• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

a-perspolis

Registered User
لایک‌ها
142
دوستان من یه بن 20 تومنی تخفیف دارم کسی اگه به کارش میاد پ.خ بدین تقدیم میشه

Milad1995

Registered User
لایک‌ها
103
سلام
دوستان من از پارس آنلاین نت گرفتم
فوق العاده ازش راضیم
من سرویس 2 مگ دارم و با 1.2 مگ دانلود می کنم
شبها هم که رایگانه اونقدری افت سرعت ندارم و با 500 کیلوبایت میگیرم
پینگ تایم سرویس هاشم که فوق العادست
به همتون پیشنهاد می کنم پارس آنلاین بگیرید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
کمتر از 24 ساعت به پایان قرارداد شیطانی و ترکمنچای آسیاتک با من مانده است.
به امید اینکه همه مشترکین دربند این شرکت خلاص شوند
rolleyessmileyanim.gif

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستان کسی مشکل محدودیت سرویس تو منطقه ی مخابراتیش داره؟

برای من همه ی سرویس های کمتر از 512 حذف شده ، حتی 512 با 2 یا 4 گیگ رو هم ندارم فقط 10 گیگ به بالا رو دارم... چند بار هم با کارشناسشون حرف زدم میگن تو منطقه ی شما محدودیت هست و مجبوریم یک سری از سرویس ها رو حذف کنیم!
فقط من نفهمیدم چرا محدودیت برای سرویس های ارزونتر هست!!

Kardinal3x

Registered User
لایک‌ها
17
من 10 مگ گرفتم
سرعت دانلود در شب بالاي 250 نرفت
خسته نباشننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ري.....................................ن

foolad1371

Registered User
لایک‌ها
183
سلام
من از اسيانك ٦ مگ گرفتم
يه بار سرعت دانلودم تا ٧٠٠ كيلو بايت رفت
خيلي حال داد... ؛) دي:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@Bella_aster
این دیگه چه جور محدودیتیه! سرویس های بیشتر از 512 واقعا گرون درمیاد و به صرفه نیست.

برای ما که 128 و 256 ... تا 10مگ ارائه میدن.

Milad1995

Registered User
لایک‌ها
103
آدم مغز نباید داشته باشه بره از آسیاتک نت بگیره
نه سرعت درست و حسابی داره ، نه پینگ خوبی

hamidz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اسیا تک دزده.حجمی 128 512 ووووووووووو همشون 1 سرعت دارن اگه نویز نداشته باشه پورتو تا 6 مگ میبندن اگه 10 مگ هم بگیری سرعتت پایین باشه میگن نویز داری بیشتر از این نمیشه
من 512 حجمی با 20 مگ حجم گرفتم از ساعت 3 بعد اظهر تا 12 شب هیچی دانلود نکردم رفتم دیدم 11 گیگ حجم کم کرده زنگ زدم زیر بار نرفتن حجم هم پرید
اینی که میگن برنزی نقره ایی طلایی چرتو پرت میگن 1 مگ برنزی قانونی باید 128 سرعت داشته باشی اما اینا روی 780 بستن نقره ایی هم بگیری خیلی گرون تر حساب میکنن اما
میگن با چند گیگ هدیه سرعت بالاتازه سرعتت بشه قانونی به امید خدا داره وقتم تموم میشه کوچ کنم یه جا دیگه هر جا باشه بهتر از اسیا تک هستش من موندم به چه حسابی گذاشتن تک

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@hamidz
آسیاتک فقط محدوداش خوبه و نامحدودش پیشنهاد نمیشه.
سرعت 10مگ رو امتحان نکردم، اما به گفته یکی از کاربران سرعت شبانش زیاد جالب نبوده (فکر کنم حدود 250کیلوبایت بر ثانیه)

در مورد سرعت سرویس های محدودش 128/256/512 رو تست کردم. اینجور نیست که همشون روی یک پورت بسته باشن. حتی روی یک سرویس مشخص با ترافیک های متغیر هم سرعتها متفاوت است. مثلا 512-ترافیک3گیگ سرعت دانلودش=220کیلوبایت بر ثانیه است و 512-ترافیک30گیگ سرعت دانلودش=350تا400کیلوبایت بر ثانیه.

اما راستش رو بخواید من تا حالا مشکل نشتی ترافیک مانند کاربر hamidz نداشتم. من حدس می زنم این مشکل به دلیل آپدیت بدون اجازه نرم افزارها/آنتی ویروس/سیستم عامل/ویروس و... باشه. سعی کنید اگه میتونید مودم رو درحالت اتوکانکت قرار ندید. چون در این حالت متوجه ترافیک مصرفی نمیشید ولی اگه در حالت اتوکانکت نباشه، در ویندوز، میتونید ببینید زمانیکه به اینترنت وصل هستید، چقدر ترافیک درحال استفاده است.

• Like
Reactions: e.m

hamidz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سرویس قبل از این 2 مگ کیمیابا حجم 10 گیگ داشتم پورت روی 5088 بسته بودن.512 هم که گرفتم روی همین پورت هستش فقط با یه تعغییر سرعت شبانه 2 مگ کیمیا 120 تا 150 کیلو بایت بر ثانیه بود.512 روی 50 کیلو بایت
در ضمن قبل از این که روی سرویس جدید بیام 9 روز با حجم 4 گیگ برام مونده بود یه دفعه 4 گیگ پرید گفتم لابد استفاده کردم سرویس جدید که گرفتم ساعت 3 بعد اظهر وصل کردن تا 12 شب 11 گیگ پرید که جمعا 15 گیگ حجم منو بر داشتن
ابدیت ویندوز بسته بوده هیچ برنامه برای ابدیت نبوده اخه چه ابدیتی هستش 11 گیگ مصرف کنه.هیچ ویروسی هم تو سیستم نیست
خدا وکیلی انقدر میگن مخابرات بد هستش جلوی سرویس نمیگیرن با همین سرعت قانونی هر چه قدر دلت میخواد دانلود کنید
ولی اینا جلوی سرعتو میگیرن
در کل حدود 1 سال هستش از اسیا تک سرویس گرفتم 40 هزار تومان توی 2 ماه فقط هزینه مکالمه با این شرکت برام اومده
توصیه من به دوستان از اسیا اخر سرویس نگیرید​

