تمامی نامحدود ها صرف منصفانه داره و در شرایط عادی تقسیم بر 8 هست
نه منظورم طرح های حجمیش بود که شبا همون سرعتی که میگن هست یا کمتر میشه یا مثلا بعد از فلان مقدار دانلود سرعتش کم میشه
تمامی نامحدود ها صرف منصفانه داره و در شرایط عادی تقسیم بر 8 هست
برای منم الان باز شدباز شد
نه دوست عزیز سزعت شبانه تقسیم بر 8 هست و کم هم نمیشهنه منظورم طرح های حجمیش بود که شبا همون سرعتی که میگن هست یا کمتر میشه یا مثلا بعد از فلان مقدار دانلود سرعتش کم میشه
اصلا امکان نداره 960 گیگ باشه توی تبلیغات خود آسیاتک هم روی 100 گیگ بحث میشهسلام
آقا من زنگ زدم پشتیبانی بهم گفت اون به اسم 88 گیگ هست وگرنه تموم نمیشه و نا محدود یا همون 1000 گیگ هست که هیچ کس نتونسته تمومش کنه.
من مشهد هستم و تبلیغ هایی که برای این طرح میشه 1000 گیگ (960 گیگ) رایگان برای 4 تا 10 صبح رو به همه اطلاع میدن.
به نظرتون تبلیغ دروغ هست یا اینکه واقعا این طور که میگن هست؟؟؟
روی پوستر های تبلیغاتی تو مشهد نوشته.توی خود نمایندگی هم که رفتم بزرگ نوشته شده بوداصلا امکان نداره 960 گیگ باشه توی تبلیغات خود آسیاتک هم روی 100 گیگ بحث میشه
حالا اگه فقط برای مشهد فرق کنه خبر ندارم اما از این بسته ها تو سایت های مختلف داره تبلیغ میشه
چی بگم والاروی پوستر های تبلیغاتی تو مشهد نوشته.توی خود نمایندگی هم که رفتم بزرگ نوشته شده بود
اینم سایتش تو مشهد که واضح 960 گیگ تبلیغ کرده
http://www.persiandata.com/adsl/
هیچ کنترلی هم روی این ترافیک هدیه نیست که ببینیم چقدر مصرف شده.من فک میکنم یه جورایی رایگانه.خود پشتیبانی هم همینو بهم گفت و گفت که اگه تموم شد خسارت بهت میدیم...:general304:
:general208::general208::general208:
میشه تو سایت حجمتو کنترل کنی ولی فقط حجم ترافیک غیر رایگان رو میشه.یعنی به محض اینکه ساعت 4 میشه و میره تو حالت 1000 گیگ هیچی حساب نمیشه تا 10 صبح.چی بگم والا
اینکه خسارت بدن که خوب اصلا نمیشه چون میشه این رو تموم کرد
تا اونجا که من میدونم چون در این بازه زمانی استفاده از پهنای باند کم هست این طرح تشویقی که از الکامپ استارت خورد رو قرار دادن تا به صورت بهینه از این پهنا استفاده بشه
اگه شما میگی نمیشه کنترل کرد پس احتمال داره یک روزه هم بتونی 960 گیگ رو تموم کنی
اما پنل اصلی آسیاتک امکان دیدن ریز مصرف داره
چند صفحه قبل بحث شده ، برگردید مطالعه بفرماییدسلام بچه ها.میشه لیست سایتهایی که با اینترانت آسیاتک باز میشه رو به من بدید؟راهی هم داره که سایتای خارجی رو بشه با اینترانت باز کرد؟
لسیت این سایت ها در سایت hostdl .com موجود استسلام بچه ها.میشه لیست سایتهایی که با اینترانت آسیاتک باز میشه رو به من بدید؟راهی هم داره که سایتای خارجی رو بشه با اینترانت باز کرد؟
فقط اینا نیست . اینا سایت هایی که هاست دی ال رو سرور اسیاتک بهشون هاست داده !لسیت این سایت ها در سایت hostdl .com موجود است
بله اما اینها فعلا هست بقیه رو باید بگردی پیدا کنی من که جایی ندیدمفقط اینا نیست . اینا سایت هایی که هاست دی ال رو سرور اسیاتک بهشون هاست داده !
خیلی دیگه هم هستن
آره و فقط محدودیت سرعت برای دانلود شبانه داره. بنده سرعت 512 با حجم 10 گیگ در ماه دارم. سرعت دانلود شبانه ام روی 60 کیلوبایت ثابت ، البته پایین میره ولی بیشتر از این نمیشه.دوستان این سرویی های ده و ببست گیگ که زده شبانه یک تا هشت رایگان سرعت شبانه چطوریاست؟ محدودیت می زارن؟ هم حجمی هم سرعت
Sent from my HUAWEI G700-U10
تقریبا یک هفتس اکثر جاها مشکل پینگ دارن !درود دوستان این تاپیک رو از طریق سرچ گوگل پیدا کردم
پینگم قبلا 270 بود الان شده 370 کسی نظری داره کیفیت خطم اگه نیاز به اصلاح داره ممنون میشم متذکر بشید
مشاهده پیوست 645292
کافیه پینگ بگیری .بله اما اینها فعلا هست بقیه رو باید بگردی پیدا کنی من که جایی ندیدم
دقیقا یه هفتس میگن خط تو باکو آذربایجان اون طرفا مشکل دارهتقریبا یک هفتس اکثر جاها مشکل پینگ دارن !
خط تون خوبه !