• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دوستانی که اینترنت حجمی از آسیا شت دارن لطفا پیگیری کنن ببینن اون 25 درصد اضافه رایگانی که طبق مصوبه سازمان تنظیم میباید به خریداران حجمی ارائه بشه کجاست ؟
بعد سوال کنن مگه مطابق قوانین علم دیجیتال هر 1024 مگابایت یک گیگابایت نیست ؟
ظاهرا آسیا تک هر 1000 مگابایت رو یک گیگابایت درنظر میگیره
بعد سوال کنن چرا در سرویس های حجمی قیمت فروش بسیار بالاتر از شرکت های دیگس
بعد سوال کنن چرا سرعت در شبها بسیار کاهش پیدا میکنه

جوابهایی که به بنده دادن از این قراره
آسیا تک حجم و روز میفروشه دقت کنید دقیقا همین حرف رو زدن آسیا تک هم حجم و هم روز میفروشه ( جواب از طرف کارمندان ارتباط با مشتری به بنده داده شد) به خاطر همین پول اون حجمی رو که مطابق با مصوبه بایستی بده از قیمت تمام شده کم میکنه که پس از 2 ساعت صحبت های تلفنی بنده همچین امری حتی توسط خودشون در محاسبات ریاضی ساده صادق نبود و نتونستن ثابتش کنن
ضمنا نتونستن بگن که فروش روز مطابق با کدوم مصوبه سازمان تنظیمه چون ادعاشون در جواب علت پایین آوردن کیفیتشون اجرای مصوبه اجباری سازمان تنظیمه که حتی این حرفشون هم دروغه که اون مصوبه اجباری نیست یعنی اگر با کیفیت بالاتر هم خواست میتونن بفروشن که جوابی هم برای این صحبت کذایشون یعنی فروش روز نداشتن

جالبه وقتی حتی با مدیر قسمت ارتباط با مشتری صحبت کردم گفت تو اصلا میدونی ای دی اس ال یعنی چی ؟!!!

در مورد قیت بسیار بالای فروش حجمی گفتن نه همچین چیزی صحت نداره من همزمان و آنلاین چند تا شرکت بسیار قدیمی تر از آسیا تک شت رو معرفی کردم و بهشون گفتم قیمتشون رو میتونن از سایت بخونن
مثلا داتک 41 گیگ رو به اضافه حدود 10 گیگ رایگان میده 80 تومن
شما میدین 140 تومن
یا مثلا های تک رو مثال زدم گفتن هیتک یک شرکت جدیده
گفتم این چه استدلالیه داتک رو میگین قدیمیه هایتک رو میگین جدیده ...؟!!

به گزارش ایسنا، لطف اله سبوحی - معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی - افزود: پیش از این براساس مصوبه 49 کمیسیون تعرفه خدمات اینترنت پرسرعت مبتنی بر سرعت و ضریب اشتراک تدوین شده بود که عدم شفافیت در میزان استفاده، ناهمگونی در تعرفه‌های خدمت‌دهندگان اینترنت و عدم انطباق تعرفه‌ها با حجم مورد استفاده کاربران را در پی داشت.

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی با اشاره به ضرورت انطباق محاسبه تعرفه خدمات اینترنت با روال‌های موجود در دنیا اظهار کرد: کاهش تعرفه‌ها به صورت پلکانی با افزایش حجم مورد استفاده توسط کاربران، تعیین کف برای تعرفه‌ها به منظور جلوگیری از رویه‌های ضدرقابتی از مواردی است که در مصوبه جدید کمیسیون پیش‌بینی شده است.

وی گفت: با در نظر گرفتن منافع کاربران و ارائه‌کنندگان خدمات در مصوبه 152، مکانیسمی به صورت پویا تعریف شده که براساس آن در صورت تغییر تعرفه پهنای باند اینترنت بین‌الملل و خدمات انتقال، تعرفه خدمات اینترنت برای کاربران نهائی متناسب با این پارامترها در هزینه نهایی تعدیل می‌شود.

سبوحی تصریح کرد: با توجه به ماهیت نامتقارن خدمات ADSL که در آن مشترکین نسبت به دریافت اطلاعات از شبکه اقدام می‌کنند در این مصوبه ارائه‌کنندگان خدمات ملزم شدند در محاسبه ترافیک مشترکان، برای مجموعه دریافت و ارسال، به میزان 25 درصد حجم ترافیک اضافی برای مشترکین پیش‌بینی کنند.

معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تشریح تفاوت بین مصوبه 49 و 152 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات درباره خدمات اینترنت پرسرعت گفت: در مصوبه قبلی حداکثر ضریب اشتراک یک به 10 تعریف شده بود که در مصوبه 152 به منظور بهبود کیفیت خدمات، حداکثر ضریب اشتراک یک به 8 تعیین شده و ارائه‌کنندگان خدمات موظف شدند سرعت خط را به میزان یک به 8 برای مشترکان تضمین کنند و برای ضرایب اشتراک کمتر از این مقدار نیز تعرفه تغییر نمی‌کند.

سبوحی افزود: در مصوبه جدید ارائه‌کنندگان خدمات موظف شده‌اند در بسته‌های تعرفه‌ای خود نرخ سرعت خط و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف به متقاضیان ارائه کرده و در قرارداد مشترکین لحاظ کنند.

اگر همچین حرفی به من میزد اگر شده میرفتم تهران و .... ! کلاً کوتاه بیای فکر میکنن عرضه نداری ! خانواده محترمه را باید مورد لطفت قرار بدی تا بفهمن که این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست!

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
آقایون محترم
امروز پس از حدود ۲ هفته که به رگولاتوری شکایت کردم، آسیاتک مابقی پول سرویس ۱ ساله ۲ مگ برنزی رو که ۴ ماهش مونده بود رو بمن برگردوند (پول رو به حساب بانکی من واریز کرد). و من بالاخره از این شرکت دزد خلاص شدم :D
این هم که میگم "دزد" به این دلیل هست که سرویس ۲ مگ بمن فروخت که حداکثر سرعتش ۱۱۵-۱۲۰ بود و از ماه پیش هم سرعتم ۵۰ شده بود. در صورتی که من الان ۲ مگ مخابرات دارم و سرعتم ثابت ۲۳۰-۲۲۰ هست.
برای اطلاع دوستان من حدود ۳ ماه و نیم از سرویسم باقی مونده بود و به رگولاتوری شکایت کردم که آسیاتک پس از عقد قرارداد به صورت یکطرفه سرعت اکانت رو کم کرده.
جواب رگولاتوری : كاربر گرامي شكايت شما بررسي و وارد اعلام شد.اقدامات زير در جهت رفع شكايت انجام شده است
رگولاتوری آسیاتک رو مجبور کرد که مابقی پول من رو پس بده. در صورتی که قبل اینکه به رگولاتوری شکایت کنم، اپراتورهای آسیاتک به من میگفتند : " همینی که هست. خواستی بخواه نخواستی نخواه" و میگفتند ما هیچ پولی رو پس نمیدیم!!!!

توصیه ای که به دوستان میکنم:
۱. در صورتی که هر گونه شکایتی از سرویس خودتون دارید (چه در مورد حجم و چه در مورد سرعت سرویس)، بیخود وقتتونو با سر کله زدن با اپراتورهای آسیاتک هدر ندید. اونها کارمندهای همون شرکت هستند و از خودشون اختیاری ندارند. و کارشون هم این هست که ارباب روجوع رو بپیچونند. همانطوری که از تجربیات همه دوستان معلومه، هیچکسی از سرو کله زدن با اپراتورهای آسیاتک نتیجه ای نگرفته.
۲. شکایت خودتون رو به صورت کامل از طریق سایت آسیاتک اعلام کنید و شماره پیگیری اونرو یادداشت کنید. بعد از طریق سایت رگولاتوری از آسیاتک شکایت کنید. در اینصورت حتما نتیجه می گیرید.

جلوی این شرکت باید قانونی ایستاد.

Last edited:

nwolft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همه دوستان
خطاب به همه دوستان بخصوص glc_engineer عزیز میگن کسیو که خواب می شه بیدارش کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده هرکاری بکنی نمی تونی بیدارش بکنی .! راستی این اعتراض شما به جایی رسید ؟
ولی در کل باید اعتراض کنیم که بفهمن هنوز رنده ایم ولی خودمونم می دونیم که اونا باز کار خودشون رو انجام می دن و ما تنها کاری که می تونیم انجام بدیم اینکه دیگه از آسیاتر اشتراک نگیریم وگرنه شکایت ما کاری از پیش نمی بره چون تو کشوری که ما داریم مسولین از کسی طرفداری و حمایت می کنن که واسشون سود داشته باشه که اون قطعا ما نیستیم .:hmm:
بنده وقتی adsl گرفتم از شرکت لایزر اشتراک گرفتم 90/3/21 هنوز فرم ثبتنام رو دارم :) که اولین ماه 3 گیگ حجم با سرعت 128 گرقتم فکر کنم 13-11 تومان بود پولش ! هزینه لایزر از بقیه شرکت ها بیشتر بود ولی سرعت واقعا بالا بود من با 128 سرعت 200 هم گرفته بودم :) یادم از ماه دوم 8 گیگش رو گرقتم که برای من کفاف می داد که هیچ زیاد هم میومد چون 5 گیگ نداشت 8 گیگ می گرفتم قیمتش هم فکر کنم 18 بود بجوز هزینه ی زیاد من با لایزر هیچ مشکلی نداشتم حتی یادم رفتم نمایندگی شهراد گفتم شما سرویساتون چطور ؟ قیمت شهراد کمتر بود . وقتی از کیفیت و سرعت خودم گفتم طرف خندید و گفت سرویس شما خیلی بصرفه تر هست من جای شما باشم عوض نمی کنم :) گفت ما سرویس بدم 128 نهایتا می شه 13 سرعتش :happy:
منم عوض نکردم راستی دم اون یارو گرم واسه سود خودش الکی تبلیغ نکرد
گذشتو بعد چند ماه قعطی ها یکم زیاد شد ولی سرعت کماکان زیاد بعدشم که دیگه شرکت کاربراش رو داد به آسیاتک !! منم بخاطر قطع نشدن نت شرکت رو عوض نکردم اولین ماه از آسیاتک 5 گیگ گرفتم چون تو لایزر 8 گیگ زیادم بود دیگه 5 گیگ فکر کنم 15-20 روزه تموم شد بعدش 10 گیگ گرفتم بازم زودتر تموم شد دیگه مونده بودم یعنی چی من که همون کاریو می کنم که با لایزر می کردم خلاصه زنگ زدم شرکت حجم خوره داره گفت خط شما هیچ مشکلی نداره :eek:
گفتم باو من قبلش لایزر داشتم 8 گیگ زیاد بود الان 10 گیگ کم میاد میدونین چی گفت ؟! یچی گفت واقعا انگشت به دهن ماندم :eek: گفت چون سرعتون بالاست حجم زیاد مصرف می شه !!! گفتم چه ربطی داره من همون کاریو می کنم که قبلا می کنم تازشم لایزر سرعتش خیلی بهتر بود خلاصه از ما اصرار از اون انکار هیچی تغییری نکرد که نکرد (راستی من فکر کنم مثل کنتور های دیجیتال که جای کنتور های عقربه ای قدیم اومد و مو رو از ماست می کشه شرکت های isp هم در محاسبه حجم مصرفی همینطوری باشن و باهم متفاوت هستن :) )
خلاصه ما یه چند وقت همونطور با حجمی تا کردیم و کلی ضرر کردیم البته نا گفته نماند که سرعت خوب بود 150 می داد ولی سرعت شبانه خیلی کم می شد 20-30
بعدش سرویس نامحدود برنزی 512 گرقتم که خدایی سرعت کم شده بود ولی من راضی بودم چون دیگه مشکل حجم نداشتم قیمت فکر کنم 23 بود . بعدش شد 25 بازم بد نبود تا اینکه 2-3 هفته پیش بود حس کردم نتم از نفتی به ذغالی تغییر کرده گفتم موقتیه فعلا تا کنیم 4 روز گذشت دیدم نه بابا بهتر که نشده بدترم داره می شه خلاصه زنگ زدیم و اون داستانی شد که قبلا در همین تاپیک گفتم
منم دیدم گویا جز کندن از این شرکت راه دیگه ای نیست سرعت از 50-60 اومده 10-15 قیمت از 25 شده 29 قعطی هم که تا دلت بخواد ساعت 12 شب که بلا استثنا تا 12:10 اینطورا همی شه قطع بود
زنگ زدم شرکت می گم چرا 12 قطع می شه می گه این سرویس های نامحدود برای آپدیت شدن روزانه یه ساعتی قطع می شن :wacko: یاد 2 سال پیش افتادم که سرویس های حجمی وقتی به زمان دانلود رایگان یا نیم بها می رسیدن قطع می شد نه نامحدود !!! گفتم باو من می خوام isp رو عوض کنم ولی متاسفانه انتخاب واحد دارم این ماه اونم ساعت 12 شب :( شما هم که ساعت 12 همیشه قطع هستین چی کار کنم گفت حجمی بگیر خلاصه ماهم از سر اجبار این کارو کردیم 10 گیگ 256 رو 29 تومان گرفتیم روز اول نزدیک 3 گیگ رفت :) البته 1.5 گیگ فکر کنم دانلود کردم ولی بقیشو موندم :eek:
خلاصه این داستان پیشرفت ما بود بعد 2 سال بجای بهتر شدن بدتر شد نتمون
این رو همین الان گرفتم سرعت عالیه ولی چه فایده هرچی بیشتر دانلود کنی باید بیشتر پول بدی یدفعه بخودت میای می بینی 100 تومن واسه یه ماه دادی منم دانلود و .. رو تخته کردم می خوام با همین 7 گیگ مونده سر کنم تا انتخاب واحد تموم شه بعدش isp رو عوض می کنم امیدوارم دیگه این مشکلات رو نداشته باشم

2956631736.png

راستی سرعت نت شبانه که رایگان 20-30 هست :(

راستی یادم رفت بگم روحانی مچکریم :D

Last edited:

D.War

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تایید میشه

من بهمن 91 بعد از 2 سال از مخابرات به آسیاتک رفتم. دلیلشم یک دهم شدن سرعت مخابرات بود. (اون موقع 512 حدودا 6-7 کیلوبایت بود!)

سرویس 512 نامحدود برنزی آسیاتک گرفتم.
ماه اول خیلی راضی بودم چون سرعت دانلود 75-80 بود و قیمت 25 تومان
از ماه دوم به بعد 60-55 بود و قیمت 26 تومان، بازم راضی بودم چون به اندازه ی پولم پهنای باند میگرفتم.
تا حدود 2 ماه پیش که یهو شد 30-35 اول که میگفتن موقتیه رفع میشه.
ولی حالا نه تنها رفع نشد بلکه بدتر هم شد! همونطور که دوستان اشاره کردن حدود 15-20کیلوبایت.

این ماه 256 شارژ کردم که یه ماه دیگه هم تو آسیاتک بمونم، چون دردسرای مربوط به جمع آوری رو میدونم!
اما بعد از یک ماه اگه همین روال ادامه داشته باشه حتما رانژه شونو از رو خط حذف میکنم!

فقط موندم: 512 نامحدود مخابرات یا 128 نامحدود پارس آنلاین (جایزه مصرف منصفانه)؟

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان عزیز با رفتن به این لینک میتونین ببینین چه شرکت هایی توی منطقه مخابراتیتون سرویس میدن و نرخ قیمت اوناه رو با آسیا شت مقایسه و یک شرکتی که قیمتش بهتره انتخاب کنین

مقایسه و راهنمای خرید اینترنت پرسرعت در مراکز مخابراتی کشور|ADSL|وایمکس|رایتل

اطلاعاتش درست نیست خصوصا برای خطوط فیبر نوری!

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
آسیا فاک یک زمانی محشر بود

من برا خط خونمون که پی سی ام بود 2 هفته تو نوبت بودم

یادش به خیر اینترنت 128 داشتم سرعت دانلود بین 400 تا 450 بود :blink: شبانه هم زیر 250 نمیمومد !!!

اما الان این خونه جدید اسیاتک گرفتم ( چون هیچ شرکتی رانژه نمیکنه و خطمون فیبر نوریه )

میتونم بگه گه هست سرعتش !!! خیلی اشغال و مضخرف

در صورتی که همین 21 تومن رو من به اینترنت مخابرات بیست نت میدادم سرعت پیج باز کردنش رو 2 مگ بود و سرعت دانلود بین 30 تا 35 ثابت

الان هم که اسیاتک زیر 10 گیگ حجم ماهیانه اینترنت شبانه نمیده :wacko: در صورتی که باقی شرکتا اینترنت ماهی 4 گیگ داشته باش دانلود شبانه رایگان

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
آسیا فاک یک زمانی محشر بود

اما الان این خونه جدید اسیاتک گرفتم ( چون هیچ شرکتی رانژه نمیکنه و خطمون فیبر نوریه )

میتونم بگه گه هست سرعتش !!! خیلی اشغال و مضخرف

شماره رئیس ناحیتون را گیر بیار زنگ بزن
زنگ بزن بگو مخابرات چرا تجهیزاتشو برای خطوط فیبر نوری نصی نمیکنه تو مرکز
خصوصا برای خطوط فیبر نوری خرشون میره جلوی اسیاتم وایسن.طرف قرارداد اسیاتک هستند
باید نامه شکایتت را براشون فکس کنی

اینم شماره تلفن دو تا از مدیرهای ناحیه مخابراتی شیراز:
مهندس توکلی:
22833333
شماره منشی اش:
2281234
مهندس جواهری:
6240020

زنگ بزن بهشون ببین رئیس ناحیه شما کی هست شمارشو بگیر بهش زنگ بزن

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
باز خوبه اکثر دوستان فقط مشکل سرعت دارن . سرویس من علاوه بر کاهش سرعت از 60 به 20 دچار قطعی فراوون شده . عملا صبحها تا ساعت 10 قطعه . ( 40 ثانیه وصله 3 دقیقه قطع دوباره یک دقیقه وصله 5 دقیقه قطع !! ) :hmm:

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
خب من هم جمع کردم از این خانه دزدها و اومدم بیرون!
من به رگولاتوری شکایت کردم و راستشو بخواید نتونستم حقم رو بگیرم ولی راضی نیستم.

اون کارشون که وسط سرویس من که هنوز نصفش مونده بود، اومدن طرح‌های نامحدود رو سرعتش رو 1/3 کردند، کثیف‌ترین کاری بود که تابحال از یک ISP دیده بودم...
نقض تمام آیین و رسوم تجارت بود...

اینجا هم که ایران... ما هم که طبق معمول حقمون پایمال...

به هر صورت خوشحالم که دیگه وقتی به سرعت IDM نگاه می‌کنم اعصابم خورد نمی‌شه.
جمع کردم سرویسمو و از طایفه دزدان جدا شدم!

nwolft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
خب من هم جمع کردم از این خانه دزدها و اومدم بیرون!
من به رگولاتوری شکایت کردم و راستشو بخواید نتونستم حقم رو بگیرم ولی راضی نیستم.

اون کارشون که وسط سرویس من که هنوز نصفش مونده بود، اومدن طرح‌های نامحدود رو سرعتش رو 1/3 کردند، کثیف‌ترین کاری بود که تابحال از یک ISP دیده بودم...
نقض تمام آیین و رسوم تجارت بود...

اینجا هم که ایران... ما هم که طبق معمول حقمون پایمال...

به هر صورت خوشحالم که دیگه وقتی به سرعت IDM نگاه می‌کنم اعصابم خورد نمی‌شه.
جمع کردم سرویسمو و از طایفه دزدان جدا شدم!

سلام آقا آرش بهترین کار رو کردی ولی الان از چه شرکتی نت گرفتی ؟ یا اگه هنوز نگرفتی قصد داری از کجا بگیری ؟

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
سلام به روی ماهت.
من از مبین‌نت وایمکس گرفتم.
در این حد که مودمو گرفتم و پولو دادم و وصل شد. هیچ دردسر رانژه و خط و اینا رو هم نداشتم. هنوز رو خطم پورت آسیاتک وصله...
اصلا نرفتم دنبال...
خودشون برن هر غلطی دوست دارن بکنند :cool: می‌خوان پورتشونو جمع کنن یا بذارن همونجا یادگاری باشه...

من همیشه طرح‌های نامحدود رو می‌گیرم و شبانه روز، 24 ساعته می‌ذارم چیزی دانلود شه. برای همین طرح‌های محدودو اصلا نمی‌تونم تحمل کنم. کلی تحقیقات کردم آخر سر رفتم مبین‌نت گرفتم.

مبین دو تا طرح نامحدود داره که یکیش محدودیت زمانی داره! این هم از عجایب ایرانه که طرح‌های نامحدودش محدوده!
خنده داره...

به هر صورت یک نامحدود ضریب اشتراک 1 به 10 داره که رسما دایل آپه. همین الان بگم 512 نامحدود آسیاتک رو 20 کبلوبایت دانلود می‌کنه و 512 نامحدود مبین روی 9 کیلوبایت!

اما یه نامحدود محدود زمانی :wacko: اداری داره که فقط از 8 صبح تا 8 شب می‌تونی وصل شی. اما سرعتش نامیه. 512 روی 64 کیلوبایت برای من بصورت کامل و ثابت می‌ده. توی این 12 ساعت دقیق 2.6 گیگابایت می‌تونید دانلود کنید. در حقیقت در 1 ماه 79 گیگ دانلود می‌کنید و به ازاش 40 تومن می‌دی

با نامحدود ضریب اشتراک یک به همه! که روی 9 دانلود می‌کنید، علاوه بر اینکه اعصابتون خورد می‌شه نهایت 24 گیگ دانلود می‌کنید در یک ماه و به ازاش 50 تومن میدی

من الان برای تست بصورت موقت 512 محدود یک ماهه 6 گیگ گرفتم 33 تومن، که شبانه رایگان داره و در یک ماه در ساعات رایگان 39 گیگ می‌تونی دانلود کنی. سرعتش 65 کیلو بایت چه در ساعات رایگان و چه روزانه ثابته.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
مبین‌نت وایمکس...
...یه نامحدود محدود زمانی :wacko: اداری داره که فقط از 8 صبح تا 8 شب می‌تونی وصل شی.
این دیگه چه مدلشه! خواهشا اینگونه روشها و سرویسهای ابتکاری رو جایی بازگو نکنید که بقیه شرکتهای نسبتا محترم هم یاد میگیرن و از فردا شاهد سرویس جدیدی از شرکت آسیا... خواهیم بود به نام
«اینترنت پرسرعتِ(!) خیلی چالاکِ نامحدودِ طلایی مایل به زرشکی(!) با n گیگ ترافیک هدیه سرعت بالا(!) و با حداقل تبادل ترافیک n گیگ دارای محدودیت زمانی اداری(!)»

دیگه باید برای کاربران جدید، یه دوره کلاس آموزشی آشنایی با مفاهیم من درآوردی و بازی با کلمات و رنگ ها هم برگزار کنن تا کاربران در هنگام انتخاب سرویس دچار سرگیجه نشن!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
در مورد سرویس 256 نامحدود طلایی: افتضاح بودن سرعت یه طرف، دیسکانکتی هاش هم یکطرف!

در هر روز استفاده:
ابتدا سرعت دانلود 60 است.
سپس یکبار دیسکانت میشه بعد از اتمام ترافیک هدیه > سرعت میاد روی 30
بعدش بعد از مصرف مقداری مشخص ترافیک، یه بار دیگه دیسکانت میشه، سرعت میاد روی 15
در انتها راس ساعت 11:59 هم یه بار دیگه دیسکانت میشه، برای شروع روز جدید!

باور کنید چند دفعه به خاطر این دیسکانکتی ها فایلهای دانلودیم خراب شده

آخه با این وضعیت اینترنت دنیا که همه صفحات پر است از اسکریپتهای سنگین و تصاویر و تبلیغات متعدد و ویدیو، سرعت 15 و 30 و 60 واقعا خجالت آوره!

من اصلا نمیتونم سرعت زیر 120 رو تحمل کنم. نمیدونم دوستان چطور حوصله دارن سیستم 24 ساعت با سرعت 30 روی دانلود باشه.

ebadi360

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان من 3 سال از این سرکت خرید می کنم
ولی 2 ماه پیش که می خواستم برای تمدید 1 ساله جدیدم اقدام کنم با فروشندگی تماس گرفتم و خط 512 نامحدود رو بهم پیشنهاد داد..
به من گفت سرعتی بین 50 تا 60 رو می ده و همین طور هم بود تا 15 روز پیش..
ولی یک دفعه سرعت اومده روی 15 تا 25 ، و عملا دیگه به هیچ کاری نمی یاد..
سرویسم یکساله هستش و 10زماه از اون مونده و وقتی تماس میگرم میگن پولتو برنمی گردونیم..
تغییر تعرفه می خوام بدم با سرویس 256 با 10 گیگ در ماه و 1 تا 8 رایگان.... و اختلافش با سرویس من 1000 تومنه تو ماه .... ولی میگن 70 تومن باید واریز کنم
جون تو قوانین جدید به تغییر تعرفه تخفیف نمی خوره
در کل بگم پول رو گرفتم و میگن هر کاری هم بخواییم میکنیم
می خوام بدونم چطوری می تونم پولم رو پس بگیرم و یا همون سرعت رو دوباره بهم بدن... دیگه از دست این سرعت داره دیونه می شم ...
راهی هست بشه سرعت برد بالا..

yedoost2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پیشنهاد میکنم 512 نیمچاشت 8 تا 10 رایگان و بگیرید امتحان کنید .. من راضیم حدود 850 تو 2 ساعت دان میکنم .. ولی دزدیش خیلی زیاده ! 1 بار تو حجم رایگنم 900 از من زدن حجمم شد -420 یعنی 420 تا بدهکارم شدم .. پشتیبانیم که در واقع 4تا آدمن بهشون پول دادن بشینن آدم و بپیچونن! حتما قبل حجم رایگان مدم و ریستارت کنید تا اگه کسر کرد مدرک داشته باشین تا نتونن سرتون و کلاه بزارن !

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
اره در ابتدا و در انتهای دانلود رایگان حتی الامکان مودم را ریست کنید که اگر حجم دزدی کردن بتونید یقشون را بگیرید

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
اره در ابتدا و در انتهای دانلود رایگان حتی الامکان مودم را ریست کنید که اگر حجم دزدی کردن بتونید یقشون را بگیرید

منم مثل او مورد بالا مثل اون دوستمون اتفاق افتاد . مودم هم رسیت کردم یقشون هم گرفتم ولی کاری نتونستم بکنم هزینه تماسم و دنگ و فنگش بیشتر از هزینه یکی دو گیگ نته که میدزدن :دی کلا آسیاتک دیگه به هیچ کاری نمیاد

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
من اینترنت یک مگ محدود ماهانه دارم از اسیا تک .با حجم 10 گیگ .سرعت دانلودم باید 128 باشه.ولی روزها که قراره حجمم بپره.سرعت میره روی 300-400
شب هم که رایگانه سرعت رو میارن روی 70-80 .ولی تا حالا یه چند باری هم شده که با همون سرعت 300-400 شب ها هم دانلود کنم

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
منم مثل او مورد بالا مثل اون دوستمون اتفاق افتاد . مودم هم رسیت کردم یقشون هم گرفتم ولی کاری نتونستم بکنم هزینه تماسم و دنگ و فنگش بیشتر از هزینه یکی دو گیگ نته که میدزدن :دی کلا آسیاتک دیگه به هیچ کاری نمیاد

تنظیم مقررات شکایت کردید؟!چی گفتند؟!

yedoost2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا !! من یه بار با ها شون 30 دقیقه برای 1گیگ حجمم کل کل کردم . هرچی میگفتم یه چی پرت میگفت.. دیگه گفتم پول نتم هیچی پول تلم هم یه خیلی شد! واقعا نمیفهمم .اینجا یعنی هیچ جایی نیست که شکایتمون بگیم ؟؟ بزاریم دزدی کنن .. نگاه کنیم؟؟

بالا