• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
دوستان کسی میدونه منظورشون از حداقل تبادل اطلاعات چی هست ؟! حتی نمایندگی ها هم نمیدونن این موضوع چیه ! داخل سایتشون هم که اصلاً چیزی نگفتند!

یعنی با کمال پررویی میگن نامحدود ما محدوده . 6 گیگ رو رد کردی سرعتت میشه حلزونی . ازشون دیگه سرویس نگیرین ادم شن .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
یعنی با کمال پررویی میگن نامحدود ما محدوده . 6 گیگ رو رد کردی سرعتت میشه حلزونی . ازشون دیگه سرویس نگیرین ادم شن .
از کجا بگیریم ؟

من دیشب بعد این جریان همه ی تاپیک ها رو صفحه ی آخرشو یه دور نگاه کردم... همه ناراضین... شما یه کاربر از یه آی اس پی دیگه پیدا کن که شرایط بهتری داشته باشه ما بریم اونجا !

linuxx2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
این قانون حداقل تبادل که نوشته رو امروز زنگیدم به آسیاتر توضیح داد.
گفت مثلا شما 512 میخری نوشته 12 گیگ حداقل تبادل یعنی تا 12 گیگ با سرعت اسمیش که 64 دان میکنی بعدش ما دیگه تضمین نمیدیم که سرعتت اینقدر باشه ممکنه 5 باشه یا 15 یا....
کلا یعنی یه جور محدود کردن.
من که درخواست دادم جمع کنن.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
دوستان یه توضیح کلی بدم چون برای همه سواله!

اشتراک 512 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 40 الی 50 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 5 گیگ و در ماه 150 گیگ
اشتراک 1024 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 70 الی 80 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 7 گیگ و در ماه 210 گیگ
اشتراک 2048 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 100 الی 120 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 10 گیگ و در ماه 300 گیگ
پاسخ با تاخیر:

نوشتن اعداد و ارقام به این شکل باعث برداشت اشتباه خواهد شد. شاید از هر 10 کاربر فقط 2 کاربر سیستمشون رو بیش از 12 ساعت در روز برای دانلود روشن بذارن. و این یعنی دانلود واقعی و در عمل بسیار بسیار کمتر از این اعداد و ارقام خواهد بود. تازه به طور متوسط در هر ماه حداقل سه تا چهار روز در ساعاتی از شبانه روز قطعی داره. ضمنا در محاسباتتون خیلی سرعت ها رو دست بالا گرفته اید.

اشتراک های برنزی / نقره ای و طلایی هیچ فرقی در سرعت دانلود ندارند گول ضریب اشتراک رو نخورید فقط اشتراک های نقره ای و طلایی یک حجم هدیه ای دارند که با سرعت بالا (همون 250 تا 400) میتونید دانلودش کنید در واقع شما پول اضافه بابت اون چند گیگ رو میدید!
تا دو ماه پیش وضعیت اشتراک های طلایی/نقره ای/برنزی همانند فرمایش شما بود. اما دو ماهه که بدون اطلاع قبلیسرعت اشتراک های طلایی/نقره ای/برنزی فرق کرده. لطفا پست شماره 5489 همین تاپیک رو مطالعه فرمایید. (در سرویس های طلایی حجم هدیه به جای ماهیانه به صورت روزانه محاسبه میشه!)

Last edited:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
سلام!
2. در ادامه گفتم خب این سرعتا چی شد؟ چرا برنمیگرده به حالت قبل؟ من برنزی دارم 60 70 دانلود می کردم الان 3 4 ماهه دارم با 40 50 دانلود میکنم، گفت خب اونم تغییر کرده، دیگه سرعت 512 برنزی این شده... اگه سرعت بالا میخواین باید محدود بگیرین ! گفتم یعنی یهویی بدون اینکه به کاربر اطلاع بدین و بدون هیچ دلیلی واسه خودتون قانون میذارین که کاربری که ماهی 25 میداده برای 60 70 دانلود از این ماه همون 25 رو میده برای 40 50 ؟ گفت آره دیگه اینم اینجوری شده !
دقیقا تایید میشه. همانطور که در پست شماره 5489 این تاپیک گفتم تغییر سرعت ها و همچنین تغییر وضعیت محاسبه ترافیک برای سرویس های مثلا طلایی بدون اطلاع قبلی صورت گرفته و با این کار مطمئنا خیلی از کاربران اون سرویسی که مدنظرشون هست رو نتونستند برای این ماه بگیرن و باید دوباره کلی تحقیق کنن تا سرویس مناسب رو پیدا کنن و این یعنی سود برای ........... (بالاخره خرج بنرهای تبلیغاتی در سطح شهر از یه جایی باید تامین بشه) -> اصلا دوست نداشتم اینطور صحبت کنم، اما واقعا با این سرعتهای پایین (نسبت به قبل و بدون اطلاع رسانی) اعصابم بهم ریخته.

