• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
من الان زنگ زدم قسمت فروش آسیاشت گفتم 5 ماه از قراردادم مونده دستور جمع آوری بزنین گفتن فاکتور میزنیم پرداخت میشه بهتون

دلیل جمع آوری هم پرسیدن گفتم کیفیت مزخرف اینترنتتون و پایبند نبودن به قرارداد اولیه

با اون آسیاشت خیلی حال کردم
دمت گرم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
مخابرات لاین خالی نداره :| الان ما چه کنیم ؟! مخابرات سفارش بدید 1 ماه الافی داره !!!! از کجا و از کی بگیریم ؟!

زنگ بزن پشتیبانی یا امور مشترکین مرکز مخابراتی محل سکونت اونها راهنمایت می کنند
ضمنا من توی تهران برای خط جدیدم که از آسیا تک گرفتم 18 روز الاف شدم !!!
فکر نمیکنم که بقهی شرکت ها هم به اون شعار 72 ساعتیشون پیبند باشن

gm2815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بچه ها اگه دستور جمع آوری بدیم چقدر طول میکشه تا از یه شرکت دیگه سرویس بگیریم؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان من الان دارم با 2 مگ نامحدود مخابرات، با 256 کیلوبایت دانلود میکنم! بمیرم اگه دروغ بگم! یعنی دقیقا 4 برابر سرعت شما! سرور هم آپلود باز پرمیموم و PutLocker.

پینگم هم زیر 200 از لندن. من موندم شماها چرا موندین تو این خراب شده!

؛آقا بزنیم به تخته کسی چشت نزنه سرعتت خوبه
من با 2 مگ آسیا شت نا محدود حد اکثر 180 کی میگرفتم تازه اون قدیم ها
الان که آسیا شت شده داگ شت

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
؛آقا بزنیم به تخته کسی چشت نزنه سرعتت خوبه
من با 2 مگ آسیا شت نا محدود حد اکثر 180 کی میگرفتم تازه اون قدیم ها
الان که آسیا شت شده داگ شت

اگه صفحه های قدیمی ترو بخونی میبینی که من چه یادگاری خوشگلی از آسیاتک توی این تاپیک گزاشتم!

آخرین زمانی که من توی آسیاتر بودم، 1 مگ نامحدود داشتم سرعتشم 64 بود. تازه میگن الان کمترشم کردن! اگه مخابرات نرفتینم اشکال نداره فقط از این آسیابچ فرار کنین.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان من الان دارم با 2 مگ نامحدود مخابرات، با 256 کیلوبایت دانلود میکنم! بمیرم اگه دروغ بگم! یعنی دقیقا 4 برابر سرعت شما! سرور هم آپلود باز پرمیموم و PutLocker.

پینگم هم زیر 200 از لندن. من موندم شماها چرا موندین تو این خراب شده!

مبارکه علیرضا جان

با دانلود زیاد, انتقام منو از مخابرات بگیر که نامحدوداشو ورداشت
biggrinsmiley.gif

راستی یک 2 تا تست بزار فیض ببریم مخابراتو

منم ماه بعد میرم فن اوا از شر این اسیاشت خلاص بشم!

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
زنگ بزن پشتیبانی یا امور مشترکین مرکز مخابراتی محل سکونت اونها راهنمایت می کنند
ضمنا من توی تهران برای خط جدیدم که از آسیا تک گرفتم 18 روز الاف شدم !!!
فکر نمیکنم که بقهی شرکت ها هم به اون شعار 72 ساعتیشون پیبند باشن

خوزستان لاین خالی نداره ! باید تو صف بری که اونم خودش 2 ماه زمان میبره یکی خالی شه تو بری به جاش ! کلاً تو ایران باید قید انترنت را زد :دی

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان من صبح دستور جمع آوری دادم الان و امروز ساعت 5 فاکتورشو به بانک مجازی فرستادن تا مابغی پولمو واسم واریز کنند
اینترنتم هم قطع کردن اومدم خبر بدم فقط که به راحتی پولتونو پس میده از خداش هم هست انگار چون هزینه پهنای باندش 4 برابر شده و نمیتونه با شرایط سابق سرویس بده

من که رفتم از فن آوا گرفتم دوستام دارن الان 1 مگ نامحدود 120 ک بهشون سرعت ثابت میده

خدافظ همگی

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
گرفتم و افتضاح در اومد!
دقیقا همونجوری که پیشبینی میشد!

