mohsen_rkh
Registered User
گرفتم و افتضاح در اومد!محدود بودن که خب خوبه... ولی این کولاک خیلی مشکوکه انقدر این پشتیبانیش اصرار میکنه ! یا خیلی خوب در میاد یا افتضاح !
گرفتم و افتضاح در اومد!محدود بودن که خب خوبه... ولی این کولاک خیلی مشکوکه انقدر این پشتیبانیش اصرار میکنه ! یا خیلی خوب در میاد یا افتضاح !
گرفتم و افتضاح در اومد!
بله حتماً. تا امروز که 4 مگ کولاک نقره ای داشتم سرعت دانلود بین 60 تا 110 و به طور نسبتاً ثابت بین 95-90 نوسان داشت.توضیح میدید لطفا؟ کدوم پلن گرفتید؟ سرعت تو روز و شب چنده؟
بله حتماً. تا امروز که 4 مگ کولاک نقره ای داشتم سرعت دانلود بین 60 تا 110 و به طور نسبتاً ثابت بین 95-90 نوسان داشت.
امروز 4 مگ کولاک 30 گیگ گرفتم. سرعت دانلود روز حداکثر 180 و به طور متوسط (با میانگینی که از DU Meter گرفتم) 140 کیلوبایت بر ثانیه هست. شبانه هم که همونطور که متوجه شدید فعلاً تست نکردم.
متأسفانه همینطوره که می فرمایید.این سرعتهایی ام که شما گفتی بازم موید گفته های پست قبلیه بنده ست، 180 که ظاهرا ماکس دریافته شماست، 192 کیلو دریافت یعنی سرویس 1.5 مگ، حالا چطور این اساتید ..... اسم سرویس ها رو 4 مگ
گذاستن دیگه الله اعلم، در واقع ( 4096/8=512 ) و شما باید سرعت دریافتی بطور میانگین بین 400 تا 500 داشته باشید، و این بازم یعنی .............
اگه اینطور باشه که با این قیمتهای فضایی، واقعا افتضاح است. اسمشو باش کولاک!! برای یه غیرایرانی واژه کولاک رو بکار ببری فکر می کنه اینترنت 10 گیگابیت بر ثانیه است.امروز 4 مگ کولاک 30 گیگ گرفتم. سرعت دانلود روز حداکثر 180 و به طور متوسط (با میانگینی که از DU Meter گرفتم) 140 کیلوبایت بر ثانیه هست.
تایید میشه. 256طلایی تا دیروز 80KB/S دانلود میداد. امروز به زور 60KB/Sافتضاح جدید آسیا تک
از پریروز اومدن اون سرعت مسخرشونو باز هم کمتر کردند . اومدن نرخ اشتراک گذاریشونو بالاتر بردن. منی که حدود 40 کی دانلودم بود الان شده 20 کی. مال من 512 طلایی بود مثلا.
@mailservis (پست شماره 5599):
کار شما بسیار درست بوده و بهتون تبریک می گم.
@Naruto_ir (پست شماره 5602):
سرویست چیه؟ شاید سرویست نامحدود طلایی ایه و پس از اتمام سهمیه ترافیک روزانه (!!!محدودیت ترافیک روزانه از ابداعات این شرکت مبتکر است!!!) سرعتت واقعی (بخونید داغون) میشه.
@Alireza_Galaxy (پست شماره 5604):
برو خدا رو شکر کن، حداقل برای لحظاتی میتونی سرعت بالا رو روی نمایشگرت ببینی. ما که با اعداد بالای 60KB/S خداحافظی کرده ایم!
اسکرین شات هات هم نگه دار، چند سال دیگه نوستالژی(یادمانه) میشه. چنین سرویس دهی واقعا برای یک شرکت افتضاح است.
اگه اینطور باشه که با این قیمتهای فضایی، واقعا افتضاح است. اسمشو باش کولاک!! برای یه غیرایرانی واژه کولاک رو بکار ببری فکر می کنه اینترنت 10 گیگابیت بر ثانیه است.
تایید میشه. 256طلایی تا دیروز 80KB/S دانلود میداد. امروز به زور 60KB/S
بالاخره هزینه بنرهای تبلیغاتی و چایی بچه ها از یه جایی باید تامین بشه! (اصلا نمیخوام اینجور حرف بزنم ولی واقعا روانی مون کردن!)
حتما فردا برم یه تحقیق کنم، باید به جای دیگه ای کوچ کرد. دیگه واقعا افتضاح شده.
من برنزي ١٠٢٤ دارم اين سري سرويسم تموم بشه مخابرات مي گيرم
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Downstream رو از 4092 بردن رو 6140 و Upstream رو از 786 کاهش o) دادن به 320!اون تیکه آخر جدیدترین اختراع افتضاح آسیا تک است یعنی روی خط شما چه کار کردن مثلا ؟
بعید نیست! :lol:این کارمنداشون نابغه ن.
فک کردن شما گفتی 512 کیلوبیت :lol:
Downstream رو از 4092 بردن رو 6140 و Upstream رو از 786 کاهش o) دادن به 320!
بعید نیست! :lol: