• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
.من 4ساله که از آسیا تک استفاده میکنم واقعا راضیم
قطعی نداره و سرعت دانلودشم خوبه

منم اینقدر راضی بودم که بعد از ماه دوم جمع کردم :دی ! هنوز که هنوزه پیامک میاد که بیا شارژ کن :))

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
جالبه، اون موقع هم یه عده از مشترکا فکر کردیم اگه بریم سرویسمون رو جمع کنیم ورشکست میشن! همین چیزی که الان امیدواریم... ولی انگار برعکسه، پورت خالی میکنیم برای یه عده دیگه ... !
خدا را شکر من 2 ثاینه قبل از خرید آسیاتک فهمیدم مجبور کردم عقب نیشتی شد به پارس آنلاین میرم اما نمی دونم خوب یا بد ؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خوب ورشکستگی یه شرکت تو دید کلان به نفع هیچکس نیست !

ما هم فقط می تونیم تا وقتی یه سرویس دهنده خوب عمل می کنه ازش استفاده کنیم و وقتی بد شد بریم رو یه سرویس دهنده دیگه که هنوز خوبه !

تا به امید خدا یه روزی بیاد که استانداردی تعریف بشه و نظارتی صورت بگیره.

:rolleyes:
و وقتی میریم سراغ یه سرویس دهنده دیگه، جو میگیرتش میبینه چقدر مشتری داره اونم میشه مثل حرکت اول، و باز ما بر می گردیم سراغ یکی دیگه از اینا و این لوپ بی نهایت ادامه داره...
b%20%282%29.gif

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من این ماه دیگه تصمیم گرفته بودم درخواست جمع آوری بدم . سرویسم 512 نامحدود برنزی بود . سرعت تا 400 مگ اول حدود 60 بود و بعد از اون حدود 14 تا 24 و از همه مهمتر قطعی زیاد . تقریبا هر روز از ساعت 7 تا 10 قطع بود . متاسفانه یا خوشبختانه کاری پیش اومد که این ماه نمیتونستم دو هفته قطعی اینترنت داشته باشم و تصمیم گرفتم برای این ماه با سرویس دیگه ایی تمدیدی کنم تا ماه بعد درخواست جمع آوری رو بدم .
دیروز سرویس 20 گیگ 512 رو گرفتم . از دیروز تا حالا اصلا قطعی نداشتم . سرعت دانلود در ساعتهای رایگان حدود 60 تا 70 هست و در ساعت های دیگه حدود 500 . فکر میکنم تو این سرویس فرقی با پارس آن لاین که میخواستم بهش مهاجرت کنم ! نداشته باشه . البته اگه از نظر نداشتن قطعی امروز جزء استثنائات نبوده باشه .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من این ماه دیگه تصمیم گرفته بودم درخواست جمع آوری بدم . سرویسم 512 نامحدود برنزی بود . سرعت تا 400 مگ اول حدود 60 بود و بعد از اون حدود 14 تا 24 و از همه مهمتر قطعی زیاد . تقریبا هر روز از ساعت 7 تا 10 قطع بود . متاسفانه یا خوشبختانه کاری پیش اومد که این ماه نمیتونستم دو هفته قطعی اینترنت داشته باشم و تصمیم گرفتم برای این ماه با سرویس دیگه ایی تمدیدی کنم تا ماه بعد درخواست جمع آوری رو بدم .
دیروز سرویس 20 گیگ 512 رو گرفتم . از دیروز تا حالا اصلا قطعی نداشتم . سرعت دانلود در ساعتهای رایگان حدود 60 تا 70 هست و در ساعت های دیگه حدود 500 . فکر میکنم تو این سرویس فرقی با پارس آن لاین که میخواستم بهش مهاجرت کنم ! نداشته باشه . البته اگه از نظر نداشتن قطعی امروز جزء استثنائات نبوده باشه .
منم ماه قبل 10 گیگ 512 رو گرفتم همینجوریه... مثل بنز دانلود میکنه ! هر شب هم فاصله ی 1 تا 8 حدودا بالای 1 گیگ دانلود میکنم ...

فقط دردشون این بود که ما دیگه نامحدود استفاده نکنیم، پول حجم بدیم... این مسخره بازی هاشون نمیدونم دیگه چی بود ، از اول میگفتن میخوایم گرونتر کنیم، دیگه این همه سرکار گذاشتن مشترکا واسه چی بود...

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
و وقتی میریم سراغ یه سرویس دهنده دیگه، جو میگیرتش میبینه چقدر مشتری داره اونم میشه مثل حرکت اول، و باز ما بر می گردیم سراغ یکی دیگه از اینا و این لوپ بی نهایت ادامه داره...

دقیقا همین وضعیت برای سرویس دهنده های هاست هم صادقه!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
من کلا انسان منصفی هستم!! در صفحات قبل از سرویس های نامحدود آسیا... ابراز نارضایتی کردم. اما الآن که سرویس محدود حجمی دارم، راضیم. امیدوارم حداقل سرویس های محدودش با افت کیفیت روبرو نشن.

emad1146

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
شماره 1544 سراسر راه انداختن که خداییش همه چیشم خوبه، از هرجای کشور یک تماس بدون کد با 1544!
ته ته تهشم اینجا ایرانه دیگه ازین بهتر که سرویس دهنده نداریم

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
شماره 1544 سراسر راه انداختن که خداییش همه چیشم خوبه، از هرجای کشور یک تماس بدون کد با 1544!

بله. بعضی از کارهاشون جای تقدیر داره. مثل همین تلفن پشتیبانی که گفتید و یا پیگیر بودن موضوع. (چندین بار شده که موضوعی رو بهشون گفتم و چند روز بعد خودشون به شماره ام زنگ زدن و گفتن که موضوع حل شده یا نه؟)

اما کاری که دو ماه پیش انجام دادن (بدون اطلاع سرویس ها رو تغییر دادن) غیرحرفه ای بود و باعث دلگیری کاربران شد. امیدوارم دیگه اینجور موارد پیش نیاد.

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرعت 2 مگ حجمی و 4 مگ حجمی کسی تست کرده سرعت دانلود در ساعت رایگان و غیر رایگان چقدر است؟

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
واقعا شرکت زیر ساخت و pap ها اینترنت رو به گران ترین شکل ممکن عرضه می کنند.

دبیرشورای‌عالی فضای مجازی گفته هر ۱Mb/s رو شرکت زیر ساخت 15 دلار می خره و 250000 تومان به pap ها می فروشه.

یعنی اینترنت یک مگابیت اختصاصی 15*3000 می شه 45000 تومان رو 250000 تومان می فروشه. 500 درصد گران فروشی. با این اینترنت می شه ماهیانه 320 گیگ دانلود کرد. هزینه هر گیگ می شه 140 تومان برای زیر ساخت و برای pap ها می شه گیگی 780 تومان. بعد pap ها به قیمت 5000 تومان هر گیگ رو به کلاینت ها می فروشند.

دزدی به شیوه نوین.

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
آف تاپیک :دی
-
اگه احیانا کسی نمایندگی فروش اینترنت آسیاتک رو میخواد با شرایط آسون و درصد مناسب پی ام بده.
درآمد مناسب و بی دردسر مخصوص کافی نت دار ها ;)

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بعد از کلی تماس با شرکت و بخش خرابی ها و چک کردن به من جواب میدهند کاری از دستشون بر نمیاد اگه میخواهید سرویس پهنای باند اختصاصی بگیرید که اون هم باز معلوم نیست چی می شود باید بگیرید تست کنید منظورشم از پهنای باند اختصاصی اون سرویسی هست که فقط در اختیار سازمانها و شرکت های بزرگ میذارن خدا خسته شدم ... کسی میدونه از رگلاتوری شکایت کنم جواب میگیرم یا نه؟

من سرویس 4 مگ دارم ولی سرعت دانلودم بیشتر از 250 نمیاد حتی خودشون هم میگن شما باید حداقل 500 کی بگیرید

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@l3est:

حسش نیست برم وارد پنل آسیا... بشم!!

جریان چیه؟ منظورتون چیه؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
کم کم دارن طرح ها رو از بالا میبُرن.
...
عجب...
من الان یک سالی میشه این سرویس هایی که شما نمیبینی رو ندارم ، وقتی هم تماس گرفتم گفتن تو اون مرکز مخابراتی سیاست پهنای باند ما اینجوریه، گفتم یعنی زوریه دیگه، باید سرویس بیشتر از نیازمون بگیریم؟ گفتن آره ! (گفتا ، جدی میگم، بخش شکایات مشترکین همین جوابو بهم داد، چند ماه پیش بود همینجا هم فکر کنم گفتم)

ولی خب ظاهرا فقط مرکز مخابراتی ما نبوده !! (میمیرن دروغ نگن ؟!)

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
طرح هایی مثل 256 حجمی و 128 نامحدود کامل حذف شدن...

من که فعلا 512 میگیرم حجم +20 گیگ.
ولی این کارشون واقعا درست نیست. شاید یه ماه آدم یه کاری براش پیش بیاد، یه مسافرتی بره بخواد 5 گیگ استفاده کنه :wacko:
عزیزان در کدوم مراکز مخابراتی این اتفاق داره میافته؟

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
طرح هایی مثل 256 حجمی و 128 نامحدود کامل حذف شدن...

آهان! دیروز اون اسکرین شات برام لود نشد، متوجه نشدم!!

خوب اگه اینکار رو کنن که دوباره مشتری از دست میدن. یعنی دوباره داستان جدید داریم!؟

تا ماه قبل در پنل من سرویس های 128 و 256 بودن. کماکان حسش نیست وارد پنل بشم ولی تا فردا وارد میشم و نتیجه رو میگم.

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من دقیقا 5 شنبه هفته پیش از 512 حجمی اومدم 512 نامحدود و تازه سرویس های 128 حجمی و نا محدود هم برام باز بود..قبلش هم فقط512 از اداره با تخفیف گرفته بودم که فقط 512 یود و من به آسیاتک زنگیدم که چرا بقیه سرویس ها فعال نیست،که گفت نمیشه...حدود10 روز بعد تماس دیدم که سرویس ها برام باز شده!!!و منم اومدم 256 نامحدود برنزی خریدم!!!!برای پیج دیدن خوبه ولی برای دانلود حدود25-30 هست همون نسبت 1به 8!!!!
حالا هم نگاه کردم فقط 512 های قبلی توی لیست انتخاب هست!!!!!ودیگه خبری از128 و256 و 1 مگ و ..نیست

delta21

Registered User
لایک‌ها
392
من تهرانم و میخوام اینترنت آسیاتک بگیرم شما ازش راضی هستید؟
3-برای بازی آنلاین خوبه؟
4-شنیدم این نامحدودها یه سقف دانلود دارند و بعد از اون سرعت دانلود رو پایین میارن.روزی چند مگ میشه دانلود کرد(سرعت 512

بالا