سلام دوستان منم از آسیاتک سرویس گرفتم 512 نامحدود برنزی علاوه بر اینکه 10-15 % افزایش قیمت داشته سرعت من 1/4 قبل شده زنگ زدم شرکت می گه قبلا سرویس ها ضریب اشتراکش کم بوده الان 1 به 8 شده واسه همینه سرعت کم شده میگه این سیاست شرکت !! ما خیلی وقته داریم از این سایست ها بدبختی می کشیم :hmm:
اپراتور عزیزی که پشت خط بود از من یه سوال تخصصی کرد و گفت شما واستون دانلود مهم هست ؟!! یعنی این سوال رو کرد من همینجور در بهت و حیرت مونده بودم !!! آخه اگه دانلود واسم مهم نبود سرویس نامحدود می گرفتم ؟!!!
بعد از این سوال تخصصی به پیشنهاد فوق العاده دادند که من از خوشحالی در پوست خود نمی گنجیدم ناراخت نباشید به شما هم می گم ایشون گفتن از سرویس های حجمی استفاده کن :wacko: سرویس های حجمی ایم محدودیت روشون اعمال نمی شه انگار نه انگار در جواب سوال ارزشمندشون گفته بودم من دانلود واسم مهم و زیاد دانلود می کنم بهش می گم من تازه اینترنت نگرفتم که من از 3 -5-10 گیگ در ماه گرفتم دیدم همش زودتر از موعد تموم می شه بعدش اومد نا مجدود
بعدش یه پیشنهاد ویژه کردن که شما بیا نقره ای بگیر گفتم جناب چرا نقره ای طلایی 2 مگابایت بگیرم بهتر نیست ؟!!
خلاصه بعد این همه سوالات تخصوصی و پیشنهاد های ویژه و فوق العاده گفتن شرکت رو عوض کنید :blink:
منم گفتم آقای روحانی قبل انتخابات می گفتن این اینترنت در شان مردم ایران نیست ( دوستان ما از این جمله ایشون اینطور برداشت کردیم که شان ما بالا تره ولی اینطور که معلوم منظور ایشون دقیقا برعکس بوده )
اینجاست که مثل بقیه چیزای دیگه باید گفت روحانی مچکریم
در آخر برای اطلاع دوستان باید بگم سرعت دانلود بنده 10-15 هست این در بهترین حالت هست بعضی وقت ها حتی موفق به باز کردن صفحه یه سایت هم نمی شم جالب اینکه با اینترنت خودشون نمی شه صفحه اصلی سایت خودشون رو باز کزد بهتر نیست از 9092 استفاده کنم :blink:
دوستان اگه شرکت خوبی سراغ دارن معرفی کنن
با تشکر