البته الان «همه ی» سرویس هاشون افتضاحه ...

من واقعا متنفرم از اینکه 10 روز منتظر جا به جایی و بدون اینترنت بمونم، ولی واقعا راهی واسمون نذاشتن ! رسما دارن بهمون فحش میدن با این کارا ... فقط دارم لحظه شماری میکنم پروژه هام رو انجام بدم تموم بشه، که نیاز ضروری به نت نداشته باشم سریعا خطم رو از دست اینا دربیارم! حالا دست هر دزد دیگه ای میفته بیفته... ولی دیگه دست اینا نباشه !!
دوستان خواهش میکنم زنگ بزنید و خیلی رک بگید این یعنی دزدی من همین کارو میکنم و دیگه پولمو رو اسیا تک هدر نمیدم و سرویسی نمیگیرم و پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو کنید بدترین بلایی که میتونیم سرشون بیاریم همینه البته خیلی هنوز هستن از اسیا میگیرن و اصلا سرعت دانلود نمیدونن چیه
واقعا متاسفم
hmmsmiley02.gif
دوست عزیز، این کار فایده ای نداره... ما هرچقدر از عید به اینور زنگ زدیم مگه فرقی براشون داشت؟ جز اینکه بدتر شد تغییری اعمال کردن؟ فقط باید با عمل بهشون نشون بدیم...
512 برنزی بعد از 175 مگ دانلود در روز میاد زیر 25
اینجا تو قسمت Detail Events مشخص هست

http://report.asiatech.ir
در حالی که باید بعد 387 مگ این اتفاق بیفته !
دوستان تو پنل کاربری دوتا گزینه اضافه کرده:

مشاهده کيفيت خط

برای 512 برنزی نامحدود زده : 23.5 کیلو
دوستای دیگه که سرویس ۱و۲ مگ نامحدود دارن اینجا بنویسن
کجاست ؟
سرعت دانلود 512 برنزی. سرور آپارات (خوبه سرورش داخلیه :|)

Zsdc.gif
منم دقیقا همین سرویس رو دارم و همین سرعت !

srk20king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان من صبح دستور جمع آوری دادم الان و امروز ساعت 5 فاکتورشو به بانک مجازی فرستادن تا مابغی پولمو واسم واریز کنند
اینترنتم هم قطع کردن اومدم خبر بدم فقط که به راحتی پولتونو پس میده از خداش هم هست انگار چون هزینه پهنای باندش 4 برابر شده و نمیتونه با شرایط سابق سرویس بده

من که رفتم از فن آوا گرفتم دوستام دارن الان 1 مگ نامحدود 120 ک بهشون سرعت ثابت میده

خدافظ همگی

دوست عزیز چندتا سوال داشتم ;
برای جمع آوری به ۱۵۴۴ زنگ زدید?
ازتون شماره حساب پرسیدن ?
مابقی پولتونو چطوری حساب کردن?
من هم ۷ ماه از ۵۱۲ برنزیم مونده

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
توی پنلشتون یه قسمت هست به نام بانک مجازی پول باقی موندتون اونجا میزنن بعد از درخواست شما و فرداش شماره حساب میدید تا پول بیاد به حسابتون
خیلی سادس از خداشون هم هست یوزراشون بپره
یه بنده خدایی که قبلا تو آی اس پی کار میکرده گفت این کارشون معنی ورشکستگیه احتمالا تا چند وقت دیگه اثری از آسیا تک نمونه
همین الانشم تو 20 تا شرکت برتر ایران جایی ندارن (منبع : سایت ماتما )

دوست عزیز چندتا سوال داشتم ;
برای جمع آوری به ۱۵۴۴ زنگ زدید?
ازتون شماره حساب پرسیدن ?
مابقی پولتونو چطوری حساب کردن?
من هم ۷ ماه از ۵۱۲ برنزیم مونده

• Like
Reactions: e.m

Behzad85

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آسیاتک واقعا یک ISP فوق العادست! بدون اطلاع رسانی و هماهنگی با مشترکانش تعرفه هاشو مدام داره تغییر میده . من همیشه 1mb/s نامحدود می گرفتم از 3 ماه پیش به اینور سرعت دانلودم از 50 kb/s بیشتر نمیشه،
انقدر زنگ زدم کسی جواب نداد پاشدم رفتم دفترشون، گفت طلایی بگیری درست میشه، طلاییش کردم بازم همون بود، سری بعد رفتم کافه رو به هم ربختم برگشتم ! ماه پیش زده بود 28 GB هدیه سرعت بالا، پرتتون تا 4 mb بازه، آخرش فهمیدیم واسه خودشون تقسیم کردن به تعداد روز ها، یعنی اگه شما یه روز 900 مگابایت سرعت بالاتو دانلود نکنی از کفت رفته ! این ماه هم که بازی جدید درآوردن، 1 مگ برنزی، حداقل حجم دانلود 20 گیگ! یعنی بعد از این 20 گیگ که به روزهای ماه تقسیم میشه (همونطور که بالا گفتم) سرعتتون میرسه به 20 کیلوبایت ! حاظرم از مخابرات سرویس بگیرم پولمو دیگه اینجا حروم نکنم !
یه سری اسم مسخره برای تعرفه هاش گذاشته که مشترک نفهمه چی داره شارژ می کنه، چابک و کولاک و ... !با هزار زحمت میفهمی 1 Mb/s کدومه شارژ می کنی ، می فهمی همون پلن هم نقره ای و طلایی و برنزی داره ! هیچ وقت هم نمی فهمی فرق اینا چیه ! زنگ می زنی واحد فروش، می پرسی هر سری یه چیز بهت می گن. سه ماهه دارم میگم من با 1mb/s چرا سرعتم به اندازه 512 هم نیست،! الان که دارم اینو می نویسم با اشتراک 1mb/s سرعت دانلودم روی 20Kb/s هست ! خدا مارو از شر این همه دزد نجات بده تو این مملکت ...!!!

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
طبق چیزی که فهمیدم ! از زمانی که دارند خدمات هاست و سرور ارائه میدن پهنای باند دارن کم میارن ! از اینور هم اسپانسر چند سایت گردن کلفت مثل میهن دانلود و دانلود ها شدن و بودجه کم آوردن و یکجورایی اگر الان میشد تمام مشترکین را شوت میکرد بیرون چون خدمات سرور و ... خیلی بیشتر براش داره...

از جایی دیگه میخوان سود کنن کاربرها را دارند بدبخت میکنن !

• Like
Reactions: e.m

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
آقا اين 512 بيست گيگ روزانه و شبانه چقدر دانلود ميكنه لطفا اگه ميشه هر دو شو بگيد
فعلا همه چیز این شرکت به هم ریخته. هر روز شرایط تغییر می کنه. اما من دو ماهه پیش 512 محدود 20گیگ داشتم، روزانه بین 160 تا 220 دانلود میداد. شبانه رو یادم نیست ولی فکر کنم حدود 60 بود.

