• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
امروز حسینی از اسیاتک تهران زنگ زده بود 45 دقیقه داشتم باهاش صحبت میکردم!
تهدید می کرد که سرویست را پایان دوره که تموم شد دیگه نمی گذاریم تمدید کنی!:n25:

عجب ادمهایی هستن اینها!
منم نامه رضایتم را ایمیل نکردم براشون!
تو روز روشن دارن حجم دزدی میکنن از ادم!
میگفت 270هزارتا مشترک فقط شما مشکل داری!

شماره 1544 داخلی 3 آقای حسینی!
دوستانی که مشکل کاهش ترافیک دارن زنگ بزنن 1544 داخلی 3 آقای حسینی!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستانی که هنوز برنزی 512 دارن... کلا نامحدودها قطعی دارین ؟

من در طول یه 24 ساعت 15 بار قطعی داشتم !! پشتیبانی هم زیر بار نمیره میگه خط مشکلی نداره + سیاست شرکت هست که سرویس های نامحدود 3 4 بار قطعی داشته باشن : |

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستانی که هنوز برنزی 512 دارن... کلا نامحدودها قطعی دارین ؟

من در طول یه 24 ساعت 15 بار قطعی داشتم !! پشتیبانی هم زیر بار نمیره میگه خط مشکلی نداره + سیاست شرکت هست که سرویس های نامحدود 3 4 بار قطعی داشته باشن : |

مخابرات استان ما داره 512نامحدود را با سرعت 64 کیلوبایت با قیمت34 تومن بدون محدودیت و این قوتنین مضخرف اسیاتک میده!پینگش هم از اسیاتک کمتر هست!

خط من فیبر هست و فقط اسیاتر سرویس میده! امروز زنگ زده تهدید میکنه اگه ببینم الکی وقتمون را میگیری سرویست را تمدید نمی کنیم!میگه برو دایل آپ استفاده کن!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مخابرات استان ما داره 512نامحدود را با سرعت 64 کیلوبایت با قیمت34 تومن بدون محدودیت و این قوتنین مضخرف اسیاتک میده!پینگش هم از اسیاتک کمتر هست!

خط من فیبر هست و فقط اسیاتر سرویس میده! امروز زنگ زده تهدید میکنه اگه ببینم الکی وقتمون را میگیری سرویست را تمدید نمی کنیم!میگه برو دایل آپ استفاده کن!
خب من میخوام ببینم کسی مثل من این مشکل رو داره یا نه باید برم پیگیری مودم و این حرفا بشم...

من شانس ندارم... برم مخابرات کلا قطع میشه !

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
دوستانی که دنبال جایگزین هستند برای اینترنت نامحدود فن آوا بگیرند ...
من خودم تا هفته پیش آسیاتک بودم که جمع آوری کردم و الان 512 نامحدود فن آوا گرفتم ماهی 26 تومن
هیچگونه محدودیت در دانلود هم نداره پینگش هم خیلی بهتر از آسیاتک هست
سرعت دانلود 512 نامحدود هم با IDM بین 55 تا 65 هست

http://dp.fanava.ir/امور-مشترکین/امور-مشترکین/تعرفه-ها.html

• Like
Reactions: e.m

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستانی که از اسیاتک سرویس دارند و خطشون فیبر/کافو نوری هست و جای دیگه ساپورت نمیکنه که سرویس بگیرند به ایمیل زیر که مربوط به رئیس قسمت برنامه ریزی مخابرات استان فارس هست ایمیل بزنید و مشکلاتی که با اسیاتک دارید را مطرح کنید. تا در جلسه ای که رئیس برنامه ریزی مخابرات با اسیاتک داره مطرح بشه

ایمیل باید حاوی مشکلات اسیاتک که شامل:

1-پینگ تایم بالا :
شرکت اسیاتک پینگ تایم را تضمین نمی کنید و می گوید پینگ تایم 500میلی ثانیه مناسب است.

2-ارائه سرویس های محدود به اسم نامحدود:
حذف کردن سرویس های نامحدود به صورتی که قابل استفاده نیست(برای مثال سرویس 512 نامحدود برنزی را به نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ در ماه تغییر داده اند که ساعت 12 شب یک بار قطع می شود تا 170 مگابایت سرعت دانلود روی 64 کیلوبایت هست بعد دوباره قطع می شود و سرعت بین 10 تا 20 میاید. که 170 ضربدر 30 میشود ماهی تقریبا 5-6 گیگ حتی همون 12 گیگ که خودشون گفتن رو نمیدن.) در صورتی که بیست نت نا محدودش را با سرعت واقعی ارائه می دهد. میگن ناراضی هستی بیا حجمی بگیر!!!

[FONT=&amp]سرویس های نا محدود دیگه ای دارند به این صورت: (512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 20 گيگ)[/FONT][FONT=&amp] که این ها به جای دو بار 3 بار قطع میشند یک بار ساعت 12 برای شروع هدیه سرعت بالا یک بار برای شروع سرعت معمولی و یک بار برای اتمام سرعت معمولی[/FONT]
[FONT=&amp]
3-هزینه بالای سرویس های اسیاتک نسبت به 20نت:
[/FONT]
قیمت ها ی آسیاتک رو با بیست نت مقایسه کنید. در آسیاتک برای استفاده از سرویس شبانه رایگان باید حتما سرویس 10 گیگ به بالا خریداری کرد:

تعرفه های آسیاتک: http://711.asiatech.ir/

تعرفه های بیست نت: http://www.bistnet.ir/ADSL/Tarrifs

4-کاهش حجم در ترافیک شبانه در صورت عدم ریست مودم
[FONT=&amp]اگر کسی تا ساعت 8 صبح که پایان ساعت رایگان هست از اینترنت استفاده کنه و بعدش دیگه استفاده نکنه اما مودمش رو خاموش نکنه بعدش بین 100 تا 200 مگابایت حجم کم می کنه یعنی توی ساعات غیر رایگان حساب می کنه!!!![/FONT]
به گفته واحد شکایات تهران خانم عباسعلی:شما دو راه دارید
1-کانفیگ مودم خود را از حالت PPPOE به Bridge تغییر بدید(که این خودش باعث محرومیت استفاده از ویرالس می شود)
2-هر روز صبح خودتون مودم را ریستارت کنید تا حجم الکی ازتون کم نشه!

5-شبانه رایگان فقط برای سرویس های بالای 10 گیگ حجم در ماه

6-برخورد بد پشتیبانی
در جواب همینی که هست اگه نمیخوای برو خطتو جمع آوری کن
در صورتی که خط فیبر نوری هست و اسیاتک هر طور دلش بخواهد میتواند سرویس دهد و مصرف کنند هم چاره ای جز تمدید اشتراکش با اسیاتک نداره!

7-ندادن 25 درصد حجم اضافه طبق مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات.
برای مثال برای خرید 10 گیگ باید 12.5 گیگ بدهند که نمی دهند
[FONT=&amp]
[FONT=&amp]طبق مصوبه ی 512 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات[/FONT][FONT=&amp]
خرید حجم اضافی باید به صورت پلکانی انجام بشه :[/FONT]
[FONT=&amp]سطح اول: 1 تا 5 گیگ هر گیگ 4500 تومان[/FONT]​
[FONT=&amp]سطح دوم: [/FONT][FONT=&amp]10 [/FONT][FONT=&amp]≥ حجم[/FONT][FONT=&amp]> 3500[/FONT]​
[FONT=&amp]و به این طورت ولی وقتی بخواین 10 گیگ حجم اضافه خریداری کنید قیمتش رو 445200 ريال میزنه[/FONT]
[/FONT]​

[FONT=&amp]8-تغییر یک طرفه ی قرار داد ها[/FONT][FONT=&amp]
برای مثال تغییر سرویس های نا محدود به نا محدود با حداقل تبادل گیگ[/FONT]
[FONT=&amp]مصوبه 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات بند 5 :[/FONT]
[FONT=&amp] ارایه کننده خدمات موظف به انجام تعهدات تا پایان قرارداد، بر اساس قراردادهای[/FONT]
[FONT=&amp]موجود خود با مشترکين می باشد[/FONT][FONT=&amp]. تغيير قراردادهای موجود مشترکين بر اساس[/FONT][FONT=&amp] تعرفه های جدید اجباری نبوده و تنها در صورت تمایل مشترکين، ارایه کننده خدمات[/FONT][FONT=&amp] می تواند قراردادهای موجود خود را به روز رسانی کند[/FONT][FONT=&amp].[/FONT]
[FONT=&amp]بعضی ها قرار داد های 1 ساله یا 6 ماهه بستند که میگن هیچ پولی پس نمیدیم[/FONT]
[FONT=&amp] مصوبه 512 بند 6:[/FONT]
[FONT=&amp]ارایه کننده خدمات بايد در بسته هاي تعرفهاي خود نرخ بيت[/FONT][FONT=&amp](سرعت) و مدت زمان[/FONT][FONT=&amp] ارایه خدمات را به صورت شفاف در قرارداد مشترکين لحاظ کند.که اين کار رو هم نمي کنند[/FONT].

