• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
یعنی باید سرعت شبانه سرویس 10 مگ 1.2 باشد درسته ؟
سوال اینه که هست یا نه ؟
واقعا افسوس و به اندازه تعداد کابرای adsl تو این افسوس که یه جا نیست که حق ما رو بگیره و بتونیم بهش رجوع کنیم بگیم سرمون رو دارن کلاه میزارن
ولی چاره چیه مجبوریم کلاه بزاریم سرمون و خودمون رو بزنیم به کوچه علی چپ
سرعت شبانه سرویس 10 مگ روی 700 یا 800 هست

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
سرعت هر سرویس بسته به مرکز مخابراتی و افرادی که دارن از اون سرویس استفاده میکنن متغییر هست ولی یک سری حداقل ها وجود داره که همون هست که بنده فرمودم

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
نه بنده تهران نیستم اما عرض کردم به مرکز مخابراتی هم ربط داره ولی این سرعتی هست که شما حداقل باید بگیرید

DR460N

Registered User
لایک‌ها
13
این تقسیم دومی واسه چی بود
سوال اصلی که سرعت دانلودشبانه 10 مگ چند هست هنوز بی پاسخه
قیمت مهم نیست کیفیت رو ببرید بالا پولش رو بگیرید همه خواسته همه ما ها همینه
تقسیم دوم برای سرعت شبانه است
آسیاتک سرعت اسمی هر تعرفه را نصف می کند تا سرعت ساعات رایگان به دست آید
دوست عزیز این دوستان هم پول زیاد می گیرند هم خدمات دهی بسیار بدی دارند
سرعت شبانه هم باید چیزی در حدود 5 مگابیت باشد یعنی حدودا 600 کیلوبایت

DR460N

Registered User
لایک‌ها
13
سرعت من تو روز 600-650 هست که البته فکر کنم کسانی که حجمی دارن همشون سرعتشون بیشتر از سرعت اسمی باشه.
من الان تعرفه خودم رو کاری ندارم که البته هر جوری حساب کنیم داره کم فروشی میکنه مثلا در شبها سرعت دانلود از اینترانت هم محدود کرده و همین جور هم که میدونید سرور بیشتر سایتهای دانلود هم تو دیتاسنتر اسیاتک هست و ما که مشترک اسیاتک هستیم برای دانلود از سرورهای خود اسیاتک هم محدودیت داریم!!
من در مورد سرعت دانلود 10 مگ سوال دارم.
اگر یادتان باشد زمانی که سرورها به دیتاسنتر افرانت منتقل شد سرعت دانلود شبانه از آن سایتها با سرعت روزانه هیچ فرقی نمی کرد
اما گویا به سرورها فشار وارد شده و این کار را متوقف کردند و برای آن سایت ها هم محدودیت قائل شدند .
به هر روی در انتخاب تعرفه دقت کنید

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
نه بنده تهران نیستم اما عرض کردم به مرکز مخابراتی هم ربط داره ولی این سرعتی هست که شما حداقل باید بگیرید
ما خیلی چیزها رو باید بگیریم ولی مهم اینه که اونا هم اون بایدها رو بدن.
اگر از دوستان کسی 10 مگ گرفت ممنون میشم سرعت در شب و روز رو در تاپیک اعلام کنه.

DANTE2006

Registered User
لایک‌ها
10
من چند روزی میشه سرویس 10 مگ رو گرفتم سرعت دانلود روزانه خوبه تا 800 900 بالا میره ولی سرعت دانلود شبانه رو روی 2 مگ بستن بیشرفا من 4 مگ هم قبلن گرفته بودم شبانش همین 2 مگ کار می کرد دوستانی که مایل هستن پولشون رو مثل من دور بریزن می تونن از این سرویس استفاده کنن.

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
من چند روزی میشه سرویس 10 مگ رو گرفتم سرعت دانلود روزانه خوبه تا 800 900 بالا میره ولی سرعت دانلود شبانه رو روی 2 مگ بستن بیشرفا من 4 مگ هم قبلن گرفته بودم شبانش همین 2 مگ کار می کرد دوستانی که مایل هستن پولشون رو مثل من دور بریزن می تونن از این سرویس استفاده کنن.
یعنی شما شبها سرعت 256KB میگیرید که میشه تقریبا شبی 4.5 تا 5 گیگ دانلود.
اینجوری که بدرد نمیخوره!
دوستان برای دانلود کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید که تو ساعات رایگان سرعتش خوب باشه؟

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان من بعنوان یکی از مشترکین سابق این شرکت به همه توصیه میکنم از اسیاتک به هیچوجه سرویس نگیرید.خدمات و پشتیبانیش اصلا مناسب نیست.3سال از خماتش استفاده کردم البته چون مجبور بودم.تا اون روز اخر یه قرون هم تخفیف نمیداد.مثلا اگه یه سرویس رو سه یا شش ماهه یا حتی یکساله میخریدم قیمت تمام شده اش به ازای هرماه همون قیمت سرویس یک ماهه اش بود.حجم اضافی اش هم گرونتر از باقی شرکتهاست.
رفتم دفتر شرکت کتبا درخواست دادم سرویسشونو قطع کنن دقیقا سه هفته طول کشید.اونم با تماسهای روزی چندبار من.نزدیک سی چهل هزار تومن پول تلفن دادم تا سرویسم قطع شد
اکثرا هم جمعه ها قطعی داشت اینترنت.زنگ میزدم به پشتیبانی یا کسی جواب نمیداد یا میگفت علت معلوم نیست
خلاصه از ما گفتن بود.اگر دنبال درسرید این گوی و این میدان!!!

Sent from my LT29i using Tapatalk

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان من بعنوان یکی از مشترکین سابق این شرکت به همه توصیه میکنم از اسیاتک به هیچوجه سرویس نگیرید.خدمات و پشتیبانیش اصلا مناسب نیست.3سال از خماتش استفاده کردم البته چون مجبور بودم.تا اون روز اخر یه قرون هم تخفیف نمیداد.مثلا اگه یه سرویس رو سه یا شش ماهه یا حتی یکساله میخریدم قیمت تمام شده اش به ازای هرماه همون قیمت سرویس یک ماهه اش بود.حجم اضافی اش هم گرونتر از باقی شرکتهاست.
رفتم دفتر شرکت کتبا درخواست دادم سرویسشونو قطع کنن دقیقا سه هفته طول کشید.اونم با تماسهای روزی چندبار من.نزدیک سی چهل هزار تومن پول تلفن دادم تا سرویسم قطع شد
اکثرا هم جمعه ها قطعی داشت اینترنت.زنگ میزدم به پشتیبانی یا کسی جواب نمیداد یا میگفت علت معلوم نیست
خلاصه از ما گفتن بود.اگر دنبال درسرید این گوی و این میدان!!!

Sent from my LT29i using Tapatalk
تخفیف ندارد ؟ حجم ما 4770 تومان هست گرانتر است آیا ؟ سرویس سالانه 18% تخفیف دارد . 3 ماهه 6% . اینها تخفیف نیست ؟

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
تخفیف ندارد ؟ حجم ما 4770 تومان هست گرانتر است آیا ؟ سرویس سالانه 18% تخفیف دارد . 3 ماهه 6% . اینها تخفیف نیست ؟
من که والا تخفیف بهم نمیدادن! از خود سایت اسیا تک شارژ میکردم یه قرون هم تخفیف نداشت. گفتم که اگر یک سرویس یک ماهه اش 15000 تومن بود شش ماهه اش میشد 90000 تومن یعنی دقیقا به ازای هر ماه همون قیمت حساب میشد تازه کلی هم مالیات میومد روش
حجم هم که 3 گیگ میخریدم نزدیک 16000 تومن میشد

foolad1371

Registered User
لایک‌ها
183
سلام دوستان
بنده حدود دو هفته ميشه
شش مك خريدم
سرعتش دانلود تا فبل از ظهر حدود٤٠٠
ولي متاسفانه بعد از ظهر خيلي افت سرعت داره!!!
در حد اينترنت مخابرات!!!

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
حالا تازه اول ماجراست دوست من!!!!این داستان سر دراز داره

foolad1371

Registered User
لایک‌ها
183
نميدونم اينجا جاي مناسبيه يا نه
ولي حالا كه بحث اينترنته، من براي دفتر كارم نياز به adsl دارم
سرعت و كيفيت خوب!!!
مخابرات هم نميخوام، قيمتش هم مناسب باشه!!!
بيشنهاد شما؟؟؟
اك طرح يكساله هم باشه خوبه ؛)
ممنون

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
هدیه ویژه آسیاتک به کلیه کاربران، همگام با فرارسیدن 22 بهمن
يکشنبه, ۲۰ بهمن ۱۳۹۲, ساعت ۰۸ و ۳۵ دقیقه
شرکت آسیاتک به مناسبت 22 بهمن ماه، با 22% تخفیف برای خرید حجم اضافه و دوبرابر کردن تخفیف برای خرید و تمدید سرویس های 3 و 6 ماهه به مدت چهار روز به کاربران قدیمی و جدید هدیه می دهد.

سرعت و كيفيت خوب!!!
بيشنهاد شما؟؟؟
ممنون
تحت هیچ عنوانن آسیاتک رو توصیه نمی کنم . یک سال و اندی مشتری اش هستم و کاملا ناراضی هستم!
به سلامتی 12 روز دیگه زمان اشتراکم تمام می شه و از شر این سرویس دهنده راحت می شم.

MehrZaad

Registered User
لایک‌ها
98
با هر متر و معیاری بگید سنجیدم آسیاتک شدیدا ترافیک دزدی میکنه ، پارسال تخفیف خوبه ۵۰% قائل شده بودن که خیلی‌ به صرفه بود و من هم یک ساله تمدید کرده بودم ولی‌ امسال زحمت کشیدن میزان تخفیف فقط ۳ و ۶ ماهه رو ۲ برابر کردن یعنی برای ۳ ماهه ۶% و برای ۶ ماه ۱۶% تخفیف... با سرویس‌های هم که تعریف کردن گرفتن سرویس زیر ۱۰ گیگ در ماه عملا منطقی‌ نیست... حیف که حال و حوصله تغییر آی‌ اس‌ پی‌ رو ندارم وگر نه بدون شک از این شرکت بی‌ درو پیکر کوچ می‌کردم

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
1909211_595987073813055_1642312017_o.jpg

از این پس مشترکین آسیاتک می توانند اشتراک خود را از طریق تلفن همراه با گرفتن شماره
*
724
*
1544
#
شارژ نمایند

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
جناب m_h_khodadadi68
این تاپیک فقط برای بررسی سرویس آسیاتک هست... برای فروش تاپیک جداگانه تو بازارچه ایجاد کنید و اینجا تبلیغ نکنید...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سرعت و كيفيت خوب!!!
بيشنهاد شما؟؟؟
ممنون
دوست عزیز
سوالتون رو تو این تاپیک مطرح کنید >> مشاوره برای انتخاب سرویس دهنده ADSL ا

بالا