• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
امروز تماس گرفتم با بخش رسیدگی به شکایات آسیاتک و بهشون گفتم شما تعریفت از سرعت 512 استاندارد چیه
خانومه میگه سرعت بین 8 تا 64 کیلوبایت !!! :blink:
گفتم خانوم سرعت 8 کیلوبایت میشه دیال آپ!!
گفتم پس چرا بقیه شرکتا این شکلی نیستن!
گفت چیزی هست که سازمان تنظیمات رادیویی کشور به ما ابلاغ کرده و بقیه شرکتا شاید هنوز انجام ندادن! :blink:

دوستان واقعا مملکت صاحب درست و حسابی نداره!
دیگه چیزی نمی تونم بگم!

nwolft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
دوستان یه سوال داشتم این مصوبه 152 چیه ؟ منظورم اینکه یعنی چی ؟
الان من اشتراک ماهیانه 10 گیگ دارم یعنی باید به من 12.5 گیگ حجم بدن ؟
یا اینکه اگه حجم بخرم اون 25 % محاسبه می شه ؟
لطفا کسانی که اطلاع دقیق دارن بگن سریع

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام
دوستان یه سوال داشتم این مصوبه 152 چیه ؟ منظورم اینکه یعنی چی ؟
الان من اشتراک ماهیانه 10 گیگ دارم یعنی باید به من 12.5 گیگ حجم بدن ؟
یا اینکه اگه حجم بخرم اون 25 % محاسبه می شه ؟
لطفا کسانی که اطلاع دقیق دارن بگن سریع

بری حجم اضافه!

nwolft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون پس یعنی اگه مثلا 1 گیگ جچم اضافه بگیرم باید اون 1 گیگ رو 1.250 بده درسته دادش ؟
پس ربطی به اشتراک نداره ؟ فقط برای حجم اضافه هست ؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
توی این مصوبه اصلا نگفته فقط برای حجم اضافه باید 25 درصد حجمو اضافه بدن
گفته هر مقدار حجمی که خریدار می خره چون ای دی اس ال نامتقارنه باید 25 درصد حجم اضافه را بدن که اون نامتقارنیشو جبران کنه
حالا این شرکت آسیا تک اولا قیمت سرویس های حجمیش مطابق این مصوبه نیست دوما اون 25 درصد حجم اضافه را منظور نکرده
یعنی مثلا 512 با 10 گیگ حجم میخری
اولا میبایستی یا به شما 12.5 گیگ بده یا طبق تعرفه پلکانی از شما پول شما 8 گیگ رو بگیره
مثلا برای 10 گیگ حداکثر پولی که میتونه بگیره اینه
5 گیگ اولیه ( از سرویس ده گیگه )سرویسی رو که خریداری کردی 5 گیگ هر گیگی 4500 میشه 22500
5 گیگ دوم ( از سرویس 10 گیگه)تا ده گیگ 5 گیگ هر گیگی 3500 میشه 17500
بعد برای سرویس 512 حداکثر 4500 هم بابت نگهداری میتونه بگیره
کلا شد 44500
پس حداکثر میتونه 44500 تومن پول بگیره به اضافه 6 درصد آبونمان و مالیات
حالا این شرکت زرنگ !!! میاد میگه اون 25 درصد اضافتو توی قیمت ها محاسبه کردم و پولشو ازت کم کردم که با توجه به ماهیت نا متقارن ای دی اس ال اولا مصرف کننده پول یه حجمی رو میده اما میاد میبینه حجمش زود تموم شده !! درصورتیکه میبایست 25 درصد حجم اضافه رابگیره
حالا شما که حساب کرده بودی 10 گیگ داری موقع مصرف میبینی مثلا 8 گیگ استفاده کردی با آی دی ام و اینترنتت تموم شد و مجبور میشی بیای حجم اضافه بخری که آسیا شت میاد اینترنت حجمی رو به بالاترین قیمت مجاز میفروشه
که مثلا بقیه شرکت ها قیمت های سرویس های حجمیشون بین 10 تا 40 درصد کمتر از قیمت آسیاتکه

