• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
عزیز دل شکایت کردم،ولی بعد از وارد کردن شکایت،میگه كاربر گرامي

با توجه به
اينكه موضوع شكايت شما در صلاحيت رسيدگي سازمان حمايت مصرف كنندگان و توليد كنندگان
مي
باشد، لطفا شكايت خود را از طريق پايگاه اينترنتي آن سازمان www.cppo.irثبت و پيگيري
نماييد

حالا بنظرتون اصلا شکایت ثبت شده؟؟؟یا باید دوباره در حمایت مصرف کننده شکایت ثبت کنم؟من دیگه حوصله پیگیری از سازمام حمایت از مصرف کننده را ندارم،چون مطمئن هستم اصلا رسیدگی نمیکنن....

منم مراحل رو رفتم و هیچ نیازی نیست به سازمان حمایت از مصرف کننده برید
در همین مطلب شماره تماس بخش مربوطه و همچنین مدیریت مرتبط با این موضوع رو گذاشتم که خیلی کمک کننده خواهد بود. با شماره تماس بگیرید خیلی خوب راهنماییتون می‌کنن.
اگر نه به من ایمیل بدید با هم حلش می‌کنیم. من تا به حال 4 بار آسیاتک رو ملزم به پرداخت جریمه به سازمان تنظیم مقررات کردم

linuxx2011

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان:
واسه تخلیه از آسیاتر چند روز طول میکشه؟
ممنون میشم کمک کنید چون خیلی نیاز دارم به تخلیه.

در ضمن اقایون از اینجا نت نگیرین من 1 ساله نامحدوداشو دارم حدود 60 روز دیگه از سرویسم مونده اما بیچاره شدم.هر موقع میشینم پا نت اعصابم خورد میشه پینگ افتضاح،سرعت داغون،قطعی های مکرر،اینترانت به معنای تمام و.....
گول تبلیغاشو نخورین فقط خدا خدا دارم میکنم که تموم شه برم یه جای خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب!!

ebadgh

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان:
واسه تخلیه از آسیاتر چند روز طول میکشه؟
ممنون میشم کمک کنید چون خیلی نیاز دارم به تخلیه.

در ضمن اقایون از اینجا نت نگیرین من 1 ساله نامحدوداشو دارم حدود 60 روز دیگه از سرویسم مونده اما بیچاره شدم.هر موقع میشینم پا نت اعصابم خورد میشه پینگ افتضاح،سرعت داغون،قطعی های مکرر،اینترانت به معنای تمام و.....
گول تبلیغاشو نخورین فقط خدا خدا دارم میکنم که تموم شه برم یه جای خوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووب!!

نهایتا 7 تا 10 روز باید تخلیه بشه خطتتون بعد از درخواستتون. اگر این کار رو نکنن تخلف کردند و می‌تونید با تماس با سازمان تنظیم مقررات (رگلاتوری cra.ir) مشکل رو یک روزه رفع کنید

master2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
عجب سرعت های فضایی هستند!
کلان در همه ی پلان های محدود حجمی اینترنتیش سرعت دانلود از سرور های ایرانیش که در خود آسیاتک میزبانی میشوند 1 مگابیت است؟

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
وای...
خدایا این سرعت رو از ما نگیر:evo:

پ.ن: 256 - نامحدود

هرکی بره به سازمان تنظیم منافع و مواجب isp ها شکایت کنه نامرده

13069855460595444597.jpg

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
دو مگ محدود دارم.برای من روزانه حداقل 500 کیلو به بالا میده.خطم رو 6 بسته است پس هیچوقت به یک نرسیده.عکس برای 512 نامحدودم هست.الانم ازین بیشتر نمیشه.(خوبه باو)
Untitled.png.

.مهمتر ازین،شبانه
512 محدود شبانه میانگین 64 میداد
دو مگ محدود شبانه میانگین 122 میده.(در حالی که باید 256 بده).

master2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
منظورش از حداقل تبادل چی ؟

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثل اینکه مراکز مختلف خیلی با هم تفاوت دارد
شیراز مرکز مخابراتی غدیر گلدشت حافظ
من 10 مگ دارم با 20 گیگ ماهیانه خط را هم روی 10 مگ بستن ولی سرعت حداکثرم تو دانلود منیجر از سایت های که خود آسیا تک میزبانی مکینه 240 کیلوبایت است

اینم با سرور خارج از کشور در کشور مدرن آلمان

این سرعت 10 مگ شهاب تو مرکز ما واقعا برم کابل اینترنت بگیرم خونه اجاره کنم هم هزینه هام کمتره هم 10 برابر سرعت داره

اینم با بندر عباس

Last edited:

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود برنزي 512 با امکان تبادل حداقل 12 گيگ
منظورش از حداقل تبادل چی ؟

یعنی بعد از اینکه 12 گیگ رو دانلود کردید سرعت میاد زیر 14 !! نکته جالبش هم اینه که دست خودتون نیست که از 12 گیگ چطور استفاده کنید . مثلا نمیتونید مثل سرویسهای محدود یک روز 3 گیگش رو استفاده کنید و 5 روز بعد یک گیگ دیگه . این سرویس جیره بندیه ! روزی حدود 300 ، 400 مگ جیره تونه ! اگه استفاده کردید که هیچ اگر هم چند روز رفتید مسافرت و سهمیه روزانه تون رو استفاده نکردید دیگه مشکل خودتونه و مصرف شده به حساب میاد !

