• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان تو پنل کاربری دوتا گزینه اضافه کرده:

مشاهده کيفيت خط

برای 512 برنزی نامحدود زده : 23.5 کیلو
دوستای دیگه که سرویس ۱و۲ مگ نامحدود دارن اینجا بنویسن
کجا نوشته 23.5 کیلو دوست عزیز؟! فکر کنم SNR ها رو میفرمایید که نسبت سیگنال به نویز هست (Singal-to-Nosie Rate) و ربطی به مقدار سرعت نداره.
سلام دوست عزیز
در رابطه با سرعت شما باید بگم که بعید میدونم سرعت شما از ۱۸۰ بیشتر بشه.
آسیاتک رسما دزد و دروغ گو هست
شما ۴ مگ برنزی خریدی یعنی حجم هدیه سرعت بالا نداری
میمونه همون سرعت ۴ مگ که آسیاتک بعد از تیر ماه همیشه کمتر از نصف سرعت واقعی رو بهت میده. یعنی بجای حدود ۴۰۰ کمتر از نصف اون یعنی حدود ۱۸۰ میشه
که بعد از اینکه ۵۰ گیگ دانلود کنی حتما میرسونه به حدود ۱۱۰
بهترین راه اینه که به رگولاتوری شکایت کنی
از زنگ زدن به آسیاتک چیزی نصیبت نمیشه ):
دوست عزیز اشتباه متوجه شدید مثل اینکه، سرویس من محدود 30 گیگ هست نه نامحدود برنزی!
اون سوالی که پرسیدم قبل از شارژ سرویس بود که در خصوص کیفیت 4 مگ برنزی بود و خودشون اقرار کردن که میاد زیر 64 کیلو بایت! 110 که شما میفرمایید باز خوب هست! 4 مگ کولاک نقره ای داشتم سرعتش 90 بود وای به حال برنزی!

mahdibavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک مگ محدود اهواز سرعت 380 تا 500 کیلو بایت بر ثانیه
2930174298.png

e.m

Registered User
لایک‌ها
199

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@mohsen_rkh
مشکل شما باید حتما مشخص بشه. آخه مگه میشه سرعت 4مگ محدود 180باشه؟

من ماه قبل 512 محدود داشتم، سرعتش بین 180 تا 200 بود. اگه با تغییرات اخیر سرعتهای سرویس های محدود رو هم کم کرده باشن، باید بهشون جایزه داد!

---------------

برگردیم به بحث خودمون!

آقا سرعتا داغونه؛داغون! پینگ اومده روی 400! الان رفتم از انباری مودم قدیمی دیال آپم رو آوردم. دو به شک هستم از ADSL آسیا.... استفاده کنم یا دیال آپ!

ما هستیم و 15 روز دیگه. نمیدونم چطور باید با این سرعت افتضاح سر کنم. آخه بی انصافا حداقل این ماه رو اطلاع رسانی می کردید و از ماه آینده سرعتا رو اینجوری کاهش میدادید.

یکی از اپراتورهای شرکت آسیا.... گفت هدف شرکت اینه که یوزرها رو به سمت سرویس های محدود سوق بدهند!

کسانی که سرویس های محدود دارن، لطفا یه تست سرعت بذران.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
من ۱۸ روز مونده بود در خواست جمع آوری زدم

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 4

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
آقا من یک سوال دارم ! من اومدم جمع کردم و رفتم ! الان یکی از دوستان داخل دزفول 128 نامحدود آسیاتک داره، جلو چشم خودم از سرور خارجی داره 80 تا 90 کیلوبایت دانلود میکنه ! حالا ما بگیم برای 10 دقیقه اما دقیقاً من حدود 2 ساعت چشام در اومد این سرعت 10 کیلوبایت هم از 80 پایین نمیومد و دقیقاً کفش 80 بود ! از چندین سایت هم تستش کردم ! این موضوعش چیه الان ؟!

mrouzbehi

Registered User
لایک‌ها
27
سرعتش اگه همیشه اینه که خوش به حالش وگرنه باره منم یه چند بار رفت 700 ولی برگشت سرجاش

Naruto_ir

Registered User
لایک‌ها
22
7a4e6e6y.jpg

اسياتك ١٠٢٤ برنزي

Sent from my iPod touch using Tapatalk

qazxcvbnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اين 512 بيست گيگ روزانه و شبانه چقدر دانلود ميكنه لطفا اگه ميشه هر دو شو بگيد

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
منم 2 مگ برنزی داشتم یک ساله خریداری کردم از سرعت حدود 100k به 60k کمش کردن زنگ زدم شرکت دری وری جواب دادن اصلا انگار نه انگار که اتفاقی افتاده میگن سرعت بالاتر میخوای دوباره پول بده!

