• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

poryasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان خواهش میکنم همه زنگ برنید اعتراض کنید آخه این چه مملکتیه؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی آخه 2 ماه سرعت ها رو محدود میکنن , من برنزی 512 گرفتم به خاطر سرعت 60-70 نه 40-30 ! وگرنه از یه شرکت دیگه 256 میگرفتم خیلی ارزونتر میشد

من از اسیاتک شکایت کردم بعد زنگ زدم و جناب آقای ملاحسنی کارشناس فناوری اطلاعات از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات فرمودند اینترنت شما 512 کیلو بیت هست که به عبارتی 2 بار باید تقسیم بر 8 بشه یعنی اگه سرعت شما کمتر از 8 بود میتونید اعتراض کنید منم گفتم اینکه میشه دیال آپ :blink: !!!! گفت قانونش همینه :eek: منم که مدرک داده بودم از سایت SPEED TEST طبق محاسبات عجیب کارشناس محترم بازم از چیزی که گفتند کمتر شد و در نهایت گفتند ما نمیتونیم کاری بکنیم . فکر کرده با شلغم طرفه جناب مهندس:thumbsdow و خلاصه سرعت اینترنت مارو هرچی حال کنن کم میکنن ما هم نمیتونیم هیچی بگیم این مملکته ؟ همچنین جناب کارشناس فرمودند اینترنت 512 در تمام دنیا سرعتش 8 کیلوبایت هست اینم از اون عجایب مهندس بود :eh: که منم واقعا تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتم و به کشور و اینترنت کشورم افتخار کردم که دزدی میکنن و دو ماه سرعت 60 رو 40 میکنن بعد اعتراض میکنی میگن خیلی هم سرعتت بالاست . با اینا چه باید کنیم دوستان :guilty:

sir Hadi

Registered User
لایک‌ها
73
البته درستش اینه ک باید ی بار تقسیم بر ۸ شه;)

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان خواهش میکنم همه زنگ برنید اعتراض کنید آخه این چه مملکتیه؟؟؟؟؟؟؟ یعنی چی آخه 2 ماه سرعت ها رو محدود میکنن , من برنزی 512 گرفتم به خاطر سرعت 60-70 نه 40-30 ! وگرنه از یه شرکت دیگه 256 میگرفتم خیلی ارزونتر میشد

من از اسیاتک شکایت کردم بعد زنگ زدم و جناب آقای ملاحسنی کارشناس فناوری اطلاعات از سازمان تنظیم مقررات ارتباطات فرمودند اینترنت شما 512 کیلو بیت هست که به عبارتی 2 بار باید تقسیم بر 8 بشه یعنی اگه سرعت شما کمتر از 8 بود میتونید اعتراض کنید منم گفتم اینکه میشه دیال آپ :blink: !!!! گفت قانونش همینه :eek: منم که مدرک داده بودم از سایت SPEED TEST طبق محاسبات عجیب کارشناس محترم بازم از چیزی که گفتند کمتر شد و در نهایت گفتند ما نمیتونیم کاری بکنیم . فکر کرده با شلغم طرفه جناب مهندس:thumbsdow و خلاصه سرعت اینترنت مارو هرچی حال کنن کم میکنن ما هم نمیتونیم هیچی بگیم این مملکته ؟ همچنین جناب کارشناس فرمودند اینترنت 512 در تمام دنیا سرعتش 8 کیلوبایت هست اینم از اون عجایب مهندس بود :eh: که منم واقعا تحت تاثیر این موضوع قرار گرفتم و به کشور و اینترنت کشورم افتخار کردم که دزدی میکنن و دو ماه سرعت 60 رو 40 میکنن بعد اعتراض میکنی میگن خیلی هم سرعتت بالاست . با اینا چه باید کنیم دوستان :guilty:

بسی خندیدیم :دی !!!

الان که 90% آی اس پی ها مشکل داره، پیشگامان هم که خونه دارم به زور یک پیج باز میکنه !!!!!!!!!!

Sinanap740

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
512 نامحدود برنزی دارم سرعت دانلودم 42 بود از دبروز شده 22 اونم به زور:(
وضعیت دوستان دیگه چه طوره؟

tnt403m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم 1024 نامحدود برنزی دارم سرعت دانلودم 60-70 بود ولی از دیروز 37Kb نهایتش شده از شرکته تا ببینیم کی درست میشه:wacko:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دیشب از ساعت 3 تا 6 به جای حدود 400 مگ در ساعت حدود 640 مگ در ساعت دانلود کرده از ساعت 6 تا الان که دارم این پست رو مینویسم سرعت رو آوردن روی 60 کیلوبایت! یعنی 2 ساعت سرعت یه کم بالاتر باشه 10 ساعت از حلقوممون میکشن بیرون. :(

بسی گریه کردیم... :(
البته درستش اینه ک باید ی بار تقسیم بر ۸ شه;)