الان تنها خواسته ي من از شما اينه که اون قانون رو لغو کنيد تا بتونيم از بيست نت سرويس بگيريم چون وقتي فقط يه شرکت بتونه بعضي جاها سرويس بده همينجوري ميشه يا حداقل باهاشون صحبت کنيد که نامحدود هاشون رو به حالت قبل برگردونند آخه ماهي 10 گيگ به چه دردي ميخوره. بيست نت حداقل نا محدود هاش درسته.

(قسمت برنامه ریزی قانون جدیدی که گذاشته اینه که هر جا آسیاتک سرویس میده مخابرات دیگه نمیتونه سرویس ارائه کنه و بالعکس )

شماره خطی که روش adsl دارید از اسیاتک و شماره تماس حتما بنویسید
[email protected]

Last edited:

nobody08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
دوستان از شرکتهای زیر کدوم رو برای کوچ از آسیا... پیشنهاد می کنید؟
مخابرات
شاتل
پارس آنلاین
صبانت
های وب
فن آوا

(برای سرویس محدود و دانلود شبانه می خوام )

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
دوستان از شرکتهای زیر کدوم رو برای کوچ از آسیا... پیشنهاد می کنید؟
مخابرات
شاتل
پارس آنلاین
صبانت
های وب
فن آوا

(برای سرویس محدود و دانلود شبانه می خوام )

من از های وب سرویس داشتم
سرویس 512 حجمی بگیر
سرعتش تا 800 کیلوبایت در ثانیه براحتی میره
سرعت شبانه رایگانش هم 1 به 8 میشه
البته نامحدوداش خیلی گرونه و به صرفه نیست

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من کیمیا نا محدود نقره ای با 20 گیگ هدیه سرعت بالا دارم و الآن که خواستم تمدید کنم، گزینه هاش کاملا عوض شده و گزینه 4 مگ هم اضافه شده. جریانش چیه؟! گزینه ای که من تمدید میکردم کلا حذف شده. این رو بگیرم خوبه؟:

اینترنت پر سرعت کولاک 4 مگ، نا محدود برنزی با امکان تبادل حداقل 50 گیگ، 98900 تومان + آبونمان.

این جمله ی: (
با امکان تبادل حداقل 50 گیگ )، دقیقا یعنی چی؟!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
من کیمیا نا محدود نقره ای با 20 گیگ هدیه سرعت بالا دارم و الآن که خواستم تمدید کنم، گزینه هاش کاملا عوض شده و گزینه 4 مگ هم اضافه شده. جریانش چیه؟! گزینه ای که من تمدید میکردم کلا حذف شده. این رو بگیرم خوبه؟:

اینترنت پر سرعت کولاک 4 مگ، نا محدود برنزی با امکان تبادل حداقل 50 گیگ، 98900 تومان + آبونمان.

حذف سرویس ها که سیاست چند ماهشونه... میگن تو بعضی مراکز بعضی سرویس ها رو نمیدن...در واقع مجبورت میکنن فلان سرویسشون که احتمالا گرونتر باشه یا به نفعشون باشه رو بگیری ...
کولاک هم این ماه جدید اضافه شده اونجوری که پشتیبانی گفت... یکی از دوستان گرفته بود تو همین پست های اخیر دیدم... ولی برنزیه خیلی رو 4مگ حساب نکن
امکان تبادل حداقلیشون هم اینه که شما 50 گیگ در ماه با سرعت 4 مگ دانلود میکنی بقیه ش رو با هر سرعتی اونا دلشون بخواد! این 50 گیگ هم تو 31 روز تقسیم میشه که تقریبا میشه روزی 1650 مگ ... این مقدارو که با سرعت عادی دانلود کنی بعدش سرعتت میاد پایین...

