mohsen_rkh
Registered User
من که سرویسم 1024 هست و 2 برابر شما دارم پول میدم سرعتم دقیقاً همینقدره :|دوستانی که نامحدود دارن گزارش بدن :دی
سرعت دانلود کدوم سرویس بهتره ؟
الان 512 برنزی دارم ته ته تهش 55 کیلو میده.
معمولی رو 45-50 هست.
من که سرویسم 1024 هست و 2 برابر شما دارم پول میدم سرعتم دقیقاً همینقدره :|دوستانی که نامحدود دارن گزارش بدن :دی
معمولی رو 45-50 هست.
دوستانی که نامحدود دارن گزارش بدن :دی
معمولی رو 45-50 هست.
من 2 ماه پیش 1 مگ حجمی داشتم ( 20 گیگابایت)؛ سرعت بین 150 تا 220 روزانه. یک بار هم به 300 نرسید چه برسه به 500!چرا در مورد سرعت سرویس حجمی صحبت نمیکنه؟؟؟؟؟
کسایی که استفاده میکنند از 128 تا 2048 طرح حجمی ( غیر از نامحدود )
همشون اون حجم ترافیک روزانه که دارند را با سرعت بالایی 500 kb/s دانلود میکنند
اگر اینجوری باشه خیلی عالیه
این کار رو هیچ شرکت دیگه انجام نمیده حتی مخابرات که من دارم ازش استفاده میکنم 512 - 60 kb/s
این اسیا تک یک ماه میشه که تو شهر ما نمایندگی زده و با شنیده ها و دیده ها از سرعت که داره واقعا ارزش داره از اسیا تک سرویس گرفت
کسی هستش که با طرح های حجمی هم مشکل داشته باشه ؟؟؟؟؟؟ چون تا جایی که توی این تاپیک خوندم
همه دوستان با طرح های نامحدود مشکل دارند
اگر سرویس حجمی میخواید توی تهران سرعتش بد نیست.سلام.یه سوال دارم...من تا یه هفته پیش که منزلمون قرچک بود،آسیاتک داشتم،اونجا بهمون میگفتن به دلیل قدیمی بودن تجهیزات مخابرات اون منطقه،سرعتش واقعی و بالا نیست.حالا ما اومدیم پیروزی و میخوام نت بگیرم،الانم بین پارس آنلاین و آسیاتک موندم،آخه میخوام مطمئن شم که واقعا سرعت Adsl آسیاتک تو تهران بالاست یا نه...چون من اونجا با سرعت 512 چه حجمی چه نامحدود،نهایتا 60 تا بیشتر دان نداشتم،برا همین.ممنون میشم بهم پاسخ بدید.
منطقتون خلوته به همین دلیل سرعت بالا میدن...
اینم سیاستشونه سرعت بالا میدن که زیاد مصرف کنید و حجم بخرید.
من حجمی داشتم سرعت نهایتا 350 بود و میانگین 240 .
اگر تو حجمی سرعت بالا بده و سیاستشون باشه که زودتر حجم تموم بشه که نوش جونش
پول مثلا 512 ده گیگ بدم بعد انوقت با سرعت 2 مگ دانلود کنم که بد نیست
حالا اون 10 گیگ ترافیکم هم تموم بشه باز واقعا عالیه
شرکت های دیگه که برای همون افزایش سرعت قیمت های فضایی میگیرن
نمیشه که هم خر را خواست هم خرما
اگر سرویس حجمی میخواید توی تهران سرعتش بد نیست.
دوستان کسی تا حالا تغییر سرویس داده در طول دوره ی سرویس (نه برای تمدید)؟ من الان 13 روز از اعتبارم مونده؛ اگر بخوام تغییر سرویس بدم به 2 مگ نقره ای باید کل مبلغ ما به التفاوت دو سرویس رو پرداخت کنم یا 13/30 این مبلغ رو؟
شرکت های دیگه هم همینطوری هستن. همه جا سرویس های محدود رو چتد برابر سرعت اسمی سرویس میدن، حتی سرویس های ۱۲۸ رو معمولاً ۲ مگ میبندن چه برسه به ۵۱۲.
اگر تو حجمی سرعت بالا بده و سیاستشون باشه که زودتر حجم تموم بشه که نوش جونش
پول مثلا 512 ده گیگ بدم بعد انوقت با سرعت 2 مگ دانلود کنم که بد نیست
حالا اون 10 گیگ ترافیکم هم تموم بشه باز واقعا عالیه
شرکت های دیگه که برای همون افزایش سرعت قیمت های فضایی میگیرن
نمیشه که هم خر را خواست هم خرما
یعنی فقط ما به التفاوت این ۱۳ روز رو میدم دیگه؟ مطمئن هستید؟ اون ۲۲ گیگابایت هدیه سرعت بالا چی؟ مشمول اون هم میشم یا خیر؟اون چند روزی که استفاده کردی رو ازت میگیرن هرچقدر مونده مابتفاوتش رو میدی
من یبار اینکارو کردم یادمه مابه تفاوت کل سرویس حساب شدیعنی فقط ما به التفاوت این ۱۳ روز رو میدم دیگه؟ مطمئن هستید؟ اون ۲۲ گیگابایت هدیه سرعت بالا چی؟ مشمول اون هم میشم یا خیر؟
من یبار اینکارو کردم یادمه مابه تفاوت کل سرویس حساب شد
حالا میتونین تا مرحله ی پیش فاکتور پیش برین، پرداختی که انجام نمیدین، فاکتور رو هم میبینین ...
خیر دوست من، این حالتی که شما می فرمایید برای گزینه ی تمدید سرویس هست. من منظورم تغییر سرویس هست.درسته. همه مبلغ سرویس رو ازتون میگرن اما سرویس از روزی وصل میشه که سرویس فعلی شما تموم بشه.
اگه میخاید سرویس فعلی تون بسوزه و سرویس جدید الان فعال بشه باید روی بروز رسانی توی Quick Task خودتون کلیک کنید سپس تمدید رو انجام بدید.
این شکلی: توجه: در صورتي كه از سرويس هاي حجمي استفاده مينماييد و زودتر از موعد حجم مصرف خود را به اتمام
رسانيده ايد، تاريخ تمديد مجدد سرويس خود را با كليك بر روي لينك روبرو ، به روز نماييد. -- به روز رساني -
خیر دوست من، این حالتی که شما می فرمایید برای گزینه ی تمدید سرویس هست. من منظورم تغییر سرویس هست.
خواهش میکنم دوست عزیز. توی همون کنترل پنل crm.asiatech.irممنون من اینو نمیدونستم. میشه بگید این گزینه کجاست؟
در مورد سرعتتون هم 1 مگ برنزی حدود 45 تومنه و 2 مگ برنزی حدود 104000 تومن. پس چجوری فقط 23787 تومن از شما گرفت؟! یکم بیشتر توضیح میدین؟
خواهش میکنم دوست عزیز. توی همون کنترل پنل crm.asiatech.ir
1 مگ برنزی با احتساب مالیات 45474 تومانه، 2 مگ نقره ای با احتساب مالیات 105894 تومانه. اختلاف این دو مبلغ میشه 60420 تومان. از سرویس من 12 روز مونده بنابراین باید 60420 تومان ضرب در 12/31 بشه که میشه 23388 تومان که 400 تومان هم اضافه گرفته تازه! (لابد کارمزد هست!)
(105894-45474)×12/31=23388
علت رو نگفتن؟! چرا نتونید استفاده کنید؟!جالبه. زنگ زدم پشتیبانی میگم چرا نمیتونم وارد کنترل پنل تو crm.asiatech.ir بشم. پشتیبانی گفت شما اصلا نمیتونین از اونجا استفاده کنین!!
اما من نام نویسی که کردم تا 2 3 روز میتونستم وارد کنترل پنل بشم! پس اون چی بود؟!:wacko:
علت رو نگفتن؟! چرا نتونید استفاده کنید؟!
از چه طریقی اینترنت گرفتید؟ نمایندگی یا ثبت نام در سایت؟
دوستان کسی لایسنس رایگان بیت دیفندر گرفته از آسیاتک؟
من درخواست دادم ولی ایمیل اومده برام که هیچ جاییش کد لایسنس نوشته نشده! فقط یه جای ایمیل نوشته مجوز شما 0 !