• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

soshyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
توی پنلشتون یه قسمت هست به نام بانک مجازی پول باقی موندتون اونجا میزنن بعد از درخواست شما و فرداش شماره حساب میدید تا پول بیاد به حسابتون
خیلی سادس از خداشون هم هست یوزراشون بپره
یه بنده خدایی که قبلا تو آی اس پی کار میکرده گفت این کارشون معنی ورشکستگیه احتمالا تا چند وقت دیگه اثری از آسیا تک نمونه
همین الانشم تو 20 تا شرکت برتر ایران جایی ندارن (منبع : سایت ماتما )

سلام ببخشید من سرویس 512 یک ساله برنزی دارم
8 ماه مونده چکار کنم؟
چیزی به به نام بانک مجازی ندیدم
الان بخوام پس بدم چقدر میدن بهم؟

اصلا میشه؟؟
راستی سرعت دانلود 256 شبانه چند هست؟

soshyan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اقا یکی در مورد این بانک مجازی ونحوه استفاده ازش توضیح بده؟

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
دوستان کسی اطلاع داره سرعت 128 حجمی چقدره؟ اجبارا باید یکماه دیگه تمدید کنم میخوام حجمی بگیرم سرعتش به پنجاه میرسه روزانه؟ منطقه ما رانژه و فعال سازی یه خط دیگه ده روز طول میکشه گیر افتادم

yedoost2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.. احساس میکنم سرویسا یه جوری شده :wacko:... سرویس من نیم چاشت 512 تا قبل 2 روز پیش سرعتم حد اکثر 60 بود .. الان رسیده به 400 لال شم دروغ بگم !!! البته این سرعت با یه سرور معمولی مثل davas با سرور های داخلی به 600 هم رسیدم :blink: خدایی راس میگم یه screen shot گذاشتم ...
اولی : سرور باکو
دومی وسومی : نزدیک ترین سور
بقیه هم دور ترین سرور
سرعت دانلود به 2164 رسیده
:eek:

من سرویسم تو مازندران . بابل هست .. برا همه این شده یا فقط من؟؟

Screenshot_2013-08-31-15-01-17.png

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام دوستان.. احساس میکنم سرویسا یه جوری شده :wacko:... سرویس من نیم چاشت 512 تا قبل 2 روز پیش سرعتم حد اکثر 60 بود .. الان رسیده به 400 لال شم دروغ بگم !!! البته این سرعت با یه سرور معمولی مثل davas با سرور های داخلی به 600 هم رسیدم :blink: خدایی راس میگم یه screen shot گذاشتم ...
اولی : سرور باکو
دومی وسومی : نزدیک ترین سور
بقیه هم دور ترین سرور
سرعت دانلود به 2164 رسیده
:eek:

من سرویسم تو مازندران . بابل هست .. برا همه این شده یا فقط من؟؟

مشاهده پیوست 444113

عجب ! شما عضو شدی فقط همین رو بگید :دی

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
آره ! بالاخره باید آدم از یه جا شروع کنه دیگه !! در هر صورت چه ربطی داشت؟!!

آخه هزار پست اخیر رو بخونید هیچکس سرعتش بیشتر از ششصد هفتصد کیلو نبوده یدفه مال شما شده دو سه مگ جالبه !

yedoost2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخه هزار پست اخیر رو بخونید هیچکس سرعتش بیشتر از ششصد هفتصد کیلو نبوده یدفه مال شما شده دو سه مگ جالبه !
منم دقیقا برای همین سعی کردم پست بزارم .. من تا قبل این بقیه پستا سر میزدم اما الان 2 3 روزیه روال اینه !! این تستا همش واقعیه اکه لازمه میتونم آی دی speed test بدم ببینید ! گفتم شاید سرویس مشکلی پیدا کرده من تنها نیستم !