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
حذف سرویس ها که سیاست چند ماهشونه... میگن تو بعضی مراکز بعضی سرویس ها رو نمیدن...در واقع مجبورت میکنن فلان سرویسشون که احتمالا گرونتر باشه یا به نفعشون باشه رو بگیری ...
کولاک هم این ماه جدید اضافه شده اونجوری که پشتیبانی گفت... یکی از دوستان گرفته بود تو همین پست های اخیر دیدم... ولی برنزیه خیلی رو 4مگ حساب نکن
امکان تبادل حداقلیشون هم اینه که شما 50 گیگ در ماه با سرعت 4 مگ دانلود میکنی بقیه ش رو با هر سرعتی اونا دلشون بخواد! این 50 گیگ هم تو 31 روز تقسیم میشه که تقریبا میشه روزی 1650 مگ ... این مقدارو که با سرعت عادی دانلود کنی بعدش سرعتت میاد پایین...

مرسی از جوابت. نقره ای 2 مگ برای من سرعت دانلود معمولیش روی 128 بود. این یکی یعنی روی 256 هستش؟!!!
دقیقا بعد از 50 گیگ، چقدر میاد پایین؟ اگر مثلا 100 تا هم بشه خوبه! اینترنت ایرانه دیگه
:wacko:

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
پنج شنبه جمعه ها چقدر سرعت شبانه خوب میشه با 200 تا300 کیلو دانلود میکنه بقیه روزای هفته 110-20 کیلو
2مگ کیمیا

Sent from my GT-I9500

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
من دیشب تمدید کردم و برنزی نا محدود 4 مگ کولاک گرفتم. ماهی 100 تومن. سرعت دانلودش که فعلا بین 350 تا بالای 400 میچرخه! حتی به 460 هم میرسه. من فکر میکردم چون هدیه سرعت بالایی در کار نیست، سرعت دانلودم روی 256 باشه که دیدم خیلی بیشتره. 50 گیگ هم در حقیقت اینگونه محاسبه میشه که 50 رو تقسیم بر 30 روز میکنن و روزانه حدود 1650 مگ با سرعت عالی دانلود میکنی و بعدش سرعتت میاد پایین. مال من هنوز این مقدار تو یه روزم تموم نشده که بعدش ببینم سرعتم چقدر میاد پایین

ویرایش: الآن اون حجم مشخص روزانه م تموم شد و سرعت دانلودم بین 120 تا 130 متغیره

Last edited:

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
الآن اون حجم مشخص روزانه م تموم شد و سرعت دانلودم بین 120 تا 130 متغیره
:D
خب داداش چه کاریه!
برو سرعت 1 مگ مخابرات بگیر کمتر از نصف این قیمت، ثابت 130 140 بهت میده

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
اگه کسی سرویس آسیاتک خواست هر کدوم از پلن ها رو انتخاب کنه من با تخفیف واسش آنلاین ثبت نام میکنم.
بدون نیاز به مراجعه حضوری و اسکن مدرک و ...
تعداد محدود:

دو نفر - 100% تخفیف (رایگان) - سه ماهه 512 - سه گیگ
پنج نفر - 50% تحفیف - پلن های زیر شش ماه
10 نفر - 30% تخفیف - پلن های زیر شش ماه

* در عین حال قبل از واریز و ثبت نام باز هم باید پلن و تعرفه ای که میخواید رو بگین.

یاهو آیدی: shahroodnet

ممنون

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
:D
خب داداش چه کاریه!
برو سرعت 1 مگ مخابرات بگیر کمتر از نصف این قیمت، ثابت 130 140 بهت میده

هر کی مخابرات داشته، از اینترنت رفتن پشیمون شده، وگرنه اینکارو میکردم، اما شنیدم تو شهرستان ها، مخابرات سرویس های با کیفیتی میده، اما تهران هرگز. در ضمن 50 گیگ با سرعت بالا دارم دانلود میکنم که این خیلی خوبه. در کل من از اینترنت ایران متنفرم. قیمت های خیلی بالا در کنار کیفیت های افتضاح، ولی چه میشه کرد دیگه ...

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
اگه کسی سرویس آسیاتک خواست هر کدوم از پلن ها رو انتخاب کنه من با تخفیف واسش آنلاین ثبت نام میکنم.
بدون نیاز به مراجعه حضوری و اسکن مدرک و ...
تعداد محدود:

دو نفر - 100% تخفیف (رایگان) - سه ماهه 512 - سه گیگ
پنج نفر - 50% تحفیف - پلن های زیر شش ماه
10 نفر - 30% تخفیف - پلن های زیر شش ماه

* در عین حال قبل از واریز و ثبت نام باز هم باید پلن و تعرفه ای که میخواید رو بگین.

