اینترنت یا اینترانت ؟ کدوم تعرفه رو گرفتی ؟فقط اینترنت من سرعتش اومده رو پشم یا همه ایطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینترانت 512 گرفتم سرعتش رو 50 بود الان اومده رو 7 کیلوبایت
اینترنت یا اینترانت ؟ کدوم تعرفه رو گرفتی ؟فقط اینترنت من سرعتش اومده رو پشم یا همه ایطورین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینترانت 512 گرفتم سرعتش رو 50 بود الان اومده رو 7 کیلوبایت
اینترانت داشاینترنت یا اینترانت ؟ کدوم تعرفه رو گرفتی ؟
سرعت این اواخر خیلی داغون شده ، این تعرفه نرمالش ۶۴ کیلوبایت دانلود داره ، اگه از سرور ایرانی بای باز کردن سایت استفاده می کنی ممکنه مشکل از اون باشهاینترانت داش
این تعرفه ملی اطلاعات 512 كیلو بیت اینترانت نامحدود با امکـان تبادل حداقل 40 گیگ
آشغال کامله الان 3 بار صفحه رو ریفرش کردم تا تونستم جواب بدم
تف به ای زندگی بی کیفیت
با سلاماین امتیاز باشگاه مشتریان کلا به چه دردی میخوره..؟
مشکل سیستم اسیاتک هست ، منم داشتم این تعرفه رو سرعتم روی همون دویست بود ولی بعضی روزا قاطی می کرد و با سرعت کامل دانلود می کرد ، احتمالا ربطی به زمان اتصال و قطع شدن و یا چیز دیگه داره که یه باگ محسوب میشهخوشبحالتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت ((((((((((((((((((((((((( چرا سرعت من ایجوری نمیشه
خدا بده برکت! تا باشه از این باگا! کاش یه باگ غول پیکر بزنه کله سیستماشون رو بسوزونه!!مشکل سیستم اسیاتک هست ، منم داشتم این تعرفه رو سرعتم روی همون دویست بود ولی بعضی روزا قاطی می کرد و با سرعت کامل دانلود می کرد ، احتمالا ربطی به زمان اتصال و قطع شدن و یا چیز دیگه داره که یه باگ محسوب میشه
زمان اتصال و قطع اتصالتون چه موقعی هست ؟من هم چهار مگ دارم
سرعتم مثل خودت بود
.
ولی یه هفته ای هست سرعت تو ساعات رایگان شده 700
تو سه ساعت حدود 6 گیگ میگیرم
نوش جوناسیاتک ولخرج شده
سه گیگ بهمون داده