سلامسلام بر دوستان
در کانفیگ مودم بنده این رو نوشته
Downstream Line Rate (Kbps):4095
Upstream Line Rate (Kbps):508
و سوالم این هست که آیا میتونم تعرفه 4 مگ محدود بگیرم یا مشکلی هست ؟
سرویس من هم مثل شماست . همون 40 وامیسته .من اینترنت نامحدود برنزی ۱ مگ دارم همیشه ۱۲۰ دانلود میگرفتم. الان سرعتم اومده رو ۳۰-۴۰
طبیعیه؟ شرایط استفاده چیه؟ بعد چقدر دانلود و هر چند روز یک بار سرعت اینترنت رو کم میکنن؟
تو شرکتمون مخابرات نامحدود ۱ مگ داریم همیشه ۱۲۰ رو میده. بهتر نیست از مخابرات بگیرم؟
شما کدوم شهر و کدوم مرکز هستید؟آیا در نوبت بودید تا پورت بگیرید؟سلام دوستان یک هفتس که آسیاتکم فعال شده
اولش گفتن فعلا این سرعت واقعیت نیست
اما امروز دیگه کاملا ثبت شده بود و پروفایلم فعال شد
1مگ محدود گرفتم
تو تنظیمات کانفینگ هم اینا رو زده
down steram current rate 4096
upsteram current rate 508
به قول پشتیبان به شما 4برابر سرعتی که میخواستی دادیم
اما متاسفانه سرعت متوسطش 65-70 هست معمولا
به نظرتون عادیه؟ واسه شما چه جوریه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
کو ؟دوستان آسیاتک به همه سرویس های اینترانت، یک سرویس الماس اضافه کرده که از نوع سادش خیلی گرونتر هستن. اما هیچ چیزی دربارشون نزاشته. اگه کسی از دوستان یکی از این سرویسها رو گرفته میشه بگن فرقشون با سرویسهای ساده چیه مثلا سرعتشون بالاتره یا کیفیتشون بیشتره؟
توی پنل داخل لیست سرویسها.
این سرویس الماس اینترانت هستتوی پنل داخل لیست سرویسها.
نامحدود اینترانت هستند . نامحدود کاملتوی پنل داخل لیست سرویسها.
پس یعنی آن نامحدود ها ی اینترانتی که حداقل ترافیک دارندنامحدود اینترانت هستند . نامحدود کامل
در اصل نسبت به بقیه تعرفه ها حساب کنیم باید سرعت محدود بشه ولی یکنفر تو همین انجمن که نمیشناختمش استفاده کرده بود میگفت سرعت کم نمیشه . ولی با توجه به اینکه الان الماسی و غیر الماسی شده حتما یه تفاوتی قایل میشن دیگهپس یعنی آن نامحدود ها ی اینترانتی که حداقل ترافیک دارند
پس از آن حجم محدود میشند؟
شما اینترانت آسیاتک دارید؟در اصل نسبت به بقیه تعرفه ها حساب کنیم باید سرعت محدود بشه ولی یکنفر تو همین انجمن که نمیشناختمش استفاده کرده بود میگفت سرعت کم نمیشه . ولی با توجه به اینکه الان الماسی و غیر الماسی شده حتما یه تفاوتی قایل میشن دیگه