یاهو آیدی: shahroodnet

ممنون
دوست عزیز فکر نمی کنم اینجا اجازه فروش داشته باشی
ضمنا همه دارن از آسیا تک مینالن
چقدر دلت خوشه

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422

هر کی مخابرات داشته، از اینترنت رفتن پشیمون شده، وگرنه اینکارو میکردم، اما شنیدم تو شهرستان ها، مخابرات سرویس های با کیفیتی میده، اما تهران هرگز. در ضمن 50 گیگ با سرعت بالا دارم دانلود میکنم که این خیلی خوبه. در کل من از اینترنت ایران متنفرم. قیمت های خیلی بالا در کنار کیفیت های افتضاح، ولی چه میشه کرد دیگه ...

اینم یه نمونه دیگه از تبلیغات چریکی برای آسیا تک
عجب روزگاری شده

هیشکی در مقام مقایسه از آسیاتک به نسبت مخابرات راضی نیست
من در تهران و دو شهر دیگه اکانت آسیا تک داشتم
ضمنا هرکی میخواد توی تهران سرویس حجمی بگیره بره از شرکت های دیگه ای به غیر از آسیا تک بگیره آسیا تک گرونترین نرخ اینترنت حجمی رو داره

nobody08

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
امروز زنگ زدم به نماینده آسیاتک برای تخلیه خط ، میگه یک هفته طول میکشه !
:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:

2981492457.png
2 مگ محدود !!!

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9

مرسی از جوابت. نقره ای 2 مگ برای من سرعت دانلود معمولیش روی 128 بود. این یکی یعنی روی 256 هستش؟!!!
دقیقا بعد از 50 گیگ، چقدر میاد پایین؟ اگر مثلا 100 تا هم بشه خوبه! اینترنت ایرانه دیگه
:wacko:

من دیشب تمدید کردم و برنزی نا محدود 4 مگ کولاک گرفتم. ماهی 100 تومن. سرعت دانلودش که فعلا بین 350 تا بالای 400 میچرخه! حتی به 460 هم میرسه. من فکر میکردم چون هدیه سرعت بالایی در کار نیست، سرعت دانلودم روی 256 باشه که دیدم خیلی بیشتره. 50 گیگ هم در حقیقت اینگونه محاسبه میشه که 50 رو تقسیم بر 30 روز میکنن و روزانه حدود 1650 مگ با سرعت عالی دانلود میکنی و بعدش سرعتت میاد پایین. مال من هنوز این مقدار تو یه روزم تموم نشده که بعدش ببینم سرعتم چقدر میاد پایین

ویرایش: الآن اون حجم مشخص روزانه م تموم شد و سرعت دانلودم بین 120 تا 130 متغیره

نخرید آقا، نخرید! اون سرعت خوب، باقیمونده از سرویس قبلیم بوده. من 2 مگ نقره ای هر ماه میگرفتم با 20 گیگ هدیه سرعت بالا و کیفیتش خیلی عالی تر از این 4 مگ برنزی بدون هدیه سرعت بالا بود. گرچه قیمت هاش یکیه. الآن سرعت دانلود معمولیم بین 200 تا 230 متغیره و خبری از سرعت 300 تا 400 نیست. خدا میدونه بعد از تقسیم بندی روزانه این 50 گیگ، سرعتم به چقدر میخواد برسه. به جای اینکه هر ماه کیفیت سرویساشون رو ببرن بالاتر، سرویس 1 مگ رو به اسم 4 مگ به ملت میندازن. خدا لعنتشون کنه :mad:

اینم یه نمونه دیگه از تبلیغات چریکی برای آسیا تک
عجب روزگاری شده

هیشکی در مقام مقایسه از آسیاتک به نسبت مخابرات راضی نیست
من در تهران و دو شهر دیگه اکانت آسیا تک داشتم
ضمنا هرکی میخواد توی تهران سرویس حجمی بگیره بره از شرکت های دیگه ای به غیر از آسیا تک بگیره آسیا تک گرونترین نرخ اینترنت حجمی رو داره

مگه مال بابامه که تبلیغ کنم؟؟؟ مخابرات افتضاحه و من خیلی تحقیق کردم در موردش. این آسیاتک هم از این ماه افتضاح شده که در چند خط بالاتر توی همین پستم بهش اشاره کردم. کلا اینترنت در ایران، یعنی دزدی

بالا