این شرکت بچه زرنگ !! اول اومد کف قیمت خودش رو به پایینترین سطح ممکن رسوند یعنی زمانیکه شرکت های دیگه سرویس های نامحدود نداشتن یا سرویس های نامحدودشون بسیار گرون بود
سرویس نامحدود رو از ارائه دهنده های پهنای باند مثلا خود مخابرات خرید حدودا 25 درصد سود کشید روش و یک کم نرخ اشتراکشو برد بالا یعنی هم 25 درصد سود رو گرفت هم کیفیت پایینتر از کیفیتی که خریده بود ارائه کرد و فروخت به خلق ا.. به چه صورت یک ماهه پیش بعد خودش پول خریدو که پیش نمیداد می اومد مثلا 3 ماهه میداد
یعنی یه 25 درصد سود خالص به اضافه مهلت حداقل 4 ماهه برای پرداخت اصل خرید پهنای باند

با این روش فروش اومد کلی مشتری جمع کرد چه تهران و چه شهرستانها و کلی شرکت دیگه مثلا لایزر ورشکسته شدن
بعد اومد یواش یواش کیفیتشو آورد پایین و با پول های بدست آمده سرمایه گذاری کرد شما فکر کن چند میلیارد وام بدون بهره دستته و هرماه پیش پیش 25 درصد سود خالص بدست میاری و چند سال به همین منوال گذشت حالا الان که خوب خورده و گنده شده و کلی مشتری داره میاد یک دفع سرعتو میندازه پایین میگی چرا میگه سازمان تنظیم گفته!!
میگه ناراضی هستی بیا حجمی بگیر
می خوای حجمی بگیری میای میبینی بالاترین نرخ موجود و گرونترین نرخی روکه میتونسته بفروشه میفروشه یاکلی حقه وکلک
حالا یه چند درصد هم از مشتریاش بریزن ایرادی نداره توی این چند ساله خودشو خوب بسته....

من در حال حاضر درگیر هستم با این شرکت و میخوام نتایجشو بفرستم سازمان تنظیم و جواب نهایی رو حتما اینجا میگم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سر مار بدست دشمن بکوب که از احدی الحسنیین خالی نباشد اگر این غالب آمد مار کشتی و گر آن از دشمن رستی

برین از مخابرات بخرین حداقل 20-30 درصد ارزونتر از آسیا شته

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
راساس مفاد این مصوبه چنانچه قراردادی مبنی بر دریافت سرویس بین کاربر و اپراتور منعقد شده باشد تعهدات قرارداد تا پایان زمان آن اعتبار دارد و این به معنی عدم اجرای مصوبه نیست.

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان رفتم درخواست دادم خطم رو آزاد کنن
به این نتیجه رسیدم که حرص ندیم خودمون رو بهتره
آقا دندون کرم خورده رو باید کشید و انداخت دور
تا سه روز دیگه میرم از مخابرات اشتراک میگیریم

هر چی زور زدیم زورمون به جایی نرسید! نخواستیم!
حیف اسم آسیاتک > تو وسعتت به اندازه روستای علی آباد کتول هم نیست چه برسه آسیا!
مخابرات که وصل شد تجربمو بهتون میگم

• Like
Reactions: e.m

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
سلام دوستان من یه مودم dlink خریدم روش کارت تخفیف 20 هزار تومنی خرید از آسیاتک بود. هر کی خواست بگه.
قیمت هم 10 ت

sent from my LWW
منم دارم ولی مجانی میدم، آخه اینجا جای تبلیغه؟ همه دارند مینالند بعد...
اونم تازه مال کسیه که تازه بخواد اشتراک بگیره که با این وضع همون بهتر که نگیره

از امروز عصر کسی با اکانت https مشکل پیدا نکرده؟

0pepe0

Guest
لایک‌ها
17
درود بر دوستان گرامی
خب دوستان
نوشته یه ماه پیشم یادتون هست؟همونی که فقط لایک خورد و فقط یه نفر جوابشو داد اما کسی حتی هم فکری نکرد که باید چکار کرد؟
گفته بودم وضع اینجوریم نمیمونه بلکه بدترم میشه؟؟دیدید شد؟دیدیت سرعت رو افزایش که بخوره تو سرشون تازه کاهشم دادن!؟ دیدید دارن یواش یواش بدون اینکه کسی دردش بیاد همونایی که گفته بودن(اینترنت ملی مذهبی!) رو اجرا میکنن نه اونی که مردم میخوان؟! اگه دروغ میگم همه پرسی برگذار بشه ؟اصلا برای هرچیزی که توی این ممکلت سرش بحث و دعوا هست باید همه پرسی و رای گیری برگذار بشه نه اینکه یه عده بجای عقل جمعی تصمیم بگیرن و به شعور مردم توهین کنن که اره تو نمیفهمی من بجات تصمیم میگیرم که چی خوبه چی بده تو نفهمی حالا میخواد اینترنت باشه یا انرژی خستگی یا هر چیزه دیگه
این وزیرم با چرب زبانی و وعده وعید دادن سر مردمو کلاه گذاشت تا 4 سال دیگه بلا ازشون دور بشه اما تا کی باید این ننگ رو تحمل کرد؟ اگه قرار بود درست بشه میشد چون هر وزیری از راه رسید وعده داد...به شعور مردم توهین کرد و مردم رو بچه فرض کرد... گردن دیگران انداخت...مشکلات رو پاسکاری کرد و در نهایت پرتغال فروش رو مقصر کرد
این اقا وقتی اومد گفت پهنای باند کمه زیادش میکنم زیادش کرد اما سرعت کم شد!!!لابد از سرعت اینترنت ما کم کرد و به سرعت اینترنت اقازاده ها افزود!!ما که نمیدونیم راست میگه یا دروغ چون اندازش نگرفتیم ولی اینترنت ما زغالش سوخته سیگارم روشن نمیکنه از طرفیم مردم دیگه میدونن حرف مسئولان افعال معکوس بید... یعنی زیادش میکنیم=کمش میکنیم یا به عبارتی ریششو در میاریم شما ناراحت نشید چون کاره دیوه دیگه باید وارونه باشه...
خب میگم چکار کنیم اما شما هم بگید
باید شروع کنیم از همینجا یا از هرجای دیگه که میشه احتیاجیم نیست منتظر بشید که حضرات فیلتر فیس بوک رو بردارند همین الان کمپین راه بندازید و هرچی ادم دور برتون میشناسید که اینترنت استفاده میکنه با خودتون همراه کنید کار سختیه ولی هیچی محال نیست اگه دسته جمعی اینترنت رو تحریم کنیم حتی برای یک ماهم که شده کلی ضرر به ای اس پی های دزد وارد میشه اگه بعد از یه ماه درست نشد باید به مدت نامحدود تحریمش کنیم که یا کلا برچیده بشه یا مثل بچه ادم مثل بقیه جاهای دنیا اینترنت اینجا هم درست بشه باور کنید جواب میده اگرم نده اینا یاد میگیرن توی رفتاراشون تجدید نظر کنن بنده هیچ راه دیگه ای به عقلم نمیرسه اگه شما میدونید بگید شاید راهی بود
تاریخ گواهه که هیچ ظلمی پایدار نیست و دیکتاتورها با ظلمشون فقط برای خودشون تابوت میسازن حالا میخواد یه شرکت فروشنده اینترنت باشه یا هر چیز دیگه همه به زودی به زباله دان تاریخ میرن

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
درود بر دوستان گرامی
خب دوستان
نوشته یه ماه پیشم یادتون هست؟همونی که فقط لایک خورد و فقط یه نفر جوابشو داد اما کسی حتی هم فکری نکرد که باید چکار کرد؟
گفته بودم وضع اینجوریم نمیمونه بلکه بدترم میشه؟؟دیدید شد؟دیدیت سرعت رو افزایش که بخوره تو سرشون تازه کاهشم دادن!؟ دیدید دارن یواش یواش بدون اینکه کسی دردش بیاد همونایی که گفته بودن(اینترنت ملی مذهبی!) رو اجرا میکنن نه اونی که مردم میخوان؟! اگه دروغ میگم همه پرسی برگذار بشه ؟اصلا برای هرچیزی که توی این ممکلت سرش بحث و دعوا هست باید همه پرسی و رای گیری برگذار بشه نه اینکه یه عده بجای عقل جمعی تصمیم بگیرن و به شعور مردم توهین کنن که اره تو نمیفهمی من بجات تصمیم میگیرم که چی خوبه چی بده تو نفهمی حالا میخواد اینترنت باشه یا انرژی خستگی یا هر چیزه دیگه
این وزیرم با چرب زبانی و وعده وعید دادن سر مردمو کلاه گذاشت تا 4 سال دیگه بلا ازشون دور بشه اما تا کی باید این ننگ رو تحمل کرد؟ اگه قرار بود درست بشه میشد چون هر وزیری از راه رسید وعده داد...به شعور مردم توهین کرد و مردم رو بچه فرض کرد... گردن دیگران انداخت...مشکلات رو پاسکاری کرد و در نهایت پرتغال فروش رو مقصر کرد
این اقا وقتی اومد گفت پهنای باند کمه زیادش میکنم زیادش کرد اما سرعت کم شد!!!لابد از سرعت اینترنت ما کم کرد و به سرعت اینترنت اقازاده ها افزود!!ما که نمیدونیم راست میگه یا دروغ چون اندازش نگرفتیم ولی اینترنت ما زغالش سوخته سیگارم روشن نمیکنه از طرفیم مردم دیگه میدونن حرف مسئولان افعال معکوس بید... یعنی زیادش میکنیم=کمش میکنیم یا به عبارتی ریششو در میاریم شما ناراحت نشید چون کاره دیوه دیگه باید وارونه باشه...
خب میگم چکار کنیم اما شما هم بگید
باید شروع کنیم از همینجا یا از هرجای دیگه که میشه احتیاجیم نیست منتظر بشید که حضرات فیلتر فیس بوک رو بردارند همین الان کمپین راه بندازید و هرچی ادم دور برتون میشناسید که اینترنت استفاده میکنه با خودتون همراه کنید کار سختیه ولی هیچی محال نیست اگه دسته جمعی اینترنت رو تحریم کنیم حتی برای یک ماهم که شده کلی ضرر به ای اس پی های دزد وارد میشه اگه بعد از یه ماه درست نشد باید به مدت نامحدود تحریمش کنیم که یا کلا برچیده بشه یا مثل بچه ادم مثل بقیه جاهای دنیا اینترنت اینجا هم درست بشه باور کنید جواب میده اگرم نده اینا یاد میگیرن توی رفتاراشون تجدید نظر کنن بنده هیچ راه دیگه ای به عقلم نمیرسه اگه شما میدونید بگید شاید راهی بود
تاریخ گواهه که هیچ ظلمی پایدار نیست و دیکتاتورها با ظلمشون فقط برای خودشون تابوت میسازن حالا میخواد یه شرکت فروشنده اینترنت باشه یا هر چیز دیگه همه به زودی به زباله دان تاریخ میرن

ادیت...

پ.ن: متنی که نوشته شده بود دردسرایی به دنبال خودش داشت که به شخصه سرم در حال حاضر درد نمیکنه، پس پاک میکنیم و سکوت !

Last edited:

داش علی

کاربر فعال گرافیک
کاربر فعال
لایک‌ها
942
امروز از صحب پ.روکس.ی فایر + کیرو کار نمیکنن!
برا شما هم اینطوری شده؟
کرج/نصر آبادی

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستانی که از اسیاتک سرویس دارند و خطشون فیبر/کافو نوری هست و جای دیگه ساپورت نمیکنه که سرویس بگیرند به ایمیل زیر که مربوط به رئیس قسمت برنامه ریزی مخابرات استان فارس هست ایمیل بزنید و مشکلاتی که با اسیاتک دارید را مطرح کنید. تا در جلسه ای که رئیس برنامه ریزی مخابرات با اسیاتک داره مطرح بشه

ایمیل باید حاوی مشکلات اسیاتک که شامل:

1-پینگ تایم بالا :
شرکت اسیاتک پینگ تایم را تضمین نمی کنید و می گوید پینگ تایم 500میلی ثانیه مناسب است.

2-ارائه سرویس های محدود به اسم نامحدود:
حذف کردن سرویس های نامحدود به صورتی که قابل استفاده نیست(برای مثال سرویس 512 نامحدود برنزی را به نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ در ماه تغییر داده اند که ساعت 12 شب یک بار قطع می شود تا 170 مگابایت سرعت دانلود روی 64 کیلوبایت هست بعد دوباره قطع می شود و سرعت بین 10 تا 20 میاید. که 170 ضربدر 30 میشود ماهی تقریبا 5-6 گیگ حتی همون 12 گیگ که خودشون گفتن رو نمیدن.) در صورتی که بیست نت نا محدودش را با سرعت واقعی ارائه می دهد. میگن ناراضی هستی بیا حجمی بگیر!!!

[FONT=&amp]سرویس های نا محدود دیگه ای دارند به این صورت: (512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ)[/FONT][FONT=&amp] که این ها به جای دو بار 3 بار قطع میشند یک بار ساعت 12 برای شروع هدیه سرعت بالا یک بار برای شروع سرعت معمولی و یک بار برای اتمام سرعت معمولی[/FONT]
[FONT=&amp]
3-هزینه بالای سرویس های اسیاتک نسبت به 20نت:
[/FONT]
قیمت ها ی آسیاتک رو با بیست نت مقایسه کنید. در آسیاتک برای استفاده از سرویس شبانه رایگان باید حتما سرویس 10 گیگ به بالا خریداری کرد:

تعرفه های آسیاتک: http://711.asiatech.ir/

تعرفه های بیست نت: http://www.bistnet.ir/ADSL/Tarrifs

4-کاهش حجم در ترافیک شبانه در صورت عدم ریست مودم
[FONT=&amp]اگر کسی تا ساعت 8 صبح که پایان ساعت رایگان هست از اینترنت استفاده کنه و بعدش دیگه استفاده نکنه اما مودمش رو خاموش نکنه بعدش بین 100 تا 200 مگابایت حجم کم می کنه یعنی توی ساعات غیر رایگان حساب می کنه!!!![/FONT]
به گفته واحد شکایات تهران خانم عباسعلی:شما دو راه دارید
1-کانفیگ مودم خود را از حالت PPPOE به Bridge تغییر بدید(که این خودش باعث محرومیت استفاده از ویرالس می شود)
2-هر روز صبح خودتون مودم را ریستارت کنید تا حجم الکی ازتون کم نشه!

5-شبانه رایگان فقط برای سرویس های بالای 10 گیگ حجم در ماه

6-برخورد بد پشتیبانی
در جواب همینی که هست اگه نمیخوای برو خطتو جمع آوری کن
در صورتی که خط فیبر نوری هست و اسیاتک هر طور دلش بخواهد میتواند سرویس دهد و مصرف کنند هم چاره ای جز تمدید اشتراکش با اسیاتک نداره!

7-ندادن 25 درصد حجم اضافه طبق مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات.
برای مثال برای خرید 10 گیگ باید 12.5 گیگ بدهند که نمی دهند
[FONT=&amp]
[FONT=&amp]طبق مصوبه ی 512 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات[/FONT][FONT=&amp]
خرید حجم اضافی باید به صورت پلکانی انجام بشه :[/FONT]
[FONT=&amp]سطح اول: 1 تا 5 گیگ هر گیگ 4500 تومان[/FONT]​
[FONT=&amp]سطح دوم: [/FONT][FONT=&amp]10 [/FONT][FONT=&amp]≥ حجم[/FONT][FONT=&amp]> 3500[/FONT]​
[FONT=&amp]و به این طورت ولی وقتی بخواین 10 گیگ حجم اضافه خریداری کنید قیمتش رو 445200 ريال میزنه[/FONT]
[/FONT]​

