drdexter
مدیر بازنشسته
- نوشتهها
- 4,171
- لایکها
- 3,550
بعد دو هفته که سرویسمو قطع کردن هنوز پول واریض نکردن باید در شرکتشونو گل بگیرن
Sent from my iPad using Tapatalk HD
اینا یه سرفصل دیون دارن . حدودا 1 ماه طول میکشه
بعد دو هفته که سرویسمو قطع کردن هنوز پول واریض نکردن باید در شرکتشونو گل بگیرن
Sent from my iPad using Tapatalk HD
از این قسمت!سلام دوستان...
من یک و نیم ساله که از شرکت آسیاتک اینترنت میگیرم. ولی همیشه برای تمدید و یا شارژ سرویسم به نمایندگی شرکت تو شهرستان میرم تا اونا برام شارژ کنن...
اگه خودم بخوام تو خونه شارژ کنم جیکار باید کنم؟
من تو سایت crm.asiatech.ir ثبت نام کردم و وقتی میخوام برم شارژ کنم به من میگه که هزینه راه اندازی و ... داره که من همه اینا رو همون موقع که خریدم( یک و نیم سال پیش) انجام دادم...
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سلام دوستان...
من یک و نیم ساله که از شرکت آسیاتک اینترنت میگیرم. ولی همیشه برای تمدید و یا شارژ سرویسم به نمایندگی شرکت تو شهرستان میرم تا اونا برام شارژ کنن...
من تو سایت crm.asiatech.ir ثبت نام کردم و وقتی میخوام برم شارژ کنم به من میگه که هزینه راه اندازی و ... داره که من همه اینا رو همون موقع که خریدم( یک و نیم سال پیش) انجام دادم...
http://000.asiatch.ir/
حالا که سرویسم تمومه و منم میخام تمدید کنم،دوباره شده مثل سابق و فقط میتونم حجمی 512 بخرم!!بنظرتون چیکار کنم؟دوباره شکایت کنم؟
من این ماه سرویس یک مگ محدود 6 گیگ گرفتم که 9:30 تا 11 رایگانه . تو 90 دقیقه رایگان حدودا یک گیگ دانلود میشه که در یک ماه میشه 30 گیگ . اگه تا آخر ماه همینجوری بمونه و تو اون 90 دقیقه قطعی نداشته باشه گزینه خوبیه برای کسانی که رایگان شبانه به دردشون نمی خوره .
نباید تو سایتش عضو شید!!
به آدرس زیر برید و در وسط صفحه روی لینک سمت چپی کلیک کنید و بعدش شماره تلفن بدون کد شهر / نام کاربری که معمولا شماره تلفن به همراه کدشهره / رمز ADSL رو در فرم وارد کنید و وارد پنلتون بشید. از اونجا میتونید شارژ رو انجام بدید.
آدرس ورود: (به جای 000 معمولا کدشهر مرکز استانتون رو باید بذارید!!)
کد:http://000.asiatch.ir/
سرعت دانلودش در ساعت رایگان چقدره؟ با توجه به آماری که دادید، سرعت دانلود در ساعت رایگان باید حدود 187کیلوبایت بر ثانیه باشه؟ درسته؟
در ساعات غیررایگان سرعتش چطوره؟ سرعت دانلودش به 350~400 میرسه؟
از نمایندگیتون سوال کنیدسلام دوستان...
من آسیاتک خوشنیماد پارس آنلاین سرعت دانلود رایگانه شبانه 2 تا 7 بامداد 12 گیگ گرفتم 500kb/s تا 1.2mb/s نوسان دارهسرعت دانلودش در ساعت رایگان چقدره؟ با توجه به آماری که دادید، سرعت دانلود در ساعت رایگان باید حدود 187کیلوبایت بر ثانیه باشه؟ درسته؟در ساعات غیررایگان سرعتش چطوره؟ سرعت دانلودش به 350~400 میرسه؟
سلام طرحهای نامحدود و اونایی که شبانه رایگان هستند شبها سرعت چنده؟طرحهای حجمی سرعتشون چنده؟و سوال اخر این طرحهای نامحدود واقعا نامحدوده یا بعد از رسیدن به یه مقدار اینترنت قط میشه؟
بچه ها من میخوام آسیاتک 4 مگ بخرم
پیش شمارمون 6620 هست
منطقه 18تهرانیم
تو این طرح حداکثر سرعتی که میره چند کیلوبایته؟
بچه ها من میخوام آسیاتک 4 مگ بخرم
پیش شمارمون 6620 هست
منطقه 18تهرانیم
تو این طرح حداکثر سرعتی که میره چند کیلوبایته؟
شاید کاربران سایر ISPها فکر کنن اشتباه تایپی در جمله بالا رخ داده! اما خیر! اشتباهی رخ نداده! در سرویس های نامحدود بدون شوخی سرعت میاد روی 14~25کیلوبایت برثانیه (بسته به سرویس انتخابی)طرح های نامحدود اصلا پیشنهاد نمیشه . قانون مصرف منصفانه داره و بعد از رسیدن به حجم مشخص شده سرعت میاد زیر 14 .
طرح های محدود سرعتشون تو روز بالای 300 هست و اگه شبانه رایگان داشته تو اون ساعتها سرعت اسمی میشه . ( مثلا حدود 50 تا 60 برای 512 ) .