Irani_2572
Registered User
- نوشتهها
- 254
- لایکها
- 305
امروز رفتم نمایندگی اسیاتک و با خود نماینده هم گفتگو کردم. وارد نشده گفتم اومدم برای تخلیه! ماست نماینده و کارمندش ریخت. گفتم سرعت من با 1 مگ برنزی بالای 64 نمیره. نماینده شمارمو زد تو سیستمش و میدونید چی گفت؟! آماده شاخ درآوردن باشین دوستان. نماینده بهم گفت شما همین الان داری با سرعت 600 کیلوبایت دانلود میکنی!!! باورم نشد گفت بیا توی دی اسلم من ببین! منم رفتم و دیدم راست میگه!!! خلاصه یک ساعت باهاش کلنجار رفتم هزار بارم گفتم من سرعتم از هیچوقت بالای 64 نرفته اما اون گفت این سرعتی هست که از دی اسلم من تا مودم شما میره و کمترین سرعت دانلود شما 108 کیلوبایت بوده!! تازه گفت شما 114 گیگ تو این 20 روزه دانلود کردی و 50 گیگم آپلود کردی!! خلاصه آخرش گفت تا وینوزتون مشکل داره یا اکانت شمارو هک کردن!! که من میدونم غیر ممکنه.
جالب ترین نکته این بود که زمانیکه پسووردم رو همونجا تغییر داد من همچنان آنلاین بودم!! هر کاریم کرد گفت اینترنتون همچنان وصله!! من فکر میکنم این سرویس هاست مسخرشون این اختلال رو ایجاد کرده! دیگه دارم شاخ درمیارم.
What the fuck?!
جالب ترین نکته این بود که زمانیکه پسووردم رو همونجا تغییر داد من همچنان آنلاین بودم!! هر کاریم کرد گفت اینترنتون همچنان وصله!! من فکر میکنم این سرویس هاست مسخرشون این اختلال رو ایجاد کرده! دیگه دارم شاخ درمیارم.
What the fuck?!
Last edited: