• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
واقعا بحث با قسمت پشتيباني آسياتک بي فايده هست. فقط بايد خط رو جمع کرد و از آسياتک خداحافظي کرد.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
پس یعنی افت سرعت روی این خط فقط فقط از طرف سرویس دهنده یعنی آسیاتک است من سرویس 4 مگ دارم حجمی 30 گیگ در ماه سرعت دانلود باید حداقل رو 500 کی باشه ولی بیشتر از 240 نماید
هر چی هم با پشتیبانی تماس می گیرم بی فایده است هیچ پاسخ قابل قبولی نمیدن
سرعتتون باید حداکثر 500 باشه چون سرویس اشتراکی هست!
بستگی به مرکز مخابراتتون داره!
تماس بگیرید بگید براتون روی 6مگ ببندن!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@ l3est:

در مورد پست شماره 5985 همین تاپیک، من وارد پنلم شدم. سرویس های 128 و 256 مثل سابق برای تمدید در پنلم موجود بود. احتمالا از مرکز مخابراتی شما هست که این سرویس ها رو ارائه نمیده.

(تهران نیستم!)

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرعتتون باید حداکثر 500 باشه چون سرویس اشتراکی هست!
بستگی به مرکز مخابراتتون داره!
تماس بگیرید بگید براتون روی 6مگ ببندن!

خود آسیا تک میگه حداقل باید 500 باشه تازه جون خط شما را رو 6 مگ بستن باید تا 600 هم بده سرویس هم به گفته خودشون اشتراکی نیست یعنی به گفته خودشون پهنای باند کاملا در اختیار من است و تا 6 مگ باز است ولی سرعت همیشه 200 تا 240 است

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
خود آسیا تک میگه حداقل باید 500 باشه تازه جون خط شما را رو 6 مگ بستن باید تا 600 هم بده سرویس هم به گفته خودشون اشتراکی نیست یعنی به گفته خودشون پهنای باند کاملا در اختیار من است و تا 6 مگ باز است ولی سرعت همیشه 200 تا 240 است
شما سرویس اشتراکی خریدید نه اختصاصی
قیمت سرویس اختصاصی چند برابر این هست!
شما در کدام شهر هستید؟!

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شیراز
درسته که اختصاصی نیست ولی دلیل نمیشه که سرویس من حجمی هست تازه خودشون میگن برای اینکه زودتر حجم را مصرف کنی ما پهنای باند را براتون باز گذاشتیم یعنی تا 700 کی باید بتونید دانلود کنید اصلا هم ربطی به به اشتراکی بودن و اختصاصی بودن نداره چون خودشون میگن خود بخش خرابی میگه ولی برای مشکل من راه حل هم ندارن میگن 2 مگ بگیر یا پایین تر کیفیت خط و مرکز مخابراطی هم به گفته کارشناس مربوط عالی است حالا پیدا کنید پرتقال فروش را اعصاب دیگه برام نمونده من این سرویس 4 مگ را گرفتن فقط برای دانلود حالا از سایت های که خوده آسیا تک میزبانی میکنه مثل دانلود ها یا میهن دانلود نهایت سرعت من 240 است

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@peyman24x:

یه جای کار مشکل داره.

سرعتت واقعا پایینه.

سیستم عاملت چیه؟ با چی دانلود می کنی؟ IDM؟ با چند کانکشن؟ 16 کانکشن؟
یه فایل از سایت مایکروسافت دانلود کن. حداقل سرعتت با IDM با 16 کانکشن باید 500کیلوبایت بر ثانیه باشه.

البته به گفته کارشناسان، مثل اینکه بعضی از خطوط با سرعت های بالا سازگار نیست! و باید سرویس های کمتری رو انتخاب کنید. نمیدونم این حرف تا چه حد صحت داره. اما ماه بعد سرویس 1024 محدود حجمی بگیر. سرعتش حدود 400 تا 500 است.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
شیراز
درسته که اختصاصی نیست ولی دلیل نمیشه که سرویس من حجمی هست تازه خودشون میگن برای اینکه زودتر حجم را مصرف کنی ما پهنای باند را براتون باز گذاشتیم یعنی تا 700 کی باید بتونید دانلود کنید اصلا هم ربطی به به اشتراکی بودن و اختصاصی بودن نداره چون خودشون میگن خود بخش خرابی میگه ولی برای مشکل من راه حل هم ندارن میگن 2 مگ بگیر یا پایین تر کیفیت خط و مرکز مخابراطی هم به گفته کارشناس مربوط عالی است حالا پیدا کنید پرتقال فروش را اعصاب دیگه برام نمونده من این سرویس 4 مگ را گرفتن فقط برای دانلود حالا از سایت های که خوده آسیا تک میزبانی میکنه مثل دانلود ها یا میهن دانلود نهایت سرعت من 240 است
کدوم مرکز هستید؟
شمارتون را پ.خ کنید تا بیارمتون توی پنل خودمون و بگم پیگیری کنند مشکلتون را!

mr.hanzaleh

Registered User
لایک‌ها
361

مدتی است بیش از اندازه قطع و وصلی دارم از آسیاتک ماهیی هم دارم 50 ت میدیم ،چه فاضیه مشتری مداری در حد ....
زنگ هم میزنی 2 ساعت دیگه نوبتته آخرشم طرف میگه اختلال بوده
راحت آدمو ... فرض می کنن.
سرویس دهی آسیا تک شده آشغال

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
شما بیار ما امضا میکینیم :دی

دوست عزیزم، من تو مطلبم راه‌های شکایت ساده و بدون اتلاف زمان رو گفتم :)

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
@peyman24x:

یه جای کار مشکل داره.

سرعتت واقعا پایینه.

سیستم عاملت چیه؟ با چی دانلود می کنی؟ IDM؟ با چند کانکشن؟ 16 کانکشن؟
یه فایل از سایت مایکروسافت دانلود کن. حداقل سرعتت با IDM با 16 کانکشن باید 500کیلوبایت بر ثانیه باشه.

البته به گفته کارشناسان، مثل اینکه بعضی از خطوط با سرعت های بالا سازگار نیست! و باید سرویس های کمتری رو انتخاب کنید. نمیدونم این حرف تا چه حد صحت داره. اما ماه بعد سرویس 1024 محدود حجمی بگیر. سرعتش حدود 400 تا 500 است.

از طرف من مشکلی نیست سرعت های دیگه هم گرفتم هیچ تفاوتی نداشت یعنی من چه 128 بگیرم چه 4 مگ در ساعات غیر رایگان سرعتم همین است جالب اینجاست که خط هم خیلی کیفیت خوبی داره مشخصاتش رو صحفه قبل گذاشتم

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
کم کم دارن طرح ها رو از بالا میبُرن.
wtqc.png

عجب...

دوست عزیزم
این مطلب من رو حتما حتما بخون کاملا به کارت میاد :
۷ دلیل برای شکایت از آسیاتک!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان عزیز
هرکی سرویس حجمی از شرکت آسیا شت میگیره ازشون بخواد که 25 درصد حجم اضافه را طبق مصوبه 152 ارائه بدن

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
410920_350.jpg

مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
و
عدم اجرای اون توسط شرکت آسیا تک که خلاف قانون عمل میکنه

تعرفه ترافیک اضافه بصورت پلکانی

میزان هزینه حجم (ترافیک) اضافه :
میزان ترافیک نیم گیگ 1≤G≤5 5<G≤10 10<G≤20 20<G≤40 G>40
قیمت هر گیگ 23,700 47,250 36,750 31,500 26,250 21000

قیمت ها به ریال محاسبه شده است .
هزینه مالیات ارزش افزوده در سامانه امورمشترکین هنگام صدور فاکتور به مبالغ فوق افزوده می شود.
با توجه به اینکه تعرفه نهایی سرویس ها از ترکیب قیمت پایه و قیمت پلکانی ترافیک، و کمتر از سقف تعرفه ها ، تدوین شده است.لذا موضوع افزودن حجم به ترافیک خریداری شده ، در داخل قیمتها لحاظ گردیده است.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
شما توجه می کنید که این شرکت با زرنگی و سفسطه بازی
به روغ قیمت خودشو پایین نشون می ده که حتی میبینیم از حداکثر قانونی هم گرونتر می ده

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
مشاهده پیوست 486535

مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
و
عدم اجرای اون توسط شرکت آسیا تک که خلاف قانون عمل میکنه

میزان هزینه حجم (ترافیک) اضافه :
میزان ترافیک نیم گیگ 1≤G≤5 5<G≤10 10<G≤20 20<G≤40 G>40
قیمت هر گیگ 23,700 47,250 36,750 31,500 26,250 21000

قیمت ها به ریال محاسبه شده است .
هزینه مالیات ارزش افزوده در سامانه امورمشترکین هنگام صدور فاکتور به مبالغ فوق افزوده می شود.
با توجه به اینکه تعرفه نهایی سرویس ها از ترکیب قیمت پایه و قیمت پلکانی ترافیک، و کمتر از سقف تعرفه ها ، تدوین شده است.لذا موضوع افزودن حجم به ترافیک خریداری شده ، در داخل قیمتها لحاظ گردیده است.
هر گیگ رو 200 تومان گرونتر از حداکثر مجاز میده

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
اق یک دهنی از من سرویس کردن اینا که نگو. واسه جمع اوری زنگ زدم گفتن باید حضوری بیای. خلاصه رفتیم کلی با زنه جر و بحث کردیم که نمیخوایم و اینا، بعد یه فرم پر کردم .گفت یک تا دو هفته طول میکشه. اقا بعد یه هفته زنگ زدم گفت درخواست دادم تهران. زنگیدم تهران گفتن درخواست نیومده از نمایندگی. اقا خلاصه چهار هفته طول کشید تا قطعش کردن. فکر کنم یه بیست هزار تومنی هم پول شارژ موبایل دادم انقدر که زنگ زدم.
خدا ازشون نگذره. خیلی دزده این شرکت

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk 2

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
اق یک دهنی از من سرویس کردن اینا که نگو. واسه جمع اوری زنگ زدم گفتن باید حضوری بیای. خلاصه رفتیم کلی با زنه جر و بحث کردیم که نمیخوایم و اینا، بعد یه فرم پر کردم .گفت یک تا دو هفته طول میکشه. اقا بعد یه هفته زنگ زدم گفت درخواست دادم تهران. زنگیدم تهران گفتن درخواست نیومده از نمایندگی. اقا خلاصه چهار هفته طول کشید تا قطعش کردن. فکر کنم یه بیست هزار تومنی هم پول شارژ موبایل دادم انقدر که زنگ زدم.
خدا ازشون نگذره. خیلی دزده این شرکت

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk 2

عزیز من راهش برخورد با این جور موارد همکاری با شرکت نیست !
طبق قانون رگلاتوری پس از اعلام شما در خصوص جمع‌آوری خطتون (از طریق ایمیل، فکس یا حضوری و نه فقط حضوری)، شرکت ها موظف هستند نهایتا 7 تا 10 روز خط رو خالی کنن. اگر این اتفاق نیفتاد باید با سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رایدویی تماس بگیرید و شکایت کنید (نیازی به حضور نیست) و بگید که تاریخ اعلامتون مربوط به n روز قبل است و ببینید که بعد از 24 ساعت خطتتون جمع میشه

بالا