• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
تمامی نامحدود ها صرف منصفانه داره و در شرایط عادی تقسیم بر 8 هست

نه منظورم طرح های حجمیش بود که شبا همون سرعتی که میگن هست یا کمتر میشه یا مثلا بعد از فلان مقدار دانلود سرعتش کم میشه

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
نه منظورم طرح های حجمیش بود که شبا همون سرعتی که میگن هست یا کمتر میشه یا مثلا بعد از فلان مقدار دانلود سرعتش کم میشه
نه دوست عزیز سزعت شبانه تقسیم بر 8 هست و کم هم نمیشه
256 فیکس 32 میده

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
سلام
آقا من زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت اون به اسم 88 گیگ هست وگرنه تموم نمیشه و نا محدود یا همون 1000 گیگ هست که هیچ کس نتونسته تمومش کنه.
من مشهد هستم و تبلیغ هایی که برای این طرح میشه 1000 گیگ (960 گیگ) رایگان برای 4 تا 10 صبح رو به همه اطلاع میدن.
به نظرتون تبلیغ دروغ هست یا اینکه واقعا این طور که میگن هست؟؟؟
اصلا امکان نداره 960 گیگ باشه توی تبلیغات خود آسیاتک هم روی 100 گیگ بحث میشه
حالا اگه فقط برای مشهد فرق کنه خبر ندارم اما از این بسته ها تو سایت های مختلف داره تبلیغ میشه

imandady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اصلا امکان نداره 960 گیگ باشه توی تبلیغات خود آسیاتک هم روی 100 گیگ بحث میشه
حالا اگه فقط برای مشهد فرق کنه خبر ندارم اما از این بسته ها تو سایت های مختلف داره تبلیغ میشه
روی پوستر های تبلیغاتی تو مشهد نوشته.توی خود نمایندگی هم که رفتم بزرگ نوشته شده بود
اینم سایتش تو مشهد که واضح 960 گیگ تبلیغ کرده
http://www.persiandata.com/adsl/
هیچ کنترلی هم روی این ترافیک هدیه نیست که ببینیم چقدر مصرف شده.من فک میکنم یه جورایی رایگانه.خود پشتیبانی هم همینو بهم گفت و گفت که اگه تموم شد خسارت بهت میدیم...:general304:
:general208::general208::general208:

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
روی پوستر های تبلیغاتی تو مشهد نوشته.توی خود نمایندگی هم که رفتم بزرگ نوشته شده بود
اینم سایتش تو مشهد که واضح 960 گیگ تبلیغ کرده
http://www.persiandata.com/adsl/
هیچ کنترلی هم روی این ترافیک هدیه نیست که ببینیم چقدر مصرف شده.من فک میکنم یه جورایی رایگانه.خود پشتیبانی هم همینو بهم گفت و گفت که اگه تموم شد خسارت بهت میدیم...:general304:
:general208::general208::general208:
چی بگم والا
اینکه خسارت بدن که خوب اصلا نمیشه چون میشه این رو تموم کرد
تا اونجا که من میدونم چون در این بازه زمانی استفاده از پهنای باند کم هست این طرح تشویقی که از الکامپ استارت خورد رو قرار دادن تا به صورت بهینه از این پهنا استفاده بشه
اگه شما میگی نمیشه کنترل کرد پس احتمال داره یک روزه هم بتونی 960 گیگ رو تموم کنی
اما پنل اصلی آسیاتک امکان دیدن ریز مصرف داره

imandady

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چی بگم والا
اینکه خسارت بدن که خوب اصلا نمیشه چون میشه این رو تموم کرد
تا اونجا که من میدونم چون در این بازه زمانی استفاده از پهنای باند کم هست این طرح تشویقی که از الکامپ استارت خورد رو قرار دادن تا به صورت بهینه از این پهنا استفاده بشه
اگه شما میگی نمیشه کنترل کرد پس احتمال داره یک روزه هم بتونی 960 گیگ رو تموم کنی
اما پنل اصلی آسیاتک امکان دیدن ریز مصرف داره
میشه تو سایت حجمتو کنترل کنی ولی فقط حجم ترافیک غیر رایگان رو میشه.یعنی به محض اینکه ساعت 4 میشه و میره تو حالت 1000 گیگ هیچی حساب نمیشه تا 10 صبح.
حالا اگه بتونم از 4 تا 10 صبح بکوب دانلود کنم و اگه بتونم نهایتا تو این 6 ساعت 2.5 گیگ دانلود کنم در سال که 365 روز هست 912 گیگ دانلود کردم.حالا بگیم 1000 گیگ.پس یه جورایی تموم نمیشه دیگه.با توجه به اینکه 2.5 گیگ هر روز دانلود بشه که فک نمیکنم...

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
سلام بچه ها.میشه لیست سایتهایی که با اینترانت آسیاتک باز میشه رو به من بدید؟راهی هم داره که سایتای خارجی رو بشه با اینترانت باز کرد؟

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
سلام بچه ها.میشه لیست سایتهایی که با اینترانت آسیاتک باز میشه رو به من بدید؟راهی هم داره که سایتای خارجی رو بشه با اینترانت باز کرد؟
چند صفحه قبل بحث شده ، برگردید مطالعه بفرمایید

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
لسیت این سایت ها در سایت hostdl .com موجود است

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
دوستان این سرویی های ده و ببست گیگ که زده شبانه یک تا هشت رایگان سرعت شبانه چطوریاست؟ محدودیت می زارن؟ هم حجمی هم سرعت

Sent from my HUAWEI G700-U10

nima971

Registered User
لایک‌ها
154
درود دوستان این تاپیک رو از طریق سرچ گوگل پیدا کردم
پینگم قبلا 270 بود الان شده 370 کسی نظری داره کیفیت خطم اگه نیاز به اصلاح داره ممنون میشم متذکر بشید
Capture.PNG

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
فقط اینا نیست . اینا سایت هایی که هاست دی ال رو سرور اسیاتک بهشون هاست داده !
خیلی دیگه هم هستن
بله اما اینها فعلا هست بقیه رو باید بگردی پیدا کنی من که جایی ندیدم

AMD 99

Registered User
لایک‌ها
2,320
دوستان این سرویی های ده و ببست گیگ که زده شبانه یک تا هشت رایگان سرعت شبانه چطوریاست؟ محدودیت می زارن؟ هم حجمی هم سرعت
Sent from my HUAWEI G700-U10
آره و فقط محدودیت سرعت برای دانلود شبانه داره. بنده سرعت 512 با حجم 10 گیگ در ماه دارم. سرعت دانلود شبانه ام روی 60 کیلوبایت ثابت ، البته پایین میره ولی بیشتر از این نمیشه.

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
بله اما اینها فعلا هست بقیه رو باید بگردی پیدا کنی من که جایی ندیدم
کافیه پینگ بگیری .
تو اینترنت هم یه سرچ کنی سایت های دولتی و یه تعداد دیگه رو میاره
من خودم یه لیست داشتم خودم جمع کردم ولی الات در دسترسم نیس