم به ترافیک خریداری شده ، در داخل قیمتها لحاظ گردیده است.
اق یک دهنی از من سرویس کردن اینا که نگو. واسه جمع اوری زنگ زدم گفتن باید حضوری بیای. خلاصه رفتیم کلی با زنه جر و بحث کردیم که نمیخوایم و اینا، بعد یه فرم پر کردم .گفت یک تا دو هفته طول میکشه. اقا بعد یه هفته زنگ زدم گفت درخواست دادم تهران. زنگیدم تهران گفتن درخواست نیومده از نمایندگی. اقا خلاصه چهار هفته طول کشید تا قطعش کردن. فکر کنم یه بیست هزار تومنی هم پول شارژ موبایل دادم انقدر که زنگ زدم.
خدا ازشون نگذره. خیلی دزده این شرکت
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk 2