سلام دوست عزیز طبق منطق و دلیل حرفتون رو بزنید
من خودم سه سال از اسیا تک دارم
جدیدا واقعا مزخرف شده
دو تا از دوستان از مخابرات دارند نه قطعی دارند سرعتشون هم معقوا هست
حدود 7 8 ماهی هست از نظر قیمت و اجبار حرف خودشون به کاربرا واقعا دارند اجحاف میکنند
یعنی تو پنل شخصی فقط شما میتونی یه سری محدود از سرویسها رو انتخاب کنی یعنی نمیتونی اون چیزی رو که میخوای انتخاب کنی
قیمتهاشون هم گرون شده
الان من این ماه 1 مگ دارم با حجم دانلود 6 گیگ 1 تا 5 صبح نیم بها 5 تا 8 صبح رایگان قیمت 34400
سر و جمع دانلود هم تو کل ماهای قبل از این تو هر ماه 92 اطراف 20 گیگ بوده
موقع دانلود هم طرفای 100 کیلوبایت بر ثانیه میکشه
512 مخابرات نامحدود 60 کیلو بایت بر ثانیه میکشه شما چطوری میگید مخابرات دوری کنید
همه رقمه معایب و مزایای اسیا تک رو تو این سه سال لمس کردم
خوشحال میشم دلیلتون رو بشنوم
چندین بار برای کاربران توضیح دادم!
سوال؟ شما توی کدوم شهر هستید؟
چندتا سوال میکنم لطفاً پاسخ بدید بنده تک تک رو توضیح میدم...
بنده اینجا چند خط دارم و برای سیستم های پرسنل از اینترنت های شرکت ها مختلف استفاده میکنیم تا کیفیت رو تست کنیم...
مخابرات همیشه قطعی داشته و رکورد دار قطعی رو داره..........
در حدی که گاهی یک روز کامل قطع بوده......
و اکثراً این مشکل رو داره که پهنای باند اینترنتش با مشکل مواجه میشه و اینترانت رو سر سفره کاربرانش میاره...
کاربرا متوجه نیستند..... من به شخصه یکبار زنگ زدم نیم ساعت طول کشید قانعش کنم اینترنتی در کار نیست و این آنلاینی شبکه ملی هست ... تا گفت خب چی کار کنیم بذاریم قطع بمونه؟ :دی
چرا 20 گیگ خریداری کردید؟
512 نامحدود 28 هزار تومان هست سرعت دانلودش گاهی به زیر 20 هم میرسه چون یک به هشت هست ساعاتی به عنوان هدیه 60 تا 100 دانلود دارید و ساعات معمولی اوج مصرف 20 به پایین هست که گاهی 30 هم میره...
خیلی از دوستان رو داشتیم که با همین اوصاف سر هم روزانه 1 الی 3 گیگ دانلود داشته اند.
میانگین ماهیانه 30 الی 90 گیگ.... با 28 هزار تومان
قطعی آسیاتک در روز دو مرتبه هست که به خاطر ترافیک هدیه هست که یکبار در ساعت 12 شب هست که به مدت 5 دقیقه هست و یک بار پس از اتمام ترافیک هدیه سرعت بالا که اونم 5 دقیقه
نکته: اینکه برخی از سرویسها رو نمیتونید انتخاب کنید دلیل این هست که در شهر شما ارائه نمیشه و آسیاتک نمیتونه زیرساخت های مخابراتی تمام ایران رو ارتقا بده...
سوال؟ مخابرات کدوم استان نامحدود میده؟ (همه الان لغو کردند!) قطعی مخابرات و وضعیتش رو بالا توضیح دادم....
خود مخابرات که ارائه نمیده.... با شرکت هایی قرار داد داره.....
در آخر خوشحال میشیم بدونم در کجا هستید که تمام سرویسها بهتون تعلق نمیگیره؟
و خوشحال میشم اگر سعی کنید از این پس نامحدود تهیه کنید زیرا هم آسیاتک هم تمام شرکت ها در ترافیک کم فروشی و گران فروشی دارند...