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام خدمت دوستان.
من سه هفته پیش نتم رو شارژ کردم،به دلیل شلوغی سایت بانک و خود اسیاتک بار اول تراکنش موفق داد ولی ثبت نشد.گفتم بر میگیرده بعد از ۷۲ ساعت.بار دوم شارژ کردم و درست شد.
رفتم بعد از ۳ روز پرینت حساب رو گزفتم دیدم پول برنگشته،زنگ زدم اسیاتک و گفتن واسمون ایمیل کن پرینت حساب رو و ایمیل کردم،بازم بعد از یه هفته پرینت گرفتم برنگردوندن.
رفتم خود اسیاتک شرکتشون و گفتن باید به تهران اطلاع بدیم و اونا تایید کنن و قرار شد تا هفته دیگه بریزن ولی بازم نریختن،چند روز پیشم زنگ زدم گفتن زنگ نزنید دیگه :| الان من چیکار کنم؟ طرف میگه زنگ نزنید هفته دیگه شاید برگشته شد.
اخه من دانشجو،پول تو جیبیم چقدره که بخوان این بلاها سرش بیارن واسم؟
چطوری میشه ازشون شکایت کرد؟
این چه وضعشه اخه :/
یکی راهنمایی کامل کنه واسه شکایت میخوام اقدام کنم.
ممنون.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

csec

Registered User
لایک‌ها
53
سلام دوستان.
کسی می دونه چطوری مشترکین قبلی می تونن تو سامانه امور مشترکین ثبت نام و از بن تخفیف استفاده کنن؟
آخه وقتی ثبت نام رو می زنی قسمتی برای مشترکین قبلی نداره و وقتی می خواد ثبت نام جدید کنه، و حتی اگه اون فرم رو پر کنی می گه سرویس قبلن روی این شماره فعال شده است.

ممنون از راهنماییتون.

pes.2020

Registered User
لایک‌ها
11
یعنی بعد از اینکه 12 گیگ رو دانلود کردید سرعت میاد زیر 14 !! نکته جالبش هم اینه که دست خودتون نیست که از 12 گیگ چطور استفاده کنید . مثلا نمیتونید مثل سرویسهای محدود یک روز 3 گیگش رو استفاده کنید و 5 روز بعد یک گیگ دیگه . این سرویس جیره بندیه ! روزی حدود 300 ، 400 مگ جیره تونه ! اگه استفاده کردید که هیچ اگر هم چند روز رفتید مسافرت و سهمیه روزانه تون رو استفاده نکردید دیگه مشکل خودتونه و مصرف شده به حساب میاد !
اینجوری که خیلی بده

lastwall

Registered User
لایک‌ها
34
سلام خدمت دوستان.
من سه هفته پیش نتم رو شارژ کردم،به دلیل شلوغی سایت بانک و خود اسیاتک بار اول تراکنش موفق داد ولی ثبت نشد.گفتم بر میگیرده بعد از ۷۲ ساعت.بار دوم شارژ کردم و درست شد.
رفتم بعد از ۳ روز پرینت حساب رو گزفتم دیدم پول برنگشته،زنگ زدم اسیاتک و گفتن واسمون ایمیل کن پرینت حساب رو و ایمیل کردم،بازم بعد از یه هفته پرینت گرفتم برنگردوندن.
رفتم خود اسیاتک شرکتشون و گفتن باید به تهران اطلاع بدیم و اونا تایید کنن و قرار شد تا هفته دیگه بریزن ولی بازم نریختن،چند روز پیشم زنگ زدم گفتن زنگ نزنید دیگه :| الان من چیکار کنم؟ طرف میگه زنگ نزنید هفته دیگه شاید برگشته شد.
اخه من دانشجو،پول تو جیبیم چقدره که بخوان این بلاها سرش بیارن واسم؟
چطوری میشه ازشون شکایت کرد؟
این چه وضعشه اخه :/
یکی راهنمایی کامل کنه واسه شکایت میخوام اقدام کنم.
ممنون.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

دادا من یه سری سر پارس آنلاین البته همچین شد...بعد 5 روز برگشت خورد...!
ولی هروقت زنگ میزدم با لطافت برخورد میکردن..چون من اعصاب نداشتم:hmm:
بر میگرده فک کنم..ولی یعنی چی زنگ نزن!!
زنگ بزن بشورشون..بعد آویزون کن..!

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
مثل اینکه مراکز مختلف خیلی با هم تفاوت دارد
شیراز مرکز مخابراتی غدیر گلدشت حافظ
من 10 مگ دارم با 20 گیگ ماهیانه خط را هم روی 10 مگ بستن ولی سرعت حداکثرم تو دانلود منیجر از سایت های که خود آسیا تک میزبانی مکینه 240 کیلوبایت است
با 1844 تماس بگیرید و با اقای آتشی صحبت کنید و مطرح کنید!

peyman24x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با همه صحبت کردم هیچکس هیچ کاری نمیکنه...

به هر کسی که بتونه مشکل خط من را رفع کنه 100 هزار تومان پاداش می دهم قابل توجه کارکنان یا نمایندگان

Sent from my C6602 using Tapatalk

بالا