Last edited:

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
@hamidz واقعا این مقدار کاهش حجم جای سوال داره و باید مشخص بشه که مشکل از کجا بوده!
مخابرات خوبه، اما اگه بخوای سرعت دانلود بالا (مثلا 500کیلوبایت بر ثانیه) داشته باشی، گرونتر درمیاد.

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
من امروز صبح حجمم تموم شده بود، یک اشتباه کردم و ۱ گیگ حجم خریدم. شب اومدم خونه و بعد از یک ساعت کار دیدم زده حجم تموم شده. اومدم چک کردم و ریز کارکرد رو هم دیدم زده که ۵۰۰ مگ صبح و ۵۰۰ مگ شب مصرف کردم در صورتی که من شب اصلا کامپیوتر هم روشن نکردم و با تبلت کار میکردم که ۵۰۰ مگ حجم کم کرد. به پشتیبانی هم که گفتم جواب سربالا دادن و آخرسر مجبور شدم تمدید پیش از موعد انجام بدم. آخرشم نفهمیدم این ۱ گیگ حجم اضافم چی شد!
من ماه پیش سرویس ۱ مگ ۱۰ گیگ حجم گرفتم، اگر اینطوری مصرف میکردم که همون ۱۰ روز اول حجمم باید تموم میشد!
به نظرم یه باگی، اشکالی، کلاه بردارییی چیزی وجود داره! یا اینکه تبلت من قایمکی فیلم دانلود میکنه o_O

signul.online

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان من هم اولش همین فکر رو میکردم شما این برنامه رو نصب کنید تا ببینید چه برنامه هایی از اینترنت استفاده می کنند :
http://www.netlimiter.com/download.php
نکته بعد اینه که پس وایرلس مودمتون رو چک کنید و در صورت امکان رمز اکانت آسیاتکتون رو هم عوض کنید
من هیچ فرقی توی سرعت های روزانه آسیاتک ندیدم و فقط فرقشون توی شبانه هست و به همه کسایی که استفاده شبانه ندارند 128 پیشنهاد میدم ..
نامحدود هم به هیچ وجه استفاده نکنید که فقط هزینه بی جهت واستون داره ...

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام به شما دوستان عزیز

آقا یه توصیه دوستانه دارم بهتون سمت اینترنت اسیا تک به قول خودشون و بیپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپ از طرف ما نرید

512 نامحدود خریدم سرعتش 10تا 15 تاست زنگ زدم بهشون می گم سرعت کمه . جواب داد مگه چنده گفتم 10 تا 15 هستش

میگه خوب کم نیست اگه اگه کمتر از 7
N_aggressive%20(24).gif
N_aggressive%20(24).gif
N_aggressive%20(24).gif
تا هست تا رسیدگی کنم اصلا بعدش رفتم چند قرص خوردم تا حالم جا بیاد

با کمال پر رویی می گه اگه سرعت می خواین باید محدود بگیرین جماعت دزد و شارلاتان حالا شانس آوردم 20 تومان تخفیف این ماه رو گرفتم مگه نه سکته رو می زدم

خداییش از وقتی این وزیر جدید اومده هی می گه ارزون کنیم نمیدونم عادلانه پهنای باند بدیم و این چیزهاوضع خیلی خیلی بد تر شده 3سال نامحدود داشتم (مخابرات) از 65 پایین تر نیومده بود حالا وضع رو نیگا

signul.online

Registered User
لایک‌ها
23
شما یه تحقیق کنید می بینید که بیشتر شرکت ها همینجوری هستند .. به ما هم گفتند سعی کنید واسه مشتری ها نامحدود ثبت نکنید چون به درد نمیخوره .. ;)

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سارا جان بانو گرامی !

این تاپیک برای بررسی وضعیت سرویس هست و نه تبلیغ آسیاتک

دوستان اینجا به اندازه ی کافی با خدمات آسیاتک آشنا هستن و اکثرا هم دارن ازش سرویس میگیرن، پس لطفا برای اطلاع رسانی و تبلیغ از بازارچه استفاده کنید... چنانچه اتفاق خاصی افتاد و خبر خاصی تو آسیاتک بود، اون مطلب رو در یک پست خلاصه کنید.

ممنون

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
@Bella_aster
این دیگه چه جور محدودیتیه! سرویس های بیشتر از 512 واقعا گرون درمیاد و به صرفه نیست.

برای ما که 128 و 256 ... تا 10مگ ارائه میدن.
خیلی مسخره ست!
من تو پنلم فقط 512 ده گیگ به بالا دارم (خطم جمع شد وگرنه یه پرینت اسکرین ازش میذاشتم)... هر بار هم به پشتیبانی و شکایات مشترکین گفتم، گفتن مرکز شما محدودیت پورت داره و سرویس هاش محدود ارائه میشه ! (فقط نمیدونم چرا محدودیت تو ارزونتر هاست و گرونهاش محدودیت نداره!)

الانم که جابه جا شدم، یک هفته منتظر شدم پورت خالی نشد از مخابرات گرفتم...

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دوستانی که 256/512 نامحدود برنزی دارند میشه یه تست از speedtest خارجی/داخلی بذارند؟

بالا