fazel_shams
Registered User
تمام نامخدود ها تقسیم بر 8 هست البته با مصرف منصفانهدوستمون سرعت 512 نامحدود برنزی رو گفتن.
256 نامحدود برنزی رو کسی میدونه؟
تمام نامخدود ها تقسیم بر 8 هست البته با مصرف منصفانهدوستمون سرعت 512 نامحدود برنزی رو گفتن.
256 نامحدود برنزی رو کسی میدونه؟
زنگ بزنن ؟ تو پنل یا چیزی نمینویسن ؟ من از نمایندگی گرفتم !!! آیپی ها به چه صورتیه ؟شما صبر کنید تا زنگ بزنن و ای پی هارو بهتون اعلام کنن
از نمایندگی بگیرید باید ازش بپرسید تا بعد تایید بخش فنی ای پی هاتونو بهتون بگنزنگ بزنن ؟ تو پنل یا چیزی نمینویسن ؟ من از نمایندگی گرفتم !!! آیپی ها به چه صورتیه ؟
وقتی ای پی هاتون ست بشه میتونید از قسمت ریز مصرف هم ای پی ثابت خودتون رو ببینیداز نمایندگی بگیرید باید ازش بپرسید تا بعد تایید بخش فنی ای پی هاتونو بهتون بگن
خودشون ست میکنند یا خودم باید ست کنم ؟ ( تو مودم یه بخش ip static هست ) . نمایندگی من هم وضعش داغونه . اصن زنگ و اینا نمیزنه !!!وقتی ای پی هاتون ست بشه میتونید از قسمت ریز مصرف هم ای پی ثابت خودتون رو ببینید
خودش به صورت اتوماتیک روی خط تون ست میشه و از اون به بعد اون ای پی شما خواهد بود که عرض کردن از کجا میتونید ببینید که معمولا با 176 هم شروع میشه حالا بازم مونده به ای پی حدودا یک روز طول میکشه اگه زنگ بزنی به تهران 1544 بگی برات زود تر اوکی میکننخودشون ست میکنند یا خودم باید ست کنم ؟ ( تو مودم یه بخش ip static هست ) . نمایندگی من هم وضعش داغونه . اصن زنگ و اینا نمیزنه !!!
اتوماتیک ست میشه ؟
یه سوال دیگه . حدوداً چقدر طول میکشه ست بشه ؟
من الان اینترانت استفاده میکنم و IP من با 10 شروع میشه . بعد خرید کردن حدود 10 دقیقه بعدش آیپیم حالت ثابت گرفته . یعنی با دیسکانکت و اینا هم ایپی تغییر نمیکنه . ممکنه ست شده باشه ؟خودش به صورت اتوماتیک روی خط تون ست میشه و از اون به بعد اون ای پی شما خواهد بود که عرض کردن از کجا میتونید ببینید که معمولا با 176 هم شروع میشه حالا بازم مونده به ای پی حدودا یک روز طول میکشه اگه زنگ بزنی به تهران 1544 بگی برات زود تر اوکی میکنن
خوب اگه اینترانت هست ست شده چون با 10 اوکی شده ای پی با مدت زمان سرویستون اوکی و ست میشه و مشکلی ندارهمن الان اینترانت استفاده میکنم و IP من با 10 شروع میشه . بعد خرید کردن حدود 10 دقیقه بعدش آیپیم حالت ثابت گرفته . یعنی با دیسکانکت و اینا هم ایپی تغییر نمیکنه . ممکنه ست شده باشه ؟
یا باید صبر کنم یکروز بگذره ؟
الان تعرفه اینترنت من 15 روزش باقی مونده . در حالی که من 30 روز IP خریدم . وضعیت این به چه صورتیه ؟
ممنون بابت پاسخگوییتون
اینترانت اتومات ده هست ایپیش ! نمیدونم همین ایپیه که دارم یا فرق می کنه . ممنونخوب اگه اینترانت هست ست شده چون با 10 اوکی شده ای پی با مدت زمان سرویستون اوکی و ست میشه و مشکلی نداره
ببینید اگه ای پی شما با هر بار کانکت تغییر نکنه پس معلومه که ای پی دادن اگه تغییر کنه خوب ای پی مهمولی دارید ساده هستاینترانت اتومات ده هست ایپیش ! نمیدونم همین ایپیه که دارم یا فرق می کنه . ممنون
یکروز صبر می کنم ببینم این ایپی هست یا قراره ایپی دیگه بدن
اینو اطلاع دارم . ولی ایپی اینترانت زیادی دارن ! ممنونببینید اگه ای پی شما با هر بار کانکت تغییر نکنه پس معلومه که ای پی دادن اگه تغییر کنه خوب ای پی مهمولی دارید ساده هست
نه نبسته. من با کد 12345678 وصل شدم.دوستان کسی اطلاع داره آسیاتک پورت L2TP (L2TP IPSec( رو بسته یا خیر ؟
با سلام جمعا 100 گیگ هست که 12 گیگ اصلی و 88 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبحسلام.دوستان من طرح جدید که یکساله با سرعت 10 مگ و 12 گیگ ترافیکو گرفتم که تو تبلیغات گفته بود که از ساعت 4 تا 10 صبح 1000 گیگ (یا 960 گیگ) ترافیک رایگان داره
امروز که این طرح نصب شده تو حساب کاربریم نوشته 88 گیگ هدیه از 4 تا 10 صبح هست.
کسی میدونه جریان چیه؟کسی این طرح رو داره آیا؟؟؟
تمامی نامحدود ها صرف منصفانه داره و در شرایط عادی تقسیم بر 8 هستدوستان من خودم تا ماه پیش مخابرات داشتم اما مخابرات سرویس نامحدود خو.دش رو حذف کرده
توی شرکت ها چرخیدم فقط آسیاتک ساعت رایگاناش بیشتره( طرح چلچه 10 گیگ مثلا)
آیا سرعت شبا روی همین که نوشته هست یا دچار افت میشه؟
کلا جریانش چجوریاست؟
سلامبا سلام جمعا 100 گیگ هست که 12 گیگ اصلی و 88 گیگ از ساعت 4 تا 10 صبح