• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
دوستان اسیاتک به مناسبت الکامپ 3گیگ حجم هدیه میده.به قسمت هدیه مراجعه کنید و فعال کنید :)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کد تخفیف برای تمدید سرویس کسی اگه داره بده در راه خدا :D

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام

دوستان میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا خیر :

من چند وقت بود که میدیدم کمی زودتر حجم من تموم میشه و مسائلی از این دست. جدیدا دقت کردم (نرم افزار BitMeter هم روی کتمپیوتر نصب شده که مصرف کل پهنای باند بر طبق هر ساعت رو لاگ میکنه)
الان مثلا من دیشب کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم که سر ساعت خاصی وصل بشه و سر ساعت خاصی هم قطع بشه (کانکشن از طریق bridge واتصال در کامپیوتر هست) دقیقا همان زمانها در لاگ مصرف باند من هم هست که بر طبق نرم افزار bitmeter من 3488 مگابایت دانلود داشته ام ولی بر طبق لاگ آسیاتک 3944 مگابایت!! و میزان اختلاف هم از حجم من کم شده (دانلود در زمان رایگان نبوده). میخواستم ببینم دوستان تا حال تجربه اینچنینی با این حضرات داشته اند؟

من 7-8 سال صبانت بودم و هنوز هم صبانت رو روی خط دیگه ای دارم از این اختلاف ها نهایت در حد 10-20 مگ بوده که چیز خاصی نست نه در این حد!

sarzaeim

Registered User
لایک‌ها
8
بچه ها کیفیت این DSLBOX ها چطوره؟

شبدیز بودم که نمایندگیه پیشگامان تو کرجه سرعت خیلی خوبی داشت 850کیلوبایت شبوروز میداد ولی هزینش بالا بود (25گیگ ماهیانه دانلود داشتم البته 20 گیگش شبانه بود حدود 60تومن ماهی میدادم)
دیروز نمایشگاه یهو تصمیم گرفتم آبی آسیاتک رو گرفتم 2ساله 250 تومن. (البته خودپیشگامانم پکیج های عالی داشت ولی واسه کرج نداشت وگرنه اونو میگرفتم)

ایشالا که پشیمئنم نکنه چون 2سالست! حالا وصل بشه میام میگم چطوریاست

nima3333

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام بچه ها من 3 روزه سرویس شرکت اسیاتک 4 مگ ( کولاک) با 30 گیگ حجم ماهانه و 2 تا 8 صبح رایگان هزینه هم ماهیانه 91 ت وصل کردم
روزها سرغتم بین 700 تا 800 کیلوبایته شباها در ساعت رایگان سرعتم بین 180 تا 200
میخواستم ببینم سرعتم خوبه؟ کسی مشابه من همچین طرحی داره ؟ سرعت دانلود شبانه شما از اسیاتک چنده؟ ممنون
عکس مودم هم میزارم مشاهده پیوست 719544
کلا آسیاتک همینجوریه بعضی وقتا سرعت شبانه رو کامل میده بعضی وقتا به نصف کاهش میده
برای من ماه پیش با سرویس 2 مگ شبانه اش نهایت میشد 150Kb/s ولی این ماه به جز چند شب سرعت زیر 200 نمیاد
به نظر من این سیاســــت جدید اسیاتک هستش برای جذب مشتریهای پارس و با این هجوم مشترکین پارس خدا رحم کنه به ماها

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
با سلام

دوستان میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا خیر :

من چند وقت بود که میدیدم کمی زودتر حجم من تموم میشه و مسائلی از این دست. جدیدا دقت کردم (نرم افزار BitMeter هم روی کتمپیوتر نصب شده که مصرف کل پهنای باند بر طبق هر ساعت رو لاگ میکنه)
الان مثلا من دیشب کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم که سر ساعت خاصی وصل بشه و سر ساعت خاصی هم قطع بشه (کانکشن از طریق bridge واتصال در کامپیوتر هست) دقیقا همان زمانها در لاگ مصرف باند من هم هست که بر طبق نرم افزار bitmeter من 3488 مگابایت دانلود داشته ام ولی بر طبق لاگ آسیاتک 3944 مگابایت!! و میزان اختلاف هم از حجم من کم شده (دانلود در زمان رایگان نبوده). میخواستم ببینم دوستان تا حال تجربه اینچنینی با این حضرات داشته اند؟

من 7-8 سال صبانت بودم و هنوز هم صبانت رو روی خط دیگه ای دارم از این اختلاف ها نهایت در حد 10-20 مگ بوده که چیز خاصی نست نه در این حد!
با وای فای استفاده نمی کنی ؟ یه چک کن ببین میزان اپلودت چقدر بوده

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
با وای فای استفاده نمی کنی ؟ یه چک کن ببین میزان اپلودت چقدر بوده
خیر . با کابل هست و چون در حالت بریج هست عملا فقط همون کامپیوتر میتونه استفاده کنه. (در ضمن آپلود توی آسیاتک حساب نمیشه). در ضمن اینکه مودم اصلا وایرلس هم نداره.