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
خیر طبق قانون باید 2 بار بر 8 تقسیم بشه (یک بار برای تبدیل بیت به بایت و یک بار برای ضریب اشتراک)؛ یعنی در اصل هر سرعتی گرفتید تقسیم بر 64 کنید میشه حداقل سرعتی که برحسب کیلوبایت بر ثانیه باید بگیرید در غیر این صورت حق اعتراض دارید. مثلاً من الان با سرویس 2 مگ نقره ای اگر سرعتم کمتر از 32 کیوبایت/ثانیه باشه حق اعتراض دارم!!! :(

Hadi_Only

Registered User
لایک‌ها
36
کسی از دوستان شماره مشتری و کلمه عبور داره ؟ هرچی به پشتیبانی می گم اینها رو به من بدید , می گن مال نمایندگی هست و به کاربر نمی دهیم !!! یعنی چی ؟
یک شماره اصلی دفتر تو تهران بدید تا تماس بگیرم . پشتیبانی که هیچی حالیش نیست که شماره مشتری باید مال مشتری باشه .

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سرویس 1 مگ نامحدود من الان حداکثر 256 سرعت میده!!!
تو صفحه مدیریت حساب سرویس های جدید 4 مگ معرفی کرده و یه سری از سرویسها حذف شده. جلوی همه سرویس ها یه چیزی به عنوان حداقل تبادل نوشته که معلوم نیست چیه.
به نظرم با این وضعیت اصلا به صرفه نیست نامحدود بگیریم. همون محدود 10 یا 20 گیگ خوبه

poryasoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوستان الان که چک کردم دیدم سرعت 60-70 شده بعد 2 ماه :rolleyes: !!! به نظرتون دائمیه این ؟

srk20king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
۵۱۲ برنزی ما که بالاتر از ۲۱ نمیره!!!!!
امروز تعرفه ها رو ۱۵ درصد گرون و سرعت رو به یک سوم کاهش دادن !!!!
خدا به دادمون برسه$$$

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
۵۱۲ برنزی ما که بالاتر از ۲۱ نمیره!!!!!
امروز تعرفه ها رو ۱۵ درصد گرون و سرعت رو به یک سوم کاهش دادن !!!!
خدا به دادمون برسه$$$

گرون کرد دزد تک . ای تو روحشون .
فیلترنت گرون حلزونی میفروشه .

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
امروز سایت آسیاتک رو دیدم و چشام سیاهی رفت! باز هم افزایش قیمت و کاهش سرعت و از این پس اجرای قانون Fair Use Policy به بدترین شکل ممکن...

Hadi_Only

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان

از 2 مگ برنزی به چه سرویس هایی میشه تغییر سرویس داد ؟ مثلا به سرویس های حجمی هم میشه تبدیل کردش ؟

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
امروز سایت آسیاتک رو دیدم و چشام سیاهی رفت! باز هم افزایش قیمت و کاهش سرعت و از این پس اجرای قانون Fair Use Policy به بدترین شکل ممکن...
درباره پس اجرای قانون Fair Use Policy یعنی چی؟

shah994

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستانی که محدود 512 یا 1 مگ دارن یا اینکه اخیرا (2 ماه گذشته) داشتن میشه لطف کنن بگن سرعت روزانشون چقدره ؟

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
درود
دوستان تماس بگیرین انقدر شکایت کنید شاید مـثه قبل شد من زنگ زدم یارو کم اورد ببینم چی کار میکنیدا

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان کسی میدونه منظورشون از حداقل تبادل اطلاعات چی هست ؟! حتی نمایندگی ها هم نمیدونن این موضوع چیه ! داخل سایتشون هم که اصلاً چیزی نگفتند!

srk20king

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
دوستان کسی میدونه منظورشون از حداقل تبادل اطلاعات چی هست ؟! حتی نمایندگی ها هم نمیدونن این موضوع چیه ! داخل سایتشون هم که اصلاً چیزی نگفتند!
;)

حتما منظورشون اینه که : انقدر سرعتو آوردیم پایین که دیگه به زور بشه تو یک ماه ۱۲ گیگ دانلود کرد

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101
دوستانی که محدود 512 یا 1 مگ دارن یا اینکه اخیرا (2 ماه گذشته) داشتن میشه لطف کنن بگن سرعت روزانشون چقدره ؟

من یک مگ نامحدود داشتم اول خوب بود (3 ماه پیش) روی 120 داونلود داشتم، بعد یهو اومد روی 60 اینا، منم شروع کردم به اعتراض اما بی فایده بود.
512 نامحدود گرفتم (از دوماه پیش) و دیگه خودتون در جریان افت سرعت ها هستید.
همین الان با 512 نامحدود روی 16 کیلو داونلود دارم و به شدت اعصابم داغون هست:(

حالا هم که سه چهار هزار تومن هر سرویس رو گرون کردن...:thumbsdow

بالا