آقا هرجا میشه شکایت کرد لینک بدید بریزیم توش

با سلام به دوستان
آسیاتک واقعا دزد به تمام معنا هست.
من هم از از دی ماه سال پیش اینترنت 2meg برنزی را یکساله از آسیاتک خریده بودم.
تا تیر ماه امسال سرعتش حدود 110-115 KB/s بود. از تیر ماه سرعت رو کم کردن و حدود 90 KB/s کردند. الانم ۵-۴ روزه که سرعت رو کم کردن و گذاشتن روی 60 KB/s یعنی به اندازه سرویس ۵۱۲.
بهشون زنگ زدم دیدم دارن چرت و پرت جواب میدن. یک شکایت از طریق سایت نوشتم و بعد با استفاده از شماره پیگیری اون از طریق سایت رگولاتوری مخابرات از آسیاتک شکایت کردم.
از تمام دوستان هم تقاضا میکنم از طریق همین روش اقدام کنن تا شکایت ها از آسیاتک زیاد بشه بلکه رگولاتوری مخابرات یک کاری بکنه
با تشکر

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
شما زندگینامه اینترنتیت دقیقا مثله منه انگار که حرفای دله منو زدی... جالب بود

آسیاتک رو باید بیخیال شد
بزارین کمی درباره تجربه خودم با adsl بگم
اولین باری که من adsl گرفتم سال ۸۵ بود که ۶ ماه از پارس آنلاین گرفتم. سرعت ۲۵۶ بود. یادمه ون موقع ماهی ۳۰ و خورده ای میدادم. سرعتش برای سرویس ۲۵۶ خوب بود.
بعدش از آسیاتک تو زمستون ۸۵ سرویس ۵۱۲ نامحدود گرفتم. ماهی ۴۰ تومن بود. ۲ سالی کج دار و مریض باهاشون تا کردم سرعتشون خیلی نوسان داشت و هرموقع که بهشون زنگ میزدم و شکایت میکردم فقط بلد بودن نویز خط چک کنن و هیچی به هیچی. تا زمستون سال ۸۷ که آسیاتک سرویس ۵۱۲ نامحدودشو کرد ماهی ۱۵۰ تومن و بدون اجازه من سرویس من رو کرد ۵۱۲ حجمی با ۳ گیگ حجم ماهیانه.
منم شاکی شدم و هرچی بهشون شکایت کردم بی فایده بود. آسیاتک رو بیخیال شدم و رفتم سراغ داتک
سرویس ۵۱۲ داتک رو گرفتم ماهی ۴۸ تومن. انصافا باید بگم که داتک از لحاظ سرویس دهی و پشتیبانی و سرعت بی نظیر بود. سرعت دانلودم همیشه ثبت روی ۶۰-۵۹ بود. یکی دوبار که سرعت کم شده بود بهشون زنگ زدم و گفتم شاید نویز خط من زیاد شده. بمن گفتن که این ماجرای نویز خط همش چرنده و بقیه ISP ها برای شیره مالیدن سر مشتری ها از این چرندیات استفاده میکنن. داتک واقعا بی نظر بود. سال ۸۹ اونها تعرفه ۵۱۲ نامحدودشون رو کردن حدود ۱۸۰ تومن اما تا اواخر سال ۹۰ که با داتک بودم حتی یک قرون مبلغ سرویس من رو از ماهی ۴۸ تومن بیشتر نکردن و هیچ تغییری هم در سرعت دانلود من ندادن
بعدش دیدم مخبرت ۵۱۲ رو ماهی ۲۰ تومن میده رفتم سراغ مخابرات. چند ماهی از مخابرات سرویس داشتم اما کیفیت خوبی نداشت،
بعد هم متاسفانه اشتباه کردم و اومدم سراغ آسیاتک. اما ایندفعه بعد اینکه انصراف بدم دیگه پشت دستم رو داغ میکنم که بیام سراغ آسیاتک دزد!!!!!!

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
137777645520698_0speed.jpg
کلک جدید آسیا تک

سرعتارو آورده پایین بعد روزی 5 دقیقه سرعت 10 برابر میکنه که دله مشتریو آب کنه برن پول بدن سرعت بالا بخرن

چقدر کثیفن بخدا

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
کلک جدید آسیا تک

سرعتارو آورده پایین بعد روزی 5 دقیقه سرعت 10 برابر میکنه که دله مشتریو آب کنه برن پول بدن سرعت بالا بخرن

چقدر کثیفن بخدا
فقط این شرکت نیست که این کار رو میکنه

رفیقم هم آسیاتک داره اونم گفت تو این چند ماهه افتضاح شده حیف بجای رقابت شده شراکت در دزدی
اونم امروز درخواست تخلیه داد به قول خودش از هرجا بگیره دیگه از آشغال تک بهتره

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
امروز دیدم یک حرکت جدید رو دوستان پیاده کردند !