امروز هم صبح ظاهرا سرعت کم بوده ولی همین اتفاق افتاده : توی تایم نیم بها من 274 مگابایت استفاده کردم که توی سایت 373 ال زده و نصفش رو حساب کرده. توی تایم مجانی هم 856 مگ بوده مصرفم که 1023 تا زده که این یکی مهم نیست. کلا هر دوی این اعداد هم از جمع آپلود و دانلود هم بیشتره! ظاهرا که کلا 20 الی 25 درصد بیشتر کنتور می اندازه

plusoft

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
خیر . با کابل هست و چون در حالت بریج هست عملا فقط همون کامپیوتر میتونه استفاده کنه. (در ضمن آپلود توی آسیاتک حساب نمیشه). در ضمن اینکه مودم اصلا وایرلس هم نداره.

امروز هم صبح ظاهرا سرعت کم بوده ولی همین اتفاق افتاده : توی تایم نیم بها من 274 مگابایت استفاده کردم که توی سایت 373 ال زده و نصفش رو حساب کرده. توی تایم مجانی هم 856 مگ بوده مصرفم که 1023 تا زده که این یکی مهم نیست. کلا هر دوی این اعداد هم از جمع آپلود و دانلود هم بیشتره! ظاهرا که کلا 20 الی 25 درصد بیشتر کنتور می اندازه
با پشتیبانی تماس بگیرین شاید کمکتون کردن
تو جزئیات ریزمصرف نیگاه میکنید دیگه ؟

ehsangomez

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
واسه منم همینطوره . من فک کنم اسیاتک در زمان رایگان دانلود اپلود رو هم حساب میکنه

MRM

Registered User
لایک‌ها
36
با پشتیبانی تماس بگیرین شاید کمکتون کردن
تو جزئیات ریزمصرف نیگاه میکنید دیگه ؟
واسه منم همینطوره . من فک کنم اسیاتک در زمان رایگان دانلود اپلود رو هم حساب میکنه

با سلام

بله در جز ییات ریز مصرف دارم می بینم. امروز هم همین بود در تایم نیم بها 404.5 مگ بوده که توی سایت 573 زده و رایگان هم 1004 مگ بوده که توی سایت 1244 مگ زده.
در مورد حساب کردن آپلود هم خیر اینجور نیست ازتوی همون جزییات ریز مصرف مشخصه که حساب نمیشه.

فعلا دارم با2-3تا نرم افزار مختلف لاگ میگیرم تا وقتی زنگ زدم مطمئن یاشم و همین که زمانهای عادیش رو هم چک کنم.

ya30in

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام دوستان لطفاااا سریع جواب بدین ممنون میشم . :general510:;)

من میتونم خودمم تو سایت آسیاتک ثبت نام کنم ؟؟؟ ینی نرم نمایندگی فروش آسیاتک. خودم تو سایت ثبت نام کنم ..... :general609:

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
سلام دوستان لطفاااا سریع جواب بدین ممنون میشم . :general510:;)

من میتونم خودمم تو سایت آسیاتک ثبت نام کنم ؟؟؟ ینی نرم نمایندگی فروش آسیاتک. خودم تو سایت ثبت نام کنم ..... :general609:
سلام ولی چرا مستقیم؟

ya30in

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام ولی چرا مستقیم؟

سلام . ینی چی مستقیم ؟ اینکه خودم میخوام ثبت نام کنم ؟؟؟؟ خب اگه نمیشد ثبت نام کرد چرا سایتش گذاشته ؟؟؟ باید یه هزینه رو پرداخت کنم و به نمایندگی بدم . خودم میسازم فرقش چیه ؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدین ممنون میشم

fazel_shams

Registered User
لایک‌ها
45
سلام . ینی چی مستقیم ؟ اینکه خودم میخوام ثبت نام کنم ؟؟؟؟ خب اگه نمیشد ثبت نام کرد چرا سایتش گذاشته ؟؟؟ باید یه هزینه رو پرداخت کنم و به نمایندگی بدم . خودم میسازم فرقش چیه ؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
بله میشه ثبت نام کرد و مشکلی پیش نمیاد اگه خواستین من میتونم ثبت نامتون کنم

Hooman_H

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
افتضاح ترین سرویس دهنده.
دانلود سرعت بالای نا محدودشون کشکی بیش نیست.
نامحدود 1 مگ من سرعتش روی 35 - 36 بسته شده.

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
الان 10 مگ ، 10 گیگ تو ماه ، 8 تا 10 رایگان
سرعت دانلودش چنده ؟؟هم ساعت رایگان هم ساعت های دیگه

ارزش داره بگیرم یا مخابرات 2 مگ بگیرم با کلی حجم اضافه
سرعت دانلود 2 مگ مخابرات 350 تا 400 هست

بالا