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
چقدر داره تبلیغ میکنه، اینجا، قبلا که تو مترو دیده بودم جدیدا تو بازار رضا هم 4 تا ازین دخترای بیکارو گذاشته سرکار!
یعنی اینا یه اشتراک جذب کنند سودشو بردند بعضیها هم چند ماهه میگیرند که.. بیخود نیست میگند تبلیغات مذخرفه اونم این نوعش

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
منم دقیقا برای همین سعی کردم پست بزارم .. من تا قبل این بقیه پستا سر میزدم اما الان 2 3 روزیه روال اینه !! این تستا همش واقعیه اکه لازمه میتونم آی دی speed test بدم ببینید ! گفتم شاید سرویس مشکلی پیدا کرده من تنها نیستم !

اگر سرعتت واقعا رفته بالا صداشو درنیار و استفاده کن
شانس فقط یه بار درخونه آدمو ! میزنه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
چقدر داره تبلیغ میکنه، اینجا، قبلا که تو مترو دیده بودم جدیدا تو بازار رضا هم 4 تا ازین دخترای بیکارو گذاشته سرکار!
یعنی اینا یه اشتراک جذب کنند سودشو بردند بعضیها هم چند ماهه میگیرند که.. بیخود نیست میگند تبلیغات مذخرفه اونم این نوعش

دقیقا درست میفرمائید
به نظرم هم از تعداد کارمندای پشتیبانیش هم کم کرده تا ماه پیش برای پشتیبانی هر دفعه زنگ میزدم حداکثر سی نفر جلوتر از من بودن این چند وقته حداقل سی نفر منتظر هستن
بعد کی دوتا آدم بی سواد گذاشته توی صدای مشتری که حرفهای پشتیبانی را نقض میکنه و میگه اونها اشتباه میگن چون بعضی وقت ها بچه های پشتیبانی سوتی میدن و واقعیت رو میگن و بخش صدا مشتری بیشتر صدای شرکته تا صدای مشتری
من نمیدونم اینها چطوری این این سیسیتم های ایزو مدیریت گرفتن
کاراشون خیلی مسخره است

mobilegalaxy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
عزیزان من سرویس ۱مگ برنزی دارم
چیزی حدود ۲هفته هستش که سرعت دانلود اومده رو۲۰!!!
بهشونم زنگ میزنم میگن جدیدا اینجوری شده
راهی هستش که پولمو پس بگیرم?
نزدیک ۷ماهم مونده
فقط هم سرویسهای نامحدود اینجوری شده
برای شما هم اینجوری شده?
تو روز روشن از آدم دزدی میکنن و به اسم قانون چیزی هم نمیشه گفت

Sent from my ME173X using Tapatalk 2

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
(128) - اينترنت پرسرعت حامي نامحدود برنزي 128 با امکان تبادل حداقل 6 گيگ (134000 ريال + آبونمان)

از مسخره ترین چیزها که فقط تو ایران ممکنه ببینید. یعنی اینترنت نامحدود همزمان محدود!!! گندشو در اوردن به خدا...

MyView

Registered User
لایک‌ها
83
من یه زمانی چقدر از آسیاتک پیش همه تعریف میکردم!
اما الان این 256 برنزی نامحدود:

حالا خوبه یک ماه به یک ماه میگیرم، اگه یکساله بود نمیدونم بانک مجازی و این چیزا به جایی میرسید یا نه!
قول میدم همین ماه مشترکینشون حداقل 15% تا 20% برای تخلیه اقدام کنن.

در مورد سرویس محدود اگه جدیدا کسی تست کرده بگه.
اینجا برای تخلیه و دایری مخابرات 1-2 ماه طول میده! فاجعه ست تمام کارم میخوابه.

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47

حالا خوبه یک ماه به یک ماه میگیرم، اگه یکساله بود نمیدونم بانک مجازی و این چیزا به جایی میرسید یا نه!

من بدبخت یکساله خریدم این طرحو خیلی سرعت پایینه
14kb rate download
برای ۲۵۶

Sent from my iPad using Tapatalk HD

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839

دوست عزیز تخلیه کردن کار یک ساعت هستش ! شما یک کاری بکنید. تشریف ببرید نمایندگی آسیا تک توی شهرستانتون یک نامه تخلیه بگیرید . و دستی ببرید مرکز دیجیتالتون . اصلا کاری نداره. اگر دیدید انجام نمیدن براتون بگید که شکایت میکنید ازشون. پیگیر شید بابا. اینا فکر میکنن هنوز مردم دهه 60 روبروشونن ! اینجا توی اهواز خود من یک روزه تخلیه گرفتم و روز بعدش هم وصل کردم

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
من بنجشنبه درخواست جمع آوری دادم فک کنم فردا یا بس فردا جمع شه ما که رفتیم بالاخره بعد از دو سال اسیاتک مال شما :D

nwolft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان منم از آسیاتک سرویس گرفتم 512 نامحدود برنزی علاوه بر اینکه 10-15 % افزایش قیمت داشته سرعت من 1/4 قبل شده زنگ زدم شرکت می گه قبلا سرویس ها ضریب اشتراکش کم بوده الان 1 به 8 شده واسه همینه سرعت کم شده میگه این سیاست شرکت !! ما خیلی وقته داریم از این سایست ها بدبختی می کشیم :hmm:
اپراتور عزیزی که پشت خط بود از من یه سوال تخصصی کرد و گفت شما واستون دانلود مهم هست ؟!! یعنی این سوال رو کرد من همینجور در بهت و حیرت مونده بودم !!! آخه اگه دانلود واسم مهم نبود سرویس نامحدود می گرفتم ؟!!!
بعد از این سوال تخصصی به پیشنهاد فوق العاده دادند که من از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم ناراخت نباشید به شما هم می گم ایشون گفتن از سرویس های حجمی استفاده کن :wacko: سرویس های حجمی ایم محدودیت روشون اعمال نمی شه انگار نه انگار در جواب سوال ارزشمندشون گفته بودم من دانلود واسم مهم و زیاد دانلود می کنم بهش می گم من تازه اینترنت نگرفتم که من از 3 -5-10 گیگ در ماه گرفتم دیدم همش زودتر از موعد تموم می شه بعدش اومد نا مجدود
بعدش یه پیشنهاد ویژه کردن که شما بیا نقره ای بگیر گفتم جناب چرا نقره ای طلایی 2 مگابایت بگیرم بهتر نیست ؟!!:cool:
خلاصه بعد این همه سوالات تخصوصی و پیشنهاد های ویژه و فوق العاده گفتن شرکت رو عوض کنید :blink:
منم گفتم آقای روحانی قبل انتخابات می گفتن این اینترنت در شان مردم ایران نیست ( دوستان ما از این جمله ایشون اینطور برداشت کردیم که شان ما بالا تره ولی اینطور که معلوم منظور ایشون دقیقا برعکس بوده )
اینجاست که مثل بقیه چیزای دیگه باید گفت روحانی مچکریم
در آخر برای اطلاع دوستان باید بگم سرعت دانلود بنده 10-15 هست این در بهترین حالت هست بعضی وقت ها حتی موفق به باز کردن صفحه یه سایت هم نمی شم جالب اینکه با اینترنت خودشون نمی شه صفحه اصلی سایت خودشون رو باز کزد بهتر نیست از 9092 استفاده کنم :blink:
دوستان اگه شرکت خوبی سراغ دارن معرفی کنن
با تشکر

sisaco

Registered User
لایک‌ها
839
بهترین شرکت توی ایران مخابرات هستش ! مطمئن باشید ...

الان من از روز اولی که ثبت نام کردم تا الان به غیر از بعضی مواقع خاص سرعت دانلودم روی 300 هست . سرعتمم 2 مگابیت نامحدود. ماهانه 67 هزار تومان .

روی بستر اینترانت و شبکه داخلی هم سرعت دانلودم همیشه روی 1 مگابایت هست. همیشه !

Untitled.jpg

بالا