• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
چه جوری میشه تنظیم مقررات شکایت کرد ؟؟ جواب میده اصلا ؟
باید اول توی سایت اسیاتک شکایت کنی بعد دو هفته بری سایت تنظیم مقررات شکایت کنی! البته میشه تیک بزنی و کد هم ندی
http://complaint.cra.ir/Portal/View/Viewer.aspx?DashboardId=8dab6b28-fdfa-4ece-82eb-117bcaaa241c
من برای پینگ بالا شکایت کردم جواب داد و وضعیتم خوب شده

برای کاهش ترافیک هم دیروز سایت اسیاتک شکایت کردم فعلا

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان من 3 سال از این سرکت خرید می کنم
ولی 2 ماه پیش که می خواستم برای تمدید 1 ساله جدیدم اقدام کنم با فروشندگی تماس گرفتم و خط 512 نامحدود رو بهم پیشنهاد داد..
به من گفت سرعتی بین 50 تا 60 رو می ده و همین طور هم بود تا 15 روز پیش..
ولی یک دفعه سرعت اومده روی 15 تا 25 ، و عملا دیگه به هیچ کاری نمی یاد..
سرویسم یکساله هستش و 10زماه از اون مونده و وقتی تماس میگرم میگن پولتو برنمی گردونیم..
تغییر تعرفه می خوام بدم با سرویس 256 با 10 گیگ در ماه و 1 تا 8 رایگان.... و اختلافش با سرویس من 1000 تومنه تو ماه .... ولی میگن 70 تومن باید واریز کنم
جون تو قوانین جدید به تغییر تعرفه تخفیف نمی خوره
در کل بگم پول رو گرفتم و میگن هر کاری هم بخواییم میکنیم
می خوام بدونم چطوری می تونم پولم رو پس بگیرم و یا همون سرعت رو دوباره بهم بدن... دیگه از دست این سرعت داره دیونه می شم ...
راهی هست بشه سرعت برد بالا..

دوست عزیز کوتاه نیا به تنظیم مقررات شکایت کن هرچی اون کارمندهای بی سواد آسیا تک گفتن گوش نکن
اون کارمند ها اگر واقعا با سواد و با تجربه بودن نمی اومدن به خاطر ماهی 500 تومن حقوق اینهمه دردسر را تحمل کنن

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
تنظیم مقررات شکایت کردید؟!چی گفتند؟!

نه اونجا شکایت نکردم . از طریق خودشون شکایت کردم تماس هم گرفتن بهشون ثابت کردم که حرف من درسته . حالا میگه تماس بگیر پشتیبانی شاید داست درستش کنن و حجم رو برگردونن منم گفتم از شهرستان تماس میگیرم هر یه دقیقه تماس میدونید چقدر واسم هزینه داره اونم شکرت شما که با سرویس دهی عالیتون هزار تا شاکی دارید همیشه سی چهل نفر تو صف انتظار پشتیبانی هستن . هیچی دیگه از خیرش گذشتم چند دفعه هم تماس گرفتم هر دفه سی چهل نفر جلوم بودن قطع کردم .

دقیقا !! من یه بار با ها شون 30 دقیقه برای 1گیگ حجمم کل کل کردم . هرچی میگفتم یه چی پرت میگفت.. دیگه گفتم پول نتم هیچی پول تلم هم یه خیلی شد! واقعا نمیفهمم .اینجا یعنی هیچ جایی نیست که شکایتمون بگیم ؟؟ بزاریم دزدی کنن .. نگاه کنیم؟؟

نمیدونم شما اگر خود تهرانی پیگیر باش حداقل تماس تلفنیت مثل من انقدر هزینه نداره . من از سه گیگم یک و نیم گیگ رو دزدیدن :دی کاری نمیشه کرد یعنی ارزششو نداره این کارا که قانون درست حسابی نداره هر دقیقه یه چیزی میگن یدفه میری خودت محکوم میشی یه چیزی هم باید جریمه بدی :دی پشتیبانی اینجا هم تماس میگیرم میگه تا تخلیه بشه دو سه هفته طول میکشه فعلا باید یه 256 نامحدود بگیرم ( وقتی قراره همه سرعتش بشه 20 چه فرقی داره کدوم نامحدود رو بگیری ) تا ببینم چکارش میشه کرد .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
نه اونجا شکایت نکردم . از طریق خودشون شکایت کردم تماس هم گرفتن بهشون ثابت کردم که حرف من درسته . حالا میگه تماس بگیر پشتیبانی شاید داست درستش کنن و حجم رو برگردونن منم گفتم از شهرستان تماس میگیرم هر یه دقیقه تماس میدونید چقدر واسم هزینه داره اونم شکرت شما که با سرویس دهی عالیتون هزار تا شاکی دارید همیشه سی چهل نفر تو صف انتظار پشتیبانی هستن . هیچی دیگه از خیرش گذشتم چند دفعه هم تماس گرفتم هر دفه سی چهل نفر جلوم بودن قطع کردم .

نمیدونم شما اگر خود تهرانی پیگیر باش حداقل تماس تلفنیت مثل من انقدر هزینه نداره . من از سه گیگم یک و نیم گیگ رو دزدیدن :دی کاری نمیشه کرد یعنی ارزششو نداره این کارا که قانون درست حسابی نداره هر دقیقه یه چیزی میگن یدفه میری خودت محکوم میشی یه چیزی هم باید جریمه بدی :دی پشتیبانی اینجا هم تماس میگیرم میگه تا تخلیه بشه دو سه هفته طول میکشه فعلا باید یه 256 نامحدود بگیرم ( وقتی قراره همه سرعتش بشه 20 چه فرقی داره کدوم نامحدود رو بگیری ) تا ببینم چکارش میشه کرد .

کوتاه نیا حقتو بگیر حداقل برو توی خود سایت تنظیم شکایت کن

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
این همه اینجا بحث میشه به همه یک جواب داده میشه ، پس الکی وقت خودتون و خودمون را تلف نکنیم، بای بای کنید وبرید یک آی اس پی دیگه ! به جای اعتراض بیاید هم فکری کنید و بگیر کدوم آی اس پی بهتره ؟

در حال حاضر من پیشگامان دارم خونه، مصرفم زیاد نیست، خوبه برای کار های اینترنتی اما دانلود خوب نیست ! شبانه رایگان هم نداره، قطعی 0 هست، اُفت سرعت هم نداره، پول خون باباشون هم میگیرن! پشتیبانی 24 ساعته هم نداره! این از تجربه من!

الان دوستانی که از شاتل، پارس آنلاین، های وب و ... دارند بیان نظر بدن و معایب و مزیت ها را بفرمایند تا ما هم عوض کنیم از این لونه دزدی در ریم!

پ.ن: دزفول که های وب نداره، اهواز داره که میگن خیلی هم خوبه البته محدودش، مخابرات هم که دزفول لاین خالی نیست و 2 ماه الافی داره، پس لطف کنید درباره پارس آنلاین و شاتل بگید چجوریه و تجربتون را بگید!

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
بالاخره از شر آسیاتک مضخرف امروز راحت شدم و اینترنتم که از شرکت فن آوا هست امروز وصل شد ...
512 نامحدود ماهی 26000 تومن بدون مصرف منصفانه با سرعت دانلود 65 تا 70 در IDM
بدون شک بهترین شرکت PAP ایران در حال حاضر فن آوا هست...

ebadi360

Registered User
لایک‌ها
5
من تو خود آسیا تک شکایت کردم ولی جوابی نگرفتم .. تو سایت تنظیم و مقررات هم ثبت کردم شکایت رو ولی نمی دونم چرا هنوز جوابی ندادن..چند روز طول می کشه ؟
به خودشونم زنگ می زنم میگن کار ما قانونی بوده و من می تونم شکایت کنم ..
خلاصه پول 10 ماه رو برنمی گردونن.. میگن می خواستی خرید نکنی ...
حالا باید جواب این تنطیم مقررات چی باشه تا اینا پول رو به من برگردونن ...
دوستان خواهشا یه راهنمایی کنید ..

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
بالاخره از شر آسیاتک مضخرف امروز راحت شدم و اینترنتم که از شرکت فن آوا هست امروز وصل شد ...

مبارک باشه

تو کل روز افت سرعتش چجوریاست مثلا شبانه افت سرعت میکنه یا نه؟

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305

آفرین که از آسیاگوز رفتی! منم شنیدم فن آوا خیلی بهتره.

ببینم سرعت استریمت چجوریه؟ یا سرعت دانلودت با فایرفاکس ( بدون IDM )؟

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
مبارک باشه

تو کل روز افت سرعتش چجوریاست مثلا شبانه افت سرعت میکنه یا نه؟

فعلا تازه صبح وصل شده حالا تست میکنم خبر میدم ولی نمایندگی گفت در کل شبانه روز سرعت ثابت هست ...

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
آفرین که از آسیاگوز رفتی! منم شنیدم فن آوا خیلی بهتره.

ببینم سرعت استریمت چجوریه؟ یا سرعت دانلودت با فایرفاکس ( بدون IDM )؟

512 نامحدود که من دارم سرعت بدون IDM هست 35 اگه برای ویدیو آنلاین میخوای باید 1 مگ یا 2 مگ نامحدود
بگیری اما اگه برای دانلود میخوای همین 512 خوبه ...

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
من تو خود آسیا تک شکایت کردم ولی جوابی نگرفتم .. تو سایت تنظیم و مقررات هم ثبت کردم شکایت رو ولی نمی دونم چرا هنوز جوابی ندادن..چند روز طول می کشه ؟
به خودشونم زنگ می زنم میگن کار ما قانونی بوده و من می تونم شکایت کنم ..
خلاصه پول 10 ماه رو برنمی گردونن.. میگن می خواستی خرید نکنی ...
حالا باید جواب این تنطیم مقررات چی باشه تا اینا پول رو به من برگردونن ...
دوستان خواهشا یه راهنمایی کنید ..

سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي

باید زنگ بزنی پیگیری کنی

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
دوستان من 2 خط دارم خونه .. رفتم برا اونی که روش نت نبود از مخابرات 512 گرفتم .. 70 دانلود میده.. با همون قیمت آسیا تکی رو که 5 ساله مشترکش هستم الان رو 128 بیشتر از 13 دانلود نمیکنه .. از همه بدتر سرعت لود کرن وب هم به شدتتتتتت پایین اومده
این افت سرعت حداقل 3 ماهی هستش که داره عذابم میده .. بد بختانه این ماه با این ISP خداحافظی میکنم :(

ebadi360

Registered User
لایک‌ها
5
04.jpg
والا من نمی دونم این چه تعرفه جدیدی تو سرویس های نا محدود که به شرکت این اجازه رو می ده این سرعت رو ارائه کنه بعدش زنگ بزنی میگن شما حق شکایت نداری
خیلی ممنون از اقای e.m که راهنمایی کردن .. دارم پیگیری می کنم . امیدوارم به جوابی برسم
این وضعیت ماست .. دوستان اشتباه منو نکنن.. :(

• Like
Reactions: e.m

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
یعنی واقعن براشون هیچ اهمیتی نداره این همه مشترک دارن از دست میدن
این همه تو نت داره براشون تبلیغات منفی میشه.. عجیبه والا

Sent from my HTC ONE using Tapatalk 2

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
یعنی واقعن براشون هیچ اهمیتی نداره این همه مشترک دارن از دست میدن
این همه تو نت داره براشون تبلیغات منفی میشه.. عجیبه والا

Sent from my HTC ONE using Tapatalk 2

اینجا ایرانه دوست عزیز . مطمئن باش شرکت از یه جا دیگه داره حسابی تامین میشه که داره از عمد مشترکاش رو ناراضی میکنه که خطشون رو تخلیه کنن .

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
سلام دوستان من یه مودم dlink خریدم روش کارت تخفیف 20 هزار تومنی خرید از آسیاتک بود. هر کی خواست بگه.
قیمت هم 10 ت

sent from my LWW

mailservis

Registered User
لایک‌ها
86
الان تکلیف من چیه ؟! شاتل بگیرم یا پارس آنلاین ؟! راهنمایی کنید دیگه !!!

بالا