• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
بچه ها این unlimited که نوشته چیه؟
واسه شما هم اینجوری شده؟
سرویس من اینه: (512) - اينترنت پر سرعت چلچله 3 گيگ در ماه (8 تا 10 صبح رايگان نيم چاشت) (169000 ريال + آبونمان)
مشاهده پیوست 440162
سرویستون به نامحدود تبدیل شده.
این هم شاهکار دیگری از آسیاتک...

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
من دیدم چند روزه صفحه هم نمی تونم باز کنم نگو باز سیاست شرکت تغییر کرده . کلا با آسیاتک حال میکنم هر روز یه بامبولی داره حوصلمون سر نره :دی زنگ زدم پشتیبان میگم آقا صفحه هم باز نمیکنه خط ۵۱۲ دارم میگه برو سرویس چهارمگ کولاک بگیر گفتم بابا مرد بابا با مرام شما که همه سرویساتون کولاک بود دیگه چرا با یه سرویس جدید دیگه شرمندمون کردید . البته اونجوری که تحقیق کردم با همین سرویس کولاک هم به سختی میشه صفحه باز کرد باید منتظر سرویس سونامی باشیم احتمالا ۸ مگ باشه که تقسیم به هشت ریت ۱ داره بعد دوباره طبق قانون تقسیم به هشت میشه ۱۲۸ بعد طبق سیاست شرکت تقسیم به سه بعد دوباره در راستای حمایت از زندانیای دربند تقسیم ۲ بعد خطتتون هم نویز داره تقسیم به سه یه مشکل کوچولو تو مخابرات منطقه هست اونم تقسیم به یک و نیم در نهایت سرعت پونزده میمونه ده تاش هم چون از قیافت خوشش نمیاد کم میکنه پنج تاش میمونه :دی

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
مراحل تبدیل آسیاتک به آسیا... از ابتدای سال جاری (به ترتیب):
1. افزایش قیمت
2. کاهش تخفیف دوره های بلند مدت (=افزایش قیمت)
3. افزایش قیمت
4. کاهش سرعت سرویس های نامحدود به نصف سرعت اسمی
5. افزایش شدید قیمت
6. کاهش سرعت سرویس های نامحدود به کمتز از 1/4 سرعت اسمی
7. اجرای قانون FUP به فجیع ترین شکل ممکن (به طریقی که محدودیت به قدری بالا باشه که 100% به سود خودشون باشه)
8. از بین بردن زیرکانه ی برخی سرویس های نسبتاً به صرفه
9. تعریف نکردن زیرکانه ی برخی سرویس های نسبتاً به صرفه (مثلاً 4 مگ 20 گیگ وجود ندارد!)
10. کاهش ناجوانمردانه و باورنکردنی ساعات رایگان برخی سرویس ها (کولاک 10 گیگ، که فقط 120 دقیقه رایگان دارد!)
11. کاهش دوباره ی تخفیف سرویس های بلند مدت

توجه: 6 مورد دوم که قرمز هستند همگی از دیروز اعمال شده اند!
اخطار: به هیچ عنوان سمت این شرکت نیایید! هر روز برنامه ی جدیدی دارن که وقتی از خواب بیدار میشید غافلگیرتون کنند!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
مراحل تبدیل آسیاتک به آسیا... از ابتدای سال جاری (به ترتیب):
1. افزایش قیمت
2. کاهش تخفیف دوره های بلند مدت (=افزایش قیمت)
3. افزایش قیمت
4. کاهش سرعت سرویس های نامحدود به نصف سرعت اسمی
5. افزایش شدید قیمت
6. کاهش سرعت سرویس های نامحدود به کمتز از 1/4 سرعت اسمی
7. اجرای قانون FUP به فجیع ترین شکل ممکن (به طریقی که محدودیت به قدری بالا باشه که 100% به سود خودشون باشه)
8. از بین بردن زیرکانه ی برخی سرویس های نسبتاً به صرفه
9. تعریف نکردن زیرکانه ی برخی سرویس های نسبتاً به صرفه (مثلاً 4 مگ 20 گیگ وجود ندارد!)
10. کاهش ناجوانمردانه و باورنکردنی ساعات رایگان برخی سرویس ها (کولاک 10 گیگ، که فقط 120 دقیقه رایگان دارد!)
11. کاهش دوباره ی تخفیف سرویس های بلند مدت

توجه: 6 مورد دوم که قرمز هستند همگی از دیروز اعمال شده اند!
اخطار: به هیچ عنوان سمت این شرکت نیایید! هر روز برنامه ی جدیدی دارن که وقتی از خواب بیدار میشید غافلگیرتون کنند!

