glc_engineer
Registered User
- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 1,422
فقط هم سرویسهای نامحدود اینجوری شده
Sent from my ME173X using Tapatalk 2
سرویس های محدود هم دچار این کاهش سرعت شرکت آسیاشت شده
فقط هم سرویسهای نامحدود اینجوری شده
Sent from my ME173X using Tapatalk 2
در آخر برای اطلاع دوستان باید بگم سرعت دانلود بنده 10-15 هست این در بهترین حالت هست بعضی وقت ها حتی موفق به باز کردن صفحه یه سایت هم نمی شم جالب اینکه با اینترنت خودشون نمی شه صفحه اصلی سایت خودشون رو باز کزد بهتر نیست از 9092 استفاده کنم :blink:
دوستان اگه شرکت خوبی سراغ دارن معرفی کنن
با تشکر
سلام دوستان منم از آسیاتک سرویس گرفتم 512 نامحدود برنزی علاوه بر اینکه 10-15 % افزایش قیمت داشته سرعت من 1/4 قبل شده زنگ زدم شرکت می گه قبلا سرویس ها ضریب اشتراکش کم بوده الان 1 به 8 شده واسه همینه سرعت کم شده میگه این سیاست شرکت !! ما خیلی وقته داریم از این سایست ها بدبختی می کشیم :hmm:
اپراتور عزیزی که پشت خط بود از من یه سوال تخصصی کرد و گفت شما واستون دانلود مهم هست ؟!! یعنی این سوال رو کرد من همینجور در بهت و حیرت مونده بودم !!! آخه اگه دانلود واسم مهم نبود سرویس نامحدود می گرفتم ؟!!!
بعد از این سوال تخصصی به پیشنهاد فوق العاده دادند که من از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم ناراخت نباشید به شما هم می گم ایشون گفتن از سرویس های حجمی استفاده کن :wacko: سرویس های حجمی ایم محدودیت روشون اعمال نمی شه انگار نه انگار در جواب سوال ارزشمندشون گفته بودم من دانلود واسم مهم و زیاد دانلود می کنم بهش می گم من تازه اینترنت نگرفتم که من از 3 -5-10 گیگ در ماه گرفتم دیدم همش زودتر از موعد تموم می شه بعدش اومد نا مجدود
بعدش یه پیشنهاد ویژه کردن که شما بیا نقره ای بگیر گفتم جناب چرا نقره ای طلایی 2 مگابایت بگیرم بهتر نیست ؟!!
خلاصه بعد این همه سوالات تخصوصی و پیشنهاد های ویژه و فوق العاده گفتن شرکت رو عوض کنید :blink:
منم گفتم آقای روحانی قبل انتخابات می گفتن این اینترنت در شان مردم ایران نیست ( دوستان ما از این جمله ایشون اینطور برداشت کردیم که شان ما بالا تره ولی اینطور که معلوم منظور ایشون دقیقا برعکس بوده )
اینجاست که مثل بقیه چیزای دیگه باید گفت روحانی مچکریم
در آخر برای اطلاع دوستان باید بگم سرعت دانلود بنده 10-15 هست این در بهترین حالت هست بعضی وقت ها حتی موفق به باز کردن صفحه یه سایت هم نمی شم جالب اینکه با اینترنت خودشون نمی شه صفحه اصلی سایت خودشون رو باز کزد بهتر نیست از 9092 استفاده کنم :blink:
دوستان اگه شرکت خوبی سراغ دارن معرفی کنن
با تشکر
من بدبخت یکساله خریدم این طرحو خیلی سرعت پایینه
14kb rate download
برای ۲۵۶
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوست عزیز تخلیه کردن کار یک ساعت هستش ! شما یک کاری بکنید. تشریف ببرید نمایندگی آسیا تک توی شهرستانتون یک نامه تخلیه بگیرید . و دستی ببرید مرکز دیجیتالتون . اصلا کاری نداره. اگر دیدید انجام نمیدن براتون بگید که شکایت میکنید ازشون. پیگیر شید بابا. اینا فکر میکنن هنوز مردم دهه 60 روبروشونن ! اینجا توی اهواز خود من یک روزه تخلیه گرفتم و روز بعدش هم وصل کردم
آقا ممنون. اما اینجا نمایندگیش که اصلا همکاری نمیکنه میگه ما باید درخواست بدیم از تهران نامه اش بیاد مخابرات! راست میگه؟ دیگه اینکه مخابراتم همینطور، مرکز مخابراتیمون خارج از شهره و رسیدگی نمیکنن اصلا...
شما میگی سریع بخواد کارم راه بیفته زنگ بزنم از خود تهران درخواست کنم بهتره یا نه؟ جالبه یک ماه پیش کلافه شدم اینجا درخواست دادم، یک هفته زنگ زدم اما آخرش جمع نکردن - تهران هم زنگ زدم اما نهایتا مجبور شدم بخاطر کارم دومرتبه تمدید کنم :|
دوست عزیزسلام دوستان کسی این سرویس جدید 4096 کولاک رو تست کرده ؟ من می خوام سرویسم رو از کیمیا به کولاک ببرم ارزشش رو داره ؟ دانلود واسم خیلی مهمه الان رو کیمیا 1-8 رایگان تایم رایگام ماکسیمم 150 سرعت میده !!! رو کولاکشون اوضاع چه جوریه ؟
دوست عزیز
خودت که صابون آسیاتک به تنت خورده و میدونی که چه شرکت کلاه برداری هست.
حالا باز هم میخوای پول بیشتر بهشون بدی؟؟
نظر منو میخوای کلا آسیاتک رو بیخیال شو.
پول دادن به آسیاتک فقط در ریختن پول هست!!!
خوب داداش شما کدوم isp رو واسه دانلود پیشنهاد می دی ؟
من از حدود سال 86 مشترکشون هستم
از 6-7 ماه پیش که دارم سرویس نامحدود 1 مگ می گیرم مدام داره کیفیت خدماتشون افت می کنه.
اوایل دانلودم ثابت روی 130 بود با پینگ مناسب و بدون قطعی. الان حداکثر دانلودم 30 هست (که البته همین هم ثابت نیست و گاهی به زیر 10 می رسه !) با پینگ بالا و روزانه 5-6 بار قطعی !
قیمت هم که تو این مدت مدام افزایش پیدا کرده !
پشتیبانی هم که فایده ای نداره، دست اونا نیست و کاری ازشون بر نمیاد
چکار باید کرد ؟!
سلام دوستان کسی این سرویس جدید 4096 کولاک رو تست کرده ؟ من می خوام سرویسم رو از کیمیا به کولاک ببرم ارزشش رو داره ؟ دانلود واسم خیلی مهمه الان رو کیمیا 1-8 رایگان تایم رایگام ماکسیمم 150 سرعت میده !!! رو کولاکشون اوضاع چه جوریه ؟
چند اشتباه بزرگ کاربرهای اینترنت:سلام دوستان کسی این سرویس جدید 4096 کولاک رو تست کرده ؟ من می خوام سرویسم رو از کیمیا به کولاک ببرم ارزشش رو داره ؟ دانلود واسم خیلی مهمه الان رو کیمیا 1-8 رایگان تایم رایگام ماکسیمم 150 سرعت میده !!! رو کولاکشون اوضاع چه جوریه ؟
فن آوا رو اصلا طرفش نرو افتضاحه بخصوص الان هم که قیمتاشو برده بالا.بچه ها سریع کمک کنید 512 نامحدود فن آوا بگیرم یا مخابرات؟