• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
امروز رفتم نمایندگی اسیاتک و با خود نماینده هم گفتگو کردم. وارد نشده گفتم اومدم برای تخلیه! ماست نماینده و کارمندش ریخت. گفتم سرعت من با 1 مگ برنزی بالای 64 نمیره. نماینده شمارمو زد تو سیستمش و میدونید چی گفت؟! آماده شاخ درآوردن باشین دوستان. نماینده بهم گفت شما همین الان داری با سرعت 600 کیلوبایت دانلود میکنی!!! باورم نشد گفت بیا توی دی اسلم من ببین! منم رفتم و دیدم راست میگه!!! خلاصه یک ساعت باهاش کلنجار رفتم هزار بارم گفتم من سرعتم از هیچوقت بالای 64 نرفته اما اون گفت این سرعتی هست که از دی اسلم من تا مودم شما میره و کمترین سرعت دانلود شما 108 کیلوبایت بوده!! تازه گفت شما 114 گیگ تو این 20 روزه دانلود کردی و 50 گیگم آپلود کردی!! خلاصه آخرش گفت تا وینوزتون مشکل داره یا اکانت شمارو هک کردن!! که من میدونم غیر ممکنه.

جالب ترین نکته این بود که زمانیکه پسووردم رو همونجا تغییر داد من همچنان آنلاین بودم!! هر کاریم کرد گفت اینترنتون همچنان وصله!! من فکر میکنم این سرویس هاست مسخرشون این اختلال رو ایجاد کرده! دیگه دارم شاخ درمیارم.

What the fuck?!

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
امروز رفتم نمایندگی اسیاتک و با خود نماینده هم گفتگو کردم. وارد نشده گفتم اومدم برای تخلیه! ماست نماینده و کارمندش ریخت. گفتم سرعت من با 1 مگ برنزی بالای 64 نمیره. نماینده شمارمو زد تو سیستمش و میدونید چی گفت؟! آماده شاخ درآوردن باشین دوستان. نماینده بهم گفت شما همین الان داری با سرعت 600 کیلوبایت دانلود میکنی!!! باورم نشد گفت بیا توی دی اسلم من ببین! منم رفتم و دیدم راست میگه!!! خلاصه یک ساعت باهاش کلنجار رفتم هزار بارم گفتم من سرعتم از هیچوقت بالای 64 نرفته اما اون گفت این سرعتی هست که از دی اسلم من تا مودم شما میره و کمترین سرعت دانلود شما 108 کیلوبایت بوده!! تازه گفت شما 114 گیگ تو این 20 روزه دانلود کردی و 50 گیگم آپلود کردی!! خلاصه آخرش گفت تا وینوزتون مشکل داره یا اکانت شمارو هک کردن!! که من میدونم غیر ممکنه.

جالب ترین نکته این بود که زمانیکه پسووردم رو همونجا تغییر داد من همچنان آنلاین بودم!! هر کاریم کرد گفت اینترنتون همچنان وصله!! من فکر میکنم این سرویس هاست مسخرشون این اختلال رو ایجاد کرده! دیگه دارم شاخ درمیارم.

What the fuck?!
مطمئنید سرعتی که بهتون نشون داده بیت نبوده؟! من که اینطور فکر میکنم.
در مورد پسورد تا زمانی که مودم ریست نشه ارتباط قطع نمیشه.

joozef

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من وایمکس مبین نت دارم و
از سرویس 512 یه ماهه استفاده میکنم و
سرعت حدود 70 بهم میده ...
دیروز رفتم نمایندگی آسیاتک و گفتم سرعت دانلود سرویس 512 شما داخل idm چند هست ؟؟؟؟
گفت متغیره اما بین 200 تا 250 هست ؟؟؟؟
یعنی واقعا اینجوریه ؟؟؟
اگه سرعتش اینقدره بیام اینو بگیرم و از شر مبین نت مسخره رها شم ...

===============================

قابل توجه دوستان بگم که من 40تومن دادم مبین نت 256 با ضریب اشتراک 1به10 1ماهه گرفتم ،
بگید سرعت دانلود چند بود !!!!
3 کیلوبایت ...
به خدا قسم اگه به 9 میرسید سرعتش ...
زنگ زدم پشتیبانی با پررویی تمام میگن بله درسته باید 3کیلوبایت باشه ...
برید خدارو شکر کنید ...
ما که سرعت محدود 1ماهه مون ( 70کیلوبایت) هم به پای نامحدود شما نمیرسه ...

==========================

راستی آدرس سایت رسمی آسیاتک چی هست ؟؟؟؟
نمایندگی به من گفت ارم نت . آی آر
میزنم اما چیزی باز نمیکنه ...

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان من وایمکس مبین نت دارم و
از سرویس 512 یه ماهه استفاده میکنم و
سرعت حدود 70 بهم میده ...
دیروز رفتم نمایندگی آسیاتک و گفتم سرعت دانلود سرویس 512 شما داخل idm چند هست ؟؟؟؟
گفت متغیره اما بین 200 تا 250 هست ؟؟؟؟
یعنی واقعا اینجوریه ؟؟؟
اگه سرعتش اینقدره بیام اینو بگیرم و از شر مبین نت مسخره رها شم ...

===============================

قابل توجه دوستان بگم که من 40تومن دادم مبین نت 256 با ضریب اشتراک 1به10 1ماهه گرفتم ،
بگید سرعت دانلود چند بود !!!!
3 کیلوبایت ...
به خدا قسم اگه به 9 میرسید سرعتش ...
زنگ زدم پشتیبانی با پررویی تمام میگن بله درسته باید 3کیلوبایت باشه ...
برید خدارو شکر کنید ...
ما که سرعت محدود 1ماهه مون ( 70کیلوبایت) هم به پای نامحدود شما نمیرسه ...

==========================

راستی آدرس سایت رسمی آسیاتک چی هست ؟؟؟؟
نمایندگی به من گفت ارم نت . آی آر
میزنم اما چیزی باز نمیکنه ...

سایت اصلیش
www.asiatech.ir
هستش

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
مطمئنید سرعتی که بهتون نشون داده بیت نبوده؟! من که اینطور فکر میکنم.
در مورد پسورد تا زمانی که مودم ریست نشه ارتباط قطع نمیشه.

نه کیلوبایت بود. گفت یه سرعت 13000 کیلوبیتی هم داشتی که کیلوبایتش میشه 1625!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
پس امکان مولتی یوزرشون فعال بوده؟ عجیبه حالا سرعت درست نشد؟

نمیدونم چه کلکی میزنن اما اگه یکم ناوارد باشی سرتو تا یه مدت زیادی گرم میکنن و تو این خرابشده نگهت میدارن!

اما کور خوندن من امروز درخواست تخلیه میدم گفت 3 4 روزه تموم میشه. هزینه تخلیه هم ندارن شما هم مراقب باشید ازتون نگیرن.

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
3-4 روز بود که سرعت شبانه خوب بود و من با 2مگ محدود شبها با سرعت 600-700 از سرور سایتهایی که تو مرکز داده اسیاتک بود دانلود میکردم ولی از دیشب سرعت دانلود از سرورهای خودشون هم محدود کردن!
آخه من نمیدونم وقتی قراره ما با همون سرعتی که از سایتهای خارجی دانلود میکنیم از isp مسخره خودمون (شبکه داخلی) هم دانلود کنیم این سایتها برای چی این همه هزینه میدن و سرورهاشون رو انتقال میدن به ایران؟
این اسیاتک روی هر چی دزده کم کرده،از کاربرا میدزدید حالا سر سایتهای ایرانی هم کلاه میزاره! بعنوان اینکه سرعت لود سایت و دانلود فایل زیاد میشه این همه داره ازشون پول میگیره!
البته احتمالا 3-4 تا از این سایتها خودشون با اسیاتک هستن.
یه جا دیدم هر کی میگفت سرعت دانلود از سایت پایین هست،یارو که مثلا مدیر بود میگفت از اسیاتک سرویس بگیرید!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
به جز چندتا سایت مستقیم کننده هیچ سایت مفید داخلی ندیدم همون بهتر سرعتشون کم باشه
حال آدم ازین سایتهای داخلی به هم میخوره 600تا لینکدونی تبلیغ ویروس تو این بلاگها هم که نظر دهنده هاش یه مشت..
شاتل کارش همین بود دیگه میگفت ملاک ما 4 تا سایت پشتیبانی شده از طرف خودمونه مثل kernel.org,php
بعد اسمشو گذاشته بود اینترنت :D 2-1 ماهم که خطمو ول نکرد بعد میگفت پورت نداریم
بد ندیدید تا بفهمید مگه اینکه شانس باشه دیگه انتخاب بین بد و بدتره

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
اسیاتک اشغال محض هستش

تماس گرفتم میگه همینه ک هست سرعتت باید بخوای

امروز میرم درخواست قطع میدم تا قرون اخر پولمم ازشون میگیرم اگر ندادن شکایت میکنم

0pepe0

Guest
لایک‌ها
17
دوستان گرامی برادران عزیزم منم مثل شما از اسیاتک اشتراک دارم و از سرعت پایینش در یک ماه گذشته شاکیم و متاسفانه هرکاریم کردم به در بسته خورده چند روز پیش یه مطلبی نوشته بودم انگار کسی ندیده اما دوباره مینویسم شاید حرفم رو متوجه بشید حقیقتش از این وضع نکبت دیگه حالم بهم میخوره http://www.khabaronline.ir/detail/307591/ict/internet
شنیدم
توی عربستان یه کالایی که اتفاقا جز کالاهای پرمصرف بوده یهو گران شده و مردم برای اعتراض دیگه اون کالا رو نخریدن و انقدر مقاومت کردن تا اون کالا حتی از قبل هم ارزان تر شده...توی المان شیر یه ذره گران شده و مردم به بطری های شیری که هروز به در خونه میارن دست هم نزدن و انقدر این کارو کردن که کل شیرها فاسد شده و مجبور شدن قیمت اولیه رو برگردونن اما ما چی؟؟ مردم همیشه راضی! همه چیز هرروز گران تر از دیروز اما دریغ از یه نفس که بالا بیاد... شاید دیگه نفسی برای بالا امدن نمونده پراید و زانتیا که ماشین چند دهه قبل هستن رو با قیمت ماشینای روز دنیا میخریم و لابد فکر میکنیم از این بهتر نمیشه! وقتی از یه نفر در مورد این قیمتا پرسیدم گفت دلیلش فقط یه چیه اونم اینکه (مردم میخرند) به همین سادگی!امسال قرار شد مثلا هماهنگ بشیم و اجیل رو تحریم کنیم اما چی شد؟؟تا وقتی که شما دوستان به این شرایط راضی باشین و چیزی نگید و تازه برای این اینترنت زپرتی هم سرو دست بشکنید و ماهی چند ده هزار پول زبان بسته بدید نه فیلترنت برداشته میشه نه سرعتش زیاد میشه نه ارزان میشه تازه هرروزم بدتر میشه "تنگ چشمان نظر به میوه کنند ما تماشاکنان بستانیم "تا وقتی که کم بخواید و قناعت و صبر کنید وضع همینه و تغییری نخواهد بود خیلی احماقانه ست اگه همیشه یه کار رو انجام بدیم و نتیجه متفاوتی رو انتظار داشته باشیم یادتون نره سکوت علامت رضایته و اگه ناراضی باشید و چیزی نگید در اولین درجه به خودتون ظلم کردین و شریک ظالمین باید دست جمعی تحریمش کنیم و بگیم این زغال فروشی رو جمع کنید که هم خودتونو رو سیاه کردین هم مارو

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان گرامی برادران عزیزم منم مثل شما از اسیاتک اشتراک دارم و از سرعت پایینش در یک ماه گذشته شاکیم و متاسفانه هرکاریم کردم به در بسته خورده چند روز پیش یه مطلبی نوشته بودم انگار کسی ندیده اما دوباره مینویسم شاید حرفم رو متوجه بشید حقیقتش از این وضع نکبت دیگه حالم بهم میخوره http://www.khabaronline.ir/detail/307591/ict/internet
شنیدم
توی عربستان یه کالایی که اتفاقا جز کالاهای پرمصرف بوده یهو گران شده و مردم برای اعتراض دیگه اون کالا رو نخریدن و انقدر مقاومت کردن تا اون کالا حتی از قبل هم ارزان تر شده...توی المان شیر یه ذره گران شده و مردم به بطری های شیری که هروز به در خونه میارن دست هم نزدن و انقدر این کارو کردن که کل شیرها فاسد شده و مجبور شدن قیمت اولیه رو برگردونن اما ما چی؟؟ مردم همیشه راضی! همه چیز هرروز گران تر از دیروز اما دریغ از یه نفس که بالا بیاد... شاید دیگه نفسی برای بالا امدن نمونده پراید و زانتیا که ماشین چند دهه قبل هستن رو با قیمت ماشینای روز دنیا میخریم و لابد فکر میکنیم از این بهتر نمیشه! وقتی از یه نفر در مورد این قیمتا پرسیدم گفت دلیلش فقط یه چیه اونم اینکه (مردم میخرند) به همین سادگی!امسال قرار شد مثلا هماهنگ بشیم و اجیل رو تحریم کنیم اما چی شد؟؟تا وقتی که شما دوستان به این شرایط راضی باشین و چیزی نگید و تازه برای این اینترنت زپرتی هم سرو دست بشکنید و ماهی چند ده هزار پول زبان بسته بدید نه فیلترنت برداشته میشه نه سرعتش زیاد میشه نه ارزان میشه تازه هرروزم بدتر میشه "تنگ چشمان نظر به میوه کنند ما تماشاکنان بستانیم "تا وقتی که کم بخواید و قناعت و صبر کنید وضع همینه و تغییری نخواهد بود خیلی احماقانه ست اگه همیشه یه کار رو انجام بدیم و نتیجه متفاوتی رو انتظار داشته باشیم یادتون نره سکوت علامت رضایته و اگه ناراضی باشید و چیزی نگید در اولین درجه به خودتون ظلم کردین و شریک ظالمین باید دست جمعی تحریمش کنیم و بگیم این زغال فروشی رو جمع کنید که هم خودتونو رو سیاه کردین هم مارو

موافقم 100%. شاید زمانش رسیده که کلا این ترنت مسخرشون رو تحریم کنیم! بالاخره راه های دیگه ای هم مثه اینترنت ماهوار* ای هم هست!

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
بچه ها این های وب هم گند زد....مشاهده پیوست 430200

این های وب هم مثل اسیاتک لعنتی سرعتم رو در تایم رایگان محدود کرد
21.gif

2895098228.png
2895099629.png

2895094397.png
2895101240.png

قربون اسیاتر برم در اکثر مواقع با تک لینک سرعتم در ساعات رایگان مشکلی نداشت....
=========
بنازم به این مردانگیت وقتی تایم رایگان تموم شد چقدر جون گرفتی

yao-ming-small.jpg

2895154190.png

این های وب هم جدیدا دو شبی هست که داره سرعتا رو محدود میکنه!!
با سرعت حدود 200 داشتم دانلود میکردم. که یه دفه مودم ریست شد و سرعت رسید به کف سرویس:

13762708531.png

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان من همین الان تخلیه کردم و اومدم! بالاخره از دست این جوجه دزدا راحت شدم! گفت شاید تا هفته آینده هم تخلیه نشه!! اینم از تخلیه شون. فک کنم نمیتونن از مشتری دل بکنن!!:D

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان من همین الان تخلیه کردم و اومدم! بالاخره از دست این جوجه دزدا راحت شدم! گفت شاید تا هفته آینده هم تخلیه نشه!! اینم از تخلیه شون. فک کنم نمیتونن از مشتری دل بکنن!!:D
مبارکه. شیرینی؟ :D
از چه شرکتی میخواید سرویس بگیرید؟

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
مبارکه. شیرینی؟ :D
از چه شرکتی میخواید سرویس بگیرید؟

هه هه. تازه درخواست دادم خدا میدونه کی ولم کنن!! اما تا شرش کم شد میرم مخابرات برای 1 مگ نامحدود. سرعتشم شنیدم روی 120 هست. دقیقا دوبرابر آسیادزد!

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
هه هه. تازه درخواست دادم خدا میدونه کی ولم کنن!! اما تا شرش کم شد میرم مخابرات برای 1 مگ نامحدود. سرعتشم شنیدم روی 120 هست. دقیقا دوبرابر آسیادزد!

ما که بخیل نیستیم. :D
من که از مخابرات خیر ندیدم. در حال حاضر واقعاً هیچ شرکت خوبی نمی بینم توی کشور! :(

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
دانلود تو ساعتهای رایگان شبانه برای سرویس های محدود چطوری هست؟ همون سرعت اسمی یا کمتر؟

بالا