• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام من سرویس 10 مگ شهاب با 10 گیگ از همین آسیاتک ثبت نام کردم روی خط فیبر نوری کسی استفاده کرده تاحالا؟ 10 روزه هنوز نیومدن واسه نصب
مخابرات خوزستان؟
فقط خوزستان فیبر نوری میده
یا اگه تهرانی که یه سر بزن بهشون...
اگه خوزستانی یه شماره بهت میدم پیگیری کنی.
اگه تهرانی بری بهتره چون که یه کمی غرور سرپرستی اصلی تهران دماغاشونو رو به بالا کرده....

jeeex.2

Registered User
لایک‌ها
160
مخابرات خوزستان؟
فقط خوزستان فیبر نوری میده
یا اگه تهرانی که یه سر بزن بهشون...
اگه خوزستانی یه شماره بهت میدم پیگیری کنی.
اگه تهرانی بری بهتره چون که یه کمی غرور سرپرستی اصلی تهران دماغاشونو رو به بالا کرده....
خوزستان هستم داداش

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
خوزستان هستم داداش
02182144184

به این شماره زنگ بزن و بگو نماینده تون انجام نداده
سرپرست نمایندگان استان خوزستان هست
و اینکه 06312225106
هم میتونی پیگیری کنی
اما به نظرم بعد عید میشه حداقل

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
جدیدا چقدر مبلغای اسیاتک تو این تاپیکا فعال شدن :)

مجله اینترنتی ردز www.radz.ir
شرکتی که اون طور با کاربرانش برخورد می کنه باید هم یک عده نماینده فروش و... رو بفرسته رسالت شون رو ترویج کنند

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
مراکز مخابرات تا 4 فروردین تعطیل هستند

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
تو سایت آسیاتک نوشته :
تعرفه ی خدمات اینترنت پرسرعت شرکت انتقال داده های آسیاتک مطابق جدول تعرقه های اعلام شده از سوی سازمان تنطیم مقررات، کاهش یافت.

با توجه به ابلاغ مصوبه شماره 181 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 13 بهمن ماه 1392 درباره تغییر قیمت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت به منظور کاهش هزینه اینترنت سبد خانوار، شرکت آسیاتک در راستای ارج نهادن به حقوق مشتریان خود، براساس جدول اعلام شده از سوی کمیسیون تنظیم مقررات اقدام به تغییر قیمت ها از تاریخ 12 اسفند ماه 1392 نموده است.

ولی من که تو تعرفه ها تغییری ندیدم !!

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
تو سایت آسیاتک نوشته :
تعرفه ی خدمات اینترنت پرسرعت شرکت انتقال داده های آسیاتک مطابق جدول تعرقه های اعلام شده از سوی سازمان تنطیم مقررات، کاهش یافت.

با توجه به ابلاغ مصوبه شماره 181 کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در تاریخ 13 بهمن ماه 1392 درباره تغییر قیمت زیرساخت‌های مورد نیاز برای ارائه‌دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت به منظور کاهش هزینه اینترنت سبد خانوار، شرکت آسیاتک در راستای ارج نهادن به حقوق مشتریان خود، براساس جدول اعلام شده از سوی کمیسیون تنظیم مقررات اقدام به تغییر قیمت ها از تاریخ 12 اسفند ماه 1392 نموده است.

ولی من که تو تعرفه ها تغییری ندیدم !!

فعلاً که مشتری و نمایندها و همه رو سرکار گذاشتند عجیب...
یه قیمت تو سایته
یه قیمت به نماینده میدند.
یه قیمت تلفنی میگند.
یه قیمت ....

خودشون هم نمیدونند چه میکنند...

تغییر قیمت ترافیک 500 تومانی از 5000 به 3600 تومان همین :general208::general208:

Abolfazl.Khazaei

Registered User
لایک‌ها
77
یه کد تخفیف 20 تومانی موجوده اگه کسی واقعا لازم داره و میخواد تماس بگیره بدم بهش
شماره تماس هم رو سایتم هست ، رو فروشگاهمم هست

اینجا غیر قانونیه شماره بدی:دی لول - پخ مخ ج نمیدم.

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
واقعا دوستان عزیز اسیا تک نگیرید من سه ساله دارم اوایل خوب بود الان هم گرونه هم زرومیگند
میخوام برم مخابرات البته کوچ کنم به مخابرات
با تشکر

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
واقعا دوستان عزیز اسیا تک نگیرید من سه ساله دارم اوایل خوب بود الان هم گرونه هم زرومیگند
میخوام برم مخابرات البته کوچ کنم به مخابرات
با تشکر

لطفاً از مخابرات دوری کنید.
آسیاتک فعلاً از مخابرات بالاتره....

