• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
شاهکار جدید آسیاتک !

الان با پیغام مضحک حجم شما به اتمام رسیده است مواجه شدم ! با کمال ناباوری رفتم پنل دیدم که خودسر این بشرات سرویس منو از 512 نامحدود برنزی به 1 مگابایت محدود 4 گیگ تغییر دادند، تماس گرفتم هم به نماینده هم به دفتر مرکزی هرچی که از دهنم در اومد بارشون کردم، اگر رئیس شرکت خانواده داشته باشه و اونقدر ها شعور داشته باشه یا میاد اینجا پیشم یا سرویسم را تا امشب قطع میکنه :|

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
برای منم یک مدت 700 بود ولی موقته 512 برنزی

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
شبانه 512 بین 55 تا 65 متغیر
روزانه هم بین 250 تا 700

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
5 روز از درخواست جمع آوری گذشته و همچنان هیچ خبری نیست...
والا من خطم مشکل داره با شما ولم کنید برم!

بدیش اینه هر تاپیک دیگه ای هم رفتم ملت دارن مینالن،
انگیزه ی آدم برای رفتن کم میشه خب!

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا کسی 2 مگ محدود نداشت یه آمار به ما بده ببینیم چه جوریه سرعت شبانه ش ؟!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
5 روز از درخواست جمع آوری گذشته و همچنان هیچ خبری نیست...
والا من خطم مشکل داره با شما ولم کنید برم!

بدیش اینه هر تاپیک دیگه ای هم رفتم ملت دارن مینالن،
انگیزه ی آدم برای رفتن کم میشه خب!

مهم اینه که الان آسیا تک داره محدود رو با بالاترین قیمت میفروشه و 25 درصد شارجی رو که اضافه باید بده مطابق بخشنامه 152 سازمان تنظیم اونم نمیده
کیفیتش هم بسیار پایینه
الان داتک 40 گیگ رو میده 80 تومن به اضافه 10 گیگ رایگان مطابق بخشنامه
آسیا شت تک میده 140 تومن بدون 25 درصد و با قطعی فراوان و سرعت نوسانی

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دیروز تماس گرفتم کل خانوادشون را مورد لطف و عنایت خودم قرار دادم! امروز اومدم میبینم سرعتم را بردن بالا :دی دیروز 30 کیلوبایت نهایت میزد الان داره 70 کیلوبایت ثابت میزنه !!!

نتیجه گیری: با اینا باید به زبان بشریت صحبت کرد تا بفهمن کی به کیه!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
مملکت گل و بلبله دیگه... هر کسی هر غلطی خواست میکنه کسیم چیزی نمیگه...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دیروز تماس گرفتم کل خانوادشون را مورد لطف و عنایت خودم قرار دادم! امروز اومدم میبینم سرعتم را بردن بالا :دی دیروز 30 کیلوبایت نهایت میزد الان داره 70 کیلوبایت ثابت میزنه !!!

نتیجه گیری: با اینا باید به زبان بشریت صحبت کرد تا بفهمن کی به کیه!
خوشتیپ 200تا حدودا 230 مگ اولی سرعتش همون 60-70 هست
بعدش میاد پایین
شما بعد این مقدار نگاه کن ببین کم نشده

mtalex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من الان 2ساله همزمان از اسیاتک ومخابرات سرویس دارم باور نمیکنم این همه مشکل رو جدی نوشته باشید اخه الان من کلا تو سال مجموعش 5روز اختلال ندارم خیلی هم سرعت دانلودم خوبه شایدم مرکز مخابراتیم خوبه البته من کرجم واز نمایندگی مرکزی اونها سرویس دارم برخوردشون خیلی هم خوب بوده هر بار زنگ زدم مشکلاتمو سریع حل کردن راستی میتونید از مزایای شرکتای دیگه نسبت به اسیاتک بهم بگید لطفا با مدارک باشه

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
سلام
من الان 2ساله همزمان از اسیاتک ومخابرات سرویس دارم باور نمیکنم این همه مشکل رو جدی نوشته باشید اخه الان من کلا تو سال مجموعش 5روز اختلال ندارم خیلی هم سرعت دانلودم خوبه شایدم مرکز مخابراتیم خوبه البته من کرجم واز نمایندگی مرکزی اونها سرویس دارم برخوردشون خیلی هم خوب بوده هر بار زنگ زدم مشکلاتمو سریع حل کردن راستی میتونید از مزایای شرکتای دیگه نسبت به اسیاتک بهم بگید لطفا با مدارک باشه

شما بگو قضیه آواتارت چیه ماهم از ریده مالی های آسیاشت برات میگیم اونم با مدرک! اینم واسه شماست: ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

nobody08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام

ببخشید شما دوست عزیز احتمالا از کارکنان آسیا ... نیستید؟؟؟

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا شرمنده اینجا سوال میپرسم ، میدونم بی ربطه ولی تو فروم زیاد نیستم نمیدونم چی به چیه !!
آقا شما برای مصرف کمتر حجم موقع وب گردی راهی رو بلدین ؟! برنامه ای چیزی ؟! بعد گوگل کروم شنیدم از موزیلا حجم کمتر مصرف میکنه ، یعنی صفحات رو یه جورایی ذخیره میکنه برای بازدید بعدی . اطلاعی دارین ؟! ممنون ;)

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
داداش
بد جور خودتو تابلو کردی
اخ مرد ناحسابی، کارمند آسیاتک هستی و امدی اینجا داری چرند و حرف مفت مینویسی
دزدی و کلاه برداری آسیاتک دیگه بر همگان روشن شده
تشت رسوایی شرکت کلاه بردارت از بوم افتاده
اونوقت میای اینجا چرند و حرف مفت تحویل میدی؟؟؟؟

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
شما بگو قضیه آواتارت چیه ماهم از ریده مالی های آسیاشت برات میگیم اونم با مدرک! اینم واسه شماست: ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐

با گوشی اومدم لایک نداره :دی ، بیگ لایک! آواتارش خوشکله ! ببینید اگر از مسولین آسیاتز هست همینجا خونشو بریزیم :-(( (شوخی)

srk20king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان میشه یکی سرعت دقیق دانلود ۱ مگ نامحدود برنزی رو بگه
-۳۰-۴۰-یإ ۴۵ کدوم?
من 1 مگ نامحدود گرفتم سرعت دانلودم 40 کیلوبایت هست / بعضی وقتها با 120 میره . این ماه تموم بشه جمع میکنم میرم جای دیگه

بالا