• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
وقتی می خوام وارد گوگل بشم بدون https هست. و پیغام می ده ssl توسط شبکه خاموش شده. آیا شما گوگل رو با ssl می تونید استفاده کنید.

SSL search is off

This network has turned off SSL search, so you cannot see personalized results

The security features of SSL search are not available. Content filtering may be in place

البته جیمیل ssl داره.

behzad_vision

Registered User
لایک‌ها
121
امروز هم لطف کردن کل پهنای باند رو قطع کردند. حالا نمی دونم سراسری بود یا فقط مخصوص آسیاتک.

ali.ahvaz

Registered User
لایک‌ها
63
من تهرانم و میخوام اینترنت آسیاتک بگیرم شما ازش راضی هستید؟
3-برای بازی آنلاین خوبه؟
4-شنیدم این نامحدودها یه سقف دانلود دارند و بعد از اون سرعت دانلود رو پایین میارن.روزی چند مگ میشه دانلود کرد(سرعت 512

دوست گرامی به نظر من از این شرکت کلا اینترنت نگیرید
حالا هر کجا که هستید فرقی نداره
من یه 6-7 ماهی ازشون سرویس داشتم واقعا افتضاحترینن

mohamadgfx

Registered User
لایک‌ها
4
من تهرانم و میخوام اینترنت آسیاتک بگیرم شما ازش راضی هستید؟
3-برای بازی آنلاین خوبه؟
4-شنیدم این نامحدودها یه سقف دانلود دارند و بعد از اون سرعت دانلود رو پایین میارن.روزی چند مگ میشه دانلود کرد(سرعت 512
آره خوبه
سرعت دانلود 512 نامحدود اون سرویس که زده 25 ت 85 کیلوبایت هست پینگش هم برای بازی بد نیست بین 65 - 80
آره نامحدود ها یه سریش حجم مخصوصی داره مثلا نامحدود 512 با حجم 10 گیگ ماهانه داره که 10 گیگ رو با 500 کیلوبایت تا 1 مگ دانلود میکنه بقیش رو 80 و اینا..

saman9074

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان من دو روزه از اسیا تک گرفتم سرعت 512 10 گیگ تو روز 300 تا 450 تا دانلود میده و تو شب که رایگانه 60 تا حالا اگه بخوام طرح نامحدود سرعت هرکدوم رو بگید و بگید کدوم بهتره؟ تا رنج 25 تا 34 هزار تومن چی پیشنهاد میدین؟
1-(256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود نقره اي ( با 3 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 14 گيگ) (289000 ريال + آبونمان)
2-(128) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ) (289000 ريال + آبونمان)
این چطوره؟ 90 دقیقه که رایگان میده سرعتش چنده؟در کل 1024 چنده؟
3-(1024) - اينترنت پرسرعت چابک 06 گيگ در ماه ( 90 دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت ) (299000 ريال + آبونمان)

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
آره خوبه
سرعت دانلود 512 نامحدود اون سرویس که زده 25 ت 85 کیلوبایت هست پینگش هم برای بازی بد نیست بین 65 - 80
آره نامحدود ها یه سریش حجم مخصوصی داره مثلا نامحدود 512 با حجم 10 گیگ ماهانه داره که 10 گیگ رو با 500 کیلوبایت تا 1 مگ دانلود میکنه بقیش رو 80 و اینا..

اقا شما معلومه تا حالا سرویس نامحدود استفاده نکردیrate 20 میده ۵۱۲ نه این سرعتایی که میگید اگه سرعت نامحدودشون خوب بود من تخلیه نمی کردم خطو

Sent from my iPad using Tapatalk HD

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان من دو روزه از اسیا تک گرفتم سرعت 512 10 گیگ تو روز 300 تا 450 تا دانلود میده و تو شب که رایگانه 60 تا حالا اگه بخوام طرح نامحدود سرعت هرکدوم رو بگید و بگید کدوم بهتره؟ تا رنج 25 تا 34 هزار تومن چی پیشنهاد میدین؟
1-(256) - اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود نقره اي ( با 3 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 14 گيگ) (289000 ريال + آبونمان)
2-(128) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ) (289000 ريال + آبونمان)
3-(1024) - اينترنت پرسرعت چابک 06 گيگ در ماه ( 90 دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت ) (299000 ريال + آبونمان)

هیچ کدوم بدرد نمی خوره سرعتای نامحدود خیلی پایین هستش

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

دوست عزیز محدود و نامحدودها اصلا قابل مقایسه نیستن...

نامحدودها خوب بودن قبل اینکه خرابشون کنن ! 512 برنزی 60 70 ثابت بود ولی الان چند ماهه سرعتش خیلی متغیره، اخیرا هم که محدودیت روش گذاشتن شما ماهی 14 گیگ (روزی 300 و خرده ای مگ) رو با 60 70 دانلود میکنی، دیسکانکت میشی بعد که کانکت میشی دیگه شانس بیاری با 20 دانلود میکنی ! دیسکانکتیش هم زیاده ( به قول خودشون سیاستشونه!) یعنی به روشن بودن سیستم نمی ارزه !

سراغ 128 نرو که اگه 0 هم سرعتت باشه میگن همینه دیگه 128 دو بار تقسیم به 8 میشه !!

اون اسپورت رو نمیدونم باید اونایی که دارن بگم چجوریه... ولی اگه همون 512 10 گیگ رو داری (منم الان همینو دارم) علاوه بر 10 گیگ، 1 تا 8 صبح تقریبا 1.4 گیگ میتونی دانلود کنی ... که در مجموع ماهی 40 گیگ حداقل میشه ... تو نامحدودها بعیده به این مقدار اصلا برسی (با این قیمت)

Rovin

Registered User
لایک‌ها
8
دوستان میخوام ISP مو عوض کنم , الان مخابرات هستم ولی متاسفانه واقعاً به فنا رفته ... شما پارس آنلاین رو پیشنهاد میدین یا آسیاتک ؟
پ.ن : خوزستان

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
دوستان میخوام ISP مو عوض کنم , الان مخابرات هستم ولی متاسفانه واقعاً به فنا رفته ... شما پارس آنلاین رو پیشنهاد میدین یا آسیاتک ؟
پ.ن : خوزستان

پارس انلاین

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
پارس آنلاین سرویساش خوبه؟

محدودش که خوبه نامحدودم دوستم 512 داشت میگفت با سرعت 300-700 دانلود میکنه ولی وقتی 60-70 گیگ دان کردی سرعتش خیلی کم میشه(فک کنم 1/8 یعنی حدود 80 اینا...آخه مصرفش کم بود به اینجا نرسیده بود:) )

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
به saman9074:

در سرویس های جدید آسیا... اصلا و ابدا به فکر گرفتن سرویس نامحدود نباش. نامحدودش قبلا خوب بود، اما الآن اصلا و ابدا جالب نیست. فقط و فقط محدود بگیر. نامحدودش هم سرعتش کمه و هم محدودیت حجم روزانه داره! و بعد از یه مقدار دانلود سرعتت به شدت افت می کنه.

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من الان یک سالی میشه این سرویس هایی که شما نمیبینی رو ندارم ، وقتی هم تماس گرفتم گفتن تو اون مرکز مخابراتی سیاست پهنای باند ما اینجوریه، گفتم یعنی زوریه دیگه، باید سرویس بیشتر از نیازمون بگیریم؟ گفتن آره ! (گفتا ، جدی میگم، بخش شکایات مشترکین همین جوابو بهم داد، چند ماه پیش بود همینجا هم فکر کنم گفتم)
ولی خب ظاهرا فقط مرکز مخابراتی ما نبوده !! (میمیرن دروغ نگن ؟!)
طرح هایی مثل 256 حجمی و 128 نامحدود کامل حذف شدن...
من که فعلا 512 میگیرم حجم +20 گیگ.
ولی این کارشون واقعا درست نیست. شاید یه ماه آدم یه کاری براش پیش بیاد، یه مسافرتی بره بخواد 5 گیگ استفاده کنه :wacko:

واقعا شرکت زیر ساخت و pap ها اینترنت رو به گران ترین شکل ممکن عرضه می کنند.
دبیرشورای‌عالی فضای مجازی گفته هر ۱Mb/s رو شرکت زیر ساخت 15 دلار می خره و 250000 تومان به pap ها می فروشه.

یعنی اینترنت یک مگابیت اختصاصی 15*3000 می شه 45000 تومان رو 250000 تومان می فروشه. 500 درصد گران فروشی. با این اینترنت می شه ماهیانه 320 گیگ دانلود کرد. هزینه هر گیگ می شه 140 تومان برای زیر ساخت و برای pap ها می شه گیگی 780 تومان. بعد pap ها به قیمت 5000 تومان هر گیگ رو به کلاینت ها می فروشند.

دزدی به شیوه نوین.

کم کم دارن طرح ها رو از بالا میبُرن.
wtqc.png

عجب...
دوستان این نقل قول هایی که یبینید نظر منو جلب کردن .فکر کنم شما هم به موضوع علاقه مند شده باشید. من از چند تا از دوستام که از سرویس دهنده های دیگه استفاده میکنند هم پرسیدم .اونا هم تایید کردن که یواش یواش آی اس پی هایی مثل آسیا تک و صبا نت دارن سرویس های نا محدود رو از 512 به پایین اصلاح یا به طور کامل (مثل 128) حذف می کنند. این کارشون کاملا غیر قانونی هست . متن زیر از وبسایت سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي - بخش شکایات کپی شده :
آدرس صفحه :
11- سئوال: آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
جواب: انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نمي­تواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي
128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.

من به دوستانم توصیه کردم که حتما هم خودشون شکایت کنن و هم به اون دسته از دوستاشون که سرویس محدود دارن هم اطلاع بدن تا اونا هم شکایت کنن. چراکه وقتی یک آی اس پی به خودش اجازه میده به این راحتی و تابلو(براتون عکس از تعرفه های اعلام شده تو صفحه اول سایتشون crm.asiatech.ir گرفتم بعد نوشته ها گذاشتم تا خودتون مقایسه کنید) قانون رو نقض کنه و مشتریانش هم صداشون در نیاد فردا به سراغ سرویس محدود ها میره و دمار از روزگار اونا هم درمیاره و با توجه به اینکه این کارشون غیرقانونی هست مطمئن باشید سریعا پا پس میکشن و عقب نشینی میکنن. هیچ کار سختی هم نیست.کافیه :
1- به بخش شکایات در وبسایت سرویس دهندتون برید .
2-در اعتراض به حذف کامل و موردی برخی از سرویس های نامحدود و محدود حجمی اعتراض کنید .
3-عکسی که در بالا براتون قرار دادم رو میتونید به عنوان مدرک استفاده کنید که در این مدرک کاملا مشخصه که تعدادی از سرویس ها حذف شدن.
2-متن قرمز بالا رو کپی کنید و در پایان بهشون یادآوری کنید که مایل به ادامه پیگیری شکایتتون در سازمان تنظیم نیستید ولی اگر ترتیب اثر به شکایت شما ندادن اونوقت از طریق سازمان تنظیم پیگیری میکنید .
نکته :
1- ابتدا با مراجعه به پايگاه اينترنتي اپراتور سرويس دهنده خود مراجعه و نسبت به تنظيم شكايت، دريافت كد رهگيري و پيگيري مراحل رسيدگي به شكايت خود اقدام نمائيد. 2-چنانچه پس از گذشت مدت 14 روز از اپراتور سرويس دهنده خود پاسخي دريافت ننموده و يا پاسخ دريافتيa مورد قبول شما واقع نگرديده، شما مي توانيد با مراجعه به اين سامانه و ارائه كد پيگيري اي كه از پايگاه اينترنتي اپراتور خود دريافت نموده ايد، نسبت به تنظيم شكايت اقدام نمائيد.

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
مثلا نامحدود گرفتیم دانلود کنیم کل روز نمیشه ۱ گیگ هم دانلود کرد ۲۰ ریت دانلود واقعا دوزدن زنگ زدم پشتیبانی میگم سرویس رو قطع کنین میگن پولتو پس نمیدیم
سرویس ۵۱۲

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها کیفت این خط چطوره:

DownstreamUpstream
SNR Margin
:​
35.133.2db
Line Attenuation
26.418.5db
Data Rate
6144379kbps
Max Rate​
209242177kbps
CRC​
00

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

پس یعنی افت سرعت روی این خط فقط فقط از طرف سرویس دهنده یعنی آسیاتک است من سرویس 4 مگ دارم حجمی 30 گیگ در ماه سرعت دانلود باید حداقل رو 500 کی باشه ولی بیشتر از 240 نماید
هر چی هم با پشتیبانی تماس می گیرم بی فایده است هیچ پاسخ قابل قبولی نمیدن

بالا