• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
من پیشنهاد میکنم 512 نیمچاشت 8 تا 10 رایگان و بگیرید امتحان کنید .. من راضیم حدود 850 تو 2 ساعت دان میکنم .. ولی دزدیش خیلی زیاده ! 1 بار تو حجم رایگنم 900 از من زدن حجمم شد -420 یعنی 420 تا بدهکارم شدم .. پشتیبانیم که در واقع 4تا آدمن بهشون پول دادن بشینن آدم و بپیچونن! حتما قبل حجم رایگان مدم و ریستارت کنید تا اگه کسر کرد مدرک داشته باشین تا نتونن سرتون و کلاه بزارن !
داداش منم این سرویس رو داشتم اگر دقیقا ساعت 8 بزاری رو دانلود از اونطرف تا 10 رایگان میمونه ولی اگر 8:20 به بعد بزاری رو دانلود چون سرویس شماره انداز اینا هر از 20 دقیقه رفرش میشه از اونطرف باید 15یا 20 دقیقه قبل از 10 از دانلود برداری :p

Last edited:

saberkhan7

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه سوال داشتم! سرعت دانلود رایگان شبانه 512 با 256 فرقی میکنه؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من 512 داشتم که قبلا شبانه اش رایگان بود و لیحالا شده نیم بهاحدودا با تخفیف ماهی 10تومن میدادم،چون حالا میخام دانلود کنم،بنظرتون چه سرویس اش برای دانلود مناسبه که ارزون پام بیفته،128 نامحدود یا چیز دیگه ای؟کسی تجربه ای داره؟راستی بنظرتون اصلا برم سراغ یک ISPدیگه؟کدامشون بنظرتون قیمتش مناسبتره؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سلام
آسیاتک تورنت رو بسته؟
تو این مدتی که آسیاتک گرفتم اول فکر کردم از طرف سایت تورنت اکانتم بسته شده اما توی پنلم چیزی نمیزد
امروز گفتم شاید مشکل از طرف من باشه
سایتهای تورنت دیگه رو تست کردم باز هم دانلود نمیکنه حتی با

مشکل چیه؟

بالاخره تونستم یه فایل رو از سایت http://www.seedpeer.me دانلود کنم
الان در حال دانلوده

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سلام
آسیاتک تورنت رو بسته؟
تو این مدتی که آسیاتک گرفتم اول فکر کردم از طرف سایت تورنت اکانتم بسته شده اما توی پنلم چیزی نمیزد
امروز گفتم شاید مشکل از طرف من باشه
سایتهای تورنت دیگه رو تست کردم باز هم دانلود نمیکنه حتی با

مشکل چیه؟

بالاخره تونستم یه فایل رو از سایت Torrent Search, Torrent Download - Seedpeer.me دانلود کنم
الان در حال دانلوده

من هم بیشتر وقت ها در دانلود از تورنت با آسیاتک شت مشکل دارم
فکر کنم یه بلایی سر پورت ها و پروتوکل های تورنت آوردن

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
من هم بیشتر وقت ها در دانلود از تورنت با آسیاتک شت مشکل دارم
فکر کنم یه بلایی سر پورت ها و پروتوکل های تورنت آوردن

الان یه تورنت ادد کردم داره دانلود میشه
7:30 صبح

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
عزیزان برای ثبت شکایت در سازمان تنظیم مقررات کد 17 رقمی نیاز دارد . کدی که اسیاتک برای پیگیری می دهد 13 رقم است .
کسی اطلاعی دارد؟

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان بعد از ده روز از درخواست دادن تخلیه خط
بالاخره خطم تخلیه شد
الان در پوست خودم نمیگنجم
یکی از معضلات بزرگ زندگی مجازیم که همین آسیاتک بود رو برای همیشه به ابدیت سپردم

• Like
Reactions: e.m

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
عزیزان برای ثبت شکایت در سازمان تنظیم مقررات کد 17 رقمی نیاز دارد . کدی که اسیاتک برای پیگیری می دهد 13 رقم است .
کسی اطلاعی دارد؟

به ما که 17 رقمی داده!
شما تیک بزن سامانه شکایت نداره اگه 13 رقمیه یا 4رقم اول را صفر بزن دیگه

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
به ما که 17 رقمی داده!
شما تیک بزن سامانه شکایت نداره اگه 13 رقمیه یا 4رقم اول را صفر بزن دیگه
ببین کدی که توی تیکت به من داده با این فرمت هست.
LOW174854A671
قبول نمی کنه حتی با این که 0 زدم بجای رقم های دیگه.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
ببین کدی که توی تیکت به من داده با این فرمت هست.
LOW174854A671
قبول نمی کنه حتی با این که 0 زدم بجای رقم های دیگه.

