• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
دوستانی که از این شرکت نت دارن ،
طرح 1مگ محدود 1ماهه چقدر سرعت دانلود بهتون میده ؟؟؟

سرویس 1 مگابایت محدود 4 گیگ ماهانه، روز حدود 450 تا 500 کبلوبایت میزنه و ساعت رایگان حدود 220 تا 250 میزنه ، البته من دزفول هستم و آسیاتک دزفول لاین مختص به خودش را جدا کرده و سرعت بیشتری داره میده نسبت به تهران و ...، 512 نامحدود برنزی هم حدود 100 میزنه که از این ماه 100% میگیرم :)

mic20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سرویس 1 مگابایت محدود 4 گیگ ماهانه، روز حدود 450 تا 500 کبلوبایت میزنه و ساعت رایگان حدود 220 تا 250 میزنه ، البته من دزفول هستم و آسیاتک دزفول لاین مختص به خودش را جدا کرده و سرعت بیشتری داره میده نسبت به تهران و ...، 512 نامحدود برنزی هم حدود 100 میزنه که از این ماه 100% میگیرم :)

داداش فکر کنم 4 گیگ ماهیانه ساعات رایگان نداره نیم بها هست. الان من 2 مگ محدود دارم ساعت رایگانم به زور رو یه مگ نمیاد. خیلی افتضاحه. شما سرعت سرور داخل و خارج رو میشه لطفا بگید البته تو ساعات شبانه 1 تا 8 .ممنون

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
دوستان یه توضیح کلی بدم چون برای همه سواله!

اشتراک 512 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 40 الی 50 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 5 گیگ و در ماه 150 گیگ
اشتراک 1024 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 70 الی 80 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 7 گیگ و در ماه 210 گیگ
اشتراک 2048 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 100 الی 120 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 10 گیگ و در ماه 300 گیگ

اشتراک های محدود سرعتشون در روز بین 250 کیلوبایت تا 400 کیلوبایت هستش اما در شب و ساعات رایگان همین سرعت های بالا میشن!

اشتراک های برنزی / نقره ای و طلایی هیچ فرقی در سرعت دانلود ندارند گول ضریب اشتراک رو نخورید فقط اشتراک های نقره ای و طلایی یک حجم هدیه ای دارند که با سرعت بالا (همون 250 تا 400) میتونید دانلودش کنید در واقع شما پول اضافه بابت اون چند گیگ رو میدید!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236

اشتراک 512 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 40 الی 50 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 5 گیگ و در ماه 150 گیگ
اشتراک 1024 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 70 الی 80 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 7 گیگ و در ماه 210 گیگ
اشتراک 2048 نامحدود سرعت دانلود در روز و شب 100 الی 120 کیلوبایت و حداکثر دانلود در روز 10 گیگ و در ماه 300 گیگ

اشتراک های محدود سرعتشون در روز بین 250 کیلوبایت تا 400 کیلوبایت هستش اما در شب و ساعات رایگان همین سرعت های بالا میشن!

اشتراک های برنزی / نقره ای و طلایی هیچ فرقی در سرعت دانلود ندارند گول ضریب اشتراک رو نخورید فقط اشتراک های نقره ای و طلایی یک حجم هدیه ای دارند که با سرعت بالا (همون 250 تا 400) میتونید دانلودش کنید در واقع شما پول اضافه بابت اون چند گیگ رو میدید!
دوست عزیز محال به عدد های بالا رسید. چون ایده آل ترین حالت رو در نظر گرفتید و قطعی رو هم حساب نکردید. البته با توجه به اینکه فرمودید حداکثر، حرفتون درست هست ولی سایر دوستان بدونن محاله از این عدد بیشتر دانلود کنید، گر چه به همین عدد هم نمیشه رسید.
راستی من 2 مگ نقره ای دارم ولی سرعت بالا تا حالا ندیدم به 250 تا 400 برسه! سرعت در حالت عادی 120-100 هست و در هدیه سرعت بالا (اینطور که معلومه) به 140 اینا میرسه! همین! نه بیشتر.
در ضمن شما اگر 2 مگ برنزی دارید لطف کنید یه گزارش وضعیت بدید؛ که اگر وضعیتش با نقره ای یکی باشه ماه بعد پول اضافه ندم بابت سرویس نقره ای.