256 نامحدود برنزی دارم که خب سرعت در این یکی دو ماه اخیر روی 25 تا 30 می چرخید . امروز یک فایل رو خیلی اتفاقی زدم دانلود دیدم سرعت روی 15 کیلوبایت به پایین داره می چرخه ! اول گفتم شاید مشکلی هست و حل میشه . بعد رفتم پنل کاربری دیدم بله ! باز دوستان مغزهاشون رو به کار گرفتند و در جهت رفاه و خدمت بیشتر به مصرف کننده هاشون پسوندهای جدید اضافه کردند به سرویس هاشون ! .

--------------

برای من زده شده : اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود برنزي 256 با امکان تبادل حداقل 8 گيگ

-------------

گویا تا 8 گیگ سرعت دانلودت همون تا 30 کیلوبایت هست و بعد از مصرف شدن 8 گیگ حجم ، سرعت دانلودت نصف میشه !!

( مورچه چیه که کله پاچش چی باشه ! )

نمی دونم این طرح غیر منطقی رو چطوری توجیه می کنند ! اگر نامحدود هست پس محدود کردن کاربر یعنی چی دیگه !

به کاربر که دارید اشتراک 1 به 8 رو میدید و سرعت معقول و حقیقی باید 30 کیلوبایت باشه ! دیگه نصف کردن این باریکه اب چیه واقعا اسمش ؟

در عجبم .............

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دو خبر از زبان محمود واعظی، وزیر جدید ارتباطات، که بی ربط به بحث این روز های تاپیک نیست:
اجازه کم فروشی اینترنتی را نمی دهیم
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تلفن گویایی را تعبیه می کنیم که ارتباط مستقیم با مردم داشته باشیم و از این طریق با برخی مشکلات از قبیل افت سرعت اینترنت آشنا می شویم و آن ها را برطرف می کنیم زیرا مشترکانی هستند که سرویس K128 دارند اما در عمل سرعت آن ها 32K است که به هیچ وجه نباید اجازه کم فروشی بدهیم.
او ارائه اینترنت سالم و پرسرعت را یکی از برنامه هایش دانست و گفت: ما باید برای وقت و هزینه کرد مردم عزیز احترام قائل شویم.

اپراتور چهارم را با جدیت پیش می بریم
وی با تأکید بر اینکه اپراتور چهارم را با جدیت پیش می بریم، ابراز کرد: این اپراتور فیبر نوری را تا منازل می کشاند و کاربران از طریق آن که بستری برای ارتباطات پرسرعت است می توانند به محتوای گوناگونی چون شبکه های ویدئویی، بازی های آنلاین، کانال های تلویزیونی و اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند که مقدمات این فعالیت انجام شده است.

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام
منم 2 مگ برنزی داشتم یک ساله خریداری کردم از سرعت حدود 100k به 60k کمش کردن زنگ زدم شرکت دری وری جواب دادن اصلا انگار نه انگار که اتفاقی افتاده میگن سرعت بالاتر میخوای دوباره پول بده!

آقا هرجا میشه شکایت کرد لینک بدید بریزیم توش

سلام دوست عزیز
اول برو تو خود سایت آسیاتک اون بالا ثبت شکایت هست. اونجا شکایت رو بنویس. یک کد پیگیری بهت میده. اونو یادداشت کن.
بعد برو تو سایت رگولاتوری
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
بزن رو ثبت شکایت و از آسیاتک شکایت کن.

qazxcvbnm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا جواب مارو نميدين اين 512 بيست گيگ سرعت روزانه و شبانه چقدره لطفا اگه ميشه هر دو شو بگين

0midreza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
زدم ولی این پیغامو آخرش داد

كاربر گرامي مهلت اپراتور براي پاسخگويي به شكايت شما به اتمام نرسيده است.

سلام دوست عزیز
اول برو تو خود سایت آسیاتک اون بالا ثبت شکایت هست. اونجا شکایت رو بنویس. یک کد پیگیری بهت میده. اونو یادداشت کن.
بعد برو تو سایت رگولاتوری
http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
بزن رو ثبت شکایت و از آسیاتک شکایت کن.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
زدم ولی این پیغامو آخرش داد

كاربر گرامي مهلت اپراتور براي پاسخگويي به شكايت شما به اتمام نرسيده است.

اون تیک که ISP من سامانه شکایت نداره را بزن

اره فکر کنم باید دو هفته بگذره!
شما زنگ بزن تنظیم مقررات

سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي

دوستان من شکایت کردم و به نتیجه رسیدم و الان 2 روزه که وضعیت پینگم خوب شده و دیگه خبری از پینگ بالا نیست! شما هم شکایت کنید!
از طریق سایت شکایت کردم و تلفنی هم پیگیری کردم!
مستندات هم براشون ارسال کنید

http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
[url]http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=237c646b-18cf-47b6-b865-c6bc25f230c3&t=52

[/URL]

Last edited:
بالا