های وب به مرکز مخابرات من سرویس نمیده. مبین نت همین الانشم دارم (البته تمدید نکردم) سرویسهاش گرونه. شاتل هم که میگن دانلودت که زیاد بشه سرعتتو کم میکنن.مخابرات - پارس آفلاین - شاترررر - های وب - مبین نت و...
مشکلی هست؟!
من ماه پیش 1 مگ محدود داشتم و سرعتم بین 300 تا 400 بود. پس اونم تر زدن توش!
سرعت دانلود شبانه را میگمداداش 1024 محدود و نوشتن رو 90 هست نه نامحدود.
اگه رو 90 باشه که یعنی فاجعه!!
های وب به مرکز مخابرات من سرویس نمیده. مبین نت همین الانشم دارم (البته تمدید نکردم) سرویسهاش گرونه. شاتل هم که میگن دانلودت که زیاد بشه سرعتتو کم میکنن.
پارس آنلاین شنیدم قطعی زیاد داره. مخابرات هم که دیگه هیچی دیگه!
نه مشکلی نیست
سلام یکی دقیق لطفا توضیح بده
شنیدم تو طرح حجمی اسیا تک در زمان غیر رایگان میشه تا بالایی 500 هم دانلود داشت و سرعت دانلود به زیر 300 نمیاد
ایا دوستان این سرعت را در طرح های حجمی تایید میکنند ؟
ای بابا اسیاتک مشکل دی ان اس پیدا کرده اگه ست نکنی سایت باز نمیشه ولی با ای پی باز میشه!
بقیه دوستان هم بدون ست کردن دی ان اس سایت براشون باز میشه؟
مشترک گرامي با سلام احتراما به استحضار مي رساند به دليل وجود پاره اي از مشکلات داخلي در شبکه زيرساخت (LCT) با کندي سرعت مواجه هستيم.قبلا از صبر و شکيبايي شما سپاسگزاريم.
و خداوند level3 google... را آفرید lolای بابا اسیاتک مشکل دی ان اس پیدا کرده اگه ست نکنی سایت باز نمیشه ولی با ای پی باز میشه!
سلام یکی دقیق لطفا توضیح بده
من تو استان بندرعباس ساکنم و اسیا تک تازه امده بندر
اینترنت 512 نامحدود مخابرات دارم و سرعت دانلودم kb/ s 60 هستش (چند ماه بالایی 120 دانلود داشتم که متوجه شدن و کمش کردند )
اما شنیدم تو طرح حجمی اسیا تک در زمان غیر رایگان میشه تا بالایی 500 هم دانلود داشت و سرعت دانلود به زیر 300 نمیاد
اگر اینجوری باشه برای من این سرعت در 512 با حجم 10 گیگ در ماه کافیه
ایا دوستان این سرعت را در طرح های حجمی تایید میکنند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم تست سرعت من با 512 نامحدود مخابرات 0.49Mb/s
Ookla Speedtest - My Results
اینم تست دوستم که در شیراز اسیا تک داره 3.50Mb/s
Ookla Speedtest - My Results
دیگه بعید میدونم اونا مال نامحدودهیعنی با وجود طرح حجمی هم مشکل سرعت خواهم داشت ؟ و به اعداد گفته شده در پست قبلیم نمیرسم ؟
فایروال جدیدا نه ولی Windows 7 Manager داشتم ور میرفتم!من بدون DNS مشکلی ندارم. فایروال ها هم هر از گاهی DNS ها رو تغییر میدند. بتازگی فایروال خاصی نصب نکردید؟
همانا خداوند شما را اسپمر متولد نمود!و خداوند level3 google... را آفرید lol
من هم این مشکل رو دارم و خیلی هم شدید هست. سافت گذر که فکر کنم داخلی هست رو نیم ساعت طول میکشه تا باز کنه!!! وای به حال دیگر سایت ها.ای بابا اسیاتک مشکل دی ان اس پیدا کرده اگه ست نکنی سایت باز نمیشه ولی با ای پی باز میشه!
اگر وصل بشه شاید!
اما هیچ تضمینی نیست.
حرفی که به من زدند
شما 512 داشتید قربان؟ خب تقسیم بر 8 کنید میشه 64 کیلو...
تا الان داشتیم بیشتر بهتون میدادیم!
همون مخابرات رو ول نکنید.
من بدون DNS مشکلی ندارم. فایروال ها هم هر از گاهی DNS ها رو تغییر میدند. بتازگی فایروال خاصی نصب نکردید؟
جواب جدید آسیاتک که احتمالا برای همه کپی پیست میکنه:
اگر دقت بکنید در متن بالا عذرخواهی و ابراز شرمندگی وجود نداره!
اگر بیشتر دقت بکنید میبینید هیچ کلمهای با مضمون عذرخواهی هم درش دیده نمیشه!
جمله شون خبری هست!
به استحضار من رسوندن که با کندی سرعت مواجه هستند...
خب دلیل شکایت من هم همین بود!
جالبه که حتی یک عذرخواهی کوچیک هم بایت خدمات نامناسبشون نکردن
خدماتی که پولش رو پیش گرفتن