اون دوستانی که پریشب تو اینترنت بودندن میدونن که سرعت به روال طبیعیش برگشته بود من خودم با سرعت 60-70 دانلود میکردم بعد حدودا ساعت 6 صبح یک دفعه دیسکانکت شد و سرعت شد 20!
از دیروز تا امروز همش دیسکانکت میشد.
به زعم من این اسیاتک داره نمی خواد بده و داره سود آوریشو بیشتر میکنه. یا شاید هم خیلی کاربراش زیاد شدن با این کاراش میخواد کاربراش رو کم کنه.
به هر حال من باید بگم که این وضع ماست:
512 نامحدود برنزی
امیدوارم یکی از بچه های اسیاتکی اینو بخونه: واقعا مگر ما چی می خوایم؟ جز اینکه حقمونو می خوایم؟ 4 تا سرویس درپیت اوردین گذاشتین خب چرا کم فروشی میکنین؟ ما که اینترنت 20-30 مگ و 100 مگ نخواستیم! ما میگیم حقمونو بدین حرف اضافی هم نیست همین 4 تا سرویس اشغالی که دارین درست بدین به مردم دزدی و مال مردم خوری تا چه حد؟ یکم انسانیت داشته باشین سرعتا که کم کردین هیچ کلی اعتراض کردیم که هیچ کاری نکردین حالا پارو فراتر از قبل از گلیمتون دراز تر کردین قانون مسخره مصرف منصفانه رو هم آوردین بدون هیچ اطلاع قبلی. اینا دزدیه , الان اعصاب این همه آدم رو خورد کردین سرویس نامحدوده اومدین محدود کردین خب با سرعت32 20 چی میشه دانلود کرد؟ خب اصلا اینا هچ, چرا با این شرایط مسخره گرونشم کردین؟! خب حداقل قبلش یک اطلاعی میدادین می گفتین ما قراره فلان ماه محدود کنیم که نیایم بخریم یا حداقل یک برنامه ای بریزیم. چقدر شما پررو تشریف دارین یک سازمانی جایی هم نیست بیاد یقه شما رو بگیره شمام دارین خوب دزدی میکنین(هرچند دست همون سازمان ها هم با شما ها تو یک کاسست)
امیدوارم ورشکسته بشین اسیادزد