در یک کلام:

آسیاتک قبل از نوروز 92 = نسبتا خوب
آسیاتک بعد از نوروز 92 = متوسط رو به ضعیف

از انصاف نگذریم پشتیبانیشون از نظر پیگیری موضوع و پاسخگویی (البته بسته با کدوم کاربر صحبت کنید) بد نیست و من تا حالا نشده بی پاسخ بمونم. حتی بعضی مواقع خودشون تماس میگیرن و میگن مشکل حل شد یا خیر.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
دوستان کسی میدونه منظورشون از حداقل تبادل اطلاعات چی هست ؟! حتی نمایندگی ها هم نمیدونن این موضوع چیه ! داخل سایتشون هم که اصلاً چیزی نگفتند!

;)
حتما منظورشون اینه که : انقدر سرعتو آوردیم پایین که دیگه به زور بشه تو یک ماه ۱۲ گیگ دانلود کرد
دقیقا. الان با این وضعیت سایتها که همه از کدهای سنگین جی کوئری و فلش و بنر و... استفاده می کنن، سرعت دانلود زیر 120کیلوبایت بر ثانیه جز اعصاب خوردی هیچ چیزی نیست.

من که دیگه اصلا نامحدود نمیگرم. همون سرویس های محدودشون بهتره. حداقل اعصابمون خرد نمیشه.

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
از 2 مگ برنزی به چه سرویس هایی میشه تغییر سرویس داد ؟ مثلا به سرویس های حجمی هم میشه تبدیل کردش ؟

طبق گفته پشتیبانی اگه نامحدود دارین، فقط میتونین به سرویس های نامحدود تغییر بدین و اگه سرویس محدود دارین فقط میتونین به محدود تغییر سرویس بدین.

امکان تغییر نامحدود به محدود و محدود به نامحدود تا زمان اتمام سرویس شما وجود نداره. به من میگه اگه میخوای نامحدودت رو به محدود تغییر بدی برو سرویست رو کنسل کن و سرویس جدید بگیر! مگه پول علف خرسه که 28 روز از سرویسم که مونده رو کنسل کنم!

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
زنگ زدم آسیاتک حدود 110 نفر دز انتظار بود، منم الکی داخلی گرفتم وصل شد ! طرف برداشته میگم آقا منظور از این حداقل تبادل ترافیک چی هست ؟! میگه طبق سیاست جدید و قانونی که مخابرات برای ما وضع کرده برا تمام سرویس ها نامحدود حداقل تبادل ترافیک در نظر گرفته شده که وقتی شما اون مقدار را مصرف میکنید بعد از اون سرعت شما 1/3 میشه، بعدش میگم چرا سرعت ها اُفت پیدا کرده میگه طبق قوانین رادیویی و بازرسی که داشتیم ما را مجبور کردند تا سرعت واقعی بدیم یعنی ! سرعت 512 نامحدود چه برنزی چه طلایی و چه نقره ایی همشون سرعت ها برابر هست و سرعت در بهترین شرایط و در همان حالت مصرف 12 گیگ حداقل تبادل اطلاعات 35 کیلوبایت هست و بعد از اون 1/3 سرعت (35 کیلوبایت) دریافت میکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میگم مرد مومن اومدید قیمت ها را بردید بالا ! کیفیت گند زدید توش ! حداقل ترافیک گذاشتید ! بعدش ما باید چرا بیایم سرویس بگیریم ؟! پرو پرو اومده میگه همینه که هست ! فعلاً سیاستمون همینه و حتی خرید حجم و ترافیک نیز قیمتش حدود 5000 تا 5500 تومان میشه ! واقعیت من چیزی نداشتم بگم یعنی اگر میگفتم یا سرویس را قطع میکردند یا .... !

آخر همه حرف ها گفتم 512 نامحدود مخابرات بعد از قطعی تا صبح حدود 300 کیلوبایت میزده که از صبح به روال عادی برگشته و داره 70 میزنه ، اونموقت چرا باید 512 شما نصف مخاربرات بزنه دقیقاً ؟! یک حرف درست که زد جواب همین سوالم بود: گفت خودتون میگید مخابرات! یعنی یک شرکت دولتی که داره برای بقیه شرکت ها خصوصی که رقیبش هستند قانون تایین میکنه و خودش از قانون پیروی نمیکنه و ما هم نمیتونیم کاری کنیم، اینم جزء سیاستش هست تا ما را زمین بزنه و خودش را بالا بکشه!

اینم تمام حرف های ما و اونا که حدود 2:30 تلفن خرج برداشت!

به هر حال ما که رفتیم ! با همون مخابراتمون میریم حال میکنیم که زورش بیشتره! حدود 1 هفته از قرارداد من با آسیاتک میگذره که همین فردا میرم درخواست جمع آوری رانجه میدم و مخابرات را ثبت نام میکنم.

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
زنگ زدم آسیاتک حدود 110 نفر دز انتظار بود، منم الکی داخلی گرفتم وصل شد ! طرف برداشته میگم آقا منظور از این حداقل تبادل ترافیک چی هست ؟! میگه طبق سیاست جدید و قانونی که مخابرات برای ما وضع کرده برا تمام سرویس ها نامحدود حداقل تبادل ترافیک در نظر گرفته شده که وقتی شما اون مقدار را مصرف میکنید بعد از اون سرعت شما 1/3 میشه، بعدش میگم چرا سرعت ها اُفت پیدا کرده میگه طبق قوانین رادیویی و بازرسی که داشتیم ما را مجبور کردند تا سرعت واقعی بدیم یعنی ! سرعت 512 نامحدود چه برنزی چه طلایی و چه نقره ایی همشون سرعت ها برابر هست و سرعت در بهترین شرایط و در همان حالت مصرف 12 گیگ حداقل تبادل اطلاعات 35 کیلوبایت هست و بعد از اون 1/3 سرعت (35 کیلوبایت) دریافت میکنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

میگم مرد مومن اومدید قیمت ها را بردید بالا ! کیفیت گند زدید توش ! حداقل ترافیک گذاشتید ! بعدش ما باید چرا بیایم سرویس بگیریم ؟! پرو پرو اومده میگه همینه که هست ! فعلاً سیاستمون همینه و حتی خرید حجم و ترافیک نیز قیمتش حدود 5000 تا 5500 تومان میشه ! واقعیت من چیزی نداشتم بگم یعنی اگر میگفتم یا سرویس را قطع میکردند یا .... !

آخر همه حرف ها گفتم 512 نامحدود مخابرات بعد از قطعی تا صبح حدود 300 کیلوبایت میزده که از صبح به روال عادی برگشته و داره 70 میزنه ، اونموقت چرا باید 512 شما نصف مخاربرات بزنه دقیقاً ؟! یک حرف درست که زد جواب همین سوالم بود: گفت خودتون میگید مخابرات! یعنی یک شرکت دولتی که داره برای بقیه شرکت ها خصوصی که رقیبش هستند قانون تایین میکنه و خودش از قانون پیروی نمیکنه و ما هم نمیتونیم کاری کنیم، اینم جزء سیاستش هست تا ما را زمین بزنه و خودش را بالا بکشه!

اینم تمام حرف های ما و اونا که حدود 2:30 تلفن خرج برداشت!

به هر حال ما که رفتیم ! با همون مخابراتمون میریم حال میکنیم که زورش بیشتره! حدود 1 هفته از قرارداد من با آسیاتک میگذره که همین فردا میرم درخواست جمع آوری رانجه میدم و مخابرات را ثبت نام میکنم.

متاسفانه با این وضعیت تنها راه همین هست.
باید کوچ کرد...

Hadi_Only

Registered User
لایک‌ها
36
طبق گفته پشتیبانی اگه نامحدود دارین، فقط میتونین به سرویس های نامحدود تغییر بدین و اگه سرویس محدود دارین فقط میتونین به محدود تغییر سرویس بدین.

امکان تغییر نامحدود به محدود و محدود به نامحدود تا زمان اتمام سرویس شما وجود نداره. به من میگه اگه میخوای نامحدودت رو به محدود تغییر بدی برو سرویست رو کنسل کن و سرویس جدید بگیر! مگه پول علف خرسه که 28 روز از سرویسم که مونده رو کنسل کنم!

یعنی در هرصورت نمیشه نامحدود به محدود تغییر کنه مگر تا زمان تمام شدن سرویس؟کنسل کنم که حیف میشه سرمایه ام.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
یعنی در هرصورت نمیشه نامحدود به محدود تغییر کنه مگر تا زمان تمام شدن سرویس؟کنسل کنم که حیف میشه سرمایه ام.
من که نامحدود دارم تو پنل تغییرم فقط سرویس های نامحدود گرون تر از سرویس خودم وجود داره.

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
512 نامحدود برنزی

سرعت 512 برنزی من که از دیروز که تعرفه ها جدید اومده خوب شده و با IDM سرعت 65 تا 70 شده
پینگ و سرعت تک کانکشن سرور خارج هم نسبتا خوب هست ...
من 15 روز دیگه از سرویسم مونده ماه بعد هم 1 ماه همین 512 نامحدود برنزی شارژ می کنم اگر سرعت همین باشه و
سرعت بعد از 12 گیگ کم نشه همین آسیاتک می مونم یا اگه بخواد مسخره بازی مصرف منصفانه در بیاره تخلیه میکنم
فعلا باید دید که آسیاتک با این تعرفه ها جدید میخواد سرویس ها را چطور ارائه بده ...
برای کسی مثل من که سرویس نامحدود میخواد بین شرکت های دیگه هیچ انتخابی ندارم ...

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
خیلی مسخرست! قانون Fair Use Policy رو زمانی گذاشتن که 18 روز دیگه از شارژم مونده و منم 19 گیگ دانلود کرده بودم!

137749545143841_112.jpg

و این شده سرعت دانلود ما!

512 برنزی
137749545139198_01.jpg

خب مردای حسابی یک اِهنی یک اُهونی همینجوری اومدین محدود کردین!

اینترنت نامحدود با حجم 12 گیگ:D

گرون هم که کردن :grrr:

1 مگ هم که داشتیم باید 90 میداد که اونم دزدی کردن 60 تا دادن حالا هم با 512 که باید 60-70 سرعت بده شده 20 !

موندم این 18 روز رو چطوری تموم کنم.

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
از تنظیم مقررات زنگ زدن در مورد شبانه که گفت شرکت مختاره هر وقت خواست ساعتشو کم و زیاد کنه یا کلا ورش داره
در مورد سرعت هم فرمودند 2 بار تقسیم بر 8 میکنید هر وقت سرعتتون زیر اون مقدار رسید حق اعتراض دارین مثلا برای من که سرویسم 2 مگابیته 2048 رو 2 بار تقییم بر 8 میکنیم میشه 32 گفت سرعت باید همین قدرباشه
ادم نمیدونه چی بگه واقعا

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
اون دوستانی که پریشب تو اینترنت بودندن میدونن که سرعت به روال طبیعیش برگشته بود من خودم با سرعت 60-70 دانلود میکردم بعد حدودا ساعت 6 صبح یک دفعه دیسکانکت شد و سرعت شد 20!

از دیروز تا امروز همش دیسکانکت میشد.

به زعم من این اسیاتک داره نمی خواد بده و داره سود آوریشو بیشتر میکنه. یا شاید هم خیلی کاربراش زیاد شدن با این کاراش میخواد کاربراش رو کم کنه.

به هر حال من باید بگم که این وضع ماست:

512 نامحدود برنزی

2924224964.png

2924230832.png

2924236772.png

امیدوارم یکی از بچه های اسیاتکی اینو بخونه: واقعا مگر ما چی می خوایم؟ جز اینکه حقمونو می خوایم؟ 4 تا سرویس درپیت اوردین گذاشتین خب چرا کم فروشی میکنین؟ ما که اینترنت 20-30 مگ و 100 مگ نخواستیم! ما میگیم حقمونو بدین حرف اضافی هم نیست همین 4 تا سرویس اشغالی که دارین درست بدین به مردم دزدی و مال مردم خوری تا چه حد؟ یکم انسانیت داشته باشین سرعتا که کم کردین هیچ کلی اعتراض کردیم که هیچ کاری نکردین حالا پارو فراتر از قبل از گلیمتون دراز تر کردین قانون مسخره مصرف منصفانه رو هم آوردین بدون هیچ اطلاع قبلی. اینا دزدیه , الان اعصاب این همه آدم رو خورد کردین سرویس نامحدوده اومدین محدود کردین خب با سرعت32 20 چی میشه دانلود کرد؟ خب اصلا اینا هچ, چرا با این شرایط مسخره گرونشم کردین؟! خب حداقل قبلش یک اطلاعی میدادین می گفتین ما قراره فلان ماه محدود کنیم که نیایم بخریم یا حداقل یک برنامه ای بریزیم. چقدر شما پررو تشریف دارین یک سازمانی جایی هم نیست بیاد یقه شما رو بگیره شمام دارین خوب دزدی میکنین(هرچند دست همون سازمان ها هم با شما ها تو یک کاسست)

