• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
محدود از 128 تا 4 مگ سرعت یکیه (البته شاید منطقه ما اینطور باشه) من 256 512 1024 تست کردم همه یه سرعت. +250 هست تا 500 هم میره. معمولا 300 هست.
مرسی داشی ، سرعت شبانه چنده !؟ ---> فدایی به وقایع ریتم میده ، تو فروم سایت رپفا عضوی حاجی ؟! یادمه یه یوزر مثل تو داشت

gm2815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
محدود از 128 تا 4 مگ سرعت یکیه (البته شاید منطقه ما اینطور باشه)
من 256 512 1024 تست کردم همه یه سرعت. +250 هست تا 500 هم میره. معمولا 300 هست.

رفیقمون سرعت شبانه رو پرسید نه روزانه.من اردیبهشت داشتم 2 مگ 10 گیگ شبانه خوب بود بالای 150 .ولی چند وقت پیش بود سرعت شبانه رو روی 1 مگ بسته بودن.الان دیگه نمیدونم

gm2815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
یعنی الان 2 مگ محدود داری؟ خواهشا سرعت شبانه رو تست کن بگو چون چند روز دیگه منم میخوام بگیرم

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
256 محدود ، الان روزانه چنده سرعتت ؟! شبم یه تست بزار .

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام

من اومدم.....
از آسیاتک خلاص شدم الان با نت 2 مگ نامخدود فن آوا اومدم ( 3 روزه کاری وصل شد )

سرعتش بسیار عالیه ( 255k) ثابت

amirreza gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام...من اینترنتم 512 نامحدود آسیاتکه...الان سرعتش در حد دایل آپه...تو شهر خراب شده ی ما هم isp دیگه ای نیست...مخابراتم که تو استان خراسان رضوی نامحدود نداره و این سرویسای جدیدشم میگن دانلود شبانه نداره... تو این آسیاشت انتخابی هست که من داشته باشم و بشه باهاش دانلود بالا انجام داد (ماهی 20 گیگ به بالا دانلود دارم) مثلا رو شبانه هاش بشه حساب باز کرد...من شنبه انتخاب واحد دارم و وقت بستن خطم و انتقال به isp دیگه رو ندارم و یک ماهه دیگه باید اینترنت این دزدا رو تحمل کنم...از دوستانی که تست کردن میشه بگن کدوم طرح بهتره؟مثلا 512 یا 256 محدود 10 گیگ روزانه و شبانش چنده...ممنون میشم تا پس فردا عزیزانی که دارن اعلام کنن ببینم این یک ماه می ارزه بردارم؟

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
سلام

من اومدم.....

ببینم 24 ساعت سرعتش حدود 256 هست یا توی روز سرعتش خیلی کمتر میشه مثلا میاد روی 100 - 150؟

با اینکه به این تاپیک ربطی نداشت اما گفتم اینجا بپرسم تا اگه خوب بود، دوستان دیگه هم از شر آسیاتر رها شن!

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101

ازین سیاست‌های مصرف منصفانه و این چرتو پرتا نداره؟

بچه‌ها که از نامحدود فن‌آوا خیلی شاکی بودن...

باز خوبه شما راضی هستید

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
من که پریشب زنگ زدم گفتم میخوام جمع آوری کنم، اپراتور بنده خدا انگار از خداش بود همچین سریع ثبت کرد :D
هر چند گمونم اینبارم یک هفته ای سر بدوونن تا من منصرف شم، بعد جالبه دقیقا در این شرایط همیشه سرعت حط همچین خوب میشــــه! آخی.

هیچی دیگه منتظرم ببینم کی چراع مودم خاموش میشه!
اگه بازم اقدام نکردن دیگه باید خودم آستین بالا بزنم برم مرکز مخابراتی که اونجام یه آقاهه سبیل کلفتی هست خیلی عصبانیه با اون جنگ تن به تن میکنم بلاخره پیروز میدان مشخص بشه :happy:

تست سرعت!

