• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

ehsangomez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
داداش سرویس 10 مگ سرعت شبانش 250 کیلوبایته / سرویس 4 مگ (خودم دارم) 190 کیلوبایته/ سرویس 2 مگ شبانش 120 سرویس 1مگ شبانش 60 / اینا عمومی بود در مراکز مخابراتی مختلف ممکنه فرق داشته باشه دیگه خودت برو تو سایت تعرفه ها رو نگاه کن به سنج کودوم سرویس مناسبه برات

ehsangomez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
بچه ها یک سوال اگه قبل از تمام شدن سرویسم تمدید کنم حجمم به دوره بعد منتقل میشه؟

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515

CableInternet

Registered User
لایک‌ها
77
خب منم بالاخره سرویس 10 مگ 20 گیگ آسیا...تر رو گرفتم. سرعت روزانش تا 1 مگ هم رفت که زیاد مهم نیست اما سرعت شبانش همون 250ایه که دوستان گفته بودن... یعنی خاک یر سر دزدشون. 2 مگ مخابرات شبانه 250 تا میده...

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
خب منم بالاخره سرویس 10 مگ 20 گیگ آسیا...تر رو گرفتم. سرعت روزانش تا 1 مگ هم رفت که زیاد مهم نیست اما سرعت شبانش همون 250ایه که دوستان گفته بودن... یعنی خاک یر سر دزدشون. 2 مگ مخابرات شبانه 250 تا میده...
این تعرفه ده مگ رو من نیم چاشت داشتم پونصد تا هفتصد میداد ،

milad0415

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که 10گیگ 2تا 8 صبح دارم شب تا صبح 180 دانلود می کنه صبح تا شب 500 ولی انصافا عالللللللللی بهتر ابرانسل

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
سلام دوستان من بن تخفیف ثبت نام آسیاتک 20000 تومانی دارم از اونا که تو جعبه مودم هست هر کی خواست بگه

Saman423

Registered User
لایک‌ها
160
یه بن تخفیف 20 تومنی آسیا تک دارم . هدیه واسه هر کی پ.خ بده و درخواست کنه ... اعتبار تا پایان 93 :general406:

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام

دوستان من مدتی هست یک مشکلی پیدا کرده ام اونم اینه که آسیاتک حجم بیش از حد کم میکنه!

الان 2-3 هفته هست که دارم دقت میکنم. من مودمم وایرلس نداره و به صورت بریج هم هست. وقتی کامپیوتر رو تنظبم میکنم که مثلا در ساعات نیم بها وصل بشه و در پایان اون قطع
بشه با یکی دوتا نرم افزار مختلف که پهنای باند مصرفی رو اندازه می گیرند چک میکنم می بینم که مقداری که در ریز مصرف در سایت آسیاتک زده حدودا25 درصد بیشتره و به اندازه همون میزان خطاهم حجم کم شده از من بیشتره

میخواستم ببینم دوستان تا به حال همچین مشکلی رو با آسیاتک داشته اند یا خیر؟ با ساپورت مطرح شده چه جوابی داده؟

xwoman2

Registered User
لایک‌ها
92
اتفاقا برعکس این ماجرا برای من اتفاق افتاده.یعنی خیلی کمتر از میزانی که استفاده میکنم کم میشه برام
نمیدونم قضیه چیه فک کنم سیستم محاسبه ی حجمشون ایراد داره

• Like
Reactions: MRM

ehsangomez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
من داشتم تو ساعت رایگان همیشه ۲۰۰ مگ این حدودا بعضی وقتا هم ۳۰۰ مگ حجم الکی کم میشد تو ریز مصرف مینوشت ...... بعدش من دانلود شبانم رو بجای این که از ۲ شروع کنم از ۲:۳۰ شروع کردم مشکل برطرف شد نامردا نیم ساعت تایم رایگانو کم کردن یا حداقل تو مرکز ما که اینجوریه