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533
دوست عزیز محال به عدد های بالا رسید. چون ایده آل ترین حالت رو در نظر گرفتید و قطعی رو هم حساب نکردید. البته با توجه به اینکه فرمودید حداکثر، حرفتون درست هست ولی سایر دوستان بدونن محاله از این عدد بیشتر دانلود کنید، گر چه به همین عدد هم نمیشه رسید.
راستی من 2 مگ نقره ای دارم ولی سرعت بالا تا حالا ندیدم به 250 تا 400 برسه! سرعت در حالت عادی 120-100 هست و در هدیه سرعت بالا (اینطور که معلومه) به 140 اینا میرسه! همین! نه بیشتر.
در ضمن شما اگر 2 مگ برنزی دارید لطف کنید یه گزارش وضعیت بدید؛ که اگر وضعیتش با نقره ای یکی باشه ماه بعد پول اضافه ندم بابت سرویس نقره ای.

دوست عزیز من در طی این چند مدت همه ی سرویس های بالا رو امتحان کردم!

من هم نوشتم حداکثر یعنی اگه همه چی ایده آل باشه ! قطعی نباشه! افت سرعت نباشه! اون حجم دانلود میشه!

برای سرعت هدیه هم خیلی بیشتر از 140 هست شاید خط تلفن شما جوابگوی اون نیست ولی در کل هیچ ارزشی نداره شما داری برای 22 گیگ اضافه 28000 تومان میدی یعنی هر گیگ بیشتر از 1000 تومن! حالا کل اون 22 گیگ رو شما تو 1 روز میتونی دانلود کنی تموم بشه! اما سرعت استیبل همه ی سرویس ها ی 2 مگ همون 100 الی 120 هست که حالا شما بعد از 22 گیگ دانلود به این سرعت میرسی برنزی ها از اول همین سرعت رو داشتند!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236

من هم نوشتم حداکثر یعنی اگه همه چی ایده آل باشه ! قطعی نباشه! افت سرعت نباشه! اون حجم دانلود میشه!

برای سرعت هدیه هم خیلی بیشتر از 140 هست شاید خط تلفن شما جوابگوی اون نیست ولی در کل هیچ ارزشی نداره شما داری برای 22 گیگ اضافه 28000 تومان میدی یعنی هر گیگ بیشتر از 1000 تومن! حالا کل اون 22 گیگ رو شما تو 1 روز میتونی دانلود کنی تموم بشه! اما سرعت استیبل همه ی سرویس ها ی 2 مگ همون 100 الی 120 هست که حالا شما بعد از 22 گیگ دانلود به این سرعت میرسی برنزی ها از اول همین سرعت رو داشتند!
بله من هم حرف شما رو تأیید کردم نقض نکردم. منظورم این بود دوستان به امید این اعداد سرویس نگیرند چون در حالت واقعی یه کم پایین تر از این اعداد میاد.
خیر دوست عزیز، سرویس محدود هم داشتم و روی 500-400 میرفت سرعت. نمیدونم جریان چیه الان!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236

بله من هم حرف شما رو تأیید کردم نقض نکردم. منظورم این بود دوستان به امید این اعداد سرویس نگیرند چون در حالت واقعی یه کم پایین تر از این اعداد میاد.
خیر دوست عزیز، سرویس محدود هم داشتم و روی 500-400 میرفت سرعت. نمیدونم جریان چیه الان!

A R A S H

Registered User
لایک‌ها
101

من تابحال 2048 نامحدود نداشتم و نمی‌دونم، اما 1024 و 512 رو داشتم و به سختی به سرعت‌هایی که شما فرمودید می‌رسه.
در مورد سرعت هدیه هم حرفشون کاملا تایید می‌شه. هیچ چی جز یک حقه برای خالی کردن جیب شما نیست!

همون حجم رو به راحتی می‌تونید در زمان یک مقدار بیشتر دانلود کنید. چه عجله‌ای هست حالا که براش یک پول اضافه خرج کنید

ضریب اشتراک هم یک دروغ دیگه‌ است...

ضریب اشتراک در همه‌ی کشورهای جهان یعنی اگر 7 نفر مشترک دیگه‌ای که با من یک خط 2 مگابیتی رو اجاره کردند، دانلود نکنند و برند کنار، پهنای باندش ماله من می‌شه و من می‌تونم از اون پهنای باند اختصاصی استفاده کنم
ضریب اشتراک تو ایران و تو آسیاتک یعنی ما داریم بهت دروغ می‌گیم این خطو نه به شما و نه 7 نفر دیگه اجاره ندادیم.
در حقیقت اشتراک شما 256 هست و ما داریم به اسم 2 مگ نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 8 به شما می‌فروشیمش... البته با مبلغ بالاتر... شما هم نمی‌فهمید و می‌خریدش.
اگر 2 مگ رو تقسیم بر 8 کنید همون می‌شه!

خب چرا از اول نمی‌گید 256 نامحدود؟
این مسخره‌بازیا چیه!

اگر یک مقدار فکر کنید می‌بینید چیزی که من گفتم به واقعیت بیشتر نزدیکه!

بعد هم اینکه تو دنیا مثلا یه اشتراک 20 مگابیتی رو در بدترین حالت بین 4 نفر شر می‌کنند!
اشتراک 2 مگی رو تو ایران بین 8 نفر داره شر می‌کنه آسیاتک...
دیگه مورچه چیه که کله پاچش باشه.

مردحسابی از دایل آپم بدتر شده که...

باعث خجالته

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
الیته موافقم تمام عیار توی 24 ساعته روزانه یا 720 یا 744 ساعت هر ماه مودم روشن با مهجر نرم افزار وصل خودکار اینترنت تمام عیار دانلود تا سال برسد 1600 گیگه واقعی می شود خوب گوش من قیمت 512 نامحدود 250000 تومان 1600 گیگ معادل هر گیگ 155 تومن بیسار مفید دانست غیر این صورت باید محدود بگیر

mohsen.haftom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوستان من سرعت 2 مگ دارم 10 گیگ ماهانه اسیاتک.مرکز چمران. دیگه کلافه شدم هسته شدم از این اسیا تک الان 3 ماهه دارم با 110 دانلود میکنم روزانه شبا هم که داغونه هرچی زنگ میزنم میگه خط شما هیچ مشکلی نداره و نویز اصلا روش نیس میگم مشکل چیه میگه از مرکز هست بعد صبح با واحد شکایات حرف میزنم میگم دیروز اینحوری گفتن قبول نمیکنه میگه الان هیچ مشکلی نیس میگم پس چرا با 110 دارم دانلود میکنم اخه.میگه در خواست کارشناس میزنم کاری از من ساخته دیگه نیس. حالا من هرچی میگم بابا قبلا کارشناس شما اومده پول بیزبون هم گرفته ازم گفته مشکل از مرکز هست قبول نمیکنه . به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ از چه شرکتی بگیرم خلاص بشم ازین مصیبت؟؟شاتل؟؟ صبانت؟؟چی؟؟لطفا راهنمایی کنید دیگه خسته شدم از بس هی به تهران زنگ زدم.ممنون میشم راهنمایی کنید

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان من سرعت 2 مگ دارم 10 گیگ ماهانه اسیاتک.مرکز چمران. دیگه کلافه شدم هسته شدم از این اسیا تک الان 3 ماهه دارم با 110 دانلود میکنم روزانه شبا هم که داغونه هرچی زنگ میزنم میگه خط شما هیچ مشکلی نداره و نویز اصلا روش نیس میگم مشکل چیه میگه از مرکز هست بعد صبح با واحد شکایات حرف میزنم میگم دیروز اینحوری گفتن قبول نمیکنه میگه الان هیچ مشکلی نیس میگم پس چرا با 110 دارم دانلود میکنم اخه.میگه در خواست کارشناس میزنم کاری از من ساخته دیگه نیس. حالا من هرچی میگم بابا قبلا کارشناس شما اومده پول بیزبون هم گرفته ازم گفته مشکل از مرکز هست قبول نمیکنه . به نظر شما چیکار کنم؟؟؟ از چه شرکتی بگیرم خلاص بشم ازین مصیبت؟؟شاتل؟؟ صبانت؟؟چی؟؟لطفا راهنمایی کنید دیگه خسته شدم از بس هی به تهران زنگ زدم.ممنون میشم راهنمایی کنید
صبانت خیلی خوبه سرعت بالا 2 مگ دانلود 237 تا 288 بود من یزد هستم اما تهران نمی دونم چون من امتخان نکردم من یزد امتخان کردم صبانت 2 مگ محدود شبانه رایگانه 237 تا 288 بود و آسیاتک محدود شبانه رایگانه 160 تا 475 نوسان داره

mohsen.haftom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
صبانت خیلی خوبه سرعت بالا 2 مگ دانلود 237 تا 288 بود من یزد هستم اما تهران نمی دونم چون من امتخان نکردم من یزد امتخان کردم صبانت 2 مگ محدود شبانه رایگانه 237 تا 288 بود و آسیاتک محدود شبانه رایگانه 160 تا 475 نوسان داره

دوست عزیز من اصفهان هستم مرکز چمران. بخدا چند ماهه دیدن این سرعت ارزو شده . شبانه 160؟؟؟؟شبانه من 30-20 هستش. برای همین میگم داغونه. دوستان اصفهانی لطفا کمک کنید. توروخدا. دیگه حالم داره ..... از بس به idm نگاه کردم بره بالا بخدا
:eek:hno::(

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
داداش فکر کنم 4 گیگ ماهیانه ساعات رایگان نداره نیم بها هست. الان من 2 مگ محدود دارم ساعت رایگانم به زور رو یه مگ نمیاد. خیلی افتضاحه. شما سرعت سرور داخل و خارج رو میشه لطفا بگید البته تو ساعات شبانه 1 تا 8 .ممنون

سرعت روز 1مگابایت محدود 4 گیگ:

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 400 الی 500 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 250 الی 300 کیلوبایت

سرعت شبانه 1 مگابایت محدود 4 گیگ:

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 250 الی 300 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 180 الی 220 کیلوبایت

-----------------------------------------

سرعت روز 512 کیلوبایت نامحدود برنزی:

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 70 الی 100 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 50 الی 70 کیلوبایت

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 70 الی 80 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 50 الی 60 کیلوبایت

این سرویس ها را دارم استفاده میکنم و از آسیاتک دزفول گرفتم، همون روز اول که گرفتم سرعت مشکل داشت که سریع زنگ زدم تهران و برطرف شد و تا الان هم هیچ مشکلی نداشته.

پ.ن: لاین آسیاتک دزفول مجزا شده و پهنای باند بیشتری داره.

behzad_20052006

Registered User
لایک‌ها
39
اینترنت من که با از صبح داره با دیال آپ رقابت میکنه و مثل اینکه قرار هم نیست درست شه

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 400 الی 500 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 250 الی 300 کیلوبایت

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 250 الی 300 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 180 الی 220 کیلوبایت

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 70 الی 100 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 50 الی 70 کیلوبایت

سرعت دانلود از سرور آپارات (داخلی): بین 70 الی 80 کیلوبایت سرعت دانلود از سرور خارج: بین 50 الی 60 کیلوبایت

این سرویس ها را دارم استفاده میکنم و از آسیاتک دزفول گرفتم، همون روز اول که گرفتم سرعت مشکل داشت که سریع زنگ زدم تهران و برطرف شد و تا الان هم هیچ مشکلی نداشته.

من که با 1 مگ نامحدود برنزی سرعتم بالاتر از 64 ( 512 ) نرفت که نرفت. مال بچه های سایر شهرها هم همین جوره! فک کنم دزفول پارتی داره تو دولتی جایی!

Last edited:

yazd46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6

سرعت روز 512 کیلوبایت نامحدود برنزی:24ساعته دانلود چند گیگ گرفتی؟ الکلی نباش چون من مجاسبه 5.2 گیگ بود اما واقعی چند گیگ 24 ساعته؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام!

زنگ زدم پشتیبانی ، گفتم که
1. من قبلا یه سری 128 و 256 محدود تو لیستم بود که میتونستم از اونا هم شارژ کنم الان نیست! همش نامحدوده! (حداقل از 22 تومن شروع میشه که همین 512 برنزیه!) ... گفت بله اون مربوط به مرکز مخابراتیتون میشه که تو اون مرکز محدودیت پورت هست و فقط از بین این سرعتا میتونین انتخاب کنین ... دوساعت باهاش چونه زدم که خب اگه من به جای 512 128 بگیرم که فرقی نداره تازه جای یه کاربر دیگه باز میشه ! گفت نه من که نمیفهمم شما چی میگی خلاصه اینجوریه! گفتم یعنی زوریه دیگه ؟ گفت آره دیگه اینجوریه !!!!
2. در ادامه گفتم خب این سرعتا چی شد؟ چرا برنمیگرده به حالت قبل؟ من برنزی دارم 60 70 دانلود می کردم الان 3 4 ماهه دارم با 40 50 دانلود میکنم، گفت خب اونم تغییر کرده، دیگه سرعت 512 برنزی این شده... اگه سرعت بالا میخواین باید محدود بگیرین ! گفتم یعنی یهویی بدون اینکه به کاربر اطلاع بدین و بدون هیچ دلیلی واسه خودتون قانون میذارین که کاربری که ماهی 25 میداده برای 60 70 دانلود از این ماه همون 25 رو میده برای 40 50 ؟ گفت آره دیگه اینم اینجوری شده !!! گفتم خب پس چرا 2 ماهه همکاراتون دارن میگن نقص فنی و مشکل پهنای باند و این حرفاست ؟! چرا از اول راستشو نمیگین ؟! گفت خب من دارم صادقانه میگم دیگه...!!!

در هر دو مورد هم آخرش گفت تو ساعت اداری تماس بگیرین با صدای مشتری شکایتتون رو مطرح کنین !!

یعنی حالم ازشون بهم میخوره !

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
من که با 1 مگ نامحدود برنزی سرعتم بالاتر از 64 ( 512 ) نرفت که نرفت. مال بچه های سایر شهرها هم همین جوره! غک کنم دزفول پارتی داره تو دولتی جایی!

وا.. از اون موضوعش دیگه اطلاعایی ندارم، اما تا جایی که میدونم لاین آسیاتک دزفول را کلاً اختصاصی کردن برای همین یکم کیفیت بهتر هست.

سرعت روز 512 کیلوبایت نامحدود برنزی:24ساعته دانلود چند گیگ گرفتی؟ الکلی نباش چون من مجاسبه 5.2 گیگ بود اما واقعی چند گیگ 24 ساعته؟

باور کنید تست نکردم هنوز، همش دنبال کارها هستم، اما حتماً تست میکنم و میگم.

------------------------------------------

امروز هم که کلاً آسیاتک + مخابرات و یکی دوتا دیگه از آی اس پی ها کلاً قطع بود!

بالا