mojtabahhh
Registered User
4 مگ دارم
سرعتم 200
سرعتم 200
هستند کاربرانی هم که سرویس 128 دارند سرعت دانلودشون 1.2مگ هست4 مگ دارم
سرعتم 200
خوب باید یا سریس با سرعت پایین تر بگیریند یا سرویس دهنده را عوض کندهستند کاربرانی هم سرویس 10 مگ دارن سرعت دانلودشون 100 کیلو باشه
اصل کار اینه که وقتی درخواست میدی بررسی بشه که ایا خط شما کشش داره یا خیر یا اینکه فاصله تا مرکز مخابراتی زیاد نباشه ! ولی خب اینطوری نشد برا خودم !هستند کاربرانی هم سرویس 10 مگ دارن سرعت دانلودشون 100 کیلو باشه
شما تا خطتون رانژه نشه و مودم را به خط وصل نکنید مشخص نمیشه وضعیت خطتوناصل کار اینه که وقتی درخواست میدی بررسی بشه که ایا خط شما کشش داره یا خیر یا اینکه فاصله تا مرکز مخابراتی زیاد نباشه ! ولی خب اینطوری نشد برا خودم !
هستند کاربرانی هم سرویس 10 مگ دارن سرعت دانلودشون 100 کیلو باشه
برای شما بله !!! ولی از طریق فاصله میشه فهمید میزان کشش حدودی خط چقدر هست و افرادی که تو اون منطقه استفاده کردن نه اینکه بجای 10 مگابیت 100 کیلوبایت دانلود کنید !!!. اگه کارشناس یا یه نماینده درست و حسابی تو منطقه تون باشه میتونن راحت راهنمایی بکنن . ولی متاسفانه خیلیاشون حتی نمیتونن مودم رو درست تنظیم کنن !!!شما تا خطتون رانژه نشه و مودم را به خط وصل نکنید مشخص نمیشه وضعیت خطتون
شما باید مودمتون با DSLAM ارتباط برقرار کنه تا امکان گرفتن تست طول خط فراهم بشه
دی ان اس های خوب کشور این دوتا هستنکلا این مشکل رو اکثرا دارند ولی خ=واقعا خنده داره که درخواستی که از طرف من به دی ان اس خود آسیاتک میره دیرتز جواب میده تا وقتی که یه دی ان اس سرور تو آمریکا رو توی رکوردهای دی ان اس وارد می کنم !
4.2.2.4 معروف خودمون.
خلاصه شما هم اگه مشکل دیر لود شدن و نیامدن و.... دارید حتما در مورد دی ان اس دوم رو 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 بزارید ، دی ان اس اول رو هم دی ان اس خود سرویس دهنده بزارید.
ممکنه مودمتون درست تنظیم نشده باشه . مدل مودمتون چی هست ؟من مطمئنم خط هیچ مشکلی نداره
نزدیک مرکز مخابراتی هم هستم
بله اولی که برای خود آسیاتکه ، دومی هم برای مخابراته.دی ان اس های خوب کشور این دوتا هستن
217.218.127.127
217.218.155.155
پینگ بگیرید ببینید چند میفته براتون . ( dns داخلی به صورت کلی بدلیل فاصله کمتر بهتر عمل میکنه )
هر دو مال itc هست که مخابرات و اسیاتک ازش استفاده میکنن !!!بله اولی که برای خود آسیاتکه ، دومی هم برای مخابراته.
ولی همینا هم وقتی ترافیک بالا بره ، خنگ میشن
خنده داری که گفتم برای همینه ، دی ان اس سروری که نزدیک خودمه دیرتر از دی ان اس سرور یکی از دانشگاههای آمریکا جواب میده.
البته بالاتر هم گفتم دی ان اس داخلی رو اول بزارید و برای دومی به بالاتر از دی ان اس خارجی استفاده بشه.
یه صفحه دیگه هم هست مدولاسیون ها رو گذاشته . اون رو هم قرار بدید . ( adsl2 - adsl2+ - annex l .. وو ... )
این صفحه نیست . من خودم چون این مدل مودم ندارم نمیدونم کجاشه مال شما .
تو تنظیمات pppoe قسمت mode یا مدولاسیون هست ؟فقط این ها رو دیدم