[FONT=&amp]8-تغییر یک طرفه ی قرار داد ها[/FONT][FONT=&amp]
برای مثال تغییر سرویس های نا محدود به نا محدود با حداقل تبادل گیگ[/FONT]
[FONT=&amp]مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات [/FONT][FONT=&amp][FONT=&amp]بند [/FONT]5 :[/FONT]
[FONT=&amp] ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعهدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای[/FONT]
[FONT=&amp]موجود خود با مشترکين می باشد[/FONT][FONT=&amp]. تغيير قراردادهای موجود مشترکين بر اساس[/FONT][FONT=&amp] تعرفه های جدید اجباری نبوده و تنها در صورت تمایل مشترکين، ارایه کننده خدمات[/FONT][FONT=&amp] می تواند قراردادهای موجود خود را به روز رسانی کند[/FONT][FONT=&amp].[/FONT]
[FONT=&amp]بعضی ها قرار داد های 1 ساله یا 6 ماهه بستند که میگن هیچ پولی پس نمیدیم[/FONT]
[FONT=&amp] مصوبه 512 بند 6:[/FONT]
[FONT=&amp]ارایه کننده خدمات بايد در بسته هاي تعرفهاي خود نرخ بيت[/FONT][FONT=&amp](سرعت) و مدت زمان[/FONT][FONT=&amp] ارایه خدمات را به صورت شفاف در قرارداد مشترکين لحاظ کند.که اين کار رو هم نمي کنند[/FONT].

الان تنها خواسته ي من از شما اينه که اون قانون رو لغو کنيد تا بتونيم از بيست نت سرويس بگيريم چون وقتي فقط يه شرکت بتونه بعضي جاها سرويس بده همينجوري ميشه يا حداقل باهاشون صحبت کنيد که نامحدود هاشون رو به حالت قبل برگردونند آخه ماهي 10 گيگ به چه دردي ميخوره. بيست نت حداقل نا محدود هاش درسته.

(قسمت برنامه ریزی قانون جدیدی که گذاشته اینه که هر جا آسیاتک سرویس میده مخابرات دیگه نمیتونه سرویس ارائه کنه و بالعکس )

شماره خطی که روش adsl دارید از اسیاتک و شماره تماس حتما بنویسید
[email protected]

Last edited:

ebadi360

Registered User
لایک‌ها
5
خدا رو شکر تونستم بعد از 20 روز دوندگی 10 ماه باقی مونده از آسیا تک پولم رو پس بگیرم..فقط از راه شکایت تنظیم و مقررات شد که به حقم برسم
حالا می خوام بدونم برای سرعت 512 نامحدود کحا رو پیشنهاد می دید.. که سرعت دانلودش 50 تا65 باشه و افت نکنه..
دوم اینکه مخابراتم برای دانلو محدودیت داره..یعنی تا حجم مشخصی می تونم دانلود کنم یا نه آزاده ؟

arinboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این دیگه چیه ؟ :|
(1024) - اينترنت پرسرعت چابک 06 گيگ در ماه ( 90 دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت ) (299000 ريال + آبونمان)
اينترنت پر سرعت چلچله 3 گيگ در ماه (8 تا 10 صبح رايگان نيم چاشت)
نیم چاشت :|
اسپورت :|

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
این دیگه چیه ؟ :|
(1024) - اينترنت پرسرعت چابک 06 گيگ در ماه ( 90 دقيقه رايگان 9:30 تا 11 صبح رايگان اسپورت ) (299000 ريال + آبونمان)
اينترنت پر سرعت چلچله 3 گيگ در ماه (8 تا 10 صبح رايگان نيم چاشت)
نیم چاشت :|
اسپورت :|

اینا طرحهای فوق العاده ابتکاریه آسیاتکه . چاشت نیم چاشت عصرانه . شما فکر نکنی اینا بیخودی اسم گذاشته ها یه اتاق فکر پشت این نام گذاریهاست :دی

بالا