• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
توضیح میدید لطفا؟ کدوم پلن گرفتید؟ سرعت تو روز و شب چنده؟
بله حتماً. تا امروز که 4 مگ کولاک نقره ای داشتم سرعت دانلود بین 60 تا 110 و به طور نسبتاً ثابت بین 95-90 نوسان داشت.
امروز 4 مگ کولاک 30 گیگ گرفتم. سرعت دانلود روز حداکثر 180 و به طور متوسط (با میانگینی که از DU Meter گرفتم) 140 کیلوبایت بر ثانیه هست. شبانه هم که همونطور که متوجه شدید فعلاً تست نکردم.

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
بله حتماً. تا امروز که 4 مگ کولاک نقره ای داشتم سرعت دانلود بین 60 تا 110 و به طور نسبتاً ثابت بین 95-90 نوسان داشت.
امروز 4 مگ کولاک 30 گیگ گرفتم. سرعت دانلود روز حداکثر 180 و به طور متوسط (با میانگینی که از DU Meter گرفتم) 140 کیلوبایت بر ثانیه هست. شبانه هم که همونطور که متوجه شدید فعلاً تست نکردم.

این سرعتهایی ام که شما گفتی بازم موید گفته های پست قبلیه بنده ست، 180 که ظاهرا ماکس دریافته شماست، 192 کیلو دریافت یعنی سرویس 1.5 مگ، حالا چطور این اساتید ..... اسم سرویس ها رو 4 مگ
گذاستن دیگه الله اعلم، در واقع ( 4096/8=512 ) و شما باید سرعت دریافتی بطور میانگین بین 400 تا 500 داشته باشید، و این بازم یعنی .............

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
این سرعتهایی ام که شما گفتی بازم موید گفته های پست قبلیه بنده ست، 180 که ظاهرا ماکس دریافته شماست، 192 کیلو دریافت یعنی سرویس 1.5 مگ، حالا چطور این اساتید ..... اسم سرویس ها رو 4 مگ
گذاستن دیگه الله اعلم، در واقع ( 4096/8=512 ) و شما باید سرعت دریافتی بطور میانگین بین 400 تا 500 داشته باشید، و این بازم یعنی .............
متأسفانه همینطوره که می فرمایید.
این هم تست سرعت از Speed Test:

(4 مگ کولاک محدود)​

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
افتضاح جدید آسیا تک
از پریروز اومدن اون سرعت مسخرشونو باز هم کمتر کردند . اومدن نرخ اشتراک گذاریشونو بالاتر بردن و ادعا میکنن که سازمان سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مجبورشون کرده که یک چیز دروغه چون هیچ مرجعی نمیتونه بگه تو حتما باید کیفیت کلاتو بیاری پایین تا اجازه بدیم بفروشی . منی که حدود 40 کی دانلودم بود الان شده 20 کی
خوب چرا باید پول اینترنتو پیش بدیم بعد هم بیایم این سرعت مسخره را بگیریم
مال من 512 طلایی بود مثلا
الان فکر کنم نامحدود مخابراتی از اینها ارزونتر بیفته و کیفیتش کمی بهتره و پولش رو هم دو ماهه بعد پرداخت میکنیم
ببین چه اجحافی این مدیران آسیا تک مزخرف در حق مصرف کننده میکنند

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
الانم اومدن یه حقه تجاری قدیمی زدن کیفیت رو آوردن پایین تر ولی اسامی و توضیحاتشو عوض کردن یعنی مثلا طلایی با 28 گیگ جایزه تبدیل شده به 10 گیگ جایزه با 40 گیگ تبادل
والا ما عوض این که توی این شرکت آسیا تک پیشرفت کیفیتی ببینیم فقط پیشرفت مالی میبینیم
پشتیبانیشونم روز به روز بد تر میشه

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@mailservis (پست شماره 5599):
کار شما بسیار درست بوده و بهتون تبریک می گم.

@Naruto_ir (پست شماره 5602):
سرویست چیه؟ شاید سرویست نامحدود طلایی ایه و پس از اتمام سهمیه ترافیک روزانه (!!!محدودیت ترافیک روزانه از ابداعات این شرکت مبتکر است!!!) سرعتت واقعی (بخونید داغون) میشه.

@Alireza_Galaxy (پست شماره 5604):
برو خدا رو شکر کن، حداقل برای لحظاتی میتونی سرعت بالا رو روی نمایشگرت ببینی. ما که با اعداد بالای 60KB/S خداحافظی کرده ایم!
اسکرین شات هات هم نگه دار، چند سال دیگه نوستالژی(یادمانه) میشه. چنین سرویس دهی واقعا برای یک شرکت افتضاح است.

امروز 4 مگ کولاک 30 گیگ گرفتم. سرعت دانلود روز حداکثر 180 و به طور متوسط (با میانگینی که از DU Meter گرفتم) 140 کیلوبایت بر ثانیه هست.
اگه اینطور باشه که با این قیمتهای فضایی، واقعا افتضاح است. اسمشو باش کولاک!! برای یه غیرایرانی واژه کولاک رو بکار ببری فکر می کنه اینترنت 10 گیگابیت بر ثانیه است.

افتضاح جدید آسیا تک
از پریروز اومدن اون سرعت مسخرشونو باز هم کمتر کردند . اومدن نرخ اشتراک گذاریشونو بالاتر بردن. منی که حدود 40 کی دانلودم بود الان شده 20 کی. مال من 512 طلایی بود مثلا.
تایید میشه. 256طلایی تا دیروز 80KB/S دانلود میداد. امروز به زور 60KB/S
بالاخره هزینه بنرهای تبلیغاتی و چایی بچه ها از یه جایی باید تامین بشه! (اصلا نمیخوام اینجور حرف بزنم ولی واقعا روانی مون کردن!)

حتما فردا برم یه تحقیق کنم، باید به جای دیگه ای کوچ کرد. دیگه واقعا افتضاح شده.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
تو شبانه هم نوسان سرعت رو زیاد کردن . میانگین گرفتم سرعت شبانه 2 مگ حول 70 میگرده . یعنی واقعن تو روحشون .

poryasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان خواهش میکنم زنگ بزنید و خیلی رک بگید این یعنی دزدی من همین کارو میکنم و دیگه پولمو رو اسیا تک هدر نمیدم و سرویسی نمیگیرم و پیشنهاد میکنم شما هم همین کارو کنید بدترین بلایی که میتونیم سرشون بیاریم همینه البته خیلی هنوز هستن از اسیا میگیرن و اصلا سرعت دانلود نمیدونن چیه
واقعا متاسفم :hmm:

Naruto_ir

Registered User
لایک‌ها
22
@mailservis (پست شماره 5599):
کار شما بسیار درست بوده و بهتون تبریک می گم.

@Naruto_ir (پست شماره 5602):
سرویست چیه؟ شاید سرویست نامحدود طلایی ایه و پس از اتمام سهمیه ترافیک روزانه (!!!محدودیت ترافیک روزانه از ابداعات این شرکت مبتکر است!!!) سرعتت واقعی (بخونید داغون) میشه.

@Alireza_Galaxy (پست شماره 5604):
برو خدا رو شکر کن، حداقل برای لحظاتی میتونی سرعت بالا رو روی نمایشگرت ببینی. ما که با اعداد بالای 60KB/S خداحافظی کرده ایم!
اسکرین شات هات هم نگه دار، چند سال دیگه نوستالژی(یادمانه) میشه. چنین سرویس دهی واقعا برای یک شرکت افتضاح است.

اگه اینطور باشه که با این قیمتهای فضایی، واقعا افتضاح است. اسمشو باش کولاک!! برای یه غیرایرانی واژه کولاک رو بکار ببری فکر می کنه اینترنت 10 گیگابیت بر ثانیه است.

تایید میشه. 256طلایی تا دیروز 80KB/S دانلود میداد. امروز به زور 60KB/S
بالاخره هزینه بنرهای تبلیغاتی و چایی بچه ها از یه جایی باید تامین بشه! (اصلا نمیخوام اینجور حرف بزنم ولی واقعا روانی مون کردن!)

حتما فردا برم یه تحقیق کنم، باید به جای دیگه ای کوچ کرد. دیگه واقعا افتضاح شده.

من برنزي ١٠٢٤ دارم اين سري سرويسم تموم بشه مخابرات مي گيرم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
یک مگ برنزی لحظاتی قیل..(دانلود 19 کیلوبایت)
Untitled-1.jpg

gameinfo

Registered User
لایک‌ها
94
من برنزي ١٠٢٤ دارم اين سري سرويسم تموم بشه مخابرات مي گيرم

Sent from my iPod touch using Tapatalk

قطعا بهترین کار برای نشون دادن اعتراض به این افتضاح همینه، بنده هم بشخصه بعد از اتمام سرویس ، سرویس دهندمو عوض میکنم و قطعا تمام کاربرهایی که میشناسم و مشترک آسیات.... هستن رو هم تشویق به همین کار میکنم و صد البته کاربرای جدیدی که قصد گرفتن سرویس از این ..... رو دارن قطعا به یه آی اس پی دیگه ای ارجاع میدم

واقعا .... بر سر افرادی که دزدی رو فقط از دیوار مردم بالارفتن میدونن

اینترنت مثلا 512 نامحدود
http://upload7.ir/images/76554168343986956050.png

Last edited:

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
با سلام به دوستان
آسیاتک واقعا دزد به تمام معنا هست.
من هم از از دی ماه سال پیش اینترنت 2meg برنزی را یکساله از آسیاتک خریده بودم.
تا تیر ماه امسال سرعتش حدود 110-115 KB/s بود. از تیر ماه سرعت رو کم کردن و حدود 90 KB/s کردند. الانم ۵-۴ روزه که سرعت رو کم کردن و گذاشتن روی 60 KB/s یعنی به اندازه سرویس ۵۱۲.
بهشون زنگ زدم دیدم دارن چرت و پرت جواب میدن. یک شکایت از طریق سایت نوشتم و بعد با استفاده از شماره پیگیری اون از طریق سایت رگولاتوری مخابرات از آسیاتک شکایت کردم.
از تمام دوستان هم تقاضا میکنم از طریق همین روش اقدام کنن تا شکایت ها از آسیاتک زیاد بشه بلکه رگولاتوری مخابرات یک کاری بکنه
با تشکر

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
1.gif
2.gif
توضیح: سرعتم به جای افزایش، به شدت کاهش پیدا کرده و به 90-70 کیلوبایت بر ثانیه رسیده!
ضمن اینکه Upstream خط رو هم از 786 آورده 320 کیلوبیت بر ثانیه!

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اون تیکه آخر جدیدترین اختراع افتضاح آسیا تک است یعنی روی خط شما چه کار کردن مثلا ؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
اون تیکه آخر جدیدترین اختراع افتضاح آسیا تک است یعنی روی خط شما چه کار کردن مثلا ؟
Downstream رو از 4092 بردن رو 6140 و Upstream رو از 786 کاهش :)o) دادن به 320!
این کارمنداشون نابغه ن. :D
فک کردن شما گفتی 512 کیلوبیت :lol:
بعید نیست! :lol: :)

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
آسیاتک رو باید بیخیال شد
بزارین کمی درباره تجربه خودم با adsl بگم
اولین باری که من adsl گرفتم سال ۸۵ بود که ۶ ماه از پارس آنلاین گرفتم. سرعت ۲۵۶ بود. یادمه ون موقع ماهی ۳۰ و خورده ای میدادم. سرعتش برای سرویس ۲۵۶ خوب بود.
بعدش از آسیاتک تو زمستون ۸۵ سرویس ۵۱۲ نامحدود گرفتم. ماهی ۴۰ تومن بود. ۲ سالی کج دار و مریض باهاشون تا کردم سرعتشون خیلی نوسان داشت و هرموقع که بهشون زنگ میزدم و شکایت میکردم فقط بلد بودن نویز خط چک کنن و هیچی به هیچی. تا زمستون سال ۸۷ که آسیاتک سرویس ۵۱۲ نامحدودشو کرد ماهی ۱۵۰ تومن و بدون اجازه من سرویس من رو کرد ۵۱۲ حجمی با ۳ گیگ حجم ماهیانه.
منم شاکی شدم و هرچی بهشون شکایت کردم بی فایده بود. آسیاتک رو بیخیال شدم و رفتم سراغ داتک
سرویس ۵۱۲ داتک رو گرفتم ماهی ۴۸ تومن. انصافا باید بگم که داتک از لحاظ سرویس دهی و پشتیبانی و سرعت بی نظیر بود. سرعت دانلودم همیشه ثبت روی ۶۰-۵۹ بود. یکی دوبار که سرعت کم شده بود بهشون زنگ زدم و گفتم شاید نویز خط من زیاد شده. بمن گفتن که این ماجرای نویز خط همش چرنده و بقیه ISP ها برای شیره مالیدن سر مشتری ها از این چرندیات استفاده میکنن. داتک واقعا بی نظر بود. سال ۸۹ اونها تعرفه ۵۱۲ نامحدودشون رو کردن حدود ۱۸۰ تومن اما تا اواخر سال ۹۰ که با داتک بودم حتی یک قرون مبلغ سرویس من رو از ماهی ۴۸ تومن بیشتر نکردن و هیچ تغییری هم در سرعت دانلود من ندادن
بعدش دیدم مخبرت ۵۱۲ رو ماهی ۲۰ تومن میده رفتم سراغ مخابرات. چند ماهی از مخابرات سرویس داشتم اما کیفیت خوبی نداشت،
بعد هم متاسفانه اشتباه کردم و اومدم سراغ آسیاتک. اما ایندفعه بعد اینکه انصراف بدم دیگه پشت دستم رو داغ میکنم که بیام سراغ آسیاتک دزد!!!!!!

srk20king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان تو پنل کاربری دوتا گزینه اضافه کرده:

مشاهده کيفيت خط

برای 512 برنزی نامحدود زده : 23.5 کیلو
دوستای دیگه که سرویس ۱و۲ مگ نامحدود دارن اینجا بنویسن

hashems

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
Downstream رو از 4092 بردن رو 6140 و Upstream رو از 786 کاهش :)o) دادن به 320!

بعید نیست! :lol: :)

سلام دوست عزیز
در رابطه با سرعت شما باید بگم که بعید میدونم سرعت شما از ۱۸۰ بیشتر بشه.
آسیاتک رسما دزد و دروغ گو هست
شما ۴ مگ برنزی خریدی یعنی حجم هدیه سرعت بالا نداری
میمونه همون سرعت ۴ مگ که آسیاتک بعد از تیر ماه همیشه کمتر از نصف سرعت واقعی رو بهت میده. یعنی بجای حدود ۴۰۰ کمتر از نصف اون یعنی حدود ۱۸۰ میشه
که بعد از اینکه ۵۰ گیگ دانلود کنی حتما میرسونه به حدود ۱۱۰
بهترین راه اینه که به رگولاتوری شکایت کنی
از زنگ زدن به آسیاتک چیزی نصیبت نمیشه ):

بالا