• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بعد دو هفته که سرویسمو قطع کردن هنوز پول واریض نکردن باید در شرکتشونو گل بگیرن

Sent from my iPad using Tapatalk HD

اینا یه سرفصل دیون دارن . حدودا 1 ماه طول میکشه

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان...
من یک و نیم ساله که از شرکت آسیاتک اینترنت میگیرم. ولی همیشه برای تمدید و یا شارژ سرویسم به نمایندگی شرکت تو شهرستان میرم تا اونا برام شارژ کنن...
اگه خودم بخوام تو خونه شارژ کنم جیکار باید کنم؟
من تو سایت crm.asiatech.ir ثبت نام کردم و وقتی میخوام برم شارژ کنم به من میگه که هزینه راه اندازی و ... داره که من همه اینا رو همون موقع که خریدم( یک و نیم سال پیش) انجام دادم...
ممنون میشم راهنماییم کنین.
از این قسمت!
:: ADSL-Tools ::

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
سلام دوستان...
من یک و نیم ساله که از شرکت آسیاتک اینترنت میگیرم. ولی همیشه برای تمدید و یا شارژ سرویسم به نمایندگی شرکت تو شهرستان میرم تا اونا برام شارژ کنن...
من تو سایت crm.asiatech.ir ثبت نام کردم و وقتی میخوام برم شارژ کنم به من میگه که هزینه راه اندازی و ... داره که من همه اینا رو همون موقع که خریدم( یک و نیم سال پیش) انجام دادم...

نباید تو سایتش عضو شید!!

به آدرس زیر برید و در وسط صفحه روی لینک سمت چپی کلیک کنید و بعدش شماره تلفن بدون کد شهر / نام کاربری که معمولا شماره تلفن به همراه کدشهره / رمز ADSL رو در فرم وارد کنید و وارد پنلتون بشید. از اونجا میتونید شارژ رو انجام بدید.

آدرس ورود: (به جای 000 معمولا کدشهر مرکز استانتون رو باید بذارید!!)

کد:
http://000.asiatch.ir/

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من قبلا همش بالاجبار سرویس 512 حجمی از آسیاتک میگرفتم ولی یک سری شکایت کردم چرا حق انتخاب سرویس های دیگه را ندارم که گفتن نمیشه و بعد از چند ورز دیدم فعال شده و منم سرویس 256 نامحدود خریدم...حالا که سرویسم تمومه و منم میخام تمدید کنم،دوباره شده مثل سابق و فقط میتونم حجمی 512 بخرم!!بنظرتون چیکار کنم؟دوباره شکایت کنم؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من این ماه سرویس یک مگ محدود 6 گیگ گرفتم که 9:30 تا 11 رایگانه . تو 90 دقیقه رایگان حدودا یک گیگ دانلود میشه که در یک ماه میشه 30 گیگ . اگه تا آخر ماه همینجوری بمونه و تو اون 90 دقیقه قطعی نداشته باشه گزینه خوبیه برای کسانی که رایگان شبانه به دردشون نمی خوره .

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
حالا که سرویسم تمومه و منم میخام تمدید کنم،دوباره شده مثل سابق و فقط میتونم حجمی 512 بخرم!!بنظرتون چیکار کنم؟دوباره شکایت کنم؟

نمیدونم چرا برای بعضی ها اینجوری میشه!؟ فکر کنم از مرکز مخابراتی تون باشه. برای من هم 128 و هم 256 محدود/نامحدود بازه.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من این ماه سرویس یک مگ محدود 6 گیگ گرفتم که 9:30 تا 11 رایگانه . تو 90 دقیقه رایگان حدودا یک گیگ دانلود میشه که در یک ماه میشه 30 گیگ . اگه تا آخر ماه همینجوری بمونه و تو اون 90 دقیقه قطعی نداشته باشه گزینه خوبیه برای کسانی که رایگان شبانه به دردشون نمی خوره .

سرعت دانلودش در ساعت رایگان چقدره؟ با توجه به آماری که دادید، سرعت دانلود در ساعت رایگان باید حدود 187کیلوبایت بر ثانیه باشه؟ درسته؟

در ساعات غیررایگان سرعتش چطوره؟ سرعت دانلودش به 350~400 میرسه؟

lionelreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نباید تو سایتش عضو شید!!

به آدرس زیر برید و در وسط صفحه روی لینک سمت چپی کلیک کنید و بعدش شماره تلفن بدون کد شهر / نام کاربری که معمولا شماره تلفن به همراه کدشهره / رمز ADSL رو در فرم وارد کنید و وارد پنلتون بشید. از اونجا میتونید شارژ رو انجام بدید.

آدرس ورود: (به جای 000 معمولا کدشهر مرکز استانتون رو باید بذارید!!)

کد:
http://000.asiatch.ir/

ممنون...
ولی من پر میکنم و میزنم قبول نمیکنه و پیغام میده: شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد! لطفا با نمايندگي خود تماس حاصل فرماييد

اولیش که شماره تلفن بدون کد میزنم
دومیش شماره تلفن با کد
و سومیش رمز adsl ( که تو خونه میزنم و میرم اینترنت) اونو میزنم.

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سرعت دانلودش در ساعت رایگان چقدره؟ با توجه به آماری که دادید، سرعت دانلود در ساعت رایگان باید حدود 187کیلوبایت بر ثانیه باشه؟ درسته؟

در ساعات غیررایگان سرعتش چطوره؟ سرعت دانلودش به 350~400 میرسه؟

بله تو 90 دقیقه رایگان بین 170 تا 250 هست ( البته امروز 300 و 400 هم بود ! ) ساعتهای دیگه هم حدود 500 تا 600 .

mr.bahram

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
سلام دوستان...
از نمایندگیتون سوال کنید

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سرعت دانلودش در ساعت رایگان چقدره؟ با توجه به آماری که دادید، سرعت دانلود در ساعت رایگان باید حدود 187کیلوبایت بر ثانیه باشه؟ درسته؟در ساعات غیررایگان سرعتش چطوره؟ سرعت دانلودش به 350~400 میرسه؟
من آسیاتک خوشنیماد پارس آنلاین سرعت دانلود رایگانه شبانه 2 تا 7 بامداد 12 گیگ گرفتم 500kb/s تا 1.2mb/s نوسان داره

farsvideo

Registered User
لایک‌ها
148
من هم یک مدت از آسیا تک داشتم ! اونموقه ها ساعت 2 شب که میشد باید به یوزرنیمت n اضافه میکردی که نامحدود بشه ! حالا فرض کن اگر مودم روی بریدج تنظیم نشده بود باید میرفتی تو تنظیمات مودم !

ار اینا گذشته خیلی خوش خوراک بود ماشالله روز 1 گیگ مصرف حجم داشت. کاری هم نمیکردما فقط ول میچرخیدم

rohullah24

Registered User
لایک‌ها
21
بچه ها من میخوام آسیاتک 4 مگ بخرم

پیش شمارمون 6620 هست
منطقه 18تهرانیم

تو این طرح حداکثر سرعتی که میره چند کیلوبایته؟

naseri18

Registered User
لایک‌ها
142
سلام طرحهای نامحدود و اونایی که شبانه رایگان هستند شبها سرعت چنده؟طرحهای حجمی سرعتشون چنده؟و سوال اخر این طرحهای نامحدود واقعا نامحدوده یا بعد از رسیدن به یه مقدار اینترنت قط میشه؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
سلام طرحهای نامحدود و اونایی که شبانه رایگان هستند شبها سرعت چنده؟طرحهای حجمی سرعتشون چنده؟و سوال اخر این طرحهای نامحدود واقعا نامحدوده یا بعد از رسیدن به یه مقدار اینترنت قط میشه؟

طرح های نامحدود اصلا پیشنهاد نمیشه . قانون مصرف منصفانه داره و بعد از رسیدن به حجم مشخص شده سرعت میاد زیر 14 .
طرح های محدود سرعتشون تو روز بالای 300 هست و اگه شبانه رایگان داشته تو اون ساعتها سرعت اسمی میشه . ( مثلا حدود 50 تا 60 برای 512 ) .

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42

پیش شمارمون 6620 هست
منطقه 18تهرانیم

روز 4 مگ (یا هر سرعتی که خطت بسته شده باشه) شب 200 کیلو.

kimaro

Registered User
لایک‌ها
50

پیش شمارمون 6620 هست
منطقه 18تهرانیم

بچه محل به نظر من یه 512 با 20 تا 30 گیگ حجم بگیر ... یه تستی بکن ببین چطوره .

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
طرح های نامحدود اصلا پیشنهاد نمیشه . قانون مصرف منصفانه داره و بعد از رسیدن به حجم مشخص شده سرعت میاد زیر 14 .
طرح های محدود سرعتشون تو روز بالای 300 هست و اگه شبانه رایگان داشته تو اون ساعتها سرعت اسمی میشه . ( مثلا حدود 50 تا 60 برای 512 ) .
شاید کاربران سایر ISPها فکر کنن اشتباه تایپی در جمله بالا رخ داده! اما خیر! اشتباهی رخ نداده! در سرویس های نامحدود بدون شوخی سرعت میاد روی 14~25کیلوبایت برثانیه (بسته به سرویس انتخابی)

اگه میخواید از این شرکت سرویس بگیرید، فقط محدود بگیرید.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
توی دانلود مشکلی ندارید؟
برای من فایل با پسوند های تصویری رو نمی گیره!

بالا