من از بخش ثبت شکایات ، از این طرح محدود کردن سرویس های نامحدود شکایت کردم . هر چند اگر جوابی هم ندن یا جواب سر هم بندی شده بدن ولی در نهایت بعد از اتمام مهلت باقی مونده تخلیه می کنم ! چون عملا این طرح هیچ وجهه منطقی نداره .
بهتره کسانی که با این شرکت تماس تلفنی میگیرن، زیاد با اپراتورها بحث نکنن. چون اونا یه عده کارمند هستند. فقط بهشون بگید که درخواست شما رو به عنوان شکایت ثبت کنند و به مسئولین مربوطه تحویل بدن. (هرچند که این کارها فایده ای نداره اما از بحث بیهوده با اپراتورها بهتره! حداقل یه شکایتی ثبت کردید. حتما به شماره 1544 - داخلی 3 - صدای مشتری زنگ بزنید. البته کلی معطل میشید، اگه حوصله معطل شدن رو ندارید با داخلی های دیگه تماس بگیرید و بگید که داخلی 3 مشغوله و شکایتتون رو به بخش صدای مشتری ارجاع بدن.)

با قسمت شکایات این شرکت... تماس گرفتم گفتن فقط سرویس های برنزی که به اسم اینترنت مخابراتی میفروشن شامل این کاهش سرعتا شده
دوستان کسی اینجا سرویس نقره ای یا طلایی داره؟
همه سرویس هاشون دچار تغییر شده.
سرعت دانلود 128طلایی نامحدود=30 و بعد از اتمام هدیه روزانه=10
سرعت دانلود 256طلایی نامحدود=60 و بعد از اتمام هدیه روزانه=25

طبق قاعده قانونی که میگن قانون عطف به ما سبق نمیشه اینها حتی اگر بخوان سرویش هاشونو تغییر بدن باید قراردادهای قبلیشونو به همون میزانی که بود ادامه بدن که ظاهرا اینها به این قاعده هم احترامی نمیزارن
دقیقا صحیح می فرمایید. اگه کسی قانونی پیگیری کنه، میتونه روی همین بندی که فرمودید ازشون شکایت کنه.

تعرفه اینترنت مخابرات...
همانطور که دوستان در صفحات قبل گفتن با اینترنت آسیاتک نمیشه وارد سایت مخابرات برای مشاهده تعرفه ها شد!!
درد اصلی اینه که اگه بخوای سرعت دانلود بالا (250 تا 350) داشته باشی با ترافیک مثلا 20 تا 30 گیگ، مخابرات اصلا به صرفه نیست و گرون درمیاد. بعضی از شرکتهای خصوصی دیگه هم از این جریان سوء استفاده می کنن. اما برای سرویسی مانند 512 نامحدود و 1024 نامحدود درحال حاضر مخابرات بهترین گزینه است.

آسیاتک واقعا یک ISP فوق العادست! بدون اطلاع رسانی و هماهنگی با مشترکانش تعرفه هاشو مدام داره تغییر میده...
یه سری اسم مسخره برای تعرفه هاش گذاشته که مشترک نفهمه چی داره شارژ می کنه...
دقیقا همین صحبتها رو چند صفحه پیش گفتم. واقعا حق باشماست. درددل ما رو نوشتی. اسامی رو داشته باش: کولاک! صاعقه!!

طبق چیزی که فهمیدم ! از زمانی که دارند خدمات هاست و سرور ارائه میدن پهنای باند دارن کم میارن ! از اینور هم اسپانسر چند سایت گردن کلفت مثل میهن دانلود و دانلود ها شدن و بودجه کم آوردن!
میتونه یکی از دلایل باشه، برای توجیه شرایط کنونی آسیا...
چون برای من سواله چرا این همه نارضایتی رو به جون خریدن! مطمئن باشید خیلی ها دارن تخلیه می کنن.

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دوست عزیز تنها دلیل این همه بدبختی که آسیاتک داره متحمل میشه همین سرویس جدید سرور دهی و .. است که کلی زیر قرض برده شرکت آسیاتک را و اصلاً توانایی ادارش را نداره ! از نظر پهنای باند کاملاً کم آورده چون الکی الکی داره سایت های بزرگ را اسپانسری میکنه تا اسمش را جا بندازه و برای تامین پهنای باند مسلماً باید از کاربرهای ADSL کم کنند تا جبران سرورهای میزبانی کنند ! باور کنید یا نکنید 3 ساعت و 20 دقیقه با این شرکت صحبت کردم و از تمام جیک و پوکشون سر در آوردم! الان شما درخواست جمع آوری بده 2 روزه جمع میکنن برات از خداشونه ! از الان هم به شخصه میگم تا چند وقت دیگه این شرکت از رده آی اس پی ها خارج میشه و کم کم خدمات ADSL را جمع میکنه چون داره خدماتی جدید ارائه میده که از توانایی مالی و توانایی سرویس دهیش خارج هست و کم میاره و الان هم نمیتونه جا بزنه :)

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
صرفا جهت اطلاع دوستان :
امروز با فن آوا و بخش پشتیبانی تماس گرفتم و در مورد سرویس ها سوال کردم، در مورد سرعت دریافت سرویس 1 مگ نامحدود پرسیدم که با کمال تعجب ایشون فرمودن ، کدوم نوع ؟ طلایی نقره ای یا برنزی :blink::blink::blink: گفتم برنزی، و فرمودن، سرعت دریافت حدودا بین 20 تا 30 هست
فکر کنم این روش جدید کلاهبرداری هم قراره بین تمام آی اس پی ها باب بشه، که بنظر شخصی بنده، دلیل اصلی این گرون کردن سرسام آور هزینه ی اینترنت میتونه وادار کردن اشخاص به استفاده از شبکه ی ملی ای باشه که به اصطلاح و در اوایل و اواسط طرح قرار بود برای دسترسی به سرعت
2 مگ هزینه ای بالغ بر 10 هزارتومن ماهیانه دریافت بشه که برای ما بدبختانه و برای بوق خوشبختانه الان دیگه از هزینه های اینترنت هم جلو زده :lol::(

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
صرفا جهت اطلاع دوستان :
امروز با فن آوا و بخش پشتیبانی تماس گرفتم و در مورد سرویس ها سوال کردم، در مورد سرعت دریافت سرویس 1 مگ نامحدود پرسیدم که با کمال تعجب ایشون فرمودن ، کدوم نوع ؟ طلایی نقره ای یا برنزی :blink::blink::blink: گفتم برنزی، و فرمودن، سرعت دریافت حدودا بین 20 تا 30 هست
فکر کنم این روش جدید کلاهبرداری هم قراره بین تمام آی اس پی ها باب بشه، که بنظر شخصی بنده، دلیل اصلی این گرون کردن سرسام آور هزینه ی اینترنت میتونه وادار کردن اشخاص به استفاده از شبکه ی ملی ای باشه که به اصطلاح و در اوایل و اواسط طرح قرار بود برای دسترسی به سرعت
2 مگ هزینه ای بالغ بر 10 هزارتومن ماهیانه دریافت بشه که برای ما بدبختانه و برای بوق خوشبختانه الان دیگه از هزینه های اینترنت هم جلو زده :lol::(

تا به الان فقط نامحدود مخابرات توصیه میشه که در حال حاضر سرویس های خودش را برای کاربرهای جدید طی 2 ماه ارائه میده ! (البته مال خوزستان!)

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
تا به الان فقط نامحدود مخابرات توصیه میشه که در حال حاضر سرویس های خودش را برای کاربرهای جدید طی 2 ماه ارائه میده ! (البته مال خوزستان!)

بازم جای شکرش باقیه که ارائه میده، تو شهر مشهد که متاسفانه یه عده ..... نشستن سره کار و فقط دو طرح نامحدود ارائه میدن، یکی 3 مگ ماهیانه 180 تومن، و یکی هم 5 مگ ماهیانه 240 تومن، مابقی همه محدوده

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
بازم جای شکرش باقیه که ارائه میده، تو شهر مشهد که متاسفانه یه عده ..... نشستن سره کار و فقط دو طرح نامحدود ارائه میدن، یکی 3 مگ ماهیانه 180 تومن، و یکی هم 5 مگ ماهیانه 240 تومن، مابقی همه محدوده

اینجا مخابرات خوبه ! و به خاطر خوب بودنش هست که آنقدر شلوغ شده ! گرچه پشتیبانیش اصلاً تعریفی نداره و مثلاً شما فرض کنید قصد جمع آوری رانجه دارید طی 1 ماه خط شما را جمع میکنن :دی یعنی کاری میکنن که بری دوباره تمدید کنی :))

اما از نظر کیفیت و سرعت دانلود واقعاً برتری داره نسبت به بقیه البته فقط و فقط در سرویس های نامحدودش !

شما تصور کنید که یک شرکتی هستید که تمام شرکت های خصوصی وابسته به شما هستند و پهنای باند و .. را از شما میگیرن و همچنین برخی قوانین را شما برای این شرکت های خصوصی تعیین میکنید، وسط کاری خود شما میشید رقیب شرکت های خصوصی که مسلماً شما حتی از قوانینی که خودتون هم وضع کرده اید پیروی نمیکنید تا مشتری ها را بکشید طرف خودتون، این وضیعیت کنونی مخابرات و شرکت های خصوصی هست! کلاً شرکت های دولتی زورشون بیشتر از شرکت های خصوصی هست و هر چیزی که برای بقیه وضع میکنن خودشون نقص میکنن :)

پ.ن: خوزستان 2 مگابایت نامحدود بیشتر نمیده البته همین هم قیمتش حدود 47 هزار تومان فکر کنم باشه که به نسبت شهر های دیگه که مخابرات داره سرویس میده واقعاً بهتر هست!

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
اینجا مخابرات خوبه ! و به خاطر خوب بودنش هست که آنقدر شلوغ شده ! گرچه پشتیبانیش اصلاً تعریفی نداره و مثلاً شما فرض کنید قصد جمع آوری رانجه دارید طی 1 ماه خط شما را جمع میکنن :دی یعنی کاری میکنن که بری دوباره تمدید کنی :))

اما از نظر کیفیت و سرعت دانلود واقعاً برتری داره نسبت به بقیه البته فقط و فقط در سرویس های نامحدودش !

شما تصور کنید که یک شرکتی هستید که تمام شرکت های خصوصی وابسته به شما هستند و پهنای باند و .. را از شما میگیرن و همچنین برخی قوانین را شما برای این شرکت های خصوصی تعیین میکنید، وسط کاری خود شما میشید رقیب شرکت های خصوصی که مسلماً شما حتی از قوانینی که خودتون هم وضع کرده اید پیروی نمیکنید تا مشتری ها را بکشید طرف خودتون، این وضیعیت کنونی مخابرات و شرکت های خصوصی هست! کلاً شرکت های دولتی زورشون بیشتر از شرکت های خصوصی هست و هر چیزی که برای بقیه وضع میکنن خودشون نقص میکنن :)

پ.ن: خوزستان 2 مگابایت نامحدود بیشتر نمیده البته همین هم قیمتش حدود 47 هزار تومان فکر کنم باشه که به نسبت شهر های دیگه که مخابرات داره سرویس میده واقعاً بهتر هست!

بله، مخابرات مشهد هم حدود 2 سال و نیم بود که تمام سرویس های نامحدود رو ارائه میداد که عینا تمام این مدت من سرویس 2 مگ رو داشتم و خوب بود، ولی نمیدونم چی شد که مسئولین عزیز، شب خوابیدن و صبح بیدار شدن گفتن نامحدود دیگه بی نامحدود، فقط 3 و 5 نامحدود میدیم

بالا