آقا تا مخابرات هست سمت این شرکت مخصوصا نامحدود نیا سرعت دومگ نامحدود رو روی 1مگم نمیبندن حداکثر 100-120تا بگیری با 75تومان در ماه حالا دیگه خوددانیسلام
من اهوازم، موندم دو مگ نامحدود مخابرات بگیرم یا آسیاتک ، زنگ زدم نمایندگی آسیاتک گفتن که ظرفیتشون تکمیل شده و از هفته آینده می خوان ظرفیت اضافه کنن، قیمت ماهیانشون تقریبا با مخابرات یکیه ولی سالیانه تخفیف خوبی به نسبت مخابرات می دن، کسی اینجا از اهواز ، آسیاتک داره که بگه چطوره؟
ط؟
آقا تا مخابرات هست سمت این شرکت مخصوصا نامحدود نیا سرعت دومگ نامحدود رو روی 1مگم نمیبندن حداکثر 100-120تا بگیری با 75تومان در ماه حالا دیگه خوددانی
آقا تا مخابرات هست سمت این شرکت مخصوصا نامحدود نیا سرعت دومگ نامحدود رو روی 1مگم نمیبندن حداکثر 100-120تا بگیری با 75تومان در ماه حالا دیگه خوددانی
من باشون شرط کردم، گفتن نهایت سرعت رو بهت میدیم.
شما مخابرات اهواز 2 مگ نامحدود گرفتی؟ اکر گرفتی، سرعت دانلودت در ساعتهای مختلف شبانه روز، حداکثر و حداقل چند هست؟
آقا لو نده :دی
چند وقت دیگه میخوام مخابرات بگیرم الان لو دادی همه 2 مگ میگیرن
به منم گفتن بعد که سرعت 1مگم 60 بود گفتم چی شد گفت طبق قوانین ما باید به شما 16کیلوبایت بدیم و اگر کمتر از 16 شد سرعتت حق اعتراض داری مخابرات اینطوری نیست...من باشون شرط کردم، گفتن نهایت سرعت رو بهت میدیم.
شما مخابرات اهواز 2 مگ نامحدود گرفتی؟ اکر گرفتی، سرعت دانلودت در ساعتهای مختلف شبانه روز، حداکثر و حداقل چند هست؟
به خاطر قانون 1 به 8 ؟ مگه این فقط برای سرویسهای نامحدود نبودبه منم گفتن بعد که سرعت 1مگم 60 بود گفتم چی شد گفت طبق قوانین ما باید به شما 16کیلوبایت بدیم و اگر کمتر از 16 شد سرعتت حق اعتراض داری مخابرات اینطوری نیست...
اصلا سمت آسیاتک نرو پینگ بالا سرعت دانلود پایین ...
خب منم سرویس نامحدود گرفته بودم که به محدود تغییرش دادمبه خاطر قانون 1 به 8 ؟ مگه این فقط برای سرویسهای نامحدود نبود
سلام دوستان ..
من الان طرح نامحدود 128 طلایی دارم و سرعت 12 گیگ با سرعت بالاش به زور به 80 میرسه ، معمولا بین 60 - 70 ، در حال عادی هم بین 15 - 20 متغیره ، ولی برای این ماه دانلود فیلم و سریال دارم و سرعت بالا لازم دارم :| ( تو ایران ... :| )
512 نامحدود برنزی کسی داره ؟! سرعت دانلود چه جوریه ؟!