Last edited:

amirreza gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام...من اینترنتم 512 نامحدود آسیاتکه...الان سرعتش در حد دایل آپه...تو شهر خراب شده ی ما هم isp دیگه ای نیست...مخابراتم که تو استان خراسان رضوی نامحدود نداره و این سرویسای جدیدشم میگن دانلود شبانه نداره... تو این آسیاشت انتخابی هست که من داشته باشم و بشه باهاش دانلود بالا انجام داد (ماهی 20 گیگ به بالا دانلود دارم) مثلا رو شبانه هاش بشه حساب باز کرد...من شنبه انتخاب واحد دارم و وقت بستن خطم و انتقال به isp دیگه رو ندارم و یک ماهه دیگه باید اینترنت این دزدا رو تحمل کنم...از دوستانی که تست کردن میشه بگن کدوم طرح بهتره؟مثلا 512 یا 256 محدود 10 گیگ روزانه و شبانش چنده...ممنون میشم تا پس فردا عزیزانی که دارن اعلام کنن ببینم این یک ماه می ارزه بردارم؟
دوستان کسی اینروزها از این آسیاتر اینترنت 512 و یا 256 محدود با دانلود شبانه رایگان نگرفته؟چطوریه؟سرعتاش در روز و مخصوصا شب هنگام دانلود رایگان چطوریه؟من مجبورم یک ماه دیگه این اینترنتو تحمل کنم پیشنهاد دوستان از بین این بدترین ها کدومه؟ لطفا بگید چون من فردا اینترنتم تموم میشه و باید زودتر تمدید کنم.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
قطعی و پینگ بد همچنان ادامه داره آخر این ماه احتمال برم از این isp داغون:wacko:

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
اینترنت من مدام قطع می‌شه

مدام قطع میشه

مدام قطع میشه

همش قطعه!

حوصلمو سر بده

هر چیزی حدی داره

یه مودم وایمکس مبین‌نت گرفتم. ایشالا از چند روز دیگه تو این تاپیک منو نمی‌بینین

اما احتمالا تو تاپیک مبین‌نت دارم گزارش خرابی می‌دم!

amirreza gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان کسی این روزها اینترنت محدود از این آسیاتک با دانلود شبانه رایگان نگرفته که تست کنه ببینم دانلود شبانش چطوریاست؟؟؟اگه مقدوره و لطفا متوسط سرعتشو اعلام کنید... ممنون میشم.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان کسی اینروزها از این آسیاتر اینترنت 512 و یا 256 محدود با دانلود شبانه رایگان نگرفته؟چطوریه؟سرعتاش در روز و مخصوصا شب هنگام دانلود رایگان چطوریه؟من مجبورم یک ماه دیگه این اینترنتو تحمل کنم پیشنهاد دوستان از بین این بدترین ها کدومه؟ لطفا بگید چون من فردا اینترنتم تموم میشه و باید زودتر تمدید کنم.

روی زمان دانلود مثلا رایگان سرعت هاش به شدت افت میکنه میاد نزدیک سرعت های با شیرینگ حداکثر
برای 512 حدودا 30-40 تا البته برای مناطق مختلف متفاوته ولی اگر 40 کی گرفتی کلاهتو بنداز بالا

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
امکان تبادل حداقل یعنی چی ؟

اگر مثلا امکان تبادل سرویس شما 10 گیگه
اینها خودشونو مثلا ملزم میکنن حداقل ده گیگ توی اون دوره یک ماهتون استفاده کنین اگر اون ده گیگتون تموم شد و مثلا ده روز از دورتون باقی مونده بود و مثلا سیستم های اینها قاط زد مثل همیشه و توی اون ده روز باقی مونده شما قطع بودین اینها دیگه خودشونو ملزم نمیدونن که ده روز رو به شما برگردونن
این یک حقه دیگه از شرکت آسیاشته

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
همون حجم هست به یه زبان دیگه.
بعد از تموم شدنش سرعت میشه 128.
نه نه نه اشتباه بزرگی هست چون
طلایی 128=دانلود 146kb/s
بعد پایان هدیه 128=دانلود 16kb/s
بعد پایان تبادل 128=دانلود 2kb/sتا 16 نوسان دارد

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
vRfc.png

حجمی 256 10 گیگ - روزانه

داش دانلود رایگان شبانه رو چنده ؟!

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
یک چیز عجیب و باور نکردنی :دی

سرعت 512 نامحدود برنزی (منطقه را نمیگم نیان کم کنن :|) 1 هفته ایی هست اینجوری شده :دی تازه سرور خارجی :))

45668148305116712254.jpg

بالا