خیر تمامش عدد هست و به این صورت

000x-00x-00x-xxxxxx-x

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خیر تمامش عدد هست و به این صورت

000x-00x-00x-xxxxxx-x
حالا من شکایت رو ثبت کردم برام زده در حال پیگیری اما این کد پیگیری رو توی بخش تماس با پشتیبانی به من می ده .
کد پیگیری که شما می فرمایید رو باید از کجا گرفت؟

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
من 512 داشتم که قبلا شبانه اش رایگان بود و لیحالا شده نیم بهاحدودا با تخفیف ماهی 10تومن میدادم،چون حالا میخام دانلود کنم،بنظرتون چه سرویس اش برای دانلود مناسبه که ارزون پام بیفته،128 نامحدود یا چیز دیگه ای؟کسی تجربه ای داره؟راستی بنظرتون اصلا برم سراغ یک ISPدیگه؟کدامشون بنظرتون قیمتش مناسبتره؟

کسی نبود؟؟؟

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287

اگر دانلود میخواید سرعت های 128 یا 256 به کارتون نمیاد حتی 512 شاید تا حدودی راضیتون کنه بهترین کار اینه از یه سرویس دهنده دیگه خط نامحدود یک مگی تهیه کنید چون توی اسیاتک خط های نامحدود محدود هستند

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
خب شکایت من مثلا بررسی شد .

خدمت عزیزان بگم که رفتار سازمان تنظیم مقررات کاملا وقیحانه است . همان حرف های شرکت دزد آسیاتک رو می زد و می گفت شرکت برای مثال
اگر سرعت 256 کیلو بیت رو گرفتید 32 کیلوبیت رو تضمین می کنه که به بایت می شه 4 کیلو!

خیلی صریح خدمت ش عرض کردم شما با این قوانینی که تصویب می کنید شریک دزد و رفیق قافله هستید و صرفا ادای یک سازمان حقوقی را در می آورید چون هم کم فروشی می کنید هم گران فروشی!

خزعبلاتی تلفنی تحویل من داد که متوجه شدم شکایت در این مملکت بی فایده است!

من شخصا از امروز تبلیغات منفی به صورت گسترده علیه این شرکت آغاز می کنم و از دیگر دوستان تقاضا می کنم به هر صورت که خود می توانند با اطلاع رسانی درباره این شرکت در این امر مرا یاری فرمایند.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
خب شکایت من مثلا بررسی شد .

خدمت عزیزان بگم که رفتار سازمان تنظیم مقررات کاملا وقیحانه است . همان حرف های شرکت دزد آسیاتک رو می زد و می گفت شرکت برای مثال
اگر سرعت 256 کیلو بیت رو گرفتید 32 کیلوبیت رو تضمین می کنه که به بایت می شه 4 کیلو!

خیلی صریح خدمت ش عرض کردم شما با این قوانینی که تصویب می کنید شریک دزد و رفیق قافله هستید و صرفا ادای یک سازمان حقوقی را در می آورید چون هم کم فروشی می کنید هم گران فروشی!

خزعبلاتی تلفنی تحویل من داد که متوجه شدم شکایت در این مملکت بی فایده است!

من شخصا از امروز تبلیغات منفی به صورت گسترده علیه این شرکت آغاز می کنم و از دیگر دوستان تقاضا می کنم به هر صورت که خود می توانند با اطلاع رسانی درباره این شرکت در این امر مرا یاری فرمایند.

شما چیزی رو شکایت کن که برخلاف مصوبه های سازمان تنظیم باشه
از این طریق از سازمان نتیجه میگیری
تبلیغات منفی هم تاثیر میذاره موفق باشی

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اگر دانلود میخواید سرعت های 128 یا 256 به کارتون نمیاد حتی 512 شاید تا حدودی راضیتون کنه بهترین کار اینه از یه سرویس دهنده دیگه خط نامحدود یک مگی تهیه کنید چون توی اسیاتک خط های نامحدود محدود هستند

برای دانلود میخام ولی نه سنگین فوقش هفته ای4-5 گیگ که با رایگان شبانه، شبی 2-3 ساعت کارم راه میفته...خوب خودم هم توی همین فکر بودم گفتم کسی جایی سراغ نداره که خوب باشه و قیمتش هم مناسب؟
درضم اینکه که گفتین نامحدودش محدوده یعنی چی؟یعنی تا یک حدی بیشتر اجازه دانلو ووب گردی بیشتر نمیده؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
حالا من شکایت رو ثبت کردم برام زده در حال پیگیری اما این کد پیگیری رو توی بخش تماس با پشتیبانی به من می ده .
کد پیگیری که شما می فرمایید رو باید از کجا گرفت؟

شکایت که ثبت می کنی این کد را میده و ایمیل هم میکنه

id_nabood

Registered User
لایک‌ها
6
منم ۱ماه آسیاتک داشتم که بسیار پشیمون شدم.کلی شکایت کردم و زنگ زدم و نامه نوشتم و ... اما هیچی به هیچی!
این شرکت به شدت دزد هستش. الان از مخابرات سرعت ۱مگ با دریافت ۱۲۰kb دارم و راضی ام.

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا