• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سال پیش حدود پاییز که من سرویس رو خریداری میکردم اگر دوستان یادشون باشه سرویس های نامحدود فقط برنزی و طلایی داشتند.
اون موقع که از پشتیبانی پرسیده بودم میگفتن که سرعت مثلا ۲ مگ برنزی حدود ۱۱۵ هست و سرعت ۲ مگ طلایی حدود ۴۰۰
بعد از عید امسال که پرسیدم گفتند که سرعت ۲ مگ طلایی همون ۲۰۰ و خورده ای هست.
اما کمتر از ۱ ماه پیش وقتی که سرعت برنزی رو کم کرده بودن و حدود ۹۰ کرده بودن و این مسخره بازی حجم هدیه رو راه انداخته بودن ازشون پرسیدم گفتن که هر سه سرویس طلایی - نقره ای و برنزی سرعت اصلیشون مسل هم هست و فقط تو سرویس های طلایی و نقره ای تا وقتی که حجم هدیه روزاناتون تموم نشده سرعت حدوده ۲۰۰ و خورده ای است.
گول صحبتهای اپراتورهای آسیاتک رو نخورید!!!!!!!!

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
من که رو دانلود انقدر سرعتای نامحدود پایین بود رفتم رو 4 مگ برنزی نامحدود.100 هزار تومان هم برا یک ماه دادم ولی اعصابم راحته.الان 100 کیلوبات دانلود میده و بعضی ساعتها رو 400 کیلوبایت هم میره و همه چیش خوبه جز قیمتش..

nobody08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان اگر می خواهید رفتار شرکت عوض بشه فقط باید دیگه تمدید نکنید! با شکایت چیزی عوض نمیشه ! درسته که بقیه شرکت ها هم وضعیتشون بهتر نیست حداقل بعضیاشون پشتیبانیشون بهتره! شاید با کم شدنه کاربراشون یکم رفتارشون تغییر کنه!

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان اگر می خواهید رفتار شرکت عوض بشه فقط باید دیگه تمدید نکنید! با شکایت چیزی عوض نمیشه ! درسته که بقیه شرکت ها هم وضعیتشون بهتر نیست حداقل بعضیاشون پشتیبانیشون بهتره! شاید با کم شدنه کاربراشون یکم رفتارشون تغییر کنه!

کاملا با شما موافقم
من خودم چون ۱ ساله خریدم و ۴ ماهش مونده
این شکایت رو هم به عنوانه آخرین تیر ترکش استفاده میکنم که بلکه شاید بتونم باقی مانده پولم رو پس بگیرم
یکی دو هفته صبر میکنم ببینم چی میشه
اگه به نتیجه رسید که مابقی پولو پس میگیرم و انصراف میدم
اگر هم نشه باز هم انصراف میدم چون واقعا این سرعت مزخرف رو اعصابمه.

matrix84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
منم کاملا موافقم که شرکت دزد و کلاهبرداری هست .
سرویس هاش واقعی نیستند .
مشکل عمده من این بود که کلا قطع بود
هر بار تماس میگرفتم راحت 2 ساعت بحث میکردیم . و در پایان می گفتند مشکل از سمت خودتونه . ده بار قرار شد یه نفر بفرستند بررسی کنن نفرستادن
گفتم شکایت میکنم گفتند برو هر کار میخوای بکن دقیقا با همین لحن
گفتم کل پولم و پس بدین گفتند اگه تونستی برو بگیر .
و آخرش هم گفتند همینه که هست میخوای بخواه نمیخوای همینه که هست.
کلا شرکت مضخرفیه . فوق کلاهبردار
آسیا تک کلاهبدار است خرید نکنید

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستانی که برای سرویس نامحدود دنبال جایگزین هستند شرکت فن آوا به تازگی سرویس های
نامحدود اضافه کرده من احتمالا بعد از اتمام سرویسم میرم همین فن آوا ...
سرعت 512 نامحدود فن آوا یک به ده هست و سرعت دانلود 50 میده البته اینطور که پشتیبانی شرکت گفت
و قانون مصرف منصفانه هم نداره ...

تعرفه ها

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
قیمتاش که خیلی خوبه ولی مهم کیفیت هست که معلوم نیست !

دوستانی که برای سرویس نامحدود دنبال جایگزین هستند شرکت فن آوا به تازگی سرویس های
نامحدود اضافه کرده من احتمالا بعد از اتمام سرویسم میرم همین فن آوا ...
سرعت 512 نامحدود فن آوا یک به ده هست و سرعت دانلود 50 میده البته اینطور که پشتیبانی شرکت گفت
و قانون مصرف منصفانه هم نداره ...

تعرفه ها

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
با قسمت شکایات این شرکت دزد تماس گرفتم گفتن فقط سرویس های برنزی که به اسم اینترنت مخابراتی میفروشن شامل این کاهش سرعتا شده

دوستان کسی اینجا سرویس نقره ای یا طلایی داره؟
سرویسای نقره طلایی شون هم قیمت عمه ننشونو گذاشتن

دروغ میگن
من 512 طلایی دارم سرعتم از 60 کی شد 20 کی
مدیر قسمت ارتباط با مشتریانشون گفت که این قانون شامل همه رنگها و اسم ها میشه مثلا برنزی و طلایی و نقره ای و ... چالاک و چلچله و کولاک

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
متاسفانه من 1 ساله خریده بودم و الان حدود 180 روزش باقی مونده از قرار داد

من داتک بودم 512 داشتم 4 سال از اولین قرار دادم گذشته بود و اون سرویسی که ازشون خریده بودم اصلا دیگه نمیفروختن ولی به قرار دادشون پایبند بودن تا مانی که تمدید میکردم هر ماه همون قیمت با همون کیفیت اولیه را دادن
خیلی کارشون درسته

طبق قاعده قانونی که میگن قانون عطف به ما سبق نمیشه اینها حتی اگر بخوان سرویش هاشونو تغییر بدن باید قراردادهای قبلیشونو به همون میزانی که بود ادامه بدن که ظاهرا اینها به این قاعده هم احترامی نمیزارن

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سئوال: آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
جواب: انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نمي­تواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.

طرح بعدی شرکت دروغگوی آسیاتک
یعنی اول میگن پورت داریم هر سرعتی بخوای می دیم
بعدا میان ( در آینده نزدیک) میگن ما طبق مقررات سازمان تنظیم سرعت بیشتر از 128 نمیتونیم بدیم
اگر میخواین سرعت دانلود بالا داشته باشین سرویس حجمی ( البته به قیمت بسیار گزاف و غیر واقعی) با یک اسم من درآوردی مثلا صاعقه !!! بهتون میدیم
داستان چلچله و کولاک و چابک و....
داستاهنای قبلی این شرکت بود
من مشترک این شرکت از سال 86 بودم

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
پریروز از آسیاتک با من تماس گرفتن
گفتم میخوام سرویسم را جمع کنم شما دیگه دارین شورش را در میارین سوئاستفاده هم حدی داره
گفتم تا جایی هم که بتونم اعتراض قانونی میکنم تا هزینه سوئ استفاده شما برای شما بیشتر بشه و کمتر سود ببرین

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
پیشنهاد کلی
اگر توی منطقتون خود مخابرات خدمات اینترنت پر سرعت ارائه می ده
برین از اون بگیرین
اول هزینه اون به نسبت منطقی تره و از بقیه شرکت های ارائه دهنده سرویس نامحدود کمتره( البته با شرایط مساوی)
دوم پول اینترنتی رو که مصرف کردین دو ماهه بعد میدین بقیه شرکت ها پیش میگیرن
شما میدونین که چه سود عظیمی این شرکت ها از گرفتن پول پیش خدمات اینترنت میبرن
سوم باعث میشین که شرکت ها برای رقابت با مخابرات بیان قیمت های کمتر و کیفیت بهتری ارائه بدن

بهترین روش جلوگیری از سوئ استفاده شرکت هایی مانند آسیاتک استفاده از قانون بازار واقعی یعنی قانون **** اقتصادی عرضه و تقاضا است
چون سهامداران شرکت آسیا تک اگر سود کمتری ببرن مدیران اجرایی این شرکت را مجبور به ارائه روشهایی برای فروش بیشتر میکنن
و زمانیکه مشتری خرید نکنه سود کمتر و کمتر و نهایتا ضرر و ورشکستگی میشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
تعرفه اینتر نت مخابرات
http://2020.tct1.ir/images/pricelist.png

قیمت ها به تومان محاسبه شده است.
هزینه سرویسهای فوق، هر 2 ماه یکبار پس از استفاده روی طریق قبض تلفن ثابت، محاسبه و برای مشترکین ارسال می گردد.
مالیات بر ارزش افزوده هنگام صدور قبض تلفن ثابت به مبالغ فوق افزوده می شود.
هزینه نصب برای سرویسهای فوق 15.000 تومان می باشد.