امیدوارم ورشکسته بشین اسیادزد

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
درخواست جمع آوری رانجه دادم و رفتم مخابرات ! تقصیر خودمون هست که داریم بهشون کولی میدیم ! به امید بهتر شدن هستیم اما بدتر میشه، از تهران گیر دادن به نمایندگی دزفول چرا سرعت بیشتر میدی ؟!!!!!!!!!! خود نماینده کارد بزنی خونش در نمیاد! الان 12 نفر هستیم که درخواست جمع آوری رانجه دادم، اگر جوری باشه که به نشانه اعتراض همگی جمع کنیم بریم جایی دیگه یکم زبون مشتری حالیشون میشه والی از اینم بدتر میشه.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
درخواست جمع آوری رانجه دادم و رفتم مخابرات ! تقصیر خودمون هست که داریم بهشون کولی میدیم ! به امید بهتر شدن هستیم اما بدتر میشه، از تهران گیر دادن به نمایندگی دزفول چرا سرعت بیشتر میدی ؟!!!!!!!!!! خود نماینده کارد بزنی خونش در نمیاد! الان 12 نفر هستیم که درخواست جمع آوری رانجه دادم، اگر جوری باشه که به نشانه اعتراض همگی جمع کنیم بریم جایی دیگه یکم زبون مشتری حالیشون میشه والی از اینم بدتر میشه.

کاملا موافقم کلا این جور سرویس دادن خط قرمز ماست وگرنه خیلی وقت پیش می تونستیم سرویس های پارس آفلاین رو بگیریم.
مخابرات خیلی مرد بود! اومد گفت اقا دیگه نامحدود نمیدم تاریخشم مشخص کرد از 2 ماه قبلش! اما اینا خیلی دزدن یک دفعه ای محدود کردن تازه قبلشم با سرعت 40 دانلود میکردیم.

من حدودا 18 روز دیگه دارم بعد این 18 روز ناموسن تخلیه میکنم.

تبلیغات جدید اسیاتک:

ایا از سرعت بالا خسته شده اید؟ ایا با سرعت بالا وبسایت هارا باز میکنید؟ ایا زمان خیلی کمی را برای دانلود صرف کرده اید؟ ایا پینگ شما زیر 100 است؟

نگران نباشید اسیاتک در خدمت شماست!

اینترنت نامحدود محدود اسیاتک عرضه میکند, با خدمات ویژه ای همچون: پینگ بالا, سرعت دانلود پایین, اینترنت نامحدود محدود, مشتری مداری ویژه به طوری صبح مبارکتان را با اتفاق غیر منتظره ی ویژه ای که (به ضرر شماست) همراه میکنیم(بدون اطلاع قبلی) ! پشتیبانی عالی با رفتار مشتری مدارانه همچون صف های طولانی, به ما ربطی نداره, همینی که هست, مشکل از خودتونه و با صدای مشتری شکایتتون رو مطرح کنین! پس وقت را تلف نکنید با شماره های ٨٢١٤٤٠٠٠-٠٢١ تماس بگیرید و اینترنت خودتون رو سفارش بدین!

در این قسمت مصاحبه ای رو نشون میدن:

+شما از چه شرکتی اینترنت میگیرین؟
-از اسیاتک
:cool:
+چرا حالا 12 ماه اینترنت گرفتین؟
-به خاطر کیفیت بالاش
coolsmiley02.gif

+ببینم جایزه هم میدن؟
-نه, من اسیاتک رو فقط به خاطر کیفیتش استفاده میکنم!:cool:

اسیادزد اینجا اسیادزد اونجا اسیادزد همه جا!

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
بچه ها این unlimited که نوشته چیه؟
واسه شما هم اینجوری شده؟
سرویس من اینه: (512) - اينترنت پر سرعت چلچله 3 گيگ در ماه (8 تا 10 صبح رايگان نيم چاشت) (169000 ريال + آبونمان)
1.jpg

بالا