اگه همینی که با دی لینک میدن منظورته من دارماز دوستان کسی بن تخفیف اسیاتک نداره بده به ما؟!
بله لطفا برام ارسال کنید!اگه همینی که با دی لینک میدن منظورته من دارم
دوستان این سرویس 4 مگ که نوشته 8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت یعنی چی؟
منظور از نیم چاشت چیه؟؟
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
چون 8 صبح تا 10 صبح رایگان هست اسمشو گذاشتن نیم چاشت!
نیم چاشت . (اِ مرکب ) ناشتا. (ناظم الاطباء). || لهنه . (تفلیسی ). ضحوه . (بحر الجواهر)(منتهی الارب ). ضحو. ضحیه . ضحی . (منتهی الارب ) (یادداشت مؤلف ). مقابل ظهر که چاشت است . (یادداشت مؤلف ).
چاشت . (اِ)یک حصه از چهار حصه ٔ روز باشد که در هندوستان پهر گویند. (برهان ). اول روز. (آنندراج ). بهره ٔ نخستین روز. صبح ، بامداد. مقابل شام .
|| میانه ٔ روز را گویند. (فرهنگ ناصری ). یک پاس از چهار پاس روز که میانه ٔ روز باشد. ظهر. نیمه روز. نصف النهار. ضحی ؛ چاشتگاه . ضحاء؛ چاشت فراخ ، وقتی که قریب نصف شدن رسد روز. ضاحاه ؛ آمد او را وقت چاشت . (منتهی الارب ) :
هم آنجا امانش بده تابچاشت
نشاید بلا بر دگر کس گماشت .
سعدی
شنیدم که نابالغی روزه داشت
بصد محنت آورد روزی به چاشت .
سعدی
متاسفانه نداشتم بنده و کسی ندیدم گرفته باشه!سرعتشم مثل سرویس شبانه افت میکنه یا نه؟
اطلاع ندارید؟
اگه افت نکنه خوبه...
الان من با سرعت بالای 400 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
کسی نامحدود برنزی و نقره ای و طلایی 256 داشته؟سرعتش چجوریه؟دانلود چی؟منظورش از تبادل حداقل 6 و 8 گیگ چیه؟یعنی بعد از اون قطع میشه؟پس نامحدود یعنی چی؟فرق برنزی و نقره ای و طلایی فقط در تبادل هست یا سرعت؟کلا نامحدود آسیاتک چجوریه؟
جالبه، اون موقع هم یه عده از مشترکا فکر کردیم اگه بریم سرویسمون رو جمع کنیم ورشکست میشن! همین چیزی که الان امیدواریم... ولی انگار برعکسه، پورت خالی میکنیم برای یه عده دیگه ... !راستی خوندن پستهای قدیمی همین تاپیک هم جالبه و نشون میده حدود 6 سال پیش همین مشکلات رو با آسیاتک داشتم.
البته نحوه رفتار آسیاتک در قبال کاربرهای ناراضی اون زمان هم جالبتره !
(خوندن اون صفحه و صفحه بعدش رو پیشنهاد می کنم !)
جالبه، اون موقع هم یه عده از مشترکا فکر کردیم اگه بریم سرویسمون رو جمع کنیم ورشکست میشن! همین چیزی که الان امیدواریم... ولی انگار برعکسه، پورت خالی میکنیم برای یه عده دیگه ... !