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
مخابرات لاین خالی نداره :| الان ما چه کنیم ؟! مخابرات سفارش بدید 1 ماه الافی داره !!!! از کجا و از کی بگیریم ؟!

Naruto_ir

Registered User
لایک‌ها
22
اسياتك ١٠٢٤ برنزي چيزي كه قبلا بود و بايد باشه

re4utuhu.jpg

Sent from my iPod touch using Tapatalk

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
پیشنهاد کلی
اگر توی منطقتون خود مخابرات خدمات اینترنت پر سرعت ارائه می ده
برین از اون بگیرین
اول هزینه اون به نسبت منطقی تره و از بقیه شرکت های ارائه دهنده سرویس نامحدود کمتره( البته با شرایط مساوی)
دوم پول اینترنتی رو که مصرف کردین دو ماهه بعد میدین بقیه شرکت ها پیش میگیرن
شما میدونین که چه سود عظیمی این شرکت ها از گرفتن پول پیش خدمات اینترنت میبرن
سوم باعث میشین که شرکت ها برای رقابت با مخابرات بیان قیمت های کمتر و کیفیت بهتری ارائه بدن

بهترین روش جلوگیری از سوئ استفاده شرکت هایی مانند آسیاتک استفاده از قانون بازار واقعی یعنی قانون **** اقتصادی عرضه و تقاضا است
چون سهامداران شرکت آسیا تک اگر سود کمتری ببرن مدیران اجرایی این شرکت را مجبور به ارائه روشهایی برای فروش بیشتر میکنن
و زمانیکه مشتری خرید نکنه سود کمتر و کمتر و نهایتا ضرر و ورشکستگی میشه

مخابرات تو همه شهرها خوب نیست...
مثلا مخابرات اصفهان که ما هستیم اصلا سرویس نامحدود نداره و فقط سرویس های
حجمی ارائه میده هر گیگ 3700 تومن بدون دانلود شبانه رایگان یعنی من که مثلا ماهی 100 گیگ استفاده
می کنم باید ماهی 370000 تومن بدم به مخابرات ... پشتیبانی خیلی بدی هم داره

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان من الان دارم با 2 مگ نامحدود مخابرات، با 256 کیلوبایت دانلود میکنم! بمیرم اگه دروغ بگم! یعنی دقیقا 4 برابر سرعت شما! سرور هم آپلود باز پرمیموم و PutLocker.

پینگم هم زیر 200 از لندن. من موندم شماها چرا موندین تو این خراب شده!

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کجا هستی کودوم مرکز مخابراتی؟

دوستان من الان دارم با 2 مگ نامحدود مخابرات، با 256 کیلوبایت دانلود میکنم! بمیرم اگه دروغ بگم! یعنی دقیقا 4 برابر سرعت شما! سرور هم آپلود باز پرمیموم و PutLocker.

پینگم هم زیر 200 از لندن. من موندم شماها چرا موندین تو این خراب شده!

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من الان زنگ زدم قسمت فروش آسیاشت گفتم 5 ماه از قراردادم مونده دستور جمع آوری بزنین گفتن فاکتور میزنیم پرداخت میشه بهتون

دلیل جمع آوری هم پرسیدن گفتم کیفیت مزخرف اینترنتتون و پایبند نبودن به قرارداد اولیه

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
کجا هستی کودوم مرکز مخابراتی؟

همدان مرکز بعثت

+ کاربر جدید هستید ؟ به کاربرای جدید 2 مگ نمیدن، روی سایت فقط یه مگ به پایین داره.

بله و من از مرکز مخابراتی گرفتم و برای من همچنین مشکلی نبود. سایت ما یعنی همدان 2 مگ رو هم زده. البته توی برخی شهرا ممکنه اصلا نامحدود ندن یا مثلا 2مگ رو ندن.

بالا