• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
اسیا تک اشغال هستش اشغال

بنده 1مگ مخابرات نامحدود داشتم سرعت دانلود 130 بهم میداد الان 2 مگ نامحدود برنزی اساتک دارم 80 تا 90 میده

فردا میخوام برم پولم رو پس بگیرم

فقط کلی این چند روزی با این سرعت کم ضرر کردم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
پس یعنی نقره ای هم با برنزی فرقی نداره اگه ترافیک تموم بشه؟

همانا خداوند شما را اسپمر متولد نمود!
3 تا پست پشت هم دادی اسپم نیست
اول معنیشو رو بفهم بعد بیا بگو

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
اسیا تک اشغال هستش اشغال

بنده 1مگ مخابرات نامحدود داشتم سرعت دانلود 130 بهم میداد الان 2 مگ نامحدود برنزی اساتک دارم 80 تا 90 میده

فردا میخوام برم پولم رو پس بگیرم

فقط کلی این چند روزی با این سرعت کم ضرر کردم
چرا از مخابرات اومدید بیرون؟!
من 2 مگ نقره ای دارم سرعتم در حد شماست!
پولتون رو پس بگیرید؟! چجوری؟!

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
تو ساعت رایگان 2.7 گیگ شبی میشه دانلود کرد . شبانه ها هم دوباره محدود کردن . 2 مگ تو شبانه 105 کیلو بایت سرعت میده .
من دیگه تمدید نمیکنم 512 مخابرات میگیرم .

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
یک سوال نسبتاً مهم!

هاست دی ال [ HostDl.com ] با آسیاتک همراه شده یا به آسیاتک واگذار شده ؟! الان هاست دی ال کلاً شده زیرمجموعه آسیاتک! از دوستان اگر اطلاع دارند ممنون میشم ما را هم در جریان این موضوع قرار بدند و اینکه حداکثر پهنای باندی که داخل ایران داره ارائه میشه نهایت نهایت نهایت خیلی که زور بزنن 1 ترابایت هست اونم با اشتراک گذاری پهنای باند پارس آنلاین و تبیان با هزینه ی سرسام آور!؛ الان چه جوری دارند سایت هایی مثل پاتوق یو و دانلود ها که تنها میزبانیشون حدود 5-6 ترا مصرفی داره، این شرکت داره ساپورت میکنه ؟! حالا چه برسه به سرور دانلود این سایت ها!

تنها حدسی که میشه زد اینه که آسیاتک برای برخی از سایت ها که دارند همکاری میکنند برس گذاشته که سرعت دانلود از این سایت ها بالاتر باشه! چون اگر حساب کنیم نه برای آسیاتک به صرفه هست که بیاد با این هزینه های گزاف پهنای باند بالا ارائه بده و نه مدیر سایت هایی مثل دانلودها و... میان همچین هزینه هایی بدند!

این موضوع واقعاً برای بنده سواله، اگر از دوستان کسی اطلاع داره با بنده و دیگر دوستان در میان بزارند ممنون میشم

از دوستان، جواب سوال بالا را نمیدونستند یا اطلاعی از این موضوع ندارند ما را هم روشن کنند ؟!

همچنان منتظر رانژ و وصل شدن سرویس از طرف آسیاتک :confused:

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
چرا از مخابرات اومدید بیرون؟!
من 2 مگ نقره ای دارم سرعتم در حد شماست!
پولتون رو پس بگیرید؟! چجوری؟!

چون رفتم سرویسم رو به 2مگ ارتقا بدم گفتن دیگه نا محدود نمیدیم مجبور شدم برم این شرکت اشغال. گفتم 2مگ میگیریم هرچی نباشه 230 کیلوبایت که سرعت داره وصل که شد دیدم دروغگو ترین شرکتی بوده که تا حالا ازش اینترنت گرفتم

بی شرف ها لااقل مینویسن 2مگ جلوش بنویسن سرعت دانلود 10 کیلوبایت ادم تلکیف خودش رو بدونه

84 تومن پول دادم برای سرعت 80کیلوبایت در صورتی که مخابرات 45 تومن میدم برای سرعت 130کیلوبایت

به همه توصیه میکنم از این شرکت دزد اشتراک نگیرین

پولم رو ندادن شکایت میکنم ازشون بازی در اوردن برنزی نقره ای طلایی. 2مگ کردی برنزی نقره ای طلایی کردی د بی انصاف لااقل 200 کیلوبایت به ادم سرعت بده

پدر تک تکشون رو در میارم

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
از دوستان، جواب سوال بالا را نمیدونستند یا اطلاعی از این موضوع ندارند ما را هم روشن کنند ؟!

همچنان منتظر رانژ و وصل شدن سرویس از طرف آسیاتک :confused:
این جور چیزا رو که نمیان برای من و شمای کاربر روشن کنن! فقط تو خود هاست دی ال اینو نوشته:
مفتخریم از این پس با ارائه سرویس‌های میزبانی در بستر شبکه پایدار و سریع شرکت انتقال داده آسیاتک با ظرفیت 40Gbit/s در خدمت کاربران گرامی خواهیم بود.

چون رفتم سرویسم رو به 2مگ ارتقا بدم گفتن دیگه نا محدود نمیدیم مجبور شدم برم این شرکت اشغال. گفتم 2مگ میگیریم هرچی نباشه 230 کیلوبایت که سرعت داره وصل که شد دیدم دروغگو ترین شرکتی بوده که تا حالا ازش اینترنت گرفتم

بی شرف ها لااقل مینویسن 2مگ جلوش بنویسن سرعت دانلود 10 کیلوبایت ادم تلکیف خودش رو بدونه

84 تومن پول دادم برای سرعت 80کیلوبایت در صورتی که مخابرات 45 تومن میدم برای سرعت 130کیلوبایت

به همه توصیه میکنم از این شرکت دزد اشتراک نگیرین

پولم رو ندادن شکایت میکنم ازشون بازی در اوردن برنزی نقره ای طلایی. 2مگ کردی برنزی نقره ای طلایی کردی د بی انصاف لااقل 200 کیلوبایت به ادم سرعت بده

پدر تک تکشون رو در میارم
با توجه به قانون مسخره ی ضریب اشتراک (1:8) فکر نمیکنم کاری از پیش ببرید.

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
این جور چیزا رو که نمیان برای من و شمای کاربر روشن کنن! فقط تو خود هاست دی ال اینو نوشته:

با توجه به قانون مسخره ی ضریب اشتراک (1:8) فکر نمیکنم کاری از پیش ببرید.

1به 8هم باشه میشه 256 کیلوبایت نه 80کیلوبایت

1مگ مخابرات 1 به 10 بود 130 کیلوبایت میداد

پولم رو پس ندن شکایت میکنم ازشون پدرشون رو در میارم پول تپل میگیرن سرویس اشغال میدن به مردم

کجا باید ازشون شکایت کرد؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
1به 8هم باشه میشه 256 کیلوبایت نه 80کیلوبایت

1مگ مخابرات 1 به 10 بود 130 کیلوبایت میداد
دوست عزیز میشه 256 کیلوبیت نه کیلوبایت! هر بایت هم 8 بیت هست پس میشه 32 کیلوبایت.

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز میشه 256 کیلوبیت نه کیلوبایت! هر بایت هم 8 بیت هست پس میشه 32 کیلوبایت.

100 تا دیگه از کجا میومد؟ 130 بود دیگه. اینجوری که حساب نمیکنن حتما اشتباه هستش

یعنی 100 تا بیشتر برای جایزه دادن؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
100 تا دیگه از کجا میومد؟ 130 بود دیگه. اینجوری که حساب نمیکنن حتما اشتباه هستش

یعنی 100 تا بیشتر برای جایزه دادن؟
دوست عزیز سرعتی که شرکت ها اعلام میکنن بر حسب بیت هست و سرعت دانلود شما بر حسب بایت. 32 کیلوبایت بر ثانیه حداقل سرعتی هست که طبق قانون سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای سرویس 2 مگ باید دریافت کنید؛ در غیر این صورت میتونید شکایت کنید. و 256 کیلوبایت بر ثانیه سرعتی هست که من و شمای کاربر انتظار داریم با داشتن سرویس 2 مگ دریافت کنیم.

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز سرعتی که شرکت ها اعلام میکنن بر حسب بیت هست و سرعت دانلود شما بر حسب بایت. 32 کیلوبایت بر ثانیه حداقل سرعتی هست که طبق قانون سازمان تنظیم مقررات رادیویی برای سرویس 2 مگ باید دریافت کنید؛ در غیر این صورت میتونید شکایت کنید. و 256 کیلوبایت بر ثانیه سرعتی هست که من و شمای کاربر انتظار داریم با داشتن سرویس 2 مگ دریافت کنیم.

دوست عزیز من با شرکت های زیادی کار کردم و افراد زیادی رو میشناسم ه اینترنت دارن برای همه سرعت دانلود به صورت زیر هست

128 ---- 12-15
265 ----- 30-38
512 ----- 55-70
1024 ---- 120-135
2048 ----- 245 - 280

این سرعت ها روی حداقل 20 سیستم با شرکت های مختلف از جمله پارس انلاین - مخابرات - اسایتک - نوین نت دیده شده. همه این سرعت ها برای سرویس های نامحدود بودند

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز من با شرکت های زیادی کار کردم و افراد زیادی رو میشناسم ه اینترنت دارن برای همه سرعت دانلود به صورت زیر هست

128 ---- 12-15
265 ----- 30-38
512 ----- 55-70
1024 ---- 120-135
2048 ----- 245 - 280

این سرعت ها روی حداقل 20 سیستم با شرکت های مختلف از جمله پارس انلاین - مخابرات - اسایتک - نوین نت دیده شده. همه این سرعت ها برای سرویس های نامحدود بودند

کسی 2مگ طلایی نا محدود از اسیا تک داره؟ سرعت دانلود چند هست؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236

128 ---- 12-15
265 ----- 30-38
512 ----- 55-70
1024 ---- 120-135
2048 ----- 245 - 280

دوست عزیز من دارم قانون رو میگم نه سرعت دریافتی شما رو! بنده هم میدونم 512 سرعت دانلودش دور و بر 60 هست (از لحاظ تئوری باید 64 باشه) ولی طبق قانون که هر سرویس بین 8 نفر تقسیم میشه شما اگر سرعت دانلود سرویس 512تون از 8 کیلوبایت کمتر باشه میتونید شکایت کنید و لا غیر!
شما اصلاً مسئله ی تبدیل بیت به بایت رو قبول ندارید و مد نظر نمیگیرید!

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز من دارم قانون رو میگم نه سرعت دریافتی شما رو! بنده هم میدونم 512 سرعت دانلودش دور و بر 60 هست (از لحاظ تئوری باید 64 باشه) ولی طبق قانون که هر سرویس بین 8 نفر تقسیم میشه شما اگر سرعت دانلود سرویس 512تون از 8 کیلوبایت کمتر باشه میتونید شکایت کنید و لا غیر!
شما اصلاً مسئله ی تبدیل بیت به بایت رو قبول ندارید و مد نظر نمیگیرید!

یعنی الان 83 تومن دادم سرعت 80 تا 100 کیلوبایتن بهم دادن صدامم در نباید بیاد؟حق هم با اسیا تک هست؟اینجوری که نمیشه

مینویسن اینترنت 10مگ جلوش بنویسن سرعت دانلود 2 کیلوبایت ادم بدونه داستان چی هست

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
یعنی الان 83 تومن دادم سرعت 80 تا 100 کیلوبایتن بهم دادن صدامم در نباید بیاد؟حق هم با اسیا تک هست؟اینجوری که نمیشه

مینویسن اینترنت 10مگ جلوش بنویسن سرعت دانلود 2 کیلوبایت ادم بدونه داستان چی هست
بله متأسفانه همینطوره. مشکل من هم همینه. تازه من 106 تومن دادم :( (2 مگ نقره ای).

dvdforoosh1

Registered User
لایک‌ها
32
بله متأسفانه همینطوره. مشکل من هم همینه. تازه من 106 تومن دادم :( (2 مگ نقره ای).

شما سرعت دانلودت چند هست؟پولت رو پس ندادن؟اینوجوری که نمیشه من کارم با دانلود هست بخوام یک ماه با این سرعت استفاده کنم کلی ضرر مالی میکنم همینطوری ولش کنم بگم قطعش کنن ضررش برام کمتر هست

خدا لعنتشون کنه

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
شما سرعت دانلودت چند هست؟پولت رو پس ندادن؟اینوجوری که نمیشه من کارم با دانلود هست بخوام یک ماه با این سرعت استفاده کنم کلی ضرر مالی میکنم همینطوری ولش کنم بگم قطعش کنن ضررش برام کمتر هست

خدا لعنتشون کنه
حدود 90-80 و خیلی وقتا زیر 60. :( سرویس من که 1 ماهه هست اگر 1 ساله هم باشه چیزی پس نمیدن. من هم برای دانلود گرفتم ولی مثل اینکه دست همه رو گذاشتن تو پوست گردو...

بالا