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
درود دوستان عزیز.

من بین شاتل و آسیا تر شک داشتم فعلا بی خیال آسیا تر شدم.

پیشنهادی دارین؟ شاتل بگیرم؟

چیزی که واسم مهمه آپتایم بالا و سرعت وب گردی بالا ( قیمت هم گرون بود دشواری نداریم :دی)

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
behzadnoor : منم نمیتونم وارد بشم !!

هه ، امروز زنگ زدم پشتیبانی ، شکایات ، زنه تلفنو برداشته بعد 10 دقیقه میگم ممنون داشت خوابم میبرد کم کم ، میگه خب تعداد افراد پشت خطی زیاده ، میگم قسمت شکایاته دیگه ، زنگ میزنن بخاطر سرویس دهی خوبتون تشکر کنن :) ، هیچی نگفت ، گفتم خانوم تا دیروز که دقیقآ نصف سرعتی که باید رو میدادین از دیروز تا الان دیگه حتی نمیتونم سایت باز کنم ، سرعت اون مقدار حجم طلایی هم که 20 کیلو بیشتر نمیده ، میگه همینه که هست ، من براتون شکایت مطرح میکنم بررسی کنن ؛ آدم چی بگه دیگه ، مملکته عزیزمونه ، ماشالا همه چی قانونی و ... .
_________
فقط 2 گزینه میمونه ، آقا طرح های محدودشون چجوریه ؟! مثلآ 512 10 گیگ تو روز و شب سرعتش چطوره ؟! اگه خوب باشه که شاید اونو بگیرم ، اگرم نه دیگه شروع میکنیم به درس و .. کلآ دیگه نت نمیایم :)))) ، سنگین تریم اینجوری :(
والا این سایت نویسا رو آدم میبینه کف و خون قاطی میکنه ، یارو تو 10 دیقه فیلم 5 گیگی آپلود میکنه ، موندم نته اونا از کجاس ؟! ما که هر شرکتی رفتیم سرعت ها افتضاح بود :|

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
درود دوستان عزیز.

من بین شاتل و آسیا تر شک داشتم فعلا بی خیال آسیا تر شدم.

پیشنهادی دارین؟ شاتل بگیرم؟

چیزی که واسم مهمه آپتایم بالا و سرعت وب گردی بالا ( قیمت هم گرون بود دشواری نداریم :دی)
اگه واسه دانلود و آپلود نمیخواید همه خوبن!
ولی پینگ آسیاتک از همه افتضاحه.

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
من زنگ زدم آسیاتک.

گفتم معمولا تو دنیا عرف نیستش که یک طرفه قراردادی رو که بسته شده تغییر بدن؟ به نظر شما عرفه... یعنی فکر می‌کنید کار درستی کردید دوبار در این ماه خودتون بدون اجازه مشتری سرعتارو نصف و تقسیم بر 3 کردید؟

من که قرارداد داشتم، حداقل باید این ماهو وامیستادین تا قراردادم تموم بشه...

بعد هر غلطی دوست داشتید با سرعتا می‌کردید (اینو مودبانه‌تر گفتم)

بعد اپراتوره گفت درسته. حق با شماست.
منم موافقم.

این بود خاطره‌ی خوش من از آسیاتک:happy:

الان این که با من موافقی چه کمکی به حل مساله کرد آخه! :lol: :lol: :lol: شبیه این فیلمای کمدیه وقتی به اینا زنگ می‌زنی...

من این ماهم تموم شه، می‌رم مخابرات.

به نظرم مدیرای آسیاتک یه ماشین حساب برداشتن گذاشتم جلوشون، هر عددی رو چندباری به 4 و 8 و اینا تقسیم می‌کنند. ببینند رو تقسیم کردن به چه عددی کمترین عدد در میاد که صدای مشتری هم در نیاد. به اون عدد، حد بی عقلی مشتری هم می‌گن در اصطلاح علمی!
من چون عامل نفوذی دارم خبر دارم از این مسائل!

دیدن از همون اول بگن سرویس 1 مگ تقسیم بر 64 میشه که خیلی ضایس

مردم می‌گن بابا 64 خیلی زیاده. اول گفتن ببینید به 8 تقسیم می‌شه که بیت با بایته. بعد باز دوباره به یه 8 دیگه تقسیم می‌شه که اشتراکه. بعد باز به 3 تقسیم می‌شه اگه شیطونی کنی و زیاد دانلود کنی. بعد به 2 تقسیم می‌شه که اگه اینطوری بشه شما قطع می‌شی :D

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
من می‌ترسم باز سیاست این شرکت تغییر کنه، از فردا به عنوان مشترکین مجبور بشیم بریم تو خونه مدیرعامل کار کنیم.

بعد در زمان استراحت بین کارمون زنگ بزنیم به بخش صدای مشتری، بگیم سرویسا خوبه فقط اگه میشه تعدادمونو بیشتر کنید!‌ خسته می‌شیم!

بعد بیایم اینجا برای هم تعریف کنیم!

behzadnoor@
منم نمیتونم وارد بشم.

srk20king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
خوش به حالت که این ماه اکانتت تموم میشه !! من بدبخت رو بگو که 7/5 ماه دیگه مهمون بچه بازی های این دزدا هستم:wacko:

دوره حلال و حروم به سر اومده:ph34r2:روز روشن پولتو میدزدن و به روت هم میخندن:evil:

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستانی که مشکل پینگ بالا و تایم اوت دارند با اسیاتک دارند مستندات را به صورت عکس بفرستند به این ایمیل تنظیم مقررات! [email protected]

توی سایت تنظیم مقررات هم فرم شکایت پر کنید
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...b-117bcaaa241c

بعد از پر کردن فرم شکایت و ارسال مستندات حتما باید تماس بگیرید تا شکایت را پیگیری کنن 6463007 خانم رعیتی اگه نبودند کسی که گوشی را بر میداره مطرح کنید بعد که بیان بررسی میکنن شکایت را

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
چه خبر شده این چند روزه :eek:
کسی از صبانت اشتراک داشته؟

nobody08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
تا زمانی که اونا هر تغییری رو بدون اطلاع رسانی اعمال کردن و ما مشترکای آسیاتک اشتراکامون رو تمدید بکنیم اوضاع از اینم بدتر میشه!
من حدود 5 سال پیش به مدت 3 سال از شاتل اشتراک داشتم تا الان قیمتهاش تغییری نداشته ،
اگه میدونستم می خوان اینجوری ... تمدید نمی کردم!
ماه آینده عمراً تمدید کنم!

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
دوستانی که مشکل پینگ بالا و تایم اوت دارند با اسیاتک دارند مستندات را به صورت عکس بفرستند به این ایمیل تنظیم مقررات! [email protected]

توی سایت تنظیم مقررات هم فرم شکایت پر کنید
http://complaint.cra.ir/Portal/View/...b-117bcaaa241c

بعد از پر کردن فرم شکایت و ارسال مستندات حتما باید تماس بگیرید تا شکایت را پیگیری کنن 6463007 خانم رعیتی اگه نبودند کسی که گوشی را بر میداره مطرح کنید بعد که بیان بررسی میکنن شکایت را

به حرف شما احترام میزارم اما شخصا تا حالا هیچوقت نتیجه نگرفتم از این کارها . حتی شده بصورت حقوقی از طریق شرکت شکایت کردم و باز هم کارم به جایی نرسیده .

احتمالا در انتها به این جواب میرسید : برو آقا این شرکت انقدر شاکی گردن کلفت تر از شما داشته و نتونستن پولشون پس بگیرن :دی ( این تجربه بعد از پنجاه بار تماس در روز جهت پیگیری شکایتتون بعد از سه ماه اتفاق میفتته کافیه امتحان کنید ! )

بهرحال من خودم هم پیگیرم ( چون چند تا خط دارم ) اما چشمم آب نمیخوره بتونم پولم رو پس بگیرم یا حداقل خسارتم . فکر میکنم مخابرات فارس هنوز سرویس های نامحدود میده که از اونجا تهیه کنم بهتره .

من همیشه خط ها رو ماهانه و اینترنتی شارژ میکنم اما یدفه که درگاه پرداخت اینترنتی سایتشون چند روز خراب بود ( اینم از اتفاقاتی هست که فقط اینجا رخ میده شرکتی که اینهمه کاربر داره و خودش یکی از بزرگترین ترین سرویس دهنده های

اینترنت هست توی پنل کاربریش فقط یه درگاه بانکی داره ) رفتم پیش نمایندشون که واسم خط ها رو شارژ میکرد و اونجا نماینده محترم اصرار روی اصرار که شما بیا خط هات رو سالانه شارژ کن خیلی کمتر هزینه واست داره که خوشبختانه گوش

ندادم . اینترنت و مخابرات این کشور هر روز واسش یه تصمیمی گرفته میشه بعید نبود فردای همون روزی که خط ها رو شارژ میکردم یه شبه شرکتی به نام آسیاتک وجود نداشت . احتمالا وقتی پشتیبانی شرکت تماس میگرفتم یه خانم گوشی رو

جواب میداد میپرسیدم خانم پس اینترنت ما چی شد ؟ ایشون هم بعد از دو ساعت توضیحات میگفتن شرکت آسیاتک با تغییر منشور کاری توسط شرکت ایران خودرو خریداری شده و فعلا قطعات خودرو وارد میکنه . متاسفانه پولتون بر نمیگرده اگه

خواستید تشریف بیارید اینجا فیش بدم برید جای پولتون پیکان جوانان گوجه ای بگیرید :دی ( باور کنید همچین اتفاقی واسم افتاده که میگم )

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من افغان نیستم !!!!! من از متولد تا سال 1388 بوشهر زندگی هستم اما زبان عربی بلد هستم تا ناتوانی زبان فارسی مشکل مواجهه شد مفاستم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
من افغان نیستم !!!!! من از متولد تا سال 1388 بوشهر زندگی هستم اما زبان عربی بلد هستم تا ناتوانی زبان فارسی مشکل مواجهه شد مفاستم
اشکالی نداره آخه انقدر بزرگ نوشتی که دیگه بدجوری تابلو شد :wacko:
درکل همه isp ها سر و ته یکی هستند همونی هم که میگی چند ماه افتضاح میشه ماه بعد بهتر..
درکل هیچوقت بیشتر از یه ماه نگیر که بخاطر یه ذره تخفیف اگه بد شد پشیمون نشی!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
انگار همه تو این چند روزه زنگ زدن بهشون!!

منم امروز طبق توصیه پشتیبانشون زنگ زدم شکایات مشتریان !

اولا که گفت یک سری مراکز مخابراتی ما نمی تونیم سرعت های پایین و حجمی بدیم، فعلا اینه حالا داریم پیگیری میکنیم ، چیزی معلوم نیست ! هرچی بهش میگم بابا من شاید این ماه خواستم فقط 3 گیگ مصرف کنم، 512 نامحدود میخوام چیکار آخه ؟!
گیر داده من پیشنهاد میکنم کولاک بگیرید که پر سرعته و سرویس جدیدمون هست... اگه سرعت بالا میخواین نامحدود نگیرین ، گفتم عه؟ نمیدونستم خوب شد روشنم کردی! خب پس اون محدود و نامحدود تهشو واسه چی میذارن ؟!
بعدم میگم پس این حداقل 12 گیگ چیه ؟ میگه بعد این که این مقدار دانلود کردین کاهش سرعت ممکنه پیش بیاد دیگه...!
بعد میگم پس چرا سرعتا درست نمیشه با اینکه افزایش قیمتم داشتین؟ میگه 512 داری یعنی از 8 تا 64 هر سرعتی داشته باشی اوکی هست، اگه کمتر بود خب جای اعتراضه! گفتم پس اونی که 128 داره با 0 دانلود میکنه دیگه ؟!!! گفت خب به هر حال قانونشه، ولی کسی معمولا 128 نامحدود نمیگیره!! (خوبه دسته گلهای خودشونو میدونن)

خیلی نامردن... البته همکارم که این حرفا رو میشنید گفت تقصیر خودته! این شرکت خصوصیه دلش میخواد اینجوری سرویس بده، تو سرویس دهنده تو عوض کنی !

واقعا هم جواب اینا همینه... باید عوض کرد... بدبختی 1ماه از سرویسم مونده! وگرنه همین امروز عوض میکردم...

به نظرم مهم نیست سرویس دهنده جدید بدتر باشه یا بهتر! مسئله اینه که به اینا بفهمونیم...

واقعا چقدر بهمون میخندن، قیمتو بردیم بالا/سرعت رو کم کردیم/دوباره قیمت رو بردیم بالا/سرویسهای ارزون تر رو حذف کردیم/ بازم مشتری ما موندن هه هه هه !!!!!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
شما که سردر تاپیک رو میتونی بخونی ، اینجا تاپیک آسیاتک هست... جای بحث راجع به یه آی اس پی دیگه نیست

بالا