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
لطفاً از مخابرات دوری کنید.
آسیاتک فعلاً از مخابرات بالاتره....

سلام دوست عزیز طبق منطق و دلیل حرفتون رو بزنید
من خودم سه سال از اسیا تک دارم
جدیدا واقعا مزخرف شده
دو تا از دوستان از مخابرات دارند نه قطعی دارند سرعتشون هم معقوا هست
حدود 7 8 ماهی هست از نظر قیمت و اجبار حرف خودشون به کاربرا واقعا دارند اجحاف میکنند
یعنی تو پنل شخصی فقط شما میتونی یه سری محدود از سرویسها رو انتخاب کنی یعنی نمیتونی اون چیزی رو که میخوای انتخاب کنی
قیمتهاشون هم گرون شده
الان من این ماه 1 مگ دارم با حجم دانلود 6 گیگ 1 تا 5 صبح نیم بها 5 تا 8 صبح رایگان قیمت 34400
سر و جمع دانلود هم تو کل ماهای قبل از این تو هر ماه 92 اطراف 20 گیگ بوده
موقع دانلود هم طرفای 100 کیلوبایت بر ثانیه میکشه
512 مخابرات نامحدود 60 کیلو بایت بر ثانیه میکشه شما چطوری میگید مخابرات دوری کنید
همه رقمه معایب و مزایای اسیا تک رو تو این سه سال لمس کردم
خوشحال میشم دلیلتون رو بشنوم

M.MEHDI.SH

Registered User
لایک‌ها
147
مخابرات مثل تخم مرغ شانسی میمونه
باید تست کنی
واسه یکی نه قطعی داره
نه افت سرعت
پینگش هم خوبه
واسه یکی هم مشکل داره

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
سلام دوست عزیز طبق منطق و دلیل حرفتون رو بزنید
من خودم سه سال از اسیا تک دارم
جدیدا واقعا مزخرف شده
دو تا از دوستان از مخابرات دارند نه قطعی دارند سرعتشون هم معقوا هست
حدود 7 8 ماهی هست از نظر قیمت و اجبار حرف خودشون به کاربرا واقعا دارند اجحاف میکنند
یعنی تو پنل شخصی فقط شما میتونی یه سری محدود از سرویسها رو انتخاب کنی یعنی نمیتونی اون چیزی رو که میخوای انتخاب کنی
قیمتهاشون هم گرون شده
الان من این ماه 1 مگ دارم با حجم دانلود 6 گیگ 1 تا 5 صبح نیم بها 5 تا 8 صبح رایگان قیمت 34400
سر و جمع دانلود هم تو کل ماهای قبل از این تو هر ماه 92 اطراف 20 گیگ بوده
موقع دانلود هم طرفای 100 کیلوبایت بر ثانیه میکشه
512 مخابرات نامحدود 60 کیلو بایت بر ثانیه میکشه شما چطوری میگید مخابرات دوری کنید
همه رقمه معایب و مزایای اسیا تک رو تو این سه سال لمس کردم
خوشحال میشم دلیلتون رو بشنوم

چندین بار برای کاربران توضیح دادم!

سوال؟ شما توی کدوم شهر هستید؟

چندتا سوال میکنم لطفاً پاسخ بدید بنده تک تک رو توضیح میدم...

بنده اینجا چند خط دارم و برای سیستم های پرسنل از اینترنت های شرکت ها مختلف استفاده میکنیم تا کیفیت رو تست کنیم...
مخابرات همیشه قطعی داشته و رکورد دار قطعی رو داره..........
در حدی که گاهی یک روز کامل قطع بوده......
و اکثراً این مشکل رو داره که پهنای باند اینترنتش با مشکل مواجه میشه و اینترانت رو سر سفره کاربرانش میاره...
کاربرا متوجه نیستند..... من به شخصه یکبار زنگ زدم نیم ساعت طول کشید قانعش کنم اینترنتی در کار نیست و این آنلاینی شبکه ملی هست ... تا گفت خب چی کار کنیم بذاریم قطع بمونه؟ :دی
چرا 20 گیگ خریداری کردید؟
512 نامحدود 28 هزار تومان هست سرعت دانلودش گاهی به زیر 20 هم میرسه چون یک به هشت هست ساعاتی به عنوان هدیه 60 تا 100 دانلود دارید و ساعات معمولی اوج مصرف 20 به پایین هست که گاهی 30 هم میره...
خیلی از دوستان رو داشتیم که با همین اوصاف سر هم روزانه 1 الی 3 گیگ دانلود داشته اند.
میانگین ماهیانه 30 الی 90 گیگ.... با 28 هزار تومان
قطعی آسیاتک در روز دو مرتبه هست که به خاطر ترافیک هدیه هست که یکبار در ساعت 12 شب هست که به مدت 5 دقیقه هست و یک بار پس از اتمام ترافیک هدیه سرعت بالا که اونم 5 دقیقه

نکته: اینکه برخی از سرویسها رو نمیتونید انتخاب کنید دلیل این هست که در شهر شما ارائه نمیشه و آسیاتک نمیتونه زیرساخت های مخابراتی تمام ایران رو ارتقا بده...

سوال؟ مخابرات کدوم استان نامحدود میده؟ (همه الان لغو کردند!) قطعی مخابرات و وضعیتش رو بالا توضیح دادم....

خود مخابرات که ارائه نمیده.... با شرکت هایی قرار داد داره.....

در آخر خوشحال میشیم بدونم در کجا هستید که تمام سرویسها بهتون تعلق نمیگیره؟

و خوشحال میشم اگر سعی کنید از این پس نامحدود تهیه کنید زیرا هم آسیاتک هم تمام شرکت ها در ترافیک کم فروشی و گران فروشی دارند...

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
http://2020.tct1.ir/images/pricelist.png

سوال؟ شما توی کدوم شهر هستید؟
تهران
چندتا سوال میکنم لطفاً پاسخ بدید بنده تک تک رو توضیح میدم...

بنده اینجا چند خط دارم و برای سیستم های پرسنل از اینترنت های شرکت ها مختلف استفاده میکنیم تا کیفیت رو تست کنیم...
مخابرات همیشه قطعی داشته و رکورد دار قطعی رو داره..........
سه مورد از دوستان در مناطق مختلف مخابراتی تهران از مخابرات اینترنت دارند پرس و جو شده هیچ قطعی گفتند ندارند
در حدی که گاهی یک روز کامل قطع بوده......
و اکثراً این مشکل رو داره که پهنای باند اینترنتش با مشکل مواجه میشه و اینترانت رو سر سفره کاربرانش میاره...
کاربرا متوجه نیستند..... من به شخصه یکبار زنگ زدم نیم ساعت طول کشید قانعش کنم اینترنتی در کار نیست و این آنلاینی شبکه ملی هست ... تا گفت خب چی کار کنیم بذاریم قطع بمونه؟ :دی
چرا 20 گیگ خریداری کردید؟
دوست عزیز 20 گیگ نخریدم متوجه نشدین گفتم در ماههایی که از 1 شب تا 8 صبح رایگان هست من در یک ماه کل دانلود هام به 20 گیگ رسید
512 نامحدود 28 هزار تومان هست سرعت دانلودش گاهی به زیر 20 هم میرسه چون یک به هشت هست ساعاتی به عنوان هدیه 60 تا 100 دانلود دارید و ساعات معمولی اوج مصرف 20 به پایین هست که گاهی 30 هم میره...
طبق تعرفه خود سایت مخابرات زده 20 تومن حالا بر فرض با ابونمان بشه 24 تومن
http://2020.tct1.ir/images/pricelist.png
از سه مورد از دوستانی که قبلا گفتم ازشون تو تهران پرس و جو کردم و به چشم خودم دیدم طرف 128 داشت با 22 کیلو بایت داشت دان میکرد و 256 هم تو یه منطقه دیگه با 42 دانلود میکنه به چشم خودم دیدم
خیلی از دوستان رو داشتیم که با همین اوصاف سر هم روزانه 1 الی 3 گیگ دانلود داشته اند.
بنده اسیا تک صبح که محدودیت داره نمیشه دانلود کرد شبانه که 1 تا 8 مجانی بود خودم کشتم بیشتر از 1/5 گیگ در ماه نتونستم دانلود کنم
میانگین ماهیانه 30 الی 90 گیگ.... با 28 هزار تومان
قطعی آسیاتک در روز دو مرتبه هست که به خاطر ترافیک هدیه هست که یکبار در ساعت 12 شب هست که به مدت 5 دقیقه هست و یک بار پس از اتمام ترافیک هدیه سرعت بالا که اونم 5 دقیقه
در این مورد باید بگم من تو این سه سال اسیا تک اصلا این قطعی هایی که شما میگید رو نداشتم سیستم 24 روشن هست

نکته: اینکه برخی از سرویسها رو نمیتونید انتخاب کنید دلیل این هست که در شهر شما ارائه نمیشه و آسیاتک نمیتونه زیرساخت های مخابراتی تمام ایران رو ارتقا بده...
دوست عزیز بنده با یک از دوستانم هر دو در یک مرکز مخابراتی هستیم تو پنل من 20 تا سرویس هست برای انتخاب برای اون 25 یا 30 تا هر ماه متغیر هست جالب اینه سرویسهامون با هم تو پنلامون فرق داره یه جورایی هر طور که دوست دارند تقسیم میکنند
سوال؟ مخابرات کدوم استان نامحدود میده؟ (همه الان لغو کردند!) قطعی مخابرات و وضعیتش رو بالا توضیح دادم....
تهران مناطق مختلف قطعی و وضعیت بدی نداره
خود مخابرات که ارائه نمیده.... با شرکت هایی قرار داد داره.....

در آخر خوشحال میشیم بدونم در کجا هستید که تمام سرویسها بهتون تعلق نمیگیره؟
تهران منطقه 9
و خوشحال میشم اگر سعی کنید از این پس نامحدود تهیه کنید زیرا هم آسیاتک هم تمام شرکت ها در ترافیک کم فروشی و گران فروشی دارند...
کلا جدیدا اسیا تک فکر میکنه خدای شرکتهای isp هست برخورد بد موقع تماس یه جورایی از بالا به مشتری نگاه میکنند همینی که هست

[/QUOTE]
جواب سوالاتون رو تو متن نقل قول بهتون دادم
امیدوارم موفق باشید

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
فقط مخابرات نیست که مثل تخم مرغ شانسی میمونه، همه شرکت ها مرکز تا مرکز، شهر تا شهر، شهرستان تا شهرستان و بعضاً کوچه تا کوچه وضعشون متفاوته، همچنین کاربر با کاربر هم فرق داره، یکی دانلودهای تک کانکشنی داره، یکی بازی های آنلاین میکنه، یکی گفتگوی آنلاین داره، یکی تورنت بازه، ......

هیچ کی نمیتونه دقیقاً بگه فلان سرویس چون من ازش راضی هستم برای تو/دیگری هم خوب خواهد بود. مثال هم میارم، تو خونه خود من یک خط مخابرات دارم که صبح تا شب دارم باهاش تورنت دانلود میکنم، همون خط رو ازش برای براوز و وب گردی راضی نبودم، روی یک خط دیگه پیش گامان گرفتم و جستجوهام رو با اون انجام میدم. از هیچ کدوم این سرویس ها هم برای بازی های آنلاین راضی نیستم و با سرویس بی سیم iNet گیم هام رو انجام میدم.

در ضمن، مخابرات تو تهران هنوز سرویس های نا محدود ارائه میده. قطعی هم با اینکه زیاد چک نمیکنمش چون رو یه سیستم دیگه در حال دانلود هست، ولی چیز قابل توجهی من توش ندیدم، شاید چند ثانیه/لحظه ای بعضی وقتها داشته باشه، سال گزشته قطعی چشمگیر نداشته ولی باز هم، ممکنه من مشکلی نداشته باشم، همسایه ام، دوستم تو مرکز دیگه، .... یکی دیگه قطعی داشته باشه.

Mohammad_Vazin

Registered User
لایک‌ها
1,190
بنده کلاً بحثم برای قطعی های مورد نظر و همچنین حجم ترافیک مورد نظر دریافت شده برای اینترنت نامحدود بود.
اصلاً صحبتی از حجمی نکردم.
و قطعی رو داره شاید شما متوجه نشدید... (پلان های نامحدود)
در کل آسیاتک معقول تره
و اگر فکر میکنید مخابرات قیمت کمتری میده به این دلیل هست که شرکت هایی که باهاش قرار داد دارند رو تخفیف جانانه میده و در قبال اون مکلف میکنه سرویس ارزونتری بدند.
خودش به صورت مستقیم فکر نکنم بده
معمولاً ضحی کیش بیشتر توی کار هست... البته الان کیفیتش پایین اومده..
آسیا تک الان نسبت به بقیه شرکت ها خیلی بهتره

برای 4 مگ نامحدود به صرفه هست زیرا که نامحدودش چیزی بین 800 الی 1.200 هست که وقتی صد هزار تومان 1 به هشت خریداری میشه منصفانه تره زیرا که بیش از آنچه که باید دریافت دارید.
وقتی شما یک به هشت هستید یعنی در ارزانترین پهنای باند اختصاصی یعنی 200 هزار تومان برای یک مگ (لازم به ذکر است که برای اشخاص حقیقی به این قیمت است و شرکت های مذکور خیلی ارزانتر دریافت میکنند) با کیفیت کار میکنید...
وقتی شما خودتون (حالا شرکت یا مغازه یا حتی مسکونی) بخواید 4 مگ بگیرید 1.200 باید هزینه کنید و اگر شبکه کار کرده باشید و بخواید به 8 تا همسایه بدید (یا 7+ خودتون) تقسیم بر 8 کنید؟

150 هزار تومان برای هر نفر با کیفیت ناموازن و... سرعت 64 برای هر نفر....
آسیاتک 100 هزار هست و سرعتش برای بنده ای که استفاده میکنم کم روی 64 هست معمولاً 150 تا 200 در ساعت ... ترافیک هدیه هم داره که تقسیم بر 30 روز میشه و هر روز یه مقداری با سرعت 512 تا 600 دانلود داریم ....

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
اینترنت اسیا تکسرعت 2048 نتیجه تست سرعتش دوستان عزیز که از مخابرات دارند نتیجه تست سرعت 512 یا 1 مگ رو بزارید با تشکر

3421199996.png

DVD_16X

Registered User
لایک‌ها
35
بنده کلاً بحثم برای قطعی های مورد نظر و همچنین حجم ترافیک مورد نظر دریافت شده برای اینترنت نامحدود بود.
اصلاً صحبتی از حجمی نکردم.
و قطعی رو داره شاید شما متوجه نشدید... (پلان های نامحدود)
در کل آسیاتک معقول تره
و اگر فکر میکنید مخابرات قیمت کمتری میده به این دلیل هست که شرکت هایی که باهاش قرار داد دارند رو تخفیف جانانه میده و در قبال اون مکلف میکنه سرویس ارزونتری بدند.
خودش به صورت مستقیم فکر نکنم بده
معمولاً ضحی کیش بیشتر توی کار هست... البته الان کیفیتش پایین اومده..
آسیا تک الان نسبت به بقیه شرکت ها خیلی بهتره

برای 4 مگ نامحدود به صرفه هست زیرا که نامحدودش چیزی بین 800 الی 1.200 هست که وقتی صد هزار تومان 1 به هشت خریداری میشه منصفانه تره زیرا که بیش از آنچه که باید دریافت دارید.
وقتی شما یک به هشت هستید یعنی در ارزانترین پهنای باند اختصاصی یعنی 200 هزار تومان برای یک مگ (لازم به ذکر است که برای اشخاص حقیقی به این قیمت است و شرکت های مذکور خیلی ارزانتر دریافت میکنند) با کیفیت کار میکنید...
وقتی شما خودتون (حالا شرکت یا مغازه یا حتی مسکونی) بخواید 4 مگ بگیرید 1.200 باید هزینه کنید و اگر شبکه کار کرده باشید و بخواید به 8 تا همسایه بدید (یا 7+ خودتون) تقسیم بر 8 کنید؟

150 هزار تومان برای هر نفر با کیفیت ناموازن و... سرعت 64 برای هر نفر....
آسیاتک 100 هزار هست و سرعتش برای بنده ای که استفاده میکنم کم روی 64 هست معمولاً 150 تا 200 در ساعت ... ترافیک هدیه هم داره که تقسیم بر 30 روز میشه و هر روز یه مقداری با سرعت 512 تا 600 دانلود داریم ....

دوست عزیز چرا از این شاخه به اون شاخه میپرید
من دلیل طرفداری شما از اسیا تک رو نمیدونم که پافشاری میکنید بگید از بقیه بهتره
در این زمینه که شما میگید اگر هیچ کاربری اطلاعات کافی نداشته باشه با یه ربع سرچ تو گوگل از همه چی سر در میاره
برای من و مشترکان چه فرقی داره اینتزنت رو کدوم شرکت میده یا مخابرات خودش میگیره میده به یه شرکت دیگه مهم اینه با معقول ترین قیمت کیفیت معقول رو بده
در ضمن این کجاش ایراد داره مخابرات شرکتها رو مجبور میکنه که ارزونتر بدن بر فرض محال که این وجود داشته شما مخالفی یه ارگانی داره فشار میاره تا یه چیز گرون نشه ؟؟؟؟

بالا