shadow fiend
Registered User
- نوشتهها
- 1,301
- لایکها
- 515
دوستان اسیاتک به مناسبت الکامپ 3گیگ حجم هدیه میده.به قسمت هدیه مراجعه کنید و فعال کنید
با سلام کد تخفیف فقط برای صبت نام جدید و اولیه هست و برای تمدید کاربردی ندارهکد تخفیف برای تمدید سرویس کسی اگه داره بده در راه خدا
کلا آسیاتک همینجوریه بعضی وقتا سرعت شبانه رو کامل میده بعضی وقتا به نصف کاهش میدهسلام بچه ها من 3 روزه سرویس شرکت اسیاتک 4 مگ ( کولاک) با 30 گیگ حجم ماهانه و 2 تا 8 صبح رایگان هزینه هم ماهیانه 91 ت وصل کردم
روزها سرغتم بین 700 تا 800 کیلوبایته شباها در ساعت رایگان سرعتم بین 180 تا 200
میخواستم ببینم سرعتم خوبه؟ کسی مشابه من همچین طرحی داره ؟ سرعت دانلود شبانه شما از اسیاتک چنده؟ ممنون
عکس مودم هم میزارم مشاهده پیوست 719544
ماله من که خوبه . حتما از مرکز مخابراتی هستجدیدا قطعی شدید بالا رفته روزانه چندین بار . کسی نمیدونه علت چیه؟
با وای فای استفاده نمی کنی ؟ یه چک کن ببین میزان اپلودت چقدر بودهبا سلام
دوستان میخواستم ببینم کسی این مشکل رو داشته یا خیر :
من چند وقت بود که میدیدم کمی زودتر حجم من تموم میشه و مسائلی از این دست. جدیدا دقت کردم (نرم افزار BitMeter هم روی کتمپیوتر نصب شده که مصرف کل پهنای باند بر طبق هر ساعت رو لاگ میکنه)
الان مثلا من دیشب کامپیوتر رو تنظیم کرده بودم که سر ساعت خاصی وصل بشه و سر ساعت خاصی هم قطع بشه (کانکشن از طریق bridge واتصال در کامپیوتر هست) دقیقا همان زمانها در لاگ مصرف باند من هم هست که بر طبق نرم افزار bitmeter من 3488 مگابایت دانلود داشته ام ولی بر طبق لاگ آسیاتک 3944 مگابایت!! و میزان اختلاف هم از حجم من کم شده (دانلود در زمان رایگان نبوده). میخواستم ببینم دوستان تا حال تجربه اینچنینی با این حضرات داشته اند؟
من 7-8 سال صبانت بودم و هنوز هم صبانت رو روی خط دیگه ای دارم از این اختلاف ها نهایت در حد 10-20 مگ بوده که چیز خاصی نست نه در این حد!
خیر . با کابل هست و چون در حالت بریج هست عملا فقط همون کامپیوتر میتونه استفاده کنه. (در ضمن آپلود توی آسیاتک حساب نمیشه). در ضمن اینکه مودم اصلا وایرلس هم نداره.با وای فای استفاده نمی کنی ؟ یه چک کن ببین میزان اپلودت چقدر بوده
با پشتیبانی تماس بگیرین شاید کمکتون کردنخیر . با کابل هست و چون در حالت بریج هست عملا فقط همون کامپیوتر میتونه استفاده کنه. (در ضمن آپلود توی آسیاتک حساب نمیشه). در ضمن اینکه مودم اصلا وایرلس هم نداره.
امروز هم صبح ظاهرا سرعت کم بوده ولی همین اتفاق افتاده : توی تایم نیم بها من 274 مگابایت استفاده کردم که توی سایت 373 ال زده و نصفش رو حساب کرده. توی تایم مجانی هم 856 مگ بوده مصرفم که 1023 تا زده که این یکی مهم نیست. کلا هر دوی این اعداد هم از جمع آپلود و دانلود هم بیشتره! ظاهرا که کلا 20 الی 25 درصد بیشتر کنتور می اندازه
با پشتیبانی تماس بگیرین شاید کمکتون کردن
تو جزئیات ریزمصرف نیگاه میکنید دیگه ؟
واسه منم همینطوره . من فک کنم اسیاتک در زمان رایگان دانلود اپلود رو هم حساب میکنه
سلام ولی چرا مستقیم؟سلام دوستان لطفاااا سریع جواب بدین ممنون میشم . :general510:
من میتونم خودمم تو سایت آسیاتک ثبت نام کنم ؟؟؟ ینی نرم نمایندگی فروش آسیاتک. خودم تو سایت ثبت نام کنم ..... :general609:
سلام ولی چرا مستقیم؟
بله میشه ثبت نام کرد و مشکلی پیش نمیاد اگه خواستین من میتونم ثبت نامتون کنمسلام . ینی چی مستقیم ؟ اینکه خودم میخوام ثبت نام کنم ؟؟؟؟ خب اگه نمیشد ثبت نام کرد چرا سایتش گذاشته ؟؟؟ باید یه هزینه رو پرداخت کنم و به نمایندگی بدم . خودم میسازم فرقش چیه ؟؟ لطفا بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
وقتش ک رسید . میگم بهتون . دستتون درد نکنهبله میشه ثبت نام کرد و مشکلی پیش نمیاد اگه خواستین من میتونم ثبت نامتون کنم