• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
اینم تست جدید از 1مگ محدود آسیاشت

2905033098.png

اگر Dial Up گرفتید بگیرید آسیاتک نگیرید

دوباره سرم رو کلاه گزاشتن گفتن رو 6مگ میبندیم رو 1مگ هم نبستن...

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
دوستان هرکی آسیاتک داره بره تو speedtest اون زیر که زیر اسم ISP چندتا ستاره هست به Asiashit یک ستاره بده که ستاره هاش از سه بیاد پایین

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
من که امروز قرارداد بستم با مخابرات برای دو مگ نامحدود. ما که از دست این آسیاتر رها شدیم.:cool: پهنای باندمم ماله شما دوستان خوبم!!:D

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من اهوازم، موندم دو مگ نامحدود مخابرات بگیرم یا آسیاتک ، زنگ زدم نمایندگی آسیاتک گفتن که ظرفیتشون تکمیل شده و از هفته آینده می خوان ظرفیت اضافه کنن، قیمت ماهیانشون تقریبا با مخابرات یکیه ولی سالیانه تخفیف خوبی به نسبت مخابرات می دن، کسی اینجا از اهواز ، آسیاتک داره که بگه چطوره؟
ط؟

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
سلام
من اهوازم، موندم دو مگ نامحدود مخابرات بگیرم یا آسیاتک ، زنگ زدم نمایندگی آسیاتک گفتن که ظرفیتشون تکمیل شده و از هفته آینده می خوان ظرفیت اضافه کنن، قیمت ماهیانشون تقریبا با مخابرات یکیه ولی سالیانه تخفیف خوبی به نسبت مخابرات می دن، کسی اینجا از اهواز ، آسیاتک داره که بگه چطوره؟
ط؟
آقا تا مخابرات هست سمت این شرکت مخصوصا نامحدود نیا سرعت دومگ نامحدود رو روی 1مگم نمیبندن حداکثر 100-120تا بگیری با 75تومان در ماه حالا دیگه خوددانی

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
آقا تا مخابرات هست سمت این شرکت مخصوصا نامحدود نیا سرعت دومگ نامحدود رو روی 1مگم نمیبندن حداکثر 100-120تا بگیری با 75تومان در ماه حالا دیگه خوددانی

من باشون شرط کردم، گفتن نهایت سرعت رو بهت میدیم.
شما مخابرات اهواز 2 مگ نامحدود گرفتی؟ اکر گرفتی، سرعت دانلودت در ساعتهای مختلف شبانه روز، حداکثر و حداقل چند هست؟

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

شما مخابرات اهواز 2 مگ نامحدود گرفتی؟ اکر گرفتی، سرعت دانلودت در ساعتهای مختلف شبانه روز، حداکثر و حداقل چند هست؟

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42

2مگ نامحدود مخابرات سرعتش بین 210تا 240 هست
چون کمتر کسی این پهنای باند رو میگیره معمولا کیفیت خوبی داره و مثل 1مگ تهران داغون نیس

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
آقا لو نده :دی
چند وقت دیگه میخوام مخابرات بگیرم الان لو دادی همه 2 مگ میگیرن :D

:)) اسرار فاش شد؟ اونم که بخواد ماهی بیشتر از 70تومن بده واسه اینترنت کم پیدا میشه واسه همین خیالت راحت از 50 به بالا کیفیت بهتر میشه:دی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
به منم گفتن بعد که سرعت 1مگم 60 بود گفتم چی شد گفت طبق قوانین ما باید به شما 16کیلوبایت بدیم و اگر کمتر از 16 شد سرعتت حق اعتراض داری مخابرات اینطوری نیست...

اصلا سمت آسیاتک نرو پینگ بالا سرعت دانلود پایین ...

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
به منم گفتن بعد که سرعت 1مگم 60 بود گفتم چی شد گفت طبق قوانین ما باید به شما 16کیلوبایت بدیم و اگر کمتر از 16 شد سرعتت حق اعتراض داری مخابرات اینطوری نیست...

اصلا سمت آسیاتک نرو پینگ بالا سرعت دانلود پایین ...
به خاطر قانون 1 به 8 ؟ مگه این فقط برای سرویسهای نامحدود نبود

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان ..
من الان طرح نامحدود 128 طلایی دارم و سرعت 12 گیگ با سرعت بالاش به زور به 80 میرسه ، معمولا بین 60 - 70 ، در حال عادی هم بین 15 - 20 متغیره ، ولی برای این ماه دانلود فیلم و سریال دارم و سرعت بالا لازم دارم :| ( تو ایران ... :| )
512 نامحدود برنزی کسی داره ؟! سرعت دانلود چه جوریه ؟!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان ..
من الان طرح نامحدود 128 طلایی دارم و سرعت 12 گیگ با سرعت بالاش به زور به 80 میرسه ، معمولا بین 60 - 70 ، در حال عادی هم بین 15 - 20 متغیره ، ولی برای این ماه دانلود فیلم و سریال دارم و سرعت بالا لازم دارم :| ( تو ایران ... :| )
512 نامحدود برنزی کسی داره ؟! سرعت دانلود چه جوریه ؟!

1024 برنزی 60 هست
512 هم 40 45 هست ظاهرا

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
مرسی داش ، شبا بیدار تا خوده 5 شب :)
ولی تو این مملکت اینترنت نره آدم سنگین تره ، الان 2 ساعتهه دارم مییگردم تو نت هر سرویسی بگی نصف راضین نصف ناراضی ، ثبات نداریم :(

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
1 مگابایت محدود 4 گیگ سرعت 1.5 مگابایت میزنه (شبانه رایگان هم حدود 300 میزنه!!)، 512 برنزی نامحدود حدوداً 70 کیلوبایت میزنه، الان واقعاً من ماندم که اینا خوابه یا واقعیت ؟!

vahid.nb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
والا من الان 128 دارم باید 16 باشه مثه اینکه ولی به من معمولا 20 تا 25 میده ، ولی سرعت بالاتری میخوام :(
فقط ترسم از اینه که چون این طلاییه اینجوری باشه و 512 برنزی شاید خیلی بد باشه بخاطر برنزی بودنش ، ولی فک کنم خوب باشه برا منطقه ما "-؟

بالا