دوستان یه توضیح کلی بدم چون برای همه سواله!
اشتراک 512 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 40 الی 50 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 5 گیگ و در ماه 150 گیگ
اشتراک 1024 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 70 الی 80 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 7 گیگ و در ماه 210 گیگ
اشتراک 2048 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 100 الی 120 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 10 گیگ و در ماه 300 گیگ
اشتراک های محدود سرعتشون در روز بین 250 کیلوبایت تا 400 کیلوبایت هستش اما در شب و ساعات رایگان همین سرعت های بالا میشن!
اشتراک های برنزی / نقره ای و طلایی هیچ فرقی در سرعت دانلود ندارند گول ضریب اشتراک رو نخورید فقط اشتراک های نقره ای و طلایی یک حجم هدیه ای دارند که با سرعت بالا (همون 250 تا 400) میتونید دانلودش کنید در واقع شما پول اضافه بابت اون چند گیگ رو میدید!
من تابحال 2048 نامحدود نداشتم و نمیدونم، اما 1024 و 512 رو داشتم و به سختی به سرعتهایی که شما فرمودید میرسه.
در مورد سرعت هدیه هم حرفشون کاملا تایید میشه. هیچ چی جز یک حقه برای خالی کردن جیب شما نیست!
همون حجم رو به راحتی میتونید در زمان یک مقدار بیشتر دانلود کنید. چه عجلهای هست حالا که براش یک پول اضافه خرج کنید
ضریب اشتراک هم یک دروغ دیگه است...
ضریب اشتراک در همهی کشورهای جهان یعنی اگر 7 نفر مشترک دیگهای که با من یک خط 2 مگابیتی رو اجاره کردند، دانلود نکنند و برند کنار، پهنای باندش ماله من میشه و من میتونم از اون پهنای باند اختصاصی استفاده کنم
ضریب اشتراک تو ایران و تو آسیاتک یعنی ما داریم بهت دروغ میگیم این خطو نه به شما و نه 7 نفر دیگه اجاره ندادیم.
در حقیقت اشتراک شما 256 هست و ما داریم به اسم 2 مگ نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 8 به شما میفروشیمش... البته با مبلغ بالاتر... شما هم نمیفهمید و میخریدش.
اگر 2 مگ رو تقسیم بر 8 کنید همون میشه!
خب چرا از اول نمیگید 256 نامحدود؟
این مسخرهبازیا چیه!
اگر یک مقدار فکر کنید میبینید چیزی که من گفتم به واقعیت بیشتر نزدیکه!
بعد هم اینکه تو دنیا مثلا یه اشتراک 20 مگابیتی رو در بدترین حالت بین 4 نفر شر میکنند!
اشتراک 2 مگی رو تو ایران بین 8 نفر داره شر میکنه آسیاتک...
دیگه مورچه چیه که کله پاچش باشه.
مردحسابی از دایل آپم بدتر شده که...
باعث خجالته