• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
برای دانلود میخام ولی نه سنگین فوقش هفته ای4-5 گیگ که با رایگان شبانه، شبی 2-3 ساعت کارم راه میفته...خوب خودم هم توی همین فکر بودم گفتم کسی جایی سراغ نداره که خوب باشه و قیمتش هم مناسب؟
درضم اینکه که گفتین نامحدودش محدوده یعنی چی؟یعنی تا یک حدی بیشتر اجازه دانلو ووب گردی بیشتر نمیده؟

خیر یعنی اینکه بعد از استفاده روزانه صد تا سیصد مگ بسته به نوع خطی که گرفتید سرعت میاد روی ده تا پونزده

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560

0pepe0

Guest
لایک‌ها
17
درود بر دوستان
اول به کسانی که منتظر تغییر بودن و در صف ایستادن تبریک میگم تا اونا باشن دیگه حماسه 70درصدی خلق نکنند.فیلترنت چند روزیه به حد نهایتش کند شده طوریکه هر صفحه با 50 بار رفرش باز میشه و طبق معمول تکذیب از طرف مسئولین !!فکر نمیکنم جایی در دنیا باشه که مسئولین کشوری به این اندازه به شعور مردم توهین کنند...فقط خدا اگاهه که با چه بدبختی صفحه رو باز کردم تا کامنت بنویسم انگار اخرین گام های ملی شدن فیلترنتم درحال برداشته شدنه...اینم بدونید فقط اسیاتر نیست که اینجوری شده دیروز به قیمتای شاتر هم نگاه کردم شما هم نگاهی بندازید بد نیست اصلن انگار فیلترنت نامحدود دیگه برداشته شده!بقیه شرکتها هم که تعریفی ندارن پس نتیجه اینکه این خانه از پای بست ایران است...
اما بهتون بگم از اسیاتر شکایت کردم و دو توصیه برای دوستانم دارم.
اول اینکه به هیچ وجه شکایت اینترنتی نکنید که هیچ فایده ای نخواهد داشت حداقلش برای بنده هیچ جوابی نداد.اگر قصد شکایت دارید مستقیم به سازمان بازرسی شهرتون برید و شکایت کتبی تحویل بدید.میتونید شمارشو از 118 بگیرید و بهشون زنگ بزنید و ادرسشونو بپرسید.بنده این کارو انجام دادم.متنی هست که اونجا به شما داده میشه و میتونید از کم فروشی و احتکار گرفته تا هر موضوع دیگه ای و از هرجایی شکایت کنید.
ضمنن باید مدرکی داشته باشید مثل فرم قرارداد شما با شرکت که طرف شما قرارداد را
نقض
کرده.انصافن از هرجایی و هر اداره ای در این خرابات جمهوری اسلامی بهتر به ارباب رجوع رسیدگی میشه بنده که مشابهی ندیدم.
ضمنن این نوشته ها برای سر درد بعضی مدیران اینجا نوشته نشده اینها حقایقه و باید گفته بشه و اگر کسی جلوی حقیقت رو بگیره شریک ظالمه و خیلی راحت بهش میگم که نباید به ظالمین چسبید! چون اونا خودشونم به هیچی وصل نیستن و اگه سقوط کنن دور و بریاشونم با خودشون میبرن
و دوم اینکه اگر از وضعتون ناراضی باشین و سکوت کنید هر چیزی ممکنه اتفاق بیفته یادتون نره سکوت=رضایت

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
در پاسخ به اون دوستمون که شکایت کردن باید بگم که
صد در صد توی ایران کسی به شکایت شما رسیدگی نمی کنه چون اینجا واقعا جنگله!
به نظر من بهترین کار تحریم آسیاتک هست
من که خطم تخیله شد دیگه خیالم راحته
الان هم از مخابرات سرویس گرفتم (سرور و سالار دزدها) دی:
ولی خداییش قیمتاش بهتره

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
منم به رگولاتوری از آسیا تک به علت عدم اجرای مصوبه 152 شکایت کردم
ببینیم نتیجه چی میشه اینجا می گم

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
داداش منم این سرویس رو داشتم اگر دقیقا ساعت 8 بزاری رو دانلود از اونطرف تا 10 رایگان میمونه ولی اگر 8:20 به بعد بزاری رو دانلود چون سرویس شماره انداز اینا هر از 20 دقیقه رفرش میشه از اونطرف باید 15یا 20 دقیقه قبل از 10 از دانلود برداری :p

این یکی دیگه واقعا lol داره .. اینا دیگه گند رو به غایتش در اوردن. سرویس نیم چاشتو ناشتاو گشنه هو تشنه هو.... این دلقک بازیا چیه به مولا !!!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
توجه توجه
رگولاتوری یا همون سازمان تنظیم شرکت آسیا تک رو مجبور به رعایت مصوبه 152 کرد .
هرکس سرویس حجمی از این شرکت می خره و در زمان خرید حجم اضافه تماس بگیره داخلی 3 و بگه 25 درصد حجم اضافی ام را میخوام اگر ندین به سازمان تنظیم میگم که جریمتون کنه
اگر مثلا شما 1 گیگابایت حجم اضافه میخرین اونها باید یک گیگابایت به اضافه 250 مگ رایگان به شما بدن .
یهنی جمعا 1250 مگابایت بگیرین ولی پول 1000 مگ رو بدین
حتما حقتون رو بگیرین . این شرکت حتما باید زور بالای سرش باشه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
برای تخلیه خط،آسیاتک دزد چقدر طولش میده؟

Sinanap740

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
روند کار 72ساعته
ولی واسه من 3 هفته طولش دادن.
شما اول باید از نمایندگی شهرتون درخواست تخلیه بدین.
بعد هی منتظر میشی که قطع نمیشه,زنگ میزنی میگن ما فرستادیم,باید نامه اش از تهران بیاد.
منتظر میمونی که نامه اش بیاد,ولی نمیاد,زنگ میزنی با جروبحث تازه میفهمی اینا اصلا هیچ کاره ان.
خودت زنگ میزنی تهران قسمت امور adsl بعدشم سایر موارد وصل میشی میگی 2 هفتس که الافی بعد میگه درخواستتون خورده ولی هنوز جمع نشده.
بعد میگه 72 ساعت کاری طول میکشه,3 روز بعد چراغ Adsl مودمت خاموش میشه,میری از یه جای دیگه سرویس بگیری میگن هنوز از مخابرات قطع نشده.
2-3 روزم طول میکشه از مخابرات جمع میشه.

این روند فرار از آسیاتکه

D3XTER

Registered User
لایک‌ها
21
سرعت داتلود 4 مگ برنزي چقدره ؟
سلام اولش 400 هست
اما این بی پدرا یکم که دانلود میکنی قطع میکنن مودمو
دوستان من میخام از خونه دزدا بیام بیرون چه سرویسی بگیرم مخابرات خوبه امروز زنگ زدم شاتل اما میگن اونا هم دزدن

mojtava

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی لاشین ..من رفتم شرکت اساتک بعد 2 هفته با برخورد تند به زور حرف دهنشون صاف کردم. 2 هفته من اسیر کردن از رانژه در بیارن . همون روز 20 مین تو سیستم از رانژه در اوردن یعنی نامه فرستاده شد مخابرات رفتم مخابرات حضوری اونجام 40 50 مین تول کشید با صحبت کردن با مدیر منطفه کلا سرویس از رانژه در اومد فرداش رفتم شاتل گرفتم الان راضیم

به اسیاتک از 100 ...صفرهم نمیدم ...اما شاتل از 100 ....نود میدم :D

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تو شیراز مراکز کافو نوری فقط در انحصار آسیاتک و مخابرات است مثلا پیش شماره ما که 650 است فقط آسیاتک سرویس میده خوب دیگه وقتی من حتی امکان انتخاب بین بد و بدتر ندارم چه میشه کرد ؟ سرویس 4 مگ کولاک گرفتم بهترین سرعتی که گرفتم 240 کیلوبایت بوده البته تو چند ثانیه اول شروع دانلود تا 600 هم میره ولی فقط برای چند ثانیه و گرنه میانگین رو 226 است خوب این چه 4 مگی است؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من تصمیم گرفتم بعد از حدود 10 سال از آسیاتک برم . یه سوال ، اگه 72 ساعت مونده به اتمام سرویسم درخواست تخلیه بدم تا تخلیه بشه اینترنت وصله یا همون موقع که درخواست رو بدم قطع میکنند ؟
و یه سوال دیگه ، تو آسیتک 512 نامحدود برنزی دارم 28 تومن . به نظرتون با این رنج قیمت پارس آنلاین نامحدود 128 ( 10 گیگ سرعت بالا ) با قیمت 27 تومن بهتره یا 512 نامحدود فن آوا با قیمت 26 تومن ؟

Last edited:

x_zarbat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان اون دستور تو cmd چی بود میدادیم که مسیر ای پی با تایم های پینگ رو میداد
مثلا 4-5 تا مسیر ای پی رو با پینگ هاش میداد

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
سلام دوستان اون دستور تو cmd چی بود میدادیم که مسیر ای پی با تایم های پینگ رو میداد
مثلا 4-5 تا مسیر ای پی رو با پینگ هاش میداد

tracert serverIPorAddress

البته نرم افزار خوب برای مسیریابی و اطلاعات بیشتر و بهتر میخوای، PingPlotter رو پیشنهاد میکنم تست کنی.

بالا