• Like
Reactions: MRM

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
اتفاقا برعکس این ماجرا برای من اتفاق افتاده.یعنی خیلی کمتر از میزانی که استفاده میکنم کم میشه برام
نمیدونم قضیه چیه فک کنم سیستم محاسبه ی حجمشون ایراد داره

ممنون از پاسختون. این دیگه از خوش شانسی شماست.
من داشتم تو ساعت رایگان همیشه ۲۰۰ مگ این حدودا بعضی وقتا هم ۳۰۰ مگ حجم الکی کم میشد تو ریز مصرف مینوشت ...... بعدش من دانلود شبانم رو بجای این که از ۲ شروع کنم از ۲:۳۰ شروع کردم مشکل برطرف شد نامردا نیم ساعت تایم رایگانو کم کردن یا حداقل تو مرکز ما که اینجوریه

با سلام
من این مورد رو وقتی که کانکشن وصل باشه و از ساعت نیم بها وارد ساعت رایگان بشید دارم و هنوز هم هست. منتهی من کاری که میکنم اینه که مودم چون به صورت بریج هست در دانلود منیجر تنظیم میکنم سر ساعت شروع نیم بها وصل بشه و سرساعت پایان نیم بها قطع بکنه و 1 دقیقه بعد از شروع ساعت رایگان دوباره وصل بشه. اینجوری هیچ مشکلی ندارم.ساعت هاشم با لاگ سایت آسیاتک میخونه.

فقط مشکلم اینه که در ساعت نیم بها هرچی استفاده بکنم حدود 25 درصد بیشتر به حساب میگذاره. با 2-3 ساعت نرم افزار کنترل پهنای باند هم چک کردم و حتی خود کانکشن ویندوز رو هم یکی دوبار صبح دیدم که دقیقا لاگ نرم افزارهای چک پهنای باند رو تایید میکرد.

ehsangomez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
با پشتیبانی تماس بگیر ،، البته بعید میدونم جواب درست بهت بدن ،،.... یا زنگ بزن ۱۹۵ شکایت کن

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستانی که میگن ما کمتر دانلود میکنیم بیشتر از ترافیکمون کم میشه توجه کنن که وقتی حجم فایل دانلودیشون توی کامپیوترشون میبینن حتما باید قسمتی رو ببین که مقدار کیلوبیت فایلشونو نشون میده ( نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه :))
حالا مثال میزنم.
من برای دانلود شبانه دیشبم طبق چیزی که توی سایت 1544 زده 4188 کیلوبایت دانلود کردم
حالا وقتی که توی کامپیوترم روی فایلهای کیلیک راست میکنم توی قسمت properties حجم فایلها رو میزنه 3.9G ولی توی اون پرانتزی که مقدار حجم فایلها رو به بیت زده نوشته (4,194,304,000 bytes) که دقیقا همون مقداری هستش که توی سایت از ترافیکم کرده.
حالا با توجه با این اعداد و ارقام ، حساب کتاب آسیاتک بر عکس ISP های دیگه کاملا درسته.

ehsangomez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستانی که میگن ما کمتر دانلود میکنیم بیشتر از ترافیکمون کم میشه توجه کنن که وقتی حجم فایل دانلودیشون توی کامپیوترشون میبینن حتما باید قسمتی رو ببین که مقدار کیلوبیت فایلشونو نشون میده ( نمیدونم منظورمو درست رسوندم یا نه :))
حالا مثال میزنم.
من برای دانلود شبانه دیشبم طبق چیزی که توی سایت 1544 زده 4188 کیلوبایت دانلود کردم
حالا وقتی که توی کامپیوترم روی فایلهای کیلیک راست میکنم توی قسمت properties حجم فایلها رو میزنه 3.9G ولی توی اون پرانتزی که مقدار حجم فایلها رو به بیت زده نوشته (4,194,304,000 bytes) که دقیقا همون مقداری هستش که توی سایت از ترافیکم کرده.
حالا با توجه با این اعداد و ارقام ، حساب کتاب آسیاتک بر عکس ISP های دیگه کاملا درسته.
داداش ما از نرم افزار کنترل حجم استفاده میکنیم [emoji41]

بالا