saeedscorpion
Registered User
دوستان بایه باشید ماه بعد دیگه کسی از اینا سرویس نگیره مردونه بیاید ای اس بی هامونو عوض کنیم برینیم بشون از این بیشتر که کاری از دستمون بر نمیاد
درخواست جمع آوری رانجه دادم و رفتم مخابرات ! تقصیر خودمون هست که داریم بهشون کولی میدیم ! به امید بهتر شدن هستیم اما بدتر میشه، از تهران گیر دادن به نمایندگی دزفول چرا سرعت بیشتر میدی ؟!!!!!!!!!! خود نماینده کارد بزنی خونش در نمیاد! الان 12 نفر هستیم که درخواست جمع آوری رانجه دادم، اگر جوری باشه که به نشانه اعتراض همگی جمع کنیم بریم جایی دیگه یکم زبون مشتری حالیشون میشه والی از اینم بدتر میشه.
آره $%^^%&*%^&!@Bella_aster (پست 5587)
در مورد سرویس کولاک 4 مگ مثل اینکه بهشون گفتن کاربران رو برای استفاده از این سرویس تشویق کنن. چون من هم زنگ زدم، فوری گفت برو 4 مگ بگیر. منم گفتم باشه، من روی گنج نشستم! و میرم سرویس به این گرونی رو میگیرم! با این وضعیتی که درآوردن، شاید فردا از خواب بلند شدم، دیدم سرویس کولاکشون شده....
اصلا این بازی با اسامی چیه اینا درآوردن: کولاک/چالاک/چابک/حامی/برنزی/نامحدود/محدود/طلایی/نقره ای/برنزی و... اینا فقط ترفندی است برای گیج کردن کاربر!
والا صبانت و اونیکی (یادم رفت چی بود) که میگن دزدی حجم داره، پارس آنلاینم که خودشون میگن پارس آفلاین! ما دیگه چی بگیم! به شاتل امید داشتم که دیشب رفتم تاپیکشو دیدم، همه شاکی بودن... تعرفه هاش هم عجیب غریب بود به نظرم...جایی رو سراغ دارید کیفیت مناسب داشته باشن ؟
قیمت تا 35-40
الان ۵۱۲ نامحدود مخابرات چند کی دانلود میده کسی امار داره؟ بینگش باید خووب باشه درسته؟
به حرف شما احترام میزارم اما شخصا تا حالا هیچوقت نتیجه نگرفتم از این کارها . حتی شده بصورت حقوقی از طریق شرکت شکایت کردم و باز هم کارم به جایی نرسیده .
احتمالا در انتها به این جواب میرسید : برو آقا این شرکت انقدر شاکی گردن کلفت تر از شما داشته و نتونستن پولشون پس بگیرن :دی ( این تجربه بعد از پنجاه بار تماس در روز جهت پیگیری شکایتتون بعد از سه ماه اتفاق میفتته کافیه امتحان کنید ! )
بهرحال من خودم هم پیگیرم ( چون چند تا خط دارم ) اما چشمم آب نمیخوره بتونم پولم رو پس بگیرم یا حداقل خسارتم . فکر میکنم مخابرات فارس هنوز سرویس های نامحدود میده که از اونجا تهیه کنم بهتره .
من همیشه خط ها رو ماهانه و اینترنتی شارژ میکنم اما یدفه که درگاه پرداخت اینترنتی سایتشون چند روز خراب بود ( اینم از اتفاقاتی هست که فقط اینجا رخ میده شرکتی که اینهمه کاربر داره و خودش یکی از بزرگترین ترین سرویس دهنده های
اینترنت هست توی پنل کاربریش فقط یه درگاه بانکی داره ) رفتم پیش نمایندشون که واسم خط ها رو شارژ میکرد و اونجا نماینده محترم اصرار روی اصرار که شما بیا خط هات رو سالانه شارژ کن خیلی کمتر هزینه واست داره که خوشبختانه گوش
ندادم . اینترنت و مخابرات این کشور هر روز واسش یه تصمیمی گرفته میشه بعید نبود فردای همون روزی که خط ها رو شارژ میکردم یه شبه شرکتی به نام آسیاتک وجود نداشت . احتمالا وقتی پشتیبانی شرکت تماس میگرفتم یه خانم گوشی رو
جواب میداد میپرسیدم خانم پس اینترنت ما چی شد ؟ ایشون هم بعد از دو ساعت توضیحات میگفتن شرکت آسیاتک با تغییر منشور کاری توسط شرکت ایران خودرو خریداری شده و فعلا قطعات خودرو وارد میکنه . متاسفانه پولتون بر نمیگرده اگه
خواستید تشریف بیارید اینجا فیش بدم برید جای پولتون پیکان جوانان گوجه ای بگیرید :دی ( باور کنید همچین اتفاقی واسم افتاده که میگم )
پست فطرتا یه کاری کردن مشتری گول خر کنن..تو طول شبانه روز بعضی ساعتا به مدت چند دقیقه سرعت یکهو میره بالا یعنی مثلا 512 باشه میره دانلودش بالای 100 کیلوبایت.بعد چند دقیقه میاد زیر 25 30 کیلوبایت و چند ساعت همونجوری میمونه...من که دیگه آسیاتک رو نمیگیرم..
کسی نمیدونه وایمکس 512 نامحدود چقدر دانلود میده؟
نه اتفاقا من 11 ماه پرمصرفم که نامحدود میگیرم! حالا دو هفته هر ترم میخوره به امتحانا زیاد فرصت نت گردی و دانلود نیست ! اینجوری زورم میاد...برای شما که کم مصرف میکنید وایرلس فکر میکنم مورد مناسبی باشه.
"کاربرای جدید رو تحویل نمیگیرن" هم خودم گفتم :دی
من حداقل ماهانه 20 گیگ لازم دارم موندم چه کنم
محدود بودن که خب خوبه... ولی این کولاک خیلی مشکوکه انقدر این پشتیبانیش اصرار میکنه ! یا خیلی خوب در میاد یا افتضاح !دوستان کسی کولاک محدود داره؟ سرعت شبانه چطوره؟
مثل اینکه کم